LG LW570 VS PHILIPS 7606
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שחורים מצויינים, היות והיא באה עם פאנל של שארפ ולא IPS. גם מדובר על רמה אחרת של טלוויזיה (שקרובה לספינת הדגל של פיליפס) וכמובן מחיר אחר.
אני חושב שיש לה המרה מדו לתלת, אבל כמובן מדובר על תלת אקטיבי ולא פאסיבי.
הכל שאלה של מה אתה צריך, מה חשוב לך, כמה אתה מוכן לשלם ומה ה"חבילה" שמקבלים תמורת המחיר.
אני חושב שיש לה המרה מדו לתלת, אבל כמובן מדובר על תלת אקטיבי ולא פאסיבי.
הכל שאלה של מה אתה צריך, מה חשוב לך, כמה אתה מוכן לשלם ומה ה"חבילה" שמקבלים תמורת המחיר.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שוב, השאלה מה אתה צריך?
למיטב ידיעתי אין ל 8606 עברית בכלל, אין לה שלט מג'יק, אין לה תמיכה ב PLEX וכמבן התלת שלה אקטיבי (שזה חיסרון מבחינתי), בבסיס היא באה עם אחריות של שנתיים (אבל כנראה יש אופציה להאריך), אלו דברים שחשובים לי. אני מאמין שהתמונה של ה 8606 טובה יותר משל ה 651Y ובטח מה 570. אבל, התמונה של ה 651Y מספיק טובה (מאוד) בשבילי ולכן העדפתי את היכולות האלו שלה (לא שהיא מושלמת, חבל למשל שאינה תומכת ב DTS, הגיע הזמן ש LG ישימו את הכסף בשביל זה). אצלי בכלל הדיון היה בין ה VT30 ששוב טובה יותר כטלוויזיה בתנאים האופטימליים בשבילה (למשל בחושך), אבל בתנאי הצפיה פה בבית ה LG עדיפה (כי גם בלילה כולם פה רואים עם זרקורים) שלא לדבר על כל האקסטרות שיש ב LG ואין ב VT ומאוד מתאימים לצרכים שלי.
למיטב ידיעתי אין ל 8606 עברית בכלל, אין לה שלט מג'יק, אין לה תמיכה ב PLEX וכמבן התלת שלה אקטיבי (שזה חיסרון מבחינתי), בבסיס היא באה עם אחריות של שנתיים (אבל כנראה יש אופציה להאריך), אלו דברים שחשובים לי. אני מאמין שהתמונה של ה 8606 טובה יותר משל ה 651Y ובטח מה 570. אבל, התמונה של ה 651Y מספיק טובה (מאוד) בשבילי ולכן העדפתי את היכולות האלו שלה (לא שהיא מושלמת, חבל למשל שאינה תומכת ב DTS, הגיע הזמן ש LG ישימו את הכסף בשביל זה). אצלי בכלל הדיון היה בין ה VT30 ששוב טובה יותר כטלוויזיה בתנאים האופטימליים בשבילה (למשל בחושך), אבל בתנאי הצפיה פה בבית ה LG עדיפה (כי גם בלילה כולם פה רואים עם זרקורים) שלא לדבר על כל האקסטרות שיש ב LG ואין ב VT ומאוד מתאימים לצרכים שלי.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה PLEX:scoop9 כתב:מה זה PLEX? יש את זה בסמסונג?...
http://www.hometheater.co.il/images/art ... H_6751.JPG
תקרא את הביקורת של עופר:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article02764
כמו XMBC ששמים על HTPC אבל לטלוויזיה מהשרת שיושב על אחד המחשבים בבית.
בשבילי זה בונוס נחמד מאוד, כי אני אף פעם לא זוכר על מה כל הסרטים שיש לי ברשימה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מאוד נחמד וכדאי מאוד שיוסיפו. לפחות כרגע באתר של PLEX רק LG מוזכרים:
http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
http://www.plexapp.com/medialink/files/index.html
טוב תודה לכולם אני חושב שאני בכול זאת אני הולך לקנות את ה 7606
היא מתאיצה לי בול לחדר מבחינת עיצוב כול החדר לבן וכסוף..
וגם שבחנתי אותה בחנות מאוד התרשמתי לטובה
כול הפיצ'רים של ה LG אני לא ממש צריך כי הטלויזיה הולכת להיות מחוברת ישירות למחשב ויש לי תמיכה ב 3D מהמחשב עצמו (כרטיס מסך תומך 3D)
ככה שאני לא צריך את היכולת של LG לנגן שום דבר ישירות מהטלויזיה
והתמיכה בעיברית לא משהו שאני צריך גם אם מוצר תומך בעיברית אני שם אותו באנגלית.
היא מתאיצה לי בול לחדר מבחינת עיצוב כול החדר לבן וכסוף..
וגם שבחנתי אותה בחנות מאוד התרשמתי לטובה
כול הפיצ'רים של ה LG אני לא ממש צריך כי הטלויזיה הולכת להיות מחוברת ישירות למחשב ויש לי תמיכה ב 3D מהמחשב עצמו (כרטיס מסך תומך 3D)
ככה שאני לא צריך את היכולת של LG לנגן שום דבר ישירות מהטלויזיה
והתמיכה בעיברית לא משהו שאני צריך גם אם מוצר תומך בעיברית אני שם אותו באנגלית.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

רק לשים דברים על דיוקם ב/שביל ה RECORD.Eliel1337 כתב:איכות התמונה משתנה בכיול נכון.
לטעמי הפיליפס נותנת תמונה טובה יותר.
בנוסף יש לך אמבילייט שנותן תוספת לתמונה.
יש לה 400HZ לעומת 100HZ לתמונה חלקה יותר.
2MS לעומת 2.4 בLG
בLG יש בעיית inputlag .
וגם הפילפס דגם יותר חדש רק עכשיו הגיע לארץ....
הפיליפס היא 100 הרץ ולא 400.
היא 400 CMR שזה הדירוג העצמי של החברות שאולי יכול לעזור להבדיל בין דגמים של אותה חברה אבל לא בין דגמים של חברות אחרות (ה 570 לצורך העניין היא CMR600 לפי LG).