החלום מתגשם...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
וואו
נשמע תענוג
איזה כיף!!
תתחדש
נשמע תענוג
איזה כיף!!
תתחדש
העם דורש..... כל מיני דברים
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
שוקל לשנות את הכינוי שלי לסטוקטון אחרי התשבוחות האלהbossgt6 כתב:תתחדש ותהנה .שלום לכולם,
ולפני הכל תודה!
תודה לכל החברים בפורום הזה שעזרו לי, תמכו וייעצו לי!
תודה מיוחדת לציון ו- epony שתמיד ענו לי בסבלנות על כל השרשורים והשאלות....
סט אפ שלם חדש זה תענוג אמיתי![]()
epony - ללא ספק מבחינת אסיסטים , הוא הבחירה שלי כתגלית השנה באתר ל - 2011
תותח...
- bennym
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
linyotam כתב:שלום לכולם,
ולפני הכל תודה!
תודה מיוחדת לציון ו- epony שתמיד ענו לי בסבלנות על כל השרשורים והשאלות.
אני אעדכן את השרשור הזה בכל השלבים כדי שאלו שיבואו אחריי שחדשים לתחום יוכלו ללמוד מניסיוני לטוב ולרע.
אז במה מדובר?
ברכישה כמובן, די גדולה...
על הכוונת: סט שלם של קליפש מסדרת הרפרנס - rf82, rc62, rs52
סך הכל 7 רמקולים.
לגבי הסאב - הבחירה הסופית (לאחר אין סוף דילמות וחיפושים) HSU VTF3 MK4
(מכיוון שאני לא מכיר אף אחד בארץ עם הסאב הזה... אני יותר ממזמין את המבקרים פה לתת לו ביקורת לכשיגיע... המחיר שלו מדהים ביחס לביצועים על הנייר)
מקרן Epson 8700ub
ורסיבר אונקיו 809
כאשר מוצר כזה או אחר יגיע, אספק במיידי תמונות (מבטיח איכות - nikon D5000)
בשלב הראשון רכשתי מארה"ב דרך B & H את המוצרים הבאים:
אונקיו 809 - 699$
אפסון 8700 - 2000$
סה"כ משלוח עד לניו-ג'רזי (משלוח לארץ דרך ushops)
2700$
בשלב השני רכשתי את הסאב דרך אתר המוצר: HSUResearch
הסאב + משלוח לניו ג'רזי - 758$
רכישת הרמקולים התרחשה בישראל... אציין בשלב מאוחר יותר את המספרים הרלוונטיים.
פשוט, לאחר בדיקות רבות (שילוח עם התייחסות לגודל ומשקל) התברר שקנייה בארץ תהיה משתלמת יותר עבור ה- Klipsch.
זהו לרגע זה,
אני מתרגש ומקווה שהכל יהיה בסדר ולא יהיו בעיות כאלו ואחרות שיצוצו פתאום.
מילה טובה על החבר'ה ב- Ushops - אחלה שירות, נחמדים, סבלניים ותומכים.
רק שימשיך ככה.
בתקווה אעדכן בימים הקרובים גם בתמונות
שיהיה המשך יום נפלא,
יותם....
- bennym
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
נשמע אחלה,
תתחדש, תוכל לפרט קצת יותר איך ביצעת את הרכישה והשילוח לארץ,
היבואנים בארץ חוגגים עלינו ...
היבואנים בארץ חוגגים עלינו ...
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
יותם אתה הולך להנות מהסט חבל"ז , ובעיקר מהסאב
אני כבר מעל שנה עם הHSU STF-2 שזה הדגם היותר פשוט שלהם ב350$, והוא שידרג לי את המערכת לרמה אחרת לגמרי. (אונקיו 607 , עם TSI400 של פולק) אם לא היתי מפחד על השכנים היתי מגביר אותו עוד , גם ככה כל הספות בסלון רועדות.
אלה סאבים שמבחינת עלות מול תועלת אולי הכי משתלמים שקיימים, ומשתווים ברמתם לסאבים שעולים כפול מהם , ולא בארץ.
יש לו נוכחות גם בנמוכים , ובעיקר עוצמה עוטפת את האוזן ולא צורמת...קשה להסביר עד שלא שומעים
אני כבר מעל שנה עם הHSU STF-2 שזה הדגם היותר פשוט שלהם ב350$, והוא שידרג לי את המערכת לרמה אחרת לגמרי. (אונקיו 607 , עם TSI400 של פולק) אם לא היתי מפחד על השכנים היתי מגביר אותו עוד , גם ככה כל הספות בסלון רועדות.
