התחדשתי ב panasonic e30

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #21 

dor8 כתב:
adirbooking כתב:9000es -
ואם אגיד לך שאני רוכש מוצרים רק ביבוא רשמי ושאתה סתם מבלבל ת'מוח ?

תגיד שיש לך אינטרסים שונים, יתייגו אותך בתור "עוסק בתחום" וזהו... מה הבעיה אני לא מבין.. למה אתה מתחבא ? ממי אתה מתחבא ?
...
כל מילה בסלע (Y)
9000 חמוד אני מוכן לשלוח לך קבלות בפקס על הרבה רכישות מסכים שרכשתי דרך יבוא רשמי
אם תשאיר מספר...
idan glozman ,

לא יודע אם אני מחדש לך אבל בפעם אחרונה שבדקתי לחבר שמסומן כ"עוסק בתחום" אסור להביע דעה
או להמליץ על מסכים...
...
dor8

מרוב הסלעים שלכם אתם לא רואים שום דבר .

אני לא מבין מה הבעיה שלכם שאני מדגיש לרכוש יבוא רשמי הכולל 5 שנים אחריות מלאה .

מרבית הרוכשים הכסף לא נופל להם מהכיסים ועד שהם רוכשים מסך . אז מגיע להם לקבל את הטוב ביותר
עם שקט נפשי ל 5 שנים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #22 

adirbooking כתב:אף אחד לא שלח אותי להתנגח בך, אני לא צריך אדונים.. אתה מדבר כמו תקליט שבור וזה ברור שיש לך אינטרס כזה או אחר, פיוצ'ר? פיוניר? 85? 83?
את כל השטויות שלך תשמור לעצמך..
לא מעניין אותי הריבים שלך עם חברי פורום כאלה או אחרים.. אני כאן בשביל להמליץ לחברי פורום ועובדה שהמלצותיי עוזרות להמון משתמשים כאן והם מרוצים.

ואם תעשה מפגש אצלך נביא לך קצת חריף...
...
adirbooking

את התגובה שלך כבר ראיתי היום בבוקר בשרשור של ירינו .

תקליט שבור או לא שבור . לא מבין מה זה מפריע לך .

כבר כתבתי לך לא טוב לך אל תקרא את התגובות שלי .

בנושא ההמלצות למוצרים כל אחד יעשה את השיקולים שלו איזה מותג לרכוש ומאיזה יבוא .

אז כמו שכבר הכרת אותי נושא היבוא הרשמי מאוד חשוב לי ואני בטוח שגם למרבית הרוכשים שמחפשים שקט נפשי לטווח ארוך .

TheOne23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

לא מבין מה כל הפורום מוצא בE30, מדובר בLED מהסוג הנחות ביותר (EDGE) אפילו ללא LOCAL DIMMING ,שלא לדבר על FULL ARRAY.
התמונה בו מאוד מלאכותית לדעתי, והשחורים לא מתקרבים לאלה של פלאזמה איכותית באותה רמת מחיר.
בHT האמריקאי הביקורות גם מאוד פושרות.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #24 

מסכים עם כל מילה. גם DV די קטלו את המסך:

http://www.digitalversus.com/tv-televis ... /test.html

אבל, יש פה טחינה מסיבית של "5 שנות אחריות", ו"פנל IPS" (מה שיש ברוב הטלוויזיות של LG), ו"הלד הכי טוב למחירו"...אז העדר רץ...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

חברים, אתם מוזמנים להמשיך לדון בנושא ה E30 אבל חלאס עם ההתנצחויות הילדותיות והמיותרות.
אם יש לכם טענות ו/או מענות כלפי משתמש מסוים או הודעה ספציפית, אתם מוזמנים ללחוץ על כפתור "דווח" בתחתית אותה ההודעה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #26 

TheOne23 כתב:לא מבין מה כל הפורום מוצא בE30, מדובר בLED מהסוג הנחות ביותר (EDGE) אפילו ללא LOCAL DIMMING ,שלא לדבר על FULL ARRAY.
התמונה בו מאוד מלאכותית לדעתי, והשחורים לא מתקרבים לאלה של פלאזמה איכותית באותה רמת מחיר.
...
TheOne23

איזה מסך פלזמה איכותי אתה מכיר במחיר של E-30 ?

