לאחר ניסיון עם 2 ממירים(הקטן מאיביי+קונקה) - מחפש המלצה לממיר עידן+
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
אגב אם אני לא טועה יש לך אחריות לשנה ע"י המוכר הסיני - זה בעיה שלו מול היצרן ואתה רק משנע לו את הממיר במידה ויש תקלה.
כמו כן אני ממליץ לך לצלם לייב את רעשי הקול עם הממיר ולשלוח למוכר טרם השליחה בבקשה לפתרון - ברגע שלא יהיה לו פתרון הצע לו את החלופה ההוגנת הזו למען כל הצדדים יהיו מרוצים מהסיפור.
אשמח לשמוע איך זה התקדם!
כמו כן אני ממליץ לך לצלם לייב את רעשי הקול עם הממיר ולשלוח למוכר טרם השליחה בבקשה לפתרון - ברגע שלא יהיה לו פתרון הצע לו את החלופה ההוגנת הזו למען כל הצדדים יהיו מרוצים מהסיפור.
אשמח לשמוע איך זה התקדם!
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
היי בני,
תודה על דבריך...
אני ינסה לדבר איתו.
פשוט:
א. אני מנסה להיכנס לראש של כל מוכר שעשוי לחשוב - "מה הוא פונה אלי פתאום...חודשיים לאחר שהוא כבר משתמש במכשיר , לאחר שכבר החלפתי לו אחד".
ב. אני תמיד תמיד חושב על כך שדברים כאלו מביאים לכך שמוכרים מתחילים לסרב למכור לישראלים - אי.ביי מאד חשוב לי ואני לא רוצה שעוד מוכר יהפוך את הישראלים לבלתי רצויים.
המשך ערב נעים!
אגב,
האם הממיר האפור שנסקר על ידך (בני) הוא זה: (?)
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-Digital-Receiver-HD-H-264-MPEG4-HDMI-Scart-/120759323625?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1dd10be9#ht_2797wt_1185
או זה (?)
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-TV-Box-Digital-Receiver-HD-H-264-MPEG4-HDMI-/120771409413?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1e897605#ht_3516wt_1185
בכל אופן, אני לא פוסל לקנות את ה-KONKA או את ה-Innova וזהו...עם הקונקה לא היו לי את הבעיות הנ"ל.
תודה על דבריך...
אני ינסה לדבר איתו.
פשוט:
א. אני מנסה להיכנס לראש של כל מוכר שעשוי לחשוב - "מה הוא פונה אלי פתאום...חודשיים לאחר שהוא כבר משתמש במכשיר , לאחר שכבר החלפתי לו אחד".
ב. אני תמיד תמיד חושב על כך שדברים כאלו מביאים לכך שמוכרים מתחילים לסרב למכור לישראלים - אי.ביי מאד חשוב לי ואני לא רוצה שעוד מוכר יהפוך את הישראלים לבלתי רצויים.
המשך ערב נעים!
אגב,
האם הממיר האפור שנסקר על ידך (בני) הוא זה: (?)
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-Digital-Receiver-HD-H-264-MPEG4-HDMI-Scart-/120759323625?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1dd10be9#ht_2797wt_1185
או זה (?)
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-TV-Box-Digital-Receiver-HD-H-264-MPEG4-HDMI-/120771409413?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1e897605#ht_3516wt_1185
בכל אופן, אני לא פוסל לקנות את ה-KONKA או את ה-Innova וזהו...עם הקונקה לא היו לי את הבעיות הנ"ל.
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 01/01/2012 20:03, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
יש לי את הממיר מאי ביי ואין יום שהוא לא מרסט את עצמו.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
- benny123
-
- חבר מכור קשה

