אייפד 1, 16 ג'יגה Wi-Fi נמכר עכשיו באתר הפייסבוק של בזקסטור - אזל המלאי :(

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

נראה לי שרגשות כאלה נובעות מתחושה שהמוצר ניתן כמתנה הומניסטית למטרה מסוימת, אבל זה בכלל לא המקרה פה. כולה מכרו מוצר במחיר טוב.

הנקודה היא שבכלל לא צריך למצוא לכך צידוקים. אדם רשאי לעשות ברכושו כרצונו וכמובן גם למכור אותו.
הרי אם אותו אדם היה משתמש במכשיר שנה ואז מחליט למכור זה לא היה צורם לך.
אם היה עושה את זה לאחר חצי שנה, אני מניח שגם לא. חודש? אתה יכול להמשיך לבד הלאה .... :wink:
משה

דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

moco כתב:נראה לי שרגשות כאלה נובעות מתחושה שהמוצר ניתן כמתנה הומניסטית למטרה מסוימת, אבל זה בכלל לא המקרה פה. כולה מכרו מוצר במחיר טוב.

הנקודה היא שבכלל לא צריך למצוא לכך צידוקים. אדם רשאי לעשות ברכושו כרצונו וכמובן גם למכור אותו.
הרי אם אותו אדם היה משתמש במכשיר שנה ואז מחליט למכור זה לא היה צורם לך.
אם היה עושה את זה לאחר חצי שנה, אני מניח שגם לא. חודש? אתה יכול להמשיך לבד הלאה .... :wink:
...
לרגע לא אמרתי שהוא לא רשאי ולא השליתי את עצמי לרגע שהמוצר ניתן כמתנה הומניסטית.
אני גם לא מנסה לשכנע אותך או חברים אחרים שזה לא בסדר.
זו דעתי, הבעתי אותה.
כמו שאני מכיר לחלוטין בכך שאתם לא מסכימים איתי, משום מה אתה מתעקש לשכנע אותי בצדקתך.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אתה יודע, זה מה שעושים בדיונים, אחד מביע דיעה, והאחר שחושב אחרת מנסה לשכנע בטענתו, אחרת זה לא בדיוק דיון...
אבל אני בהחלט מכיר בכך שדעתך שונה (Y)
משה

דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

moco כתב:אתה יודע, זה מה שעושים בדיונים, אחד מביע דיעה, והאחר שחושב אחרת מנסה לשכנע בטענתו, אחרת זה לא בדיוק דיון...
אבל אני בהחלט מכיר בכך שדעתך שונה (Y)
...
כן, אבל בניגוד לדיונים טכנולוגיים אחרים באתר, מדובר פה בעניין של הרגשה. ועם הרגשה - קשה מאוד להתווכח. (f)

אני חושב שמה שבאמת לא אהבתי בגישה של אותו אדם, זו הדרך והמקום שבה הוא עשה זאת.
אני לא יודע מי מכם ראה, אבל זה היה בפוסט של בזק שבו אנשים מתלוננים שלא הצליחו לקנות כי המכירה הייתה לזמן כה קצר (אנשים ממש התעצבנו בפוסט הזה ויצאו נגד בזק וטענו שלא היו כמעט או בכלל מכשירים למכירה באמת).
ובין כל תלונות האנשים הממורמרים, בא אותו אדם יחיד וכאילו מנופף אצבע משולשת כלפי הרוכשים הממורמרים ואומר להם "באסה לכם שלא הספקתם. אני כן - ואני מוכן למכור לכם במחיר יקר יותר!"

כמובן שאם הוא לא היה כותב כלום בשרשור וסתם מפרסם למכור - מעולם לא הייתי יודע וזה גם לא היה מפריע לי.
אין לי הסבר למה זה מרגיז אותי, כמובן שזכותו לעשות כראות עיניו. אני כן חושב שהוא יכול לעשות זו במקום פחות רגיש.

וללא קשר - כבר התקשרו לתאם את הגעתו של המכשיר :D
עוד לא החלטתי אם אשמור אותו אצלי או אתן לאחותי לצרכי אינטרנט.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

ilanamsalem
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260

שליחה

Elad8 כתב:

מה פסול בזה? ומה קשור ישראלי? זה קורה בכל סייל בעולם, סתם להגיד הישראלי המכוער כל פעם זה לא רציני.
...
(Y)
...
(Y)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

דודיפלצת כתב: אני חושב שמה שבאמת לא אהבתי בגישה של אותו אדם, זו הדרך והמקום שבה הוא עשה זאת.
אני לא יודע מי מכם ראה, אבל זה היה בפוסט של בזק שבו אנשים מתלוננים שלא הצליחו לקנות כי המכירה הייתה לזמן כה קצר (אנשים ממש התעצבנו בפוסט הזה ויצאו נגד בזק וטענו שלא היו כמעט או בכלל מכשירים למכירה באמת).
...
גם פה דעתי (או הרגשתי, אם תרצה) הפוכה :-)
הרי טוב שהוא יעשה את זה שם, בדיוק איפה שה"שוק" שלו. נהנים מזה אותם אנשים שלא הצליחו להזמין ויכולים לקנות ממנו, עדיין בזול, והרי הם נמצאים בדיוק שם.
ברור לי שיש גם אנשים שמתעצבנים על ה"בן ז-נה" שהשיג אותם, אבל זה שיש כאלה, לא צריך למנוע מאחרים להנות מההצעה שלו.

התופעה הזו דומה לflippers בבורסה, אותם אלה שמצליחים לקנות מניות בהנפקה, רק כדי למכור אותם ברווח (בדרך כלל) תוך יום יומיים למשקיעים אחרים לטווח ארוך יותר.
משה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”