התחדשתי ברמקולים וסנטר + חוות דעת

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ehadad37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

דבר ראשון המון מזל טוב!!
וכמובן גם תתחדש ואנחנו מחכים לתמונות...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

תתחדש ותהנה (Y) (f)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

אלעד(י) - מזל טוב אחינו... (f) (f) (f)
איזה תאריך פגז יש לך, היום הכי קצר בשנה וברכות על השדרוג של הרמקולים - חייב דחוף תמונות :!:
ולמה כל כך הרבה זמן לרסיבר, אני כל יום בודק מה מו ומי ואין לי שום הודעת שדרוג - למי אני צריך לשלוח את פקס התביעה מהעו"ד בנושא ?!
וגם לגבי הרדיו - כמה סבלנות נראה לך יש לבן-אדם :?: :?: :?:
8O
יאללה - תתחדש, תענוג אחד גדול 8)
שים לב (אם אני קולע לדגם שקנית) שהרמקולים הם 6 אוהם ותצטרך לשנות את ההגדרה ברסיבר בהתאם. כמו כן, הם עם פורט אחורי מה שימנע הצבה שלהם קרוב לקיר האחורי. לא רשמת לאיזה רסיבר הם היו משודכים שהאזנת להם ?
**אגב - מה עשית עם הרמקולים הישנים ?
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 21/12/2011 23:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ofer1973
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973

שליחה

תתחדש ותהנה (Y)
עופר.י

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

avihuli כתב:אלעד(י) - מזל טוב אחינו... (f) (f) (f)
איזה תאריך פגז יש לך, היום הכי קצר בשנה וברכות על השדרוג של הרמקולים - חייב דחוף תמונות :!:
ולמה כל כך הרבה זמן לרסיבר, אני כל יום בודק מה מו ומי ואין לי שום הודעת שדרוג - למי אני צריך לשלוח את פקס התביעה מהעו"ד בנושא ?!
וגם לגבי הרדיו - כמה סבלנות נראה לך יש לבן-אדם :?: :?: :?:
8O
יאללה - תתחדש, תענוג אחד גדול 8)
שים לב (אם אני קולע לדגם שקנית) שהרמקולים הם 6 אוהם ותצטרך לשנות את ההגדרה ברסיבר בהתאם. כמו כן, הם עם פורט אחורי מה שימנע הצבה שלהם קרוב לקיר האחורי. לא רשמת לאיזה רסיבר הם היו משודכים שהאזנת להם ?
**אגב - מה עשית עם הרמקולים הישנים ?
...
אבי, המון תודה אחי לרסיבר!
אז ככה, הרסיבר מוכן ואני יאסוף אותו מ S.G מחר אחרי העבודה, באסה שצריך לעבוד :?
וכן אני ישנה את ההגדרות ברסיבר ל 6 אוהם
ואז נראה לגבי השדרוג גרסה מה זה בדיוק...
יש מרווח של 20 ס"מ בינם לבין הקיר, זה אמור להספיק לא?
הם היו משודכים לימהה RX-V671
והרמקולים הישנים.... חודשיים אני מנסה למכור אותם גם ביד 2 גם כאן באתר, סה"כ רמקולים לא רעים בכלל של מגנט
אבל אפילו אחד לא התקשר, מוזר, אולי אנשים לא קונים רמקולים יד 2, לך תדע :מבולבל:
מחר יהיו עדכונים...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מחר נגמר לפני 10 דקות... 8O
נראה לי 20 ס"מ זה מספיק, אבל תנסה, תראה - אם לא טוב נראה לי לא תהיה בעיה להחליף...
ימהה 671 - מעולה, ככה חשבתי שעשית.
וסבלנות - אין למה למהר. בסוף הכל נמכר - אתה לא צריך מלא טלפונים מאנשים שמבלבלים את השכל אלא טלפון אחד בלבד של מישהו שרוצה לקנות.. :)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli כתב:מחר נגמר לפני 10 דקות... 8O
נראה לי 20 ס"מ זה מספיק, אבל תנסה, תראה - אם לא טוב נראה לי לא תהיה בעיה להחליף...
ימהה 671 - מעולה, ככה חשבתי שעשית.
וסבלנות - אין למה למהר. בסוף הכל נמכר - אתה לא צריך מלא טלפונים מאנשים שמבלבלים את השכל אלא טלפון אחד בלבד של מישהו שרוצה לקנות.. :)
...
רק תירוצים יש לי
לא הצלחתי להתחבר לאתר, הוא טען שהפרטים לא נכונים, בכל מקרה ביקשתי סיסמה חדשה עכשיו אני מחובר!
אז ככה, קיבלתי את המגבר כן כן יש רדיו FM עכשיו, הלה מרוצה הכל טוב :)
גם השירות של S.G היה מצוין אם כבר למה לא לפרגן :?:
תיכף יגיעו גם התמונות...
קודם כל אני רוצה לציין שהרמקולים עדיין לא עברו כיול, זה מרעיש ואותה הגברת שרצתה FM ישנה בשעות האלו :lol:
אבל הרמקולים הגיעו עם כפפות לבנות באריזה!!!!! כן כן כדי לא להכתים את הלקה, צבע שרי יפיפה של הקדמיים מעט כהה יותר, הסנטר יפיפה פשוט, זה מוזר לי הם קטנים יותר מהמגנט שיש לי במיוחד הסנטר, אבל הצליל, הווווווווווווווו הצליל וזה לפני כיול ולפני הרצה של 150 שעות, אני שומע הרבה מוזיקה, אז אני לא דואג למהירות ההרצה.
שמתי אלבום של ניל יאנג אמנם חלש מסיבות שצויינו ל
מעלה, אבל אני כלכך אוהב את הרמקולים האלו, מחר יהיו רשמים אחרי כיול ועוצמה נורמאלית :twisted:

