אולי עצם זה שזה מה שיצא, מחייב כתבה נפרדת על "כמה ידע באמת צריך כדי לנהל מדור קולנוע ביתי בירחון"MartinHSabag כתב:אחרי שעה ומעלה בטלפון עם איציק שאשו וזה מה שייצא?...
שדרוג מדור קולנוע ביתי ב"בלייזר" בעזרת מרטין סבג
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
האמת שקראתי את הכתבה הזאת מזמן כבר והתבאסתי עליה קשות...לא שמתי לב לזה שרשום תודות למרטין...
אין ספק שהכתבה הזאת ביזיונית לגמרי.
לאחר שקראתי אותה אמרתי לכל מי שישב לידי שזה הכתבה הכי מטומטמת שקראתי...בזבוז זמן ומקום במגזין.

אין ספק שהכתבה הזאת ביזיונית לגמרי.
לאחר שקראתי אותה אמרתי לכל מי שישב לידי שזה הכתבה הכי מטומטמת שקראתי...בזבוז זמן ומקום במגזין.
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
מרטין.
ידעתי שזה לא מה שאתה הכתבת לו.
ירדה אבן מליבי.
ידעתי שזה לא מה שאתה הכתבת לו.
ירדה אבן מליבי.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
ציתות:
"בין 20/50K אנחנו כבר מדברים על היי-אנד לכל דבר ועניין! -וזה אומר סט של ...רוטל"
סליחה אבל מרטין לא היה אומר את המשפט הנ"ל גם עם אקדח צמוד לרקה.
"בין 20/50K אנחנו כבר מדברים על היי-אנד לכל דבר ועניין! -וזה אומר סט של ...רוטל"
סליחה אבל מרטין לא היה אומר את המשפט הנ"ל גם עם אקדח צמוד לרקה.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
לא ראיתי את התודה למרטין ובכתבה הוא התבלבל בין דנון למרנץ לא שזה משהו סוף העולם וכמו שעופר אמר גם אני חושב ככה שהם פונים לקהל היעד כלל ארצי ולא דוקא מקצועי
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
למה זה משנה???עופרפולק כתב:לא ראיתי את התודה למרטין ובכתבה הוא התבלבל בין דנון למרנץ לא שזה משהו סוף העולם וכמו שעופר אמר גם אני חושב ככה שהם פונים לקהל היעד כלל ארצי ולא דוקא מקצועי...
אז בנאדם שלא מבין הרבה מחליט לסמוך עליהם ועל ה"עובדות" המוכחות שהם הביאו בכתבה ויילך וייקנה....רוטל ב50 אלפיות....לא חבל?
אם אין להם דבר חכמה להגיד, שפשוט לא יגידו אותו.
וזו בדיוק הסיבה למה הפסקתי לקרוא את המגזין הזה, כל מה שהם רושמים שם זה פרטים שוליים ומטומטמים ובמסביב בנוגע למוצר אותו הם סוקרים.
חוץ מתמונות של בחורות, שגם הן לא כאלה טובות בדרך כלל, אין במגזין הזה כלום
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
כניראה בהחור הזה כן אחראי על מדור "הבת של השכן"...MartinHSabag כתב:אחרי שעה ומעלה בטלפון עם איציק שאשו וזה מה שייצא?...
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אותי אישית בלייזר מאוד מצחיק. יש שם שנינות שאני אוהב.
הדבר היחיד שמדכא שם זה אכן מדור הקולנוע ביתי שיש לי הרגשה שנעשה רק כדי להימצא שם. וחבל.
הדבר היחיד שמדכא שם זה אכן מדור הקולנוע ביתי שיש לי הרגשה שנעשה רק כדי להימצא שם. וחבל.
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
guyezra כתב:כניראה בהחור הזה כן אחראי על מדור "הבת של השכן"...MartinHSabag כתב:אחרי שעה ומעלה בטלפון עם איציק שאשו וזה מה שייצא?......
ואז זה יתקשר לקטגורית וידאו בפורום
ואני אחראי קטגוריה
052-4200610