שרשור תגובות: מורידים סרטים, מוזיקה או סדרות? SOPA עלולה להעלים את כל זה בקרוב
- agent__smith
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
.............cough..............
IRC מישהוא ? ..... FTP ? אני מקווה שמודעים לעובדה ששם הכל מתחיל.
IRC מישהוא ? ..... FTP ? אני מקווה שמודעים לעובדה ששם הכל מתחיל.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
לספק האינטרנט שלך יש log מדויק של כל משתמש שמתאר איזה כתובת IP היתה לו בכל רגע נתון.
אם הם מתבקשים על ידי בית משפט, הם יכולים לשלוף את שם המשתמש שהחזיק ב- IP נתון בזמן נתון, ומשם הדרך לזהותו האמיתית קצרה מאד.
איך אתה חושב חושפים גולשים במקרה של תביעות לשון הרע באינטרנט?
אם הם מתבקשים על ידי בית משפט, הם יכולים לשלוף את שם המשתמש שהחזיק ב- IP נתון בזמן נתון, ומשם הדרך לזהותו האמיתית קצרה מאד.
איך אתה חושב חושפים גולשים במקרה של תביעות לשון הרע באינטרנט?
DannyZ כתב:רק שאני אבין:
הם יודעים מאיזה IP הורידו משהו.
אבל אם אני מרסט את הראוטר שלי אז אני מקבל IP חדש מה-ISP שלי
אז איך הם יקשרו אלי?...
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
אני גם בעד להפוך את זה לחוקי.
לא ברור למה זה לא נעשה עד עתה, פרט לתאווה כספית של היצרנים (מה שגורם לכל הסיפור הזה מההתחלה).
גם אם נחכה 4-6 חודשים לסרט מהיום שהוא יצא לאקרנים. כמו כותרי בלו-ריי/DVD.
גם ככה זה זמן ההמתנה ליציאת איכות טובה של סרט
לא ברור למה זה לא נעשה עד עתה, פרט לתאווה כספית של היצרנים (מה שגורם לכל הסיפור הזה מההתחלה).
גם אם נחכה 4-6 חודשים לסרט מהיום שהוא יצא לאקרנים. כמו כותרי בלו-ריי/DVD.
גם ככה זה זמן ההמתנה ליציאת איכות טובה של סרט
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
הבעיה היא שאנשים כמוני שמאותגרים טכנולוגית , ובהבעה ובמיוחד באנגלית לא מוצאים את עצמם בדברים האלוagent__smith כתב:.............cough..............
IRC מישהוא ? ..... FTP ? אני מקווה שמודעים לעובדה ששם הכל מתחיל....
- shiranaway
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
הלוואי שהיה אפשר להוריד סרטים (בקובץ אחד) בתשלום.
הייתי מוכנה בכיף לשלם, הרי גם ככה סרט בקולנוע עולה באזור 40 ש"ח, ואם זה תלת מימד אז בכלל....
ואצלי בבית רואים יותר טוב מקולנוע
משלמים ליוצרים, לא עוברים על החוק (לא שיש לי בעיה כולשהי
) ונהנים מסרט איכותי בוודאות.
המכתב שלי לח"כ כחלון בדרך....
הייתי מוכנה בכיף לשלם, הרי גם ככה סרט בקולנוע עולה באזור 40 ש"ח, ואם זה תלת מימד אז בכלל....
ואצלי בבית רואים יותר טוב מקולנוע
משלמים ליוצרים, לא עוברים על החוק (לא שיש לי בעיה כולשהי
המכתב שלי לח"כ כחלון בדרך....
- matanhh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
מקווה שההורדות לא יסגרו אני חי מהההורדות
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
הפירטיות קיימת כבר משנות ה- 80. יותר מידי מהנדסים מעורבים בדבר הזה.
מי הרי פורץ את המשחקים? מי מפתח את הפרוטוקולים? זו מלחמה של בור ללא תחתית.
אי אפשר באמת לעצור את זה. לא חוק ולא בטיח. הרי כל ההורדות האלה הן עבירות על החוק. החוק החדש הזה זה ניסיון ליצור אכיפה.
גם יותר מידי כסף מעורב בפירטיות. תשתיות אינטרנט, כוננים קשיחים, סטרימרים, מחשבים משוכללים קולנוע בייתי...
נניח ואיכשהו, רק נניח, שאי אפשר להוריד יותר. מי פה יחזיק קווים כבדים של אינטרנט? מי יצטרך 10, 15, 50 מגה? זה יהיה בזבוז כסף..