אלה סאבים שמבחינת עלות מול תועלת אולי הכי משתלמים שקיימים, ומשתווים ברמתם לסאבים שעולים כפול מהם , ולא בארץ.
יש לו נוכחות גם בנמוכים , ובעיקר עוצמה עוטפת את האוזן ולא צורמת...קשה להסביר עד שלא שומעים
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
epony כתב:שוקל לשנות את הכינוי שלי לסטוקטון אחרי התשבוחות האלהbossgt6 כתב:תתחדש ותהנה .שלום לכולם,
ולפני הכל תודה!
תודה מיוחדת לציון ו- epony שתמיד ענו לי בסבלנות על כל השרשורים והשאלות....
סט אפ שלם חדש זה תענוג אמיתי![]()
תותח...
...
האמת שמגיע לך
אני גם חושב שהיית צריך לקבל פרס ובכלל שזה אמור להיות הכיוון של זוכי הפרס באתר .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- doubledu
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
תתחדש ותהנה
יפה שכתבת תודות על העזרה מהחברים

יפה שכתבת תודות על העזרה מהחברים
מצטרףbossgt6 כתב:
תותח...
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
תודה רבה על התשובה המפורטת, גם אני בדיוק הכנתי סוג של טבלה עם כל האפשרויות.linyotam כתב:אני מודה זהו סיכון, אבל סיכון מחושב.kipikipod כתב:תתחדש!!!!![]()
![]()
אפשר לשאול מדוע הלכת דווקא על הHSU בסוף? (למה לא SVS\Rythmik או אפילו Velodyne?)...
לאחר אינספור בירורים, התייעצויות ושוטטות באינטרנט בכל פורום אפשרי שהזכיר את המילה סאב
צימצמתי את הרשימה שלי ל-3 חברות עיקריות
HSU
RYTHMIK
SVS
ואז, התחלתי לחשב את היחס בין עלות המוצר, המשקל שלו, התמורה שלו וכדומה
כדי להגיע למוצר המשתלם ביותר מבחינת המחיר ביחס לאיכות.
לבסוף, ההתלבטות הייתה בין:
HSU VTF 15H
RYTHMIK F15
סאבים מדהימים...
מתברר שעם שני המוצרים יש בעייה עכשיו ואף אחת מהחברות לא מוכרת אותם.
לכן, הרשימה הצטמצמה ל- 3 הסאבים הבאים
HSU VTF-3 MK4
RYTHMIK F12
SVS PB-12 NSD
גם בגלל שהם לא היו בסטוק והמתנה למוצרים הייתה מסתכמת במספר חודשים כדברי התמיכה שלהם וגם מסיבות תקציב בגלל המשקל המטורף של המוצרים הללו (מחיר השילוח נמדד בין היתר לפי משקל המוצר) ומחירם החלטתי ל"התפשר" מעט ולרכוש 12 אינץ' ולא 15 בידיעה... שעדיין מדובר בסאבים מדהימים.
לאחר מכן, פסלתי את ה- Rythmik למרות שמדובר בסאב מדהים הוא לא Ported. ולכן, העדפתי לוותר עליו. אחיו התאום שהוא גרסת ה- Ported חלש משני המתחרים למרות מחירו הנמוך יותר.
אז נשארתי עם SVS שכולם מכירים ואוהבים ו- HSU שאני לא מכיר אף אחד בארץ איתו.
על הנייר מדובר בשני סאבים מדהימים אבל למי שייבחן את הסאבים לעומק יבין את ההבדל שהכריע מבחינתי את הבחירה.
שניהם אגב, עולים בערך אותו הדבר.
מבחינת מבחני ביצועים ה- MK4 של HSU עובד יותר טוב בתדרים הנמוכים - 20HZ
ויש לו את כל הפיצ'רים של אחיו הגדול ה- 15H שכלכך השתוקקתי לרכוש. אני לא אפרט את כל הפיצ'רים רק שבשורה התחתונה הסאב הזה, מאסיבי יותר, יציב יותר בנמוכים, מושלם לקולנוע ביתי ולמוזיקה שכן יש לו פיצ'רים ממש מגניבים.
