בעיית משתמש מתחיל ביוזנט
- nadavgr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
תבדוק בהיסטוריה של sabnzbd האם ירד בהצלחה. אם לא ירד בהצלחה תוכל למצוא את הקבצים בתיקיה incomplete, אם כן ירד בהצלחה ולא בתיקיה complete סימן ש-sickbeard הזיז אותם, תעשה חיפוש בתיקיה שהגדרת בסיקבירד לתוכניות טלוויזיה ואני בטוח שתמצא.
-
vertical
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 222
טוב אני חושב שהבנתי למה זה קרה.. בגלל כל ההפעלה והגדרה מחדש של סיקבירד ומחיקת תיקיות אני חושב שנעלמו לי הקבצים עצמם כי הם הועברו לתיקיות שכנראה מחקתי (ולא בדקתי את זה קודם).
ולהיום, 3 שאלות: (וואו, אני מרגיש דביל
)
1. איך אני מגדיר בסיקבירד את סידור התיקיות לכל עונה/פרק שאני מוריד? כרגע מסודר אצלי במחשב (סידרתי ידנית בעבר) סדרה/עונה/פרק/הפרק עצמו + תרגום.
יש דרך להגדיר לסיקבירד לעשות UNPACK אוטומטי בצורה הזאת? אני מבין שכן רק לא מצליח לעשות את זה.. אשמח לעזרה!
2. כשהתקנתי מחדש את סיקבירד אחרי שנמחק לי כל הדאטאבייס משם, עדכנתי את כל הסדרות שלי, אך משום מה רק ל3 סדרות מתוך ה6 שעדיין משודרות מופיע לי הפרק הבא.. לשאר (HIMYM, Boardwalk empire וכו') הוא כאילו לא מוצא את הפרק הקרוב ולא מופיע לי כלום.. האם יש סיבה? יש איך לטפל בזה? (בהתקנה הקודמת של זה הוא כן מצא.. מוזר)
3.Couchpotato - הגדרתי הכל, את חשבון הספק שלי, את השימוש בSABnzbd, את היוזר בnzbdmatrix, אבל כאילו כלום. לא משדר כלום לSABnzbd..
יש דרך לבדוק את זה למשל כמו בסיקבירד? (טסט לSABnzbd) אולי משהו שלא הגדרתי נכון? לא מוצא ממש מה..
עריכה: טוב אני חצי משנה את השאלה שלי על קאוצ'פוטטו, הוספתי עוד סרט והוא מצליח להוריד משם. הבעיה היא שהגדרתי סרט מסויים, שקיים בוודאות בנזבמטריקס (בדקתי ידנית) והוא לא מוצא אותו.. יש משהו לעשות עם זה?
תודה מראש וסליחה על השאלות המרובות
ולהיום, 3 שאלות: (וואו, אני מרגיש דביל
1. איך אני מגדיר בסיקבירד את סידור התיקיות לכל עונה/פרק שאני מוריד? כרגע מסודר אצלי במחשב (סידרתי ידנית בעבר) סדרה/עונה/פרק/הפרק עצמו + תרגום.
יש דרך להגדיר לסיקבירד לעשות UNPACK אוטומטי בצורה הזאת? אני מבין שכן רק לא מצליח לעשות את זה.. אשמח לעזרה!
2. כשהתקנתי מחדש את סיקבירד אחרי שנמחק לי כל הדאטאבייס משם, עדכנתי את כל הסדרות שלי, אך משום מה רק ל3 סדרות מתוך ה6 שעדיין משודרות מופיע לי הפרק הבא.. לשאר (HIMYM, Boardwalk empire וכו') הוא כאילו לא מוצא את הפרק הקרוב ולא מופיע לי כלום.. האם יש סיבה? יש איך לטפל בזה? (בהתקנה הקודמת של זה הוא כן מצא.. מוזר)
3.Couchpotato - הגדרתי הכל, את חשבון הספק שלי, את השימוש בSABnzbd, את היוזר בnzbdmatrix, אבל כאילו כלום. לא משדר כלום לSABnzbd..
יש דרך לבדוק את זה למשל כמו בסיקבירד? (טסט לSABnzbd) אולי משהו שלא הגדרתי נכון? לא מוצא ממש מה..