israelihero
איזה דגם יש לך את השחור או האפור?? ואם אני זוכר נכון הוא מרסט לך ב-PVR נכון? שאלתי אותך בזמנו מה אתה דוחף לו ב-USB ולא היית נעול על עצמך... תקן אותי אם אני טועה...
shaby זה הדגם הראשון שרכשתי ואני משתמש בו נון סטופ מאז הקנייה
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-TV-B ... 516wt_1185
לא ברור לי למה הוא הקפיץ תמחיר אבל לדעתי ולפי המפרט היבש הדגם של הסקרט גם טוב יותר כי הוא מוציא לך RGB וגם במחיר המקורי אז לך על זה אם הדבר אפשרי כי מהסקרט תמיד תוכל להוציא RCA עם כבל סקרט ל-RCA
איזה דגם יש לך את השחור או האפור?? ואם אני זוכר נכון הוא מרסט לך ב-PVR נכון? שאלתי אותך בזמנו מה אתה דוחף לו ב-USB ולא היית נעול על עצמך... תקן אותי אם אני טועה...
לא ברור לי למה הוא הקפיץ תמחיר אבל לדעתי ולפי המפרט היבש הדגם של הסקרט גם טוב יותר כי הוא מוציא לך RGB וגם במחיר המקורי אז לך על זה אם הדבר אפשרי כי מהסקרט תמיד תוכל להוציא RCA עם כבל סקרט ל-RCA
-
shaby
-
- חבר ותיק

בני,
אז בכל מקרה - הדגם שעולה 42.77$ גם כך עדיף עקב עיניין ה-SCART?
זה נכון?
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-Digi ... 797wt_1185
תודה רבה!
אז בכל מקרה - הדגם שעולה 42.77$ גם כך עדיף עקב עיניין ה-SCART?
זה נכון?
http://www.ebay.com/itm/Mini-DVB-T-Digi ... 797wt_1185
תודה רבה!
- benny123
-
- חבר מכור קשה

-
shaby
-
- חבר ותיק

מעניין למה את המוצר הזה הוא לא שולח , אך את המוצר שעולה 81.69$ הוא כן שולח...benny123 כתב:אכן כן אבל הוא לא משלח לישראל משום מה......
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
עכשיו פתאום האופציה של להוסיף 100 ש"ח ולקנות את "הממיר השחור" בארץ כן נראית לי רלבנטית. 
- benny123
-
- חבר מכור קשה

sathack אתה בטוח שאתה לא עוסק בתחום או מקבל אחוזים מאותו אתר הידוע לשמצה? 100 שקל יותר או שקל יותר לא שווים לי לצאת פראייר מול ישראלי שעשה בדיוק כמוני והזמין מאותו המוכר.. בשביל מה? עברית? אז יפה שהוא יודע מעט האק לינוקס... מקווה שהעמל שלו ישתלם על גבם של הפראיירים שירכשו במחיר שהוא דורש.. גם ממש יפה מצידו להעתיק מפה ביקורות ולהוריד מחירים בהתאם... תמסור לו שאם הוא ימכור ב-150 שקל זה ישתלם אולי... אבל רציני כל מקום פה בפורום אתה מכוון לאתר ההוא לרכישות, פתח זאפ יש עוד מלא חנויות יותר רציניות פה בארץ והערתי לך על זה בעבר ואתה לא תגיב ואם תגיב זה יהיה בסגנון שלא היו דברים מעולם אז די די להיות שקוף ולזלזל בשכלנו, פה סיימתי התייחסותי לאותה שורה נלוזה שבחרת לכתוב פה.
יום טוב
יום טוב
-
shaby
-
- חבר ותיק

בני שלום,
מסכים עם כל מילה שלך...זה בול מסמל את תופעת ה"חזירות" בתמחור מוצרים בה לוקים כל כך הרבה בתי עסק בישראל.
אל תשכחו שאתר שמוכר בהיקפים כאלו בטוח קנה כמות מסוימת של אותו המוצר...כך שזה לא עלה לו 42$ (160ש"ח) אלא פחות מכך.
מסכים עם כל מילה שלך...זה בול מסמל את תופעת ה"חזירות" בתמחור מוצרים בה לוקים כל כך הרבה בתי עסק בישראל.
אל תשכחו שאתר שמוכר בהיקפים כאלו בטוח קנה כמות מסוימת של אותו המוצר...כך שזה לא עלה לו 42$ (160ש"ח) אלא פחות מכך.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