אתה מוזמן לקרוא באתר
ואחיו הקטן של ה- MK4 קיבל מכל האתרים הידועים ביקורות מדהימות - MK3.
ומכיוון שאני הולך פה על עיוור, ההנחה היא שהדגם המשופר יהיה טוב אפילו יותר
כולי תקווה שהבחירה הייתה נכונה...
לא אוכל לדעת בוודאות עד שאקבל את הסאב ואבין למה כולם מתלהבים ממנו בפורומים בארה"ב.
המשך יום מדהים
יותם....
אני חושב שגם אני אלך על הHSU בעוד מס' שבועות כשיהיה תקציב (אלא אם כן ניסן מ"פיוז" יפתיע אותי שוב עם איזו מציאה
המון שעות הנאה
Utopia
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
תתחדש ותהנה.
ציוד ללקלק את האצבעות
ציוד ללקלק את האצבעות
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- Onlyktm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
אל תבלבל את גולשי הפורום עם עובדות!רכישת הרמקולים התרחשה בישראל... אציין בשלב מאוחר יותר את המספרים הרלוונטיים.
פשוט, לאחר בדיקות רבות (שילוח עם התייחסות לגודל ומשקל) התברר שקנייה בארץ תהיה משתלמת יותר עבור ה- Klipsch....
בכל אופן תתחדש, נשמע מדהים!
כל הכבוד.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
תתחדש ותהנה מכל הסט המצויין שרכשת
אני בטוח שתקבל חווית קולנוע מדהימה
אני בטוח שתקבל חווית קולנוע מדהימה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
linyotam
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
אוקי עדכון נוסף:
1. את סט הרמקולים הזמנתי מפיוז בעזרתם של ברק וניסן - לגבי העלות של הרמקולים לא אוכל לפרט רק אומר שהחבר'ה היום מאד נחמדים למרות כל הלחץ של סוף שנה. שתינו קפה ובחנו את המרחב שלי (מצוייר על דף) כדי להתכונן להרכבת המערכת כראוי. (הקנייה כללה בנוסף לרמקולים, מסך של דרפר למקרן, מתלה למקרן וחיווט לבית).
המחיר הסופי היה בהחלט משתלם ביחס למשלוח אותו הסט מארה"ב. למרות שהוא זול בארה"ב משמעותית בגלל הגודל והמשקל - להביא אותו לארץ יעלה כמעט אותו המחיר בארץ. לכן, עדיף כבר לקנות בארץ כשאתה יודע שיש מישהו שאתה יכול לפנות אליו בעת בעייה.
אז, תודה רבה לפיוז על העזרה והאכפתיות. אומנם רק התחלנו את המסע הזה, אבל זו התחלה טובה
2. קיבלתי מספר מיילים על הבוקר - המשלוח מ- B&H יצא לכיוון ניו-ג'רזי שם נמצאים המשרדים של Ushops. בתקווה המשלוח של המקרן והרסיבר יגיע מחר.
3. HSU שלחו לי מייל בבוקר, אני מתבקש למלא טופס הצהרה על כרטיס האשראי שלי כי הם לא נוהגים לאשר כרטיסים בינלאומיים. הבקשה כוללת מילוי טופס, צילום של תעודת זהות, וצילום... שימו לב, של כרטיס האשראי. דבר שקצת מפחיד אותי. אז שלחתי להם מייל בחזרה שיפרטו את הסיבות מכיוון שקנייה דרך B&H ו- Amazon מעולם לא לוותה בצילום האשראי ושאר טפסים הזויים.
למרות שמדובר באותו בחור נחמד Pete שאני משוחח איתו כבר שבועיים דרך המייל בנוגע לסאב משירות הלקוחות שלהם. הבקשה הזו נראית לי מעט מוזרה. אשמח אם תביעו דעתכם.
4. רכשתי ממיר מתח של 1500 וואט ל- 809 בהמלצתם של ציון ובועזון. קודם כל תודה! בדיוק בשביל הדברים הללו הפורום הזה כלכך חשוב! הרכישה התבצעה מהאתר של amperel בלילה אתמול ובטעות שכחתי לציין שאני רוצה לבצע משלוח של המוצר למשרד שלי בהרצליה פיתוח. כבר היום בבוקר קיבלתי מייל עם פירוט המשלוח שיגיע אליי עד למשרד. שאפו על השירות לאתר
זהו כרגע,
אעדכן שוב ברגע שמשהו מעניין יצוץ
המשך יום נפלא לכולם
ושוב תודה לכל החברים שמתלהבים לא פחות ממני מהרכישה הענקית!