אני מבין את כל המלחמות שלכם נגד המסך המצויין הזה . אנשים לא פראיירים בכלל יש להם עין שרואה הייטב את איכות המסך המצויין הזה גם מבחינת וידאו וגם מבחינת אודיו . (Y)

לסיכום מדובר במסך ליד הכי איכותי שיש בגודל 42 אינצ' . הכולל 5 שנים אחריות מלאה (Y) (Y) (Y)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #27 

integral כתב:מסכים עם כל מילה. גם DV די קטלו את המסך:

אבל, יש פה טחינה מסיבית של "5 שנות אחריות", ו"פנל IPS" (מה שיש ברוב הטלוויזיות של LG), ו"הלד הכי טוב למחירו"...אז העדר רץ...
...
אם כבר מצרפים קישור...אז של ה-42 אינצ', לא ה-32 אינצ'.

http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 320/review

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #28 

9000es,
ציינת את זה כבר בתחילת השרשור ופתחת בזה מלחמת עולם. אתה רוצה להתחיל עם זה שוב?
מספיק - תתמקד בתכונות של המסך ולא של החנות / יבואן וכו'.

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #29 

uriler כתב:9000es,
ציינת את זה כבר בתחילת השרשור ופתחת בזה מלחמת עולם. אתה רוצה להתחיל עם זה שוב?
מספיק - תתמקד בתכונות של המסך ולא של החנות / יבואן וכו'.
...
<נערך ע"י uriler: פניה לגופו של אדם>

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #30 

C0rnFlex,
מספיק. אני לא גננת וזה לא גן. תחזור להודעה עליה לחצת "תודה" ותפנים בבקשה את המסר.

אורי

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #31 

asaf23 כתב:
integral כתב:מסכים עם כל מילה. גם DV די קטלו את המסך:

...
אם כבר מצרפים קישור...אז של ה-42 אינצ', לא ה-32 אינצ'.

http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 320/review
...

עניינית:

1. DV נתן אותו ציון גם ל 42"

2. ה TECHRADAR הזה בוחן את הטלוויזיות בצורה די שטחית לטעמי. אבל, הוא נתן לפנסוניק 4 כוכבים וגם נתן 4 כוכבים ל LV550 של LG. אבל להבדיל:
א. ה LG בא עם לוקאל דימינג מה שישפר את השחורים, הבעיה מספר 1 של IPS.
ב. ה LG בא עם תמיכה מלאה בעברית כולל תרגומים, מה שווה ה PVR אם אין תמיכה בעברית ל EPG?

http://www.techradar.com/reviews/audio- ... 655/review

שים לב לציון הכללי שקיבל ה LV550 באתר המכובד הבא:

http://www.televisioninfo.com/LED.htm

כך שלטעמי הוא מסך הרבה יותר מוצלח מה E30. כמובן גם על סמך צפיה בשני המסכים.

המינימום זה להמליץ לאנשים ללכת ולראות ולתת מספר אופציות מומלצות ולא אחת. וההמלצה ה"חד משמעית" והגורפת שלא מבוססת על שום עובדה לא במקום.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #32 

ל-LG אין local dimming. זה מסך EDGE LED לכל דבר. מעבר לזה יכול להיות שזה מסך טוב, לא מכיר אותו.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #33 

יש FULL LED עם LOCAL DIMMING , ויש EDGE LED עם LOCAL DIMMING מה ש LG קוראים לו LED PLUS. ברור שזה לא טוב כמו הראשון, אבל עדיף על EDGE LED ללא LOCAL DIMMING.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #34 

המינימום זה להמליץ לאנשים ללכת ולראות ולתת מספר אופציות מומלצות ולא אחת. וההמלצה ה"חד משמעית" והגורפת שלא מבוססת על שום עובדה לא במקום.
...
אנשים שבאמת רוכשים מסך על פי המלצה "גורפת" של פלוני כזה או אחר כאן בפורום כנראה שמגיע להם
בסופו של דבר לקבל מסך שלא יתן מענה לציפיות שלהם במקרה הטוב ויהיה לגמרי לא מוצלח במקרה הפחות טוב.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #35 

integral כתב:יש FULL LED עם LOCAL DIMMING , ויש EDGE LED עם LOCAL DIMMING מה ש LG קוראים לו LED PLUS. ברור שזה לא טוב כמו הראשון, אבל עדיף על EDGE LED ללא LOCAL DIMMING.
...
זו רק אופציה בתפריט , ואם תקרא את הסקירה שצירפת, הסוקר כיבה את האופציה מיד.

Starting with the Local Dimming feature turned on, for instance, it quickly became apparent that even on the feature's least aggressive setting it causes obvious blocks of light to appear around bright objects when they're appearing against dark backgrounds. So naturally that feature was turned off right away

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #36 

אני לא צריך לקרוא מה שהסוקר כתב. זה אופציה בטלוויזיה שעובדת לא רע בכלל ולא רק בתפריט. יש אצלי 651Y בבית ובדקתי אותה ואצלי היא תמיד מופעלת ומשפרת את התמונה. נכון שיש לה חסרונות במצבים גבוליים מאוד ספציפיים (כמו למשל בכתוביות בסוף הסרט שמעניינות לי את הפינה הימנית של העכוז), אבל בגדול היא מוסיפה הרבה מאוד ויתרונותיה עולים עשרת מונים על חסרונותיה. גם הלוקאל דימינג במסכי FULL LED יוצר "בעיות" במצבי קצה כמו "האלו", אבל את מי זה מעניין כשאתה מקבל שחורים טובים יותר מפלזמות?