פגיעה בפירטיות = פגיעה בהמון גורמים, חברות ויצרנים אחרים.
או שהם יתנרמלו למחירים שיהיו מקובלים (זה אולי נשמע מתנשא, אבל זו עובדה בשטח) או שהם ימשיכו לא לראות כסף.
מי הרי פורץ את המשחקים? מי מפתח את הפרוטוקולים? זו מלחמה של בור ללא תחתית.
אי אפשר באמת לעצור את זה. לא חוק ולא בטיח. הרי כל ההורדות האלה הן עבירות על החוק. החוק החדש הזה זה ניסיון ליצור אכיפה.
גם יותר מידי כסף מעורב בפירטיות. תשתיות אינטרנט, כוננים קשיחים, סטרימרים, מחשבים משוכללים קולנוע בייתי...
נניח ואיכשהו, רק נניח, שאי אפשר להוריד יותר. מי פה יחזיק קווים כבדים של אינטרנט? מי יצטרך 10, 15, 50 מגה? זה יהיה בזבוז כסף..
פגיעה בפירטיות = פגיעה בהמון גורמים, חברות ויצרנים אחרים.
או שהם יתנרמלו למחירים שיהיו מקובלים (זה אולי נשמע מתנשא, אבל זו עובדה בשטח) או שהם ימשיכו לא לראות כסף.
לירן
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
אכול ושתה כי מחר יום כיפור
אני מוריד היום כמו משוגע כי ברור לי שבשלב מסויים הברז יסגר ואז יהיו לי מספר סרטים / סדרות שלא ראיתי.
ההפקרות של היום שכל סרט שיוצא לאקרנים מוצא את דרכו תוך זמן מינינלי להורדות בטורנט לא יכולה להמשך לאורך זמן כך נראה לי בערך...... הלוואי ואני טועה!
אני מוריד היום כמו משוגע כי ברור לי שבשלב מסויים הברז יסגר ואז יהיו לי מספר סרטים / סדרות שלא ראיתי.
ההפקרות של היום שכל סרט שיוצא לאקרנים מוצא את דרכו תוך זמן מינינלי להורדות בטורנט לא יכולה להמשך לאורך זמן כך נראה לי בערך...... הלוואי ואני טועה!
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
זה לא נכון. זה בהחלט יכול להמשך .molvy כתב:אכול ושתה כי מחר יום כיפור
ההפקרות של היום שכל סרט שיוצא לאקרנים מוצא את דרכו תוך זמן מינינלי להורדות בטורנט לא יכולה להמשך לאורך זמן כך נראה לי בערך...... הלוואי ואני טועה!...
הרי אם תתעלם כרגע מהבעיה של הורדות פיראטיות , התאגדות האולפנים אומרת ככה " אנו לא יכולים לעצור את הפיראטים , יואיל הקונגרס לחוקק חוק שמהותו פריצה לאינטרנט , כדי שנוכל לשים במאסר את מי שיעזור לפיראטים או מי שיהנה מהם " . וזה במדינה שבה חופש הביטוי והחופש לעשות כרצוני הם מספיק גדולים כדי לאפשר לכול אדם להחזיק נשק
מה שאומר שיש להם לובי גדול מספיק כדי לעשות מעין דיקטטורה . אני מקווה שאתה מבין ,שכמעט כול האינטרנט ימצא סיבות טובות להראות להם מהיכן משת*ן הדג .
כך שאולי הטורנטים ירדו , אבל יהיה פתרון אחר
ד"א מי שמוכן להגיע לאמצעים כאלו , מראה שהוא די נואש , ואין לו כבר כדורים נוספים בקנה , אם זה יכשל , אני כבר בטוח שהם יפסיקו וימצאו מודל אחר של עסקים ללא DRM וללא כול השטויות , איזה? לא יודע
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
אנשים פה חיים בסרט. זה מירוץ, לרגע אחד האולפנים מובילים ורגע אחר כך המורידים מובילים. זה לא יסתיים אף פעם, תמיד ימצאו שיטה ודרכים לעקוף את זה.
הכל דינאמי, הכל גמיש ולא מפסיק להשתנות לרגע. אם זה לא HTTP זה FTP, אם זה לא FTP זה טורנטים, אם זה לא טורנים זה IRC, אם זה לא IRC זה TOR, אם זה לא TOR זה AP2P, אם זה לא AP2P זה I2P, אם זה לא I2P זה סתם פרוקסי מרוחק ושרת במדינת מקלט, תמיד יהיה משהו.