יותם.
1. את סט הרמקולים הזמנתי מפיוז בעזרתם של ברק וניסן - לגבי העלות של הרמקולים לא אוכל לפרט רק אומר שהחבר'ה היום מאד נחמדים למרות כל הלחץ של סוף שנה. שתינו קפה ובחנו את המרחב שלי (מצוייר על דף) כדי להתכונן להרכבת המערכת כראוי. (הקנייה כללה בנוסף לרמקולים, מסך של דרפר למקרן, מתלה למקרן וחיווט לבית).
המחיר הסופי היה בהחלט משתלם ביחס למשלוח אותו הסט מארה"ב. למרות שהוא זול בארה"ב משמעותית בגלל הגודל והמשקל - להביא אותו לארץ יעלה כמעט אותו המחיר בארץ. לכן, עדיף כבר לקנות בארץ כשאתה יודע שיש מישהו שאתה יכול לפנות אליו בעת בעייה.
אז, תודה רבה לפיוז על העזרה והאכפתיות. אומנם רק התחלנו את המסע הזה, אבל זו התחלה טובה
2. קיבלתי מספר מיילים על הבוקר - המשלוח מ- B&H יצא לכיוון ניו-ג'רזי שם נמצאים המשרדים של Ushops. בתקווה המשלוח של המקרן והרסיבר יגיע מחר.
3. HSU שלחו לי מייל בבוקר, אני מתבקש למלא טופס הצהרה על כרטיס האשראי שלי כי הם לא נוהגים לאשר כרטיסים בינלאומיים. הבקשה כוללת מילוי טופס, צילום של תעודת זהות, וצילום... שימו לב, של כרטיס האשראי. דבר שקצת מפחיד אותי. אז שלחתי להם מייל בחזרה שיפרטו את הסיבות מכיוון שקנייה דרך B&H ו- Amazon מעולם לא לוותה בצילום האשראי ושאר טפסים הזויים.
למרות שמדובר באותו בחור נחמד Pete שאני משוחח איתו כבר שבועיים דרך המייל בנוגע לסאב משירות הלקוחות שלהם. הבקשה הזו נראית לי מעט מוזרה. אשמח אם תביעו דעתכם.
4. רכשתי ממיר מתח של 1500 וואט ל- 809 בהמלצתם של ציון ובועזון. קודם כל תודה! בדיוק בשביל הדברים הללו הפורום הזה כלכך חשוב! הרכישה התבצעה מהאתר של amperel בלילה אתמול ובטעות שכחתי לציין שאני רוצה לבצע משלוח של המוצר למשרד שלי בהרצליה פיתוח. כבר היום בבוקר קיבלתי מייל עם פירוט המשלוח שיגיע אליי עד למשרד. שאפו על השירות לאתר
זהו כרגע,
אעדכן שוב ברגע שמשהו מעניין יצוץ
המשך יום נפלא לכולם
ושוב תודה לכל החברים שמתלהבים לא פחות ממני מהרכישה הענקית!
יותם.
-
linyotam
-
- חבר פעיל מאוד

אנסה לפרט כמה שיותר.bennym כתב:נשמע אחלה,
היבואנים בארץ חוגגים עלינו ......
במידה ואחרי זה יש עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול
הרכישה היא החלק הקל.
כל מה שאתה צריך הוא כרטיס אשראי בינלאומי שתוכל לבצע רכישות בחו"ל.
לאחר מכן, (כשיש ברשותך כרטיס כזה) תפתח חשבון באחת מחברות השילוח לארץ.
הסיבה העיקרית - חסכון אדיר בכאב ראש של שילוח, מכס, מע"מ וכדומה.
היופי של החברות הללו הן שיש להם משרדים ברחבי ארה"ב וכאשר אתה מבצע רכישה המוצר נשלח לכתובת שהחברה נותנת לך.
למשל: אני נרשמתי ל- Ushops שעד כה היו מקסימים. אתה מקבל מהם במייל לאחר הירשמות לאתר (בחינם כמובן) את הכתובת שלהם בניו-ג'רזי.
ואז כשאתה מבצע קנייה באחד האתרים: לדוגמא Amazon. אתה ממלא בחלק של פרטי משלוח את הכתובת ושאר הפרטים ש- Ushops מספקים לך במייל.
