רק רציתי לוודא שהבחור אכן על אותו הגל של הפרוססור+הגברהistarmini כתב:אתה לא מרוכז נשמהadirbooking כתב:האינטגרה הוא רק פרוססור... אתה תאלץ לרכוש גם הגברה מתאימה.....אנחנו עברנו לדבר על פרוססור+ הגברה
...
[אני קצת חולה היום.. נשארתי בבית

רק רציתי לוודא שהבחור אכן על אותו הגל של הפרוססור+הגברהistarmini כתב:אתה לא מרוכז נשמהadirbooking כתב:האינטגרה הוא רק פרוססור... אתה תאלץ לרכוש גם הגברה מתאימה.....אנחנו עברנו לדבר על פרוססור+ הגברה
...

אז בחישוב גס ,ההגברה תעלה לי עד הבית כ-6000 ש"ח (רק 5 ערוצים ?istarmini כתב:ofer1973 כתב:וה-INTEGRA DHC 80.2 גם מתאים ל-220V ?...
לא אתה זקוק לשנאי. לא סיפור כי מדובר בפרוססור ולא במגבר ולכן אין צורך בשנאי גדול. אני רכשתי אחד של 250w עובד דבש. באינטגרה ובאונקיו ניתן גם להגדיר שתדרי הרדיו יתאימו לארץ....

תראה במידה ואתה מוכן לשקול יד שניה ,קובי למשל רכש nad של 7 ערוצים במחיר הגיוני ביותר, כלומר ברגע שתחליט יש מציאות וכדאי מאוד לשקול זאת.ofer1973 כתב:אז בחישוב גס ,ההגברה תעלה לי עד הבית כ-6000 ש"ח (רק 5 ערוצים ?istarmini כתב:ofer1973 כתב:וה-INTEGRA DHC 80.2 גם מתאים ל-220V ?...
לא אתה זקוק לשנאי. לא סיפור כי מדובר בפרוססור ולא במגבר ולכן אין צורך בשנאי גדול. אני רכשתי אחד של 250w עובד דבש. באינטגרה ובאונקיו ניתן גם להגדיר שתדרי הרדיו יתאימו לארץ....)
ובקשר לפרוססור ,נראה לי שאני ימתין בסבלנות שאתה במקרה תרצה להשתדרג ב-INTEGRA DHC 80.3
ותמכור לי את ה-80.2...