בינתיים מעט תמונות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עוד קצת תמונות

שליחה

בעתיד איי פעם יהיה לי בית משלי ומקום מיועד בסלון לק"ב, כרגע זה הסידור
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796

שליחה

eyosha כתב:הרמקולים הגיעו עם כפפות לבנות באריזה!!!!!
...
ואוו 8O
איזו השקעה/חשיבה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

תתחדש ותהנה (Y) . חסר לי בתמונה נגן סידי או מינימום איזשהו DAC שמחובר לסטרימר, הרמקולים האלה מאוד מוזיקלים בסטריאו אבל "דורשים" שיהיה ציוד איכותי מאחוריהם כדי שהאיכות שלהם תבוא לידי ביטויי.

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

תתחדש ותהנה (Y)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

תתחדש, הצבע מדהים!

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

גם אני לאחרונה התחלתי לחבב את הגימור של העץ, נראה מרשים (Y)

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

zeev78 כתב:תתחדש ותהנה (Y) . חסר לי בתמונה נגן סידי או מינימום איזשהו DAC שמחובר לסטרימר, הרמקולים האלה מאוד מוזיקלים בסטריאו אבל "דורשים" שיהיה ציוד איכותי מאחוריהם כדי שהאיכות שלהם תבוא לידי ביטויי.
...
נכון, אבל פרה פרה, אני אחסוך קצת ואז...

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

תתחדש ותהנה נראה מעולה ומזל טוב ליום הולדתך (f) (b) (Y)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

איזה יופי... !!! 8)
תתחדש, אני ממש שמח בשבילך והגימור עץ עם הלקה נותן לזה מראה שיק אלגנט, מאוד יפה (Y)
לא מכיר את הסאונד של הרמקולים הללו, אז תן לנו בפירוט ? איך הכיול ? הסאונד בעוצמות רגילות אחרי שינוי ל- 6 אוהם ? מה עם עדכון הגרסא ?
אתה עובר ל- 7.1 עכשיו שיש לך זוג רמקולים נוספים עד שתמכור אותם ?
לגבי הצבעים של הרמקולים והסנטר, קשה לראות בתמונה המצולמת אם באמת יש הבדלים כאלה גדולים אבל שים לב שלא סיפקו לך בטעות צבע אחר.
לפי מה שמופיע באתר החברה יש שני גוונים מאוד דומים: ה- cherry (נראה כמו הסנטר) וה- rosewood (נראה כמו המדפיים).
אגב - רק עכשיו שמתי לב שיש לנו את אותו מזנון (עאלק מזנון), רק בצבע אחר. אני רוצה להיפטר ממנו כי אני לא יכול לשים את הסנטר החדש (לא נכנס בגודל) ולהביא סטנדים לרמקולים המדפיים - אם יעבור אישור כמובן.

