חלודה במסגרת של הסילביה
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
באזור של הנירוסטה החלודה נובעת מהימצאות של צורן במיים (חול ומעט אבנית ) עקרונית דווקא לזה יש פיתרון קל יחסית כך סקוץ ותשפשף את החלדה , היא אמורה להעלם כי היא דיי שיטחית ולא ממש חלק מהנירוסטה . בעיניין הברזל המצב יותר גרוע , אני מעריך שהיה פגם כלשהוא בצביעת המכונה, כי כמות כזו של חלודה לא אמורה להיות אחרי פחות משנה של עבודה , ליפעמים ישנם פיספוסים בתהליך הצביעה התעשיתית ,שמורכב בדרך כלל מניקויי בגרגירי פלדה (שוט בלסט ,או רחמנא ליצלן בכימכלים כמו גנקלין) ולאחר מיכן איבוק באבקה טעונה במיטען אלקטרו סטטי שניצמדת לברזל, ולאחר מיכן ניקלת ב 180-240 מעלות , בתהליך הזה ליפעמים מיתרחשות תקלות שונות כמו פיספוס של תהליך הניקויי או קלייה בטמפרטורה נמוכה מידי או להפך . בקיצור זה בהחלט יכול להיות כי השיטה הזו (שמאוד מקובלת אגב באיטליה וארופה ביכלל) טיפה מורכבת ,אבל מאוד יעילה. (בארה"ב צביעה באבקה פחות מקובולת ושם התעשיה עובדת יותר בצביעה רטובה. )
אצלנו אגב גם מאוד מקובל ליצבוע באבקה, וקימות מיספר מיצבעות ברמה מאוד גבוהה .
אצלנו אגב גם מאוד מקובל ליצבוע באבקה, וקימות מיספר מיצבעות ברמה מאוד גבוהה .
קרה לי פעם עם סט סכיני מטבח (פשוטים, כאלו שנמכרים בשישיות). אחרי הדחה אחת כולם חטפו חלודה קשה. דוקא מפירמה מוכרת, פרפקטו אם איני טועה. זה היה חד פעמי וסט אחר לא עשה בעיות. מתאים למה שגונן אמר. רק מקווה שיקחו אחריות על הענין הזה (בכל זאת מדובר במכונה שלא מתפשרים על מחירה עקב טענות לאיכות עדיפה)
הענין עם המגנט זה סוג של הומור פנימי...אך לא פעוט בכלל
הענין עם המגנט זה סוג של הומור פנימי...אך לא פעוט בכלל
what's next?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תתעקש על החלפה ולא תיקון, על הדרך תשאיל מהם איזו בריקה מהתצוגה עם שקית של מאורו עד שהיא תחזורtaoranga כתב:דיווח מהשטח - יצרתי קשר עם נני, הבחורה הנחמדה סיפרה לי שהמכתב שלי הגיע עד המנכ"ל.
הם ביקשו שאקפיץ אליהם את המכונה לבית קפה בתל אביב מחר (שישי) והיא תגיע אליהם ביום ראשון שני.
בינתיים אתנזר מקפה...
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
yogevl ו-taoranga
אכפת לכם לרשום את תאריך הייצור כדי שנדע?
זה מופיע על מדבקת המוצר הנמצאת מתחת למכונה או מתחת למגש העודפים.
במדבקה בצד ימין למטה יש 4 ספרות של תאריך הייצור.
yogevl , מה עשית עם הבעיה?
אכפת לכם לרשום את תאריך הייצור כדי שנדע?
זה מופיע על מדבקת המוצר הנמצאת מתחת למכונה או מתחת למגש העודפים.
במדבקה בצד ימין למטה יש 4 ספרות של תאריך הייצור.
yogevl , מה עשית עם הבעיה?
הסילביה נקנתה במרץ 2011, תאריך היצור 0910
את הסילביה לקחה זוגתי לנני (אני ההייתי על הגבהות בצאלים), הם ביצעו תיקוני צבע בבסיס התחתון וניקוי חלודה בגוף הנירסטה, נאמר לה שם שצריך למרוח חומר מגן חלודה, זה היה לפני 3 שבועות.
היום בדקתי שוב ומצב החלודה בבסיס התחתון במצב דומה לסילביה של taoranga וישנם גם כתמי חלודה בחלק הפנימי של גוף הנירוסטה.
קצת מאכזב.
את הסילביה לקחה זוגתי לנני (אני ההייתי על הגבהות בצאלים), הם ביצעו תיקוני צבע בבסיס התחתון וניקוי חלודה בגוף הנירסטה, נאמר לה שם שצריך למרוח חומר מגן חלודה, זה היה לפני 3 שבועות.
היום בדקתי שוב ומצב החלודה בבסיס התחתון במצב דומה לסילביה של taoranga וישנם גם כתמי חלודה בחלק הפנימי של גוף הנירוסטה.