שבי לידיעה מדובר במוכר סיני מכובד שעונה בשימחה ועוזר בכל מה שניתן.
מהיצרנים של האפור והשחור לא קיבלתי מענה בדבר עדכון תוכנה - אבל מהמוכר אני כן מקבל מענה ואני כל כמה זמן מתכתב איתו.
הוא לא שכח אותי כלקוח ובעצמו הוא בהתכתבות מול היצרנים הללו בכדי לעזור לי ולכל חברי האתר שקנו ויקנו בכללי.
אם אתה זוכר היה לך את האפור והחזרת אותו.. אני כזכור מחזיק בשני הדגמים ומרוצה מהם.. העברית לא מפריעה לי... ואם זכור לכולכם אותו חנות לשמצה שמוכר פה בארץ רצה 300 ש"ח על הממיר האפור בעוד אני רכשתי אותו ב-130 ש"ח אם אני לא טועה.. מצאו את ההבדלים.
יש מחיר הוגן למוצר אבל מחיר כפול למוצר זה יותר מחזירות ב-300 שקל אני כבר יכול לרכוש קונקה ואחרים ולא משהו סיני ג'ינארי אז 300 ש"ח?! בכל מקרה שבי תעדכן אותי בבקשה מה קורה עם המוכר אם תצטרך את התערבותי אני אפנה אליו גם בשמחה בשבילך בדבר ההחלפה לאפור ואנסה לעזור.
בכל אופן מדובר בהאק ללינוקס שבממיר אם היה לי את הידע ואת היכולת להוציא את ה-FW מהממיר הזה הייתי מנסה בעצמי לשכתב אותו לתמיכה בעברית.. חבל שאין באתר כאן אנשים העוסקים בתחום
מהיצרנים של האפור והשחור לא קיבלתי מענה בדבר עדכון תוכנה - אבל מהמוכר אני כן מקבל מענה ואני כל כמה זמן מתכתב איתו.
הוא לא שכח אותי כלקוח ובעצמו הוא בהתכתבות מול היצרנים הללו בכדי לעזור לי ולכל חברי האתר שקנו ויקנו בכללי.
אם אתה זוכר היה לך את האפור והחזרת אותו.. אני כזכור מחזיק בשני הדגמים ומרוצה מהם.. העברית לא מפריעה לי... ואם זכור לכולכם אותו חנות לשמצה שמוכר פה בארץ רצה 300 ש"ח על הממיר האפור בעוד אני רכשתי אותו ב-130 ש"ח אם אני לא טועה.. מצאו את ההבדלים.
יש מחיר הוגן למוצר אבל מחיר כפול למוצר זה יותר מחזירות ב-300 שקל אני כבר יכול לרכוש קונקה ואחרים ולא משהו סיני ג'ינארי אז 300 ש"ח?! בכל מקרה שבי תעדכן אותי בבקשה מה קורה עם המוכר אם תצטרך את התערבותי אני אפנה אליו גם בשמחה בשבילך בדבר ההחלפה לאפור ואנסה לעזור.
בכל אופן מדובר בהאק ללינוקס שבממיר אם היה לי את הידע ואת היכולת להוציא את ה-FW מהממיר הזה הייתי מנסה בעצמי לשכתב אותו לתמיכה בעברית.. חבל שאין באתר כאן אנשים העוסקים בתחום
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי את השחור.benny123 כתב:israelihero
לא ברור לי למה הוא הקפיץ תמחיר אבל לדעתי ולפי המפרט היבש הדגם של הסקרט גם טוב יותר כי הוא מוציא לך RGB וגם במחיר המקורי אז לך על זה אם הדבר אפשרי כי מהסקרט תמיד תוכל להוציא RCA עם כבל סקרט ל-RCA...
TIMESHIFT הפסיק לעבוד לי בערך יום אחרי שהתחלתי להשתמש בממיר.
מחובר לי הארד דיסק חיצוני באופן קבוע ליציאת ה-USB.
כל פעם שאני מגיע למכשיר לאחר הרבה זמן שלא נגעתי בו (פעם-פעמיים ביום) ואני לוחץ על כפתור (העברת ערוץ או הקלטה למשל) - הממיר לא מגיב לכמה שניות ואז מרסט עצמו ואז הכל בסדר.
כמו שאמרתי בעבר, סה"כ אני לא מרוצה מהמכשיר אבל אני לא מתלונן. הממיר היה זול ואתמול הוא שירת אותי יפה מאוד כשצפיתי באח הגדול בהנאה ללא פרסומות.
- benny123
-
- חבר מכור קשה