עריכה: טוב אני חצי משנה את השאלה שלי על קאוצ'פוטטו, הוספתי עוד סרט והוא מצליח להוריד משם. הבעיה היא שהגדרתי סרט מסויים, שקיים בוודאות בנזבמטריקס (בדקתי ידנית) והוא לא מוצא אותו.. יש משהו לעשות עם זה?
תודה מראש וסליחה על השאלות המרובות
- nadavgr
-
- חבר פעיל מאוד

1. בהנחה שאתה משתמש בגרסה האחרונה של sickbeard, כל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר איך אתה רוצה ששינוי השמות והעברת הקבצים האוטומטית תתבצע תחת post processing בתוכנה. אתה צריך להפנות את ה-sickbeard לתיקיה שבה ה-sabnzbd שומר הורדות שהסתיימו, ולסמן delete original files, לקבוע בדיוק באיזה פורמט אתה רוצה שהוא ישמור את הפרקים השונים, וכן הלאה. כשאתה מוסיף סדרה חדשה או קיימת לסיקבירד, תמיד תסתכל בלשונית השלישית כדי לוודא שמסומן שם season folders, וכמובן תפנה את הסיקבירד לתיקיית האם של סדרות הטלוויזיה שלשם אתה רוצה שהוא יוסיף את התוכנית. ואז כשסיקבירד מוריד פרקים חדשים הוא ישנה את השמות אוטומטית לפי הגדרות post processing ויעביר לתיקיה תחת שם התוכנית ותחת העונה המתאימה. למען הדיוק, התוכנה שעושה את ה-repair /unpack ומוחקת את קבצי ה-RAR צריכה להיות sabnzbd, כך שלאחר סיום הטיפול של sabnzbd בהורדה כל מה שיישאר זה קובץ הוידאו, ואז סיקבירד ימשיך את הטיפול משם. במקרה שאתה עדיין לא מצליח, תפרסם פה את ההגדרות שיש לך ב-sabnzbd לגבי auto repair/unpack ואת הגדרות ה-post processing של sickbeard ונראה מה הבעיה. אני רק אדגיש שבניגוד לגרסאות קודמות של sickbeard אתה לא צריך להעתיק שום סקריפט כזה או אחר לתיקיה של sabnzbd (יש מדריכים באינטרנט שעדיין אומרים לעשות את זה וזה כבר לא נכון).
2. סדרות שמופיעות כ-continuing אבל אין את הפרק הבא זה בדרך כלל סדרות שהן בהפסקה בין העונות. לא יודע מה זה HIMYM, אבל boardwalk empire לדוגמא הסתיימה כבר העונה השנייה (הפרק האחרון היה ב-11 לדצמבר) ואכן אין פרקים חדשים עד לתחילת העונה השלישית
3. תצרף לוג מ-couch potato אם אתה מוצא כזה ונבדוק מה הבעיה. תוודא שההגדרות אכן מדויקות ושאתה לא מבלבל בין ה-API של sabnzbd ו-nzbmatrix.
2. סדרות שמופיעות כ-continuing אבל אין את הפרק הבא זה בדרך כלל סדרות שהן בהפסקה בין העונות. לא יודע מה זה HIMYM, אבל boardwalk empire לדוגמא הסתיימה כבר העונה השנייה (הפרק האחרון היה ב-11 לדצמבר) ואכן אין פרקים חדשים עד לתחילת העונה השלישית
3. תצרף לוג מ-couch potato אם אתה מוצא כזה ונבדוק מה הבעיה. תוודא שההגדרות אכן מדויקות ושאתה לא מבלבל בין ה-API של sabnzbd ו-nzbmatrix.
-
vertical
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה!
הקאוצ' פוטטו הסתדר וכן מוריד דברים אבל יש לי באג מוזר
ניסיתי להוריד לדוגמא את כל טרילוגיית הסנדק
שמתי לו את הסנדק 1
הסנדק 2
הסנדק 3
משום מה הוא מוצא רק את 1.. וזה לא רק בטרילוגיה הזאת, כל סרט ששמתי לו 2/3/יותר חלקים, הוא מוריד רק את הראשון..