קצת מאכזב.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
hosq כתב:קרה לי פעם עם סט סכיני מטבח (פשוטים, כאלו שנמכרים בשישיות). אחרי הדחה אחת כולם חטפו חלודה קשה. דוקא מפירמה מוכרת, פרפקטו אם איני טועה. זה היה חד פעמי וסט אחר לא עשה בעיות. מתאים למה שגונן אמר. רק מקווה שיקחו אחריות על הענין הזה (בכל זאת מדובר במכונה שלא מתפשרים על מחירה עקב טענות לאיכות עדיפה)
הענין עם המגנט זה סוג של הומור פנימי...אך לא פעוט בכלל...
עיניין המגנט אגב הוא נכון, וניתן ליקבוע בעזרתו את המישפחה באופן כללי של הנירוסטה , כי יש גם חומרים שהם "נירסטה מגנטית " כמו שכיימת למשל בסכינים, כי הנירוסטה אינה תמיד קשה מספיק נניח כדיי ליצר סכין ,ולכן היא מסוגסגת עם מיספר מתכות שחלקם יותר ברזליות, וכל מיני פלדות קשות ,ולכן הנירוסטה מיתמגנטת, זה לא בהכרך מעיד על חומר זול . אבל יש יצרנים שמישתמשים בפח רגיל מצופה ניקל שמחליד מאוד מהר בסביבה קורוזיבית, ואז טועים וחושבים שזו נירוסטה שמחלידה , שזה לא נכון .
מה שכן ,אכן יש גם נירוסטה זולה שהיא מגנטית שמשמשת לדרישות שונות בתעשיה.
במקביל לנני קפה שלחתי מכתב לרנציליו עם תמונות והסבר הבעיה, קיבלתי תשובה שהמכתב הועבר לגורמים המתאימים, והיום את התשובה הנ"ל:
Dear Mr. Peled,
what you report is for sure a defect in the body painting.
It is for sure a no common problem of our Silvia coffee machines, but anyway it is enough to replace it only.
Please bring the machine to NENI LTD company, they will take care to the matter.
Best regards
Carlo Lamperti
Customer Support Manager
Rancilio Group
Dear Mr. Peled,
It is for sure a no common problem of our Silvia coffee machines, but anyway it is enough to replace it only.
Please bring the machine to NENI LTD company, they will take care to the matter.
Best regards
Carlo Lamperti
Customer Support Manager
Rancilio Group
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
איזה יופי של שירות, תענוג.taoranga כתב:במקביל לנני קפה שלחתי מכתב לרנציליו עם תמונות והסבר הבעיה, קיבלתי תשובה שהמכתב הועבר לגורמים המתאימים, והיום את התשובה הנ"ל:
Dear Mr. Peled,
Best regards
Carlo Lamperti
Customer Support Manager
Rancilio Group...
בלי התחמקויות ובלי סייגים.
ככה צריך להיות
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה נקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
כמו שכתבת יש "נירוסטות" שונות לשימושים שונים. כעקרון יש טרייד-אוף בין הקשיות לבין היכולת לדחות חלודה. לשימושים שבהם חשוב קושי וקשיחות אין פלדות שהן באמת "אל-חלד" מושלמות. זה לאו דווקא אומר שהן זולות - יש פלדות מרטנזיטיות יקרות מאד שהן אכן פחות מחלידות מפלדות אחרות, אבל לצורך הקשיחות "מקריבים" חלק מהיכולת לדחות חלודה.גונן כתב:עיניין המגנט אגב הוא נכון, וניתן ליקבוע בעזרתו את המישפחה באופן כללי של הנירוסטה , כי יש גם חומרים שהם "נירסטה מגנטית " כמו שכיימת למשל בסכינים, כי הנירוסטה אינה תמיד קשה מספיק נניח כדיי ליצר סכין ,ולכן היא מסוגסגת עם מיספר מתכות שחלקם יותר ברזליות, וכל מיני פלדות קשות ,ולכן הנירוסטה מיתמגנטת, זה לא בהכרך מעיד על חומר זול . אבל יש יצרנים שמישתמשים בפח רגיל מצופה ניקל שמחליד מאוד מהר בסביבה קורוזיבית, ואז טועים וחושבים שזו נירוסטה שמחלידה , שזה לא נכון .
מה שכן ,אכן יש גם נירוסטה זולה שהיא מגנטית שמשמשת לדרישות שונות בתעשיה....
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
אכן, אני מרגיש קשוח ועם זאת קצת חלוד, יונתן כנראה צודק
אגב, תמיד מפתיע אותי כמה אנחנו שמחים שמישהו שמכר לנו משהו דפוק בכסף מלא ונתן לנו תעודת אחריות ע"פ חוק, גם מכבד אותה...וזה מקצין ככל שהמוצר יותר איטלקי, והשירות יותר ישראלי
אגב, תמיד מפתיע אותי כמה אנחנו שמחים שמישהו שמכר לנו משהו דפוק בכסף מלא ונתן לנו תעודת אחריות ע"פ חוק, גם מכבד אותה...וזה מקצין ככל שהמוצר יותר איטלקי, והשירות יותר ישראלי
what's next?