שאלה שאשאל שוב ברשותך, האם ללא ההרד דיסק המחובר ל-USB הוא עובד טוב או עדיין תקלות?
יש לי הרגשה שהממיר לא יודע לעבוד טוב עם הכונן שלך ויכול להיות מאלף סיבות, דרייברים לא מתאימים, כונן שדורש יותר מדי חשמל מה-USB.. מספר מחיצות שיש לך או חוסר תאימות בשל נפח גדול מדי.
אבקש ממך שנית אם תוכל לחבר דיסק נשלף (DOK) רק לצורך בדיקת הכיוון של מה שכתבתי לך כרגע, תבדוק אם עם DOK הבעיות שאתה חווית עדיין נשנות... ובבקשה תעדכן אותי
יש לי הרגשה שהממיר לא יודע לעבוד טוב עם הכונן שלך ויכול להיות מאלף סיבות, דרייברים לא מתאימים, כונן שדורש יותר מדי חשמל מה-USB.. מספר מחיצות שיש לך או חוסר תאימות בשל נפח גדול מדי.
אבקש ממך שנית אם תוכל לחבר דיסק נשלף (DOK) רק לצורך בדיקת הכיוון של מה שכתבתי לך כרגע, תבדוק אם עם DOK הבעיות שאתה חווית עדיין נשנות... ובבקשה תעדכן אותי
- MrMoris
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 470
israelihero -israelihero כתב: יש לי את השחור.
כל פעם שאני מגיע למכשיר לאחר הרבה זמן שלא נגעתי בו (פעם-פעמיים ביום) ואני לוחץ על כפתור (העברת ערוץ או הקלטה למשל) - הממיר לא מגיב לכמה שניות ואז מרסט עצמו ואז הכל בסדר.
כמו שאמרתי בעבר, סה"כ אני לא מרוצה מהמכשיר אבל אני לא מתלונן. הממיר היה זול ואתמול הוא שירת אותי יפה מאוד כשצפיתי באח הגדול בהנאה ללא פרסומות....
אני לא מבין משהו בסיסי - אם TIMESHIFT הפסיק לעבוד לך, איך ראית את האח הגדול בלי פרסומות?
אני סה"כ מחפש ממיר בעיקר כדי להימנע מהפרסומות ופה ושם להקליט תוכנית שאני לא בבית. לא צריך ספרית הקלטות.
חשבתי על KONKA 990 לטובת תאימות עתידית, תמיכה ב NTFS, יציאת קומפוננט, ניגון XVID עם כתוביות (במקום DVD שגוסס). עוד לא ראיתי ביקורת אחת. בזאפ יש ביקורת שקוטלת אבל בכלל לא מספקת שום ידע/תוכן. סתם קטילה.
את הממירים שפרסתם פה מאיביי אני פחות אוהב, כי אין להם קומפונטט, ויש לי CRT עם קומפוננט. לא רוצה לחבר בחיבור קומפוזיט. מSCART אי אפשר להוציא קומפוננט למיטב הבנתי, רק RGB, ו-RGB זה לא קומפוננט!
יאוש!!
-
shaby
-
- חבר ותיק

בני,benny123 כתב:שבי לידיעה מדובר במוכר סיני מכובד שעונה בשימחה ועוזר בכל מה שניתן.
בכל אופן מדובר בהאק ללינוקס שבממיר אם היה לי את הידע ואת היכולת להוציא את ה-FW מהממיר הזה הייתי מנסה בעצמי לשכתב אותו לתמיכה בעברית.. חבל שאין באתר כאן אנשים העוסקים בתחום...
אכן ידוע לי שהוא מוכר אמין ומעניק שירות מעולה.
יצרתי איתו קשר וקיבלתי מענה מהיר...לצערי לא היה לי נעים לבקש החלפה...רק ביקשתי ממנו להשיב את ישראל לרשימת המדינות אליהן הוא שולח - והוא עשה זאת במיידי.
אני שב ומסכים עם כל מילה שלך לגבי החנות בישראל שמוכר את הממיר...ושלא תחשוב שהחנות רוכשת באותו המחיר שאנו רוכשים - שהרי הם קנו לבטח כמות לחנות...כך שאני בטוח שקיבלו מחיר זול יותר משלנו.
בקיצור - גם כך הממיר האפור יוצא לי בערך אותו המחיר כמו ממירי KONKA וה-Innova (מאנשים פרטיים שמוכר ממיר חדש באתרי יד 2)...אז בהחלט שווה לשקול לרכוש את הממיר האפור בכל זאת.
תודה!
תוספת: בני, מצאתי ממיר באי.ביי שמאד דומה במפרט לממיר האפור - האם הם זהים במפרט או שיש עדיפות לזה או לאחר?
http://www.ebay.com/itm/Newest-HD-DVB-T-Digital-Terrestrial-Receiver-H-264-MPEG-4-Black-/260917146024?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbfdfb1a8#ht_1478wt_1185
עוד משהו שנראה מעניין (ויקר יותר):
http://www.ebay.com/itm/Digital-TV-Tuner-DVB-T-PVR-Box-Receiver-USB-HDMI-808-/280547119391?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4151e9511f#ht_4737wt_1185
מה אתה אומר?
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