הכל דינאמי, הכל גמיש ולא מפסיק להשתנות לרגע. אם זה לא HTTP זה FTP, אם זה לא FTP זה טורנטים, אם זה לא טורנים זה IRC, אם זה לא IRC זה TOR, אם זה לא TOR זה AP2P, אם זה לא AP2P זה I2P, אם זה לא I2P זה סתם פרוקסי מרוחק ושרת במדינת מקלט, תמיד יהיה משהו.
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
רוסיה ואירופה במעגל השני - להפצה גלובאלית.agent__smith כתב:עופר טעות בידך. אני לא יודע באחוזים אבל רוסיה ואירופה תוספים חלק לא קטן....
המקור לרוב החומר טלוויזיוני וסרטי הוליווד מתחיל בארה״ב ויש להניח שתיהיה השפעה במקרה של חקיקה.
עד למציאת המעקף היעיל הבא.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
צריך לחסל את הMIDDLEMAN - בינינו לבין האולפנים. להוריד ישר מהם, במחירים מעולים, להוסיף תרגום - שיהיה גם חוקי בשאיפה.
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
מה שאתם מפספסים זה ניוטרליות הרשת ומעגל הכסף.
יש הרבה מאוד כסף שמסתובב במעגלים האלה, שכן לא משנה מה תעשו מישהו צריך לממן ציוד וחיבורי רשת. תחשבו מה יעלה בגורל אתרי התרגומים בלי היכולת לגבות כסף מנויים או להציג פרסומות.
אתם גם חושבים שהרשת ניוטרלית. ברגע שספקיות הרשת חשופות לתביעות זה משנה את כל המאזן.
יש הרבה מאוד כסף שמסתובב במעגלים האלה, שכן לא משנה מה תעשו מישהו צריך לממן ציוד וחיבורי רשת. תחשבו מה יעלה בגורל אתרי התרגומים בלי היכולת לגבות כסף מנויים או להציג פרסומות.
אתם גם חושבים שהרשת ניוטרלית. ברגע שספקיות הרשת חשופות לתביעות זה משנה את כל המאזן.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
ומה לגבי ההשקעות שלנו (הלקוחות) בתשתיות?oferlaor כתב:אתם גם חושבים שהרשת ניוטרלית. ברגע שספקיות הרשת חשופות לתביעות זה משנה את כל המאזן....
אנחנו "משקיעים" כסף באתרים ע"י הפרסומות, אבל אנחנו גם מחזיקים קווים יקרים של אינטרנט. הספקיות יסבלו גם מתביעות אבל גם משינמוכים של קווים.
לירן
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
liranmishani
ברור, הספקיות בצרה לא קטנה. בגלל זה אנחנו לא רואים אותם יוצאים מגדרם בשביל לעזור למיזמים מהסוג הזה. אבל כאשר יוצא פסיקת בימ"ש (היתה כזו לאחרונה כנגד מספר אתרים בישראל שאני לא אכתוב את שמם כאן מסיבות ברורות) הם בהחלט אוכפים את הפסיקות הללו.
ברור, הספקיות בצרה לא קטנה. בגלל זה אנחנו לא רואים אותם יוצאים מגדרם בשביל לעזור למיזמים מהסוג הזה. אבל כאשר יוצא פסיקת בימ"ש (היתה כזו לאחרונה כנגד מספר אתרים בישראל שאני לא אכתוב את שמם כאן מסיבות ברורות) הם בהחלט אוכפים את הפסיקות הללו.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
מה הבעיה שלהם לעבור למודל חוקי מחר? כמה זה מסובך?
תמכרו סרט להורדה (ב 5 דולר לבלוריי מלא מתורגם!..) ובזה זה נגמר.
למה להלחם באנשים ובקידמה ובנוחות?
תציעו משהו זהה, עבור תשלום ואנשים ישלמו בכיף.
כבר עכשיו אני משלם לספק ניוז, לספק אינטרנט, לקו מהיר, זה בקלות מתקרב ל 200 שקל בחודש.
שלא לדבר על דיסקים וסטרימרים ומקרני HD, שכולם פה מושקעים בזה כבר שנים.
כאילו שמישהו שם יתעורר, המאה ה 21 התחילה מזמן.
