אני די בטוח שהבעיה ברסיבר. אתה כנראה משתמש ב-DSP כלשהו שמונע ממך מעבר. בדרך כלל זה מוגדר לפי כניסה, ולכן שאלתי האם ניסית לחבר מחשב, לדוגמא לכניסה AV1, שאליה מחובר ממיר והוא עובד תקין...
עוד דבר - כשאתה מנגן משהו, לחץ על השלט כפתור INFO. אתה אמור לראות בתצוגה באיזה DSP אתה משתמש (צריך כמה לחיצות אולי)
בחוברת של הרסיבר זה החל מעמוד 48
שים לב להערה למטה, בעמוד 50 - Enhancer לא יעבוד עם sample rate יותר גבוה מ-48kHz. אתה הצגת צילום מסך לפני זה, בו היה מצויין 192kHz. אולי זאת הבעיה?
לא מצליח לשמוע בסטריאו מכל הרמקולים
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
-
itzik_vip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1014
DSP זו לא הבעייה החלפתי בין הכניסות והממיר עובד תקין באותה כניסה שהייתה של המחשבdima_vy כתב:אני די בטוח שהבעיה ברסיבר. אתה כנראה משתמש ב-DSP כלשהו שמונע ממך מעבר. בדרך כלל זה מוגדר לפי כניסה, ולכן שאלתי האם ניסית לחבר מחשב, לדוגמא לכניסה AV1, שאליה מחובר ממיר והוא עובד תקין...
עוד דבר - כשאתה מנגן משהו, לחץ על השלט כפתור INFO. אתה אמור לראות בתצוגה באיזה DSP אתה משתמש (צריך כמה לחיצות אולי)
בחוברת של הרסיבר זה החל מעמוד 48
שים לב להערה למטה, בעמוד 50 - Enhancer לא יעבוד עם sample rate יותר גבוה מ-48kHz. אתה הצגת צילום מסך לפני זה, בו היה מצויין 192kHz. אולי זאת הבעיה?...
שלוחצים על השלט INFO מצב ה: DSP הוא STRAIGHT
לגבי ההערה שציינת זו גם לא הבעייה בכל פורמט סטריאו אפשרי אני לא שומע מכל הרמקולים
יש לך אותו רסיבר כמו שלי ?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

-
itzik_vip
-
- חבר ותיק

תודה על העזרה דימה
דיברתי עם SG היום הם היו ממש נחמדים אמרו לי שהבעייה היא עם הגדרות האודיו שלי כמובן לא קשור לקודקים כי הבעייה היא כאמור מרגע שהמחשב נכנס לפעולה (עליית הווינדוס)
למשל בחיבור כבל אופטי הבעייה לא משתחזרת
הם אמרו לי לנסות לשנות את הגדרות הקול ל: 16 ביט 44 הרץ במקום מה שאני קבעתי ל: 24 ביט ו 48 הרץ
בנוסף לשנות את הרכב הרמקולים לשני ערוצים, ואז הרסיבר יוכל לפענח לי את שאר המצבים
אני אנסה בערב...
דיברתי עם SG היום הם היו ממש נחמדים אמרו לי שהבעייה היא עם הגדרות האודיו שלי כמובן לא קשור לקודקים כי הבעייה היא כאמור מרגע שהמחשב נכנס לפעולה (עליית הווינדוס)
למשל בחיבור כבל אופטי הבעייה לא משתחזרת
הם אמרו לי לנסות לשנות את הגדרות הקול ל: 16 ביט 44 הרץ במקום מה שאני קבעתי ל: 24 ביט ו 48 הרץ
בנוסף לשנות את הרכב הרמקולים לשני ערוצים, ואז הרסיבר יוכל לפענח לי את שאר המצבים
אני אנסה בערב...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

עדיין נשמע לי קצת מוזר... כל המנגנון הזה נועד לשיפור של mp3, שהוא בד"כ 44.1/16... טוב, תנסה, נראה מה יצא מזה. מקסימום ביום שישי דבר איתם כשתהיה מול הרסיבר. יהיה לך ולהם יותר קל
-
itzik_vip
-
- חבר ותיק

עובד!!!
יש! הצלחתי! ותודה לאנדריי מ: SG
הבעייה הייתה שההגדרה של קצב הדגימה ועומק הסיביות היה על מקסימום: 24 סיביות ו: 192000 hz
במצב הזה הרסיבר לא נתן לי לשנות מצבים בסטריאו
אז ירדתי רמה אחת פחות ל: 24 סיביות ו: 96000 וזה עובד
הבעייה הייתה שההגדרה של קצב הדגימה ועומק הסיביות היה על מקסימום: 24 סיביות ו: 192000 hz
במצב הזה הרסיבר לא נתן לי לשנות מצבים בסטריאו
אז ירדתי רמה אחת פחות ל: 24 סיביות ו: 96000 וזה עובד
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
זה בדיוק היה החשד שלי. ה-192KHz שהרסיבר הציג בתמונה שהבאת היה מוזר בעיני.
העיקר שהסתדר.
העיקר שהסתדר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"