השתמשתי עד כה בשני כוננים נפרדים. האחד MYBOOK של WD, השני כונן פנימי ששמתי בתוך CASE גנרי שקניתי בדיל אקסטרים. בשניהם אותה תוצאה. זוכר שביקשת שאבדוק מה קורה עם DOK. מקוה מחר לבדוק.benny123 כתב:שאלה שאשאל שוב ברשותך, האם ללא ההרד דיסק המחובר ל-USB הוא עובד טוב או עדיין תקלות?
אבקש ממך שנית אם תוכל לחבר דיסק נשלף (DOK) רק לצורך בדיקת הכיוון של מה שכתבתי לך כרגע, תבדוק אם עם DOK הבעיות שאתה חווית עדיין נשנות... ובבקשה תעדכן אותי...
TIMESHIFT הפסיק לעבוד לי - הממיר לא מקליט כל הזמן ללא הפסקה את הערוץ אותו אני רואה.MrMoris כתב:israelihero -israelihero כתב: יש לי את השחור.
כמו שאמרתי בעבר, סה"כ אני לא מרוצה מהמכשיר אבל אני לא מתלונן. הממיר היה זול ואתמול הוא שירת אותי יפה מאוד כשצפיתי באח הגדול בהנאה ללא פרסומות....
אני לא מבין משהו בסיסי - אם TIMESHIFT הפסיק לעבוד לך, איך ראית את האח הגדול בלי פרסומות?
אני סה"כ מחפש ממיר בעיקר כדי להימנע מהפרסומות ופה ושם להקליט תוכנית שאני לא בבית. לא צריך ספרית הקלטות.
חשבתי על KONKA 990 לטובת תאימות עתידית, תמיכה ב NTFS, יציאת קומפוננט, ניגון XVID עם כתוביות (במקום DVD שגוסס). עוד לא ראיתי ביקורת אחת. בזאפ יש ביקורת שקוטלת אבל בכלל לא מספקת שום ידע/תוכן. סתם קטילה.
את הממירים שפרסתם פה מאיביי אני פחות אוהב, כי אין להם קומפונטט, ויש לי CRT עם קומפוננט. לא רוצה לחבר בחיבור קומפוזיט. מSCART אי אפשר להוציא קומפוננט למיטב הבנתי, רק RGB, ו-RGB זה לא קומפוננט!
יאוש!!...
אז איך ראיתי האח הגדול? התחלתי הקלטה רגילה ב-21 בערב, שמתי PAUSE, חזרתי אחרי 40 דקות והתחלתי לראות מאותה נקודה, והעברתי קדימה בפרסומות.
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
הביקורת על הקונקה 990 מזאפ מתייחסת לעדכונים של טלראן היבואן, שאכן לא ממש קיימים, ולא לאיכות המכשיר.
אבל אתה יכול להירגע - הרבה יבואנים לא בדיוק מספקים עדכוני תוכנה למכשירים שהם מוכרים
צריך לבדוק טוב את המכשיר ולראות שהוא מספק as is, אי אפשר לבנות על עדכונים. כרגע גטר מספקים עדכונים למכשירי אינובה, אבל לא בדיוק מפרסמים זאת ברבים.
אבל אתה יכול להירגע - הרבה יבואנים לא בדיוק מספקים עדכוני תוכנה למכשירים שהם מוכרים
צריך לבדוק טוב את המכשיר ולראות שהוא מספק as is, אי אפשר לבנות על עדכונים. כרגע גטר מספקים עדכונים למכשירי אינובה, אבל לא בדיוק מפרסמים זאת ברבים.