דרך אגב, הבעיה הגדולה יותר של הלוקאל דימינג היא שזה יכול להוריד ברמת הגדרה "גבוהה" את האבחנה בין השחורים, אבל על נמוך זה נראה טוב מאוד (מה שממליצים לעשות הרבה אתרים אחרים) והאמת שאני מעדיף את זה על מדיום.

TheOne23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #37 

9000es כתב:
TheOne23 כתב:לא מבין מה כל הפורום מוצא בE30, מדובר בLED מהסוג הנחות ביותר (EDGE) אפילו ללא LOCAL DIMMING ,שלא לדבר על FULL ARRAY.
...
TheOne23

איזה מסך פלזמה איכותי אתה מכיר במחיר של E-30 ?

אני מבין את כל המלחמות שלכם נגד המסך המצויין הזה . אנשים לא פראיירים בכלל יש להם עין שרואה הייטב את איכות המסך המצויין הזה גם מבחינת וידאו וגם מבחינת אודיו . (Y)

לסיכום מדובר במסך ליד הכי איכותי שיש בגודל 42 אינצ' . הכולל 5 שנים אחריות מלאה (Y) (Y) (Y)
...
נראה לך שמישהו באמת יחזיק את המסך הזה 5 שנים?
אפילו רוב 'משוגעי' קורו שאני מכיר לא החזיקו אותו יותר מ3 שנים.

פאנל IPS לא אומר הרבה, לכל טכנולוגיה יש את החסרונות שלה. S-PVA ברמת מחיר הזו יתן ביצועים טובים ולפעמים אף עדיפים.

konyo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

סקירה מקצועית ל-(Panasonic E30 (TX-L42E30E) +ערכי כיול

שליחה #38 

Neter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
שם מלא: neter
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #39 

אני גם הבעלים של המסך הזה. יש לי אותו כ3 חודשים ואני לא יכול להגיד שאני מצטער שקניתי אותו.
לפני הקניה קראתי מיליון סקירות, פורומים והמלצות קונים עליו. הכל נע בין מצויין לפושר. קראתי גם את הסיקור של DigitalVersus שלמרות הטוענים פה, הוא לא ממש "קוטל" את המסך (חבר'ה, כדאי גם לקרוא ולא רק להסתכל על הכוכבים) אבל די פושר כלפיו, לעומת סיקורים אחרים שהתלהבו מהמסך.
עם כל זה הלכתי לחנות. מה שמראה עיני בדק שווה אלפי מילים. לא היה מקום להשוואה. המסך הזה נראה פי כמה וכמה טוב יותר מכל מסך LED אחר. LG, סמסונג, טושיבה נראו צעצוע לידו. רק דגם מסויים של פיליפס השתווה באיכות ואחר של סוני שנראה יותר טוב בצבעים, אבל היה הרבה יותר גבוה במחיר.
מראה עיני הכריע את הכף. הטלוויזיה מצויינת. אחרי שהחליפו לי אותה (ראו שרשור פה) הייתי מודאג מכמה זליגות קטנות שמאוחר יותר הסתברו כדבר טבעי למסכי LED ולמעשה כבר התרגלתי. אבל שהגיע הטכנאי של פנסוניק לבדוק את ה"תלונות" שלי, הוא היה בהלם מהתמונה הטובה. הוא רשם את הכיוונים שלי כי הוא אמר שהוא מיד מעתיק אותם למכשיר שלו בבית.
לסיכום - הטלוויזיה הזאת מצויינת לטווח המחיר הזה. מצטיינת בהקרנת HD, וזה העיקר. לדעתי זאת הטלוויזיה הטובה ביותר לטווח מחיר הזה (בזמן שחקרתי את הנושא). (Y)
כל ההתנצחויות הילדותיות שלכם פה לא ממש עינייניות. נראה שאנשים מגינים על הפירמה בה הם מצדדים וקצת כואב להם לראות שיש דגם אחר שמקבל תשבוחות כאלו. אז חברים - לפעמים לא כל מה שיש לכם הוא הכי טוב, יש מקום גם לאחרים. :wink:
ד"א - doronkdoron, תתחדש! עשית קניה מצויינת! 8)

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #40 

Neter,
אתה יכול בבקשה לשתף פה את ערכי הכיול שלך?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”