ועוד שאלה קטנה, מה עושים עם קובץ שSABnzbd לא הצליח לתקן? כלומר מן הסתם חסרים שם חלקים אבל גם התוכנה עצמה לא הצליחה לתקן.. יש משוה לעשות או לזרוק לפח?
שמתי לו את הסנדק 1
הסנדק 2
הסנדק 3
משום מה הוא מוצא רק את 1.. וזה לא רק בטרילוגיה הזאת, כל סרט ששמתי לו 2/3/יותר חלקים, הוא מוריד רק את הראשון..
ועוד שאלה קטנה, מה עושים עם קובץ שSABnzbd לא הצליח לתקן? כלומר מן הסתם חסרים שם חלקים אבל גם התוכנה עצמה לא הצליחה לתקן.. יש משוה לעשות או לזרוק לפח?
-
vertical
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אז עוד בעיה..
אחרי לילה שלם שהסאבנזבד היה פתוח, כל ההורדות נכשלו בטוענה של PostProcessing was aborted (Download aborted due to admin errros)
רק הבעיה, שהם אפילו לא התחילו, ולחלק מהם אפילו אין לי כפתור retry ליד.. מוזר מאוד..
אחרי לילה שלם שהסאבנזבד היה פתוח, כל ההורדות נכשלו בטוענה של PostProcessing was aborted (Download aborted due to admin errros)
רק הבעיה, שהם אפילו לא התחילו, ולחלק מהם אפילו אין לי כפתור retry ליד.. מוזר מאוד..
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
סתם שתדע, ב nzbmatrix כיוזר חינמי אתה יכול להוריד קבצים שפורסמו באתר ב 20 יום האחרונים. אם הורדת NZBS של קבצים שהם ישנים יותר, לא תוכל להוריד אותם.
-
vertical
-
- חבר פעיל מאוד

כן אני יודע, נרשמתי למטריקס בתור VIP..
- nadavgr
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא עובד יותר מדי עם couchpotato, ייתכן שיש לו בעיות עם סרטים עם שמות כאלה.vertical כתב:תודה רבה!
שמתי לו את הסנדק 1
הסנדק 2
הסנדק 3
ועוד שאלה קטנה, מה עושים עם קובץ שSABnzbd לא הצליח לתקן? כלומר מן הסתם חסרים שם חלקים אבל גם התוכנה עצמה לא הצליחה לתקן.. יש משוה לעשות או לזרוק לפח?...
לגבי קובץ ש-sabnzbd לא הצליח לתקן - אני מציע לך לאתר ברשת, או באתר החיפוש שלך או באתרים אחרים, את קובץ ה-NZB שהקבוצה שהפיצה את הקובץ הוציאה. בדרך כלל יש קבצים כאלה שמוצאים על ידי הקבוצה והם כבר כוללים את כל החלקים. לעתים מנועי החיפוש מפספסים חלקים פה ושם שאמורים להימצא ב-NZB שסופק על ידי מי שהעלה את הקובץ מלכתחילה.
אני גם מציע לך לנסות להוריד שוב ממנוע חיפוש אחר (לדוגמא binsearch שהוא חינמי). אמנם זה כבר הופך את התהליך ללא-אוטומטי, אבל ממילא אם התיקון נכשל אז ההליך האוטומטי כבר לא רלוונטי.
בכל מקרה אני מציע לך שעד שלא ניסית להוריד שוב דרך מנוע חיפוש אחר אל תמחוק את הקבצים של הניסיון הראשון - לי כבר קרה שדרך nzbmatrix היו חסרים יותר מדי חלקים, ודרך binsearch היו חסרים יותר מדי חלקים, אבל לא היה מדובר באותם חלקים, ולכן פשוט הרצתי repair על שניהם, לקחתי קבצים תקינים מההורדה השנייה וקבצים תקינים מההורדה הראשונה, והצלחתי לעשות repair
בכל מקרה אל תאבד תקווה, אלה בעיות שבעיקר קיימות כשאתה מנסה להוריד דברים ישנים יותר כשאתה רק בונה את הספרייה שלך, ברגע שתגיע למצב שאתה מוריד רק דברים חדשים או כמעט רק דברים חדשים, רוב הסיכויים שבכלל לא תצטרך repair מלכתחילה.