תמכרו סרט להורדה (ב 5 דולר לבלוריי מלא מתורגם!..) ובזה זה נגמר.
למה להלחם באנשים ובקידמה ובנוחות?
תציעו משהו זהה, עבור תשלום ואנשים ישלמו בכיף.
כבר עכשיו אני משלם לספק ניוז, לספק אינטרנט, לקו מהיר, זה בקלות מתקרב ל 200 שקל בחודש.
שלא לדבר על דיסקים וסטרימרים ומקרני HD, שכולם פה מושקעים בזה כבר שנים.
כאילו שמישהו שם יתעורר, המאה ה 21 התחילה מזמן.
- nadavgr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
המכתב שלך צריך להיות מופנה ל-netflix, hulu, amazon, itunes, vudu... כולם מציעים שירותים טובים בתשלום, בדיוק כמו שאת רוצה: תכני HD חוקיים ולא ביוקר. הבעיה היא שהשירותים לא זמינים מישראל. כמובן שאת יכולה לשלם עוד כמה דולרים לשירות VPN טוב ולהנות מהשירותים האלה בכל מקרה (זה מה שאני עושה ואין כמו Hulu).shiranaway כתב:הלוואי שהיה אפשר להוריד סרטים (בקובץ אחד) בתשלום.
הייתי מוכנה בכיף לשלם, הרי גם ככה סרט בקולנוע עולה באזור 40 ש"ח, ואם זה תלת מימד אז בכלל....![]()
ואצלי בבית רואים יותר טוב מקולנוע![]()
משלמים ליוצרים, לא עוברים על החוק (לא שיש לי בעיה כולשהי) ונהנים מסרט איכותי בוודאות.
המכתב שלי לח"כ כחלון בדרך.......
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
למי שלא מבין - הבעייה היא לא ב-netflix, hulu, amazon, itunes, vudu
בארץ זכויות היוצרים של הסרטים נמכרות מן הסתם לחברות שונות - בתי קולנוע/יס/כבלים וכד'. במוזיקה כנ"ל.
רק לאחרונה נתקלתי בעובדה שאפשר לרכוש מוזיקה ישראלית - דיגיטלית ב-18 ש"ח לאלבום באיכות מירבית.
זה סכום - שכנראה עם זיקנתי אני מוכן לשלם
בארץ זכויות היוצרים של הסרטים נמכרות מן הסתם לחברות שונות - בתי קולנוע/יס/כבלים וכד'. במוזיקה כנ"ל.
רק לאחרונה נתקלתי בעובדה שאפשר לרכוש מוזיקה ישראלית - דיגיטלית ב-18 ש"ח לאלבום באיכות מירבית.
זה סכום - שכנראה עם זיקנתי אני מוכן לשלם
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
עופר,oferlaor כתב:מה שאתם מפספסים זה ניוטרליות הרשת ומעגל הכסף.
אתם גם חושבים שהרשת ניוטרלית. ברגע שספקיות הרשת חשופות לתביעות זה משנה את כל המאזן....
טעות בידך אני חושב. יש דבר אחד שמרתיע את הספקיות יותר מאשר איום בתביעות: הצורך לבצע השקעות ניכרות בציוד ובכח אדם כדי לממש את המעקב (הסיזיפי) אחרי מפרי החוק. הספקיות יעשו כל, אבל כל מה שהן יכולות כדי להתחמק, לעכב, לדחות ולבטל את רוע הגזירה. ולאור הכיוונים העתידיים של התפתחות "מערך ההורדות הבלתי חוקיות" כפי שהועלו כאן, הציוד וההשקעה שיידרשו לעניין הם מטורפים. אם בכלל יעזרו במשהו.
אם להשליך לרגע מתחום אחר אבל דומה בהרבה היבטים - התחום של האזנות חוקיות לתקשורת (כולל תקשורת נתונים) - הרי הרגולציה שם מתקדמת בקצב צב ולאחריה הפרישה והמימוש בשטח מתעכבים שנים ארוכות, כל זה בעיקר בגלל חוסר הרצון והנחת של הספקיות מכל העניין מההתערבות החיצונית בביזנס, ועוד התערבות שלא מביאה להן שקל. כך בארץ וכך בעולם.
וכל זאת כשמדובר באכיפת חוק במסגרת הליכים פליליים לכל דבר (משטרה), על אחת כמה וכמה במקרה הזה כשהספקיות מסתכנות בעימות ישיר מול הלקוחות שלהם ואולי גם בירידה בהכנסות.