לאחר הקנייה - המוצר נשלח אליהם למשרד. וכשאר השם שלך רשום עליו הם שוקלים, מודדים ומעריכים את המחיר הסופי של הבאת המוצר אלייך עד הבית וכמובן, שולחים לך מייל עם כל הפרטים.
כמובן, שעדיף שתדע את המחיר קודם לכן, לכל האתרים הללו יש מחשבון עלויות באתר כדי שתוכל לחשב ולהעריך את המחיר הסופי לפני הקנייה.
למשל - מקרן אפסון 8700. עולה 2000$ לערך. שוקל 23 פאונד והמימדים שלו הם בערך: 17.7, 15.5 , 5.4 אינצ'ים. לפי האתר של אמזון.
אתה לוקח את כל הנתונים הללו מכניס למחשבון העלויות באתר של Ushops לדוגמא ו- טה דה !!! יש לך מחיר סופי עד הבית.
שים לב! ברוב המקרים שילוח דרך הים זול משמעותית משילוח אווירי ומצד שני עורך יותר זמן (עד 40 ימי עבודה כמדומני לעומת 7 בערך של טיסה)
כך שבמקרה הזה - המחשבון ייתן לך תוצאה של 11000 ש"ח לערך. (מקבילו של המקרן בארץ ה- TW5500 עולה בסביבות ה- 20000 במחיר ראשוני)
כמו-כן, יש פיצ'ר חדש וממש מגניב באתר של Ushops שמאפשר לך להכניס את הלינק של המוצר מהאתר של אמזון ולקבל את התוצאה המפורטת.
לאחר שהחבר'ה של Ushops מקבלים את החבילה מודדים ושוקלים אותה אתה מקבל מייל עם הפרטים והמחיר הסופי ומשלם להם באמצעי התשלום שלך - כמובן רק על שירות השילוח עד הבית (הכולל מיסים, מכס וכדומה). על המוצר עצמו שילמת לחוד.
מקווה שעזרתי,
במידה ויש עוד שאלות אשמח לענות!
יותם
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
1. צילום טופס עם פרטי אשראי זה תהליך סטנדרטי בHSU , זו הדרך שלהם...אין עם זה בעיה.
2. לא לשכוח לבקש מHSU שיכוונו את הסאב שיתאים לחשמל בארץ (220 או 230...לא זוכר מה ההבדל)
2. לא לשכוח לבקש מHSU שיכוונו את הסאב שיתאים לחשמל בארץ (220 או 230...לא זוכר מה ההבדל)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
- yuria
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
linyotam תהנה מכל הרכישה
לשם המחשה, כמה שילמת עבור משלוח ומחיר משוער עבור מיסים ושאר ירקות עבור הרסיבר אונקיו 809 שעלותו 699$
תודה
לשם המחשה, כמה שילמת עבור משלוח ומחיר משוער עבור מיסים ושאר ירקות עבור הרסיבר אונקיו 809 שעלותו 699$
תודה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- bilbog
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 524
מדהים
תתחדש, תהנה והעיקר - סקירות, סקירות, סקירות
תתחדש, תהנה והעיקר - סקירות, סקירות, סקירות
-
linyotam
-
- חבר פעיל מאוד

את התשובה לשאלה זו אדע בעוד מספר ימים לכל היותר.yuria כתב:linyotam תהנה מכל הרכישה
תודה...
הרסיבר עושה בימים אלו את דרכו למשרדי Ushops בניו-ג'רזי
רק ברגע שיגיע לשם אדע את העלות האמיתית (גם באוויר וגם בים) של השילוח
עד אז, לפי מחשבון העלות באתר - הסכום נע בין 4200 (ים) ל- 4800 (אוויר).
כאשר יהיו בידי כל הנתונים הרלוונטיים אעדכן את הפוסט במספרים האמיתיים
נ.ב. - מחירו כרגע של הרסיבר ב- newegg הוא 650$ ועבור רכישתו המשלוח בפנים ארה"ב הוא בחינם.
אותו הדבר ב- B & H רק ששם הוא עולה 699$
שיהיה המשך יום נפלא,
יותם.
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
יותם,תודה רבה על הפירוט של כל התהליך.
אני בטוח שעשית סדר בראש להרבה אנשים כאן,כולל אני
אני בטוח שעשית סדר בראש להרבה אנשים כאן,כולל אני
- ehadad37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
תתחדש ותהנה!!!