** ולכבוד המאורע נראה לי אפשר להיפרד לשלום מהמדבקה, חחח... :wink:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli כתב:איזה יופי... !!! 8)
תתחדש, אני ממש שמח בשבילך והגימור עץ עם הלקה נותן לזה מראה שיק אלגנט, מאוד יפה (Y)
לא מכיר את הסאונד של הרמקולים הללו, אז תן לנו בפירוט ? איך הכיול ? הסאונד בעוצמות רגילות אחרי שינוי ל- 6 אוהם ? מה עם עדכון הגרסא ?
אתה עובר ל- 7.1 עכשיו שיש לך זוג רמקולים נוספים עד שתמכור אותם ?
לגבי הצבעים של הרמקולים והסנטר, קשה לראות בתמונה המצולמת אם באמת יש הבדלים כאלה גדולים אבל שים לב שלא סיפקו לך בטעות צבע אחר.
לפי מה שמופיע באתר החברה יש שני גוונים מאוד דומים: ה- cherry (נראה כמו הסנטר) וה- rosewood (נראה כמו המדפיים).
אגב - רק עכשיו שמתי לב שיש לנו את אותו מזנון (עאלק מזנון), רק בצבע אחר. אני רוצה להיפטר ממנו כי אני לא יכול לשים את הסנטר החדש (לא נכנס בגודל) ולהביא סטנדים לרמקולים המדפיים - אם יעבור אישור כמובן.

** ולכבוד המאורע נראה לי אפשר להיפרד לשלום מהמדבקה, חחח... :wink:
...
אביייייייי מה קורה?!
כילתי פעמיים לוודא שזה הכיול האופטימלי ואח"כ שיניתי מעט ידנית.
אז ככה אני לא מרגיש שיש הבדל בעצמה כי עכשיו אני ב 6 אוהם, אם כבר הם נשמעים מפורט יותר חדים יותר כל הבדל בין צליל לצליל ברור יותר, בעיקר אני שם לב להבדל בסנטר הוא קטן יותר אבל פתוח יותר פתאום אני שומע מנעד גבוה יותר בדיבור ביחס לסנטר של מגנט שיש לי בעיקר במילים ומשפטים עם טונים גבוההים שילובים של " S" באנגלית או "צ" בעברית. כל מיני דברים שלא היו לי בסנטר הקודם.
לקדמיים יש יכולות בס נמוכות ועמוקות יותר, אני שומע מוזיקה ב 2.1 בד"כ, לא תמיד. אם מקודם ידעתי שהסאב יכפה על הקדמיים באזורים הנמוכים עכשיו הקדמיים מחזיקים יפה בזכות עצמם.
עדיין לא ניסיתי בק"ב. בערב אני אבדוק איך הם נשמעים בסרטים וסדרות. ואדווח... :wink:

לגבי 7.1 כן. אבל לא בבית הזה ולא בטוח עם הרמקולים של מגנט אבל נראה, אנחנו מתכננים לעבור עד מאי (הלידה :)) אז נראה.

לגבי עדכון גרסה.... שמע אבי זה קצת מלחיץ אותי, לא עדכנתי עדיין, כאילו אני לא מוצא כלום על זה ברשת, יש לנו אותו הרסיבר בדיוק, מאיפה הוא לוקח את העדכון הזה?
הוא גם לא רושם לאיזה גרסה הוא מעדכן.... מה אתה אומר? מה היית עושה במקומי?
תגיד לעדכן אני מעדכן! :)

לגבי הצבע: שניהם זה שרי, אבל השרי של הקדמיים כהה יותר מהסנטר, גם באתר וגם אצלי בפועל,
הייתי מעדיף שהם יהיו כמו הסנטר אבל ניחא, העיקר הסאונד!

לגבי הרהיט, הוא פרקטי אבל שיהיה לנו בית משלנו הוא יעוף.
וכן הגיע הזמן להוריד את המדבקה בייחוד עכשיו שהוא גויר חלקית
:lol:
[/b]
עדכון חם מהשטח אבי באתר של ימהה יש 1.18 גרסה חדשה, אני מעדכן As we speak , תיכף נראה מה יהיה....

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

עדכון גרסה, עזרה

שליחה

מעביר לשרשור חדש

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו

שליחה

תתחדש ותהנה (Y)
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

יאללה מאברוק... 8)
מוזר לגבי הצבע 8O אמור להיות אותו דבר. תראה אולי בחנות יש להם גוון אחר שהוא יותר דומה שאתה יכול לקחת אולי אם זה מפריע לך.
ואני באמת חושב על סטנדים "מקצועיים" במקום לשים אותם על מזנון חדש שיהיה בבית החדש.
אגב בדיוק השבוע סיימו להעביר את התעלות של הרמקולים ואת שאר נקודות החשמל בבית החדש. אני חייב לציין שהפתרון של הרמקולים שאני מתכנן מהתקרה נראה לי BEST !!! - בסוף שמתי מטר מהקיר האחורי. אני אעלה תמונות אולי בהמשך.
.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”