נשמע שעשית אחלה דיל!!
נשמע שעשית אחלה דיל!!
-
linyotam
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון נוסף חברים -
בפחות מ- 36 שעות מרגע הרכישה קיבלתי מייל מ- Ushops שהרסיבר + המקרן הגיעו למחסנים בניו-ג'רזי ומוכנים לשילוח לארץ.
להלן הנתונים לאלו שמעוניינים לקבל יותר מידע אודות רכישה מסוג זה:
עלות משלוח:
משלוח אווירי : $217 זמן אספקה משוער 7 ימי עסקים
משלוח מוזל : $104 זמן אספקה משוער 40 ימי עסקים
עלות ביטוח:
במשלוח מוזל : $96.15, משלוח אווירי : $39.59
כאמור אני בוחר בשילוח אווירי - שימו לב שהביטוח על שילוח אווירי זול בהרבה מביטוח בשילוח מוזל מה שמצמצם את הפער בין אוויר לים.
כך שבשורה התחתונה הבחירה היא או 200 דולר על ים או 257 דולר על אוויר לערך
הבדל של 215 שקל בערך עבור הגעה של מוצר עד 7 ימים מהיום במקום עוד 40 יום...
משתלם!
לסיכום:
עלות שילוח:
$217
עלות ביטוח:
$39.59
עלות מיסים:
$1044
עלות אחסנה:
$0
עלויות נוספות:
$0
חברת תשלום:
PayPal_account
סה"כ לתשלום:
1300$
בשקלים - 4900 ש"ח
הקנייה עצמה - 2700$ - 10180 ש"ח
סה"כ - הכל כולל הכל עד הבית - 16080 ש"ח עבור מקרן אפסון 8700 ורסיבר אונקיו 809
שימו לב להפרשים - המחיר הראשוני של המקרן 8700 בארץ 15000 ש"ח לבדו כאשר ה- 809 מתחיל מ- 9000 ש"ח לערך.
כך שגם עם מלאאאא הנחות עבור סכום של 24000 לא תצליחו לרדת ל- 16000 עבור מוצרים חדשים. כך שמדובר על חסכון של כמה אלפים לפחות.
אעדכן עוד בהמשך.
המשך יום מדהים
ושנה חדשה מוצלחת!
יותם.
בפחות מ- 36 שעות מרגע הרכישה קיבלתי מייל מ- Ushops שהרסיבר + המקרן הגיעו למחסנים בניו-ג'רזי ומוכנים לשילוח לארץ.
להלן הנתונים לאלו שמעוניינים לקבל יותר מידע אודות רכישה מסוג זה:
עלות משלוח:
משלוח אווירי : $217 זמן אספקה משוער 7 ימי עסקים
משלוח מוזל : $104 זמן אספקה משוער 40 ימי עסקים
עלות ביטוח:
במשלוח מוזל : $96.15, משלוח אווירי : $39.59
כאמור אני בוחר בשילוח אווירי - שימו לב שהביטוח על שילוח אווירי זול בהרבה מביטוח בשילוח מוזל מה שמצמצם את הפער בין אוויר לים.
כך שבשורה התחתונה הבחירה היא או 200 דולר על ים או 257 דולר על אוויר לערך
הבדל של 215 שקל בערך עבור הגעה של מוצר עד 7 ימים מהיום במקום עוד 40 יום...
משתלם!
לסיכום:
עלות שילוח:
$217
עלות ביטוח:
$39.59
עלות מיסים:
$1044
עלות אחסנה:
$0
עלויות נוספות:
$0
חברת תשלום:
PayPal_account
סה"כ לתשלום:
1300$
בשקלים - 4900 ש"ח
הקנייה עצמה - 2700$ - 10180 ש"ח
סה"כ - הכל כולל הכל עד הבית - 16080 ש"ח עבור מקרן אפסון 8700 ורסיבר אונקיו 809
שימו לב להפרשים - המחיר הראשוני של המקרן 8700 בארץ 15000 ש"ח לבדו כאשר ה- 809 מתחיל מ- 9000 ש"ח לערך.
כך שגם עם מלאאאא הנחות עבור סכום של 24000 לא תצליחו לרדת ל- 16000 עבור מוצרים חדשים. כך שמדובר על חסכון של כמה אלפים לפחות.
אעדכן עוד בהמשך.
המשך יום מדהים
ושנה חדשה מוצלחת!
יותם.