nadavgr כתב:תדבר עם הוט שיהפכו את ההוטבוקס למודם בלבד ושיעשו חיבור ללא חייגן, ואז אתה פשוט מחבר את הראוטר מיציאת WAN בראוטר לכניסת רשת כלשהי בהוטבוקס וזהו.
יש אפשרות שההוט בוקס יהיה רק כמודם
פשוט להיתקשר אליהם ו(להוט)לבקש מהם
שיחסמו את הראווטר כראוטר מאצליהם
שיעשו דיסאבול למצב האלחוטי שלו
וזה יאפשר לך להיתחבר עם ראוטר משלך
מניסיון איתם באותו נושא
בהצלחהץ
Bonanja
חבר ותיק
תגובות: 1665
שליחה
טוב אחרי חצי שעה של עם הוט על הטלפון, הם מוכנים להשתתף איתי ב50 אחוז מרכישת הראוטר אחרי שנציג תמיכה שלהם אמר לי שמעל 12 מגה ההוטבוקס לא מחזיק.
עכשיו ננסה להגדיר.
Bonanja
חבר ותיק
שליחה
אשמח לבל עזרה.. נתקעתי.
חיברתי כבל מהיציאת wan להוטבוקס שאותו בגדרתי כdhcp. הגדרתי את החייגן בטיפילינק, התחבר. הבעיה היא שרק דרך הרשת האלחוטית אפשר לגלוש ובכלל להיות קשורים לטיפילינק ושאר המכשירים שמחוברים קווית לא מצליחים לגלוש ויש משולש צהוב, צריך לשנות משהו נוסף?( שאר המכשירים מחוברים קווית להוטבורס ולסוויטצ).
כרגע גולש מהאייפון אלחוטית, תודה.
Bonanja
חבר ותיק
שליחה
טוב עזבו יצאתי טמבל... היה מדבקה אדומה שהיה צריך להוריד אותה ושם היו היציאות של הראוטר, חשבתי שאין יציאות של ראוטר אלא רק WAN ומשתמשים ביציאות של ההוט בוקס
Bonanja
חבר ותיק
שליחה
מישהו יכול לארגן את הקושחה שמגיעה עם המכשיר? הDD WRT לא עובד אצלי הכי טוב.
האתר של TP LINK נפל נכון לעכשיו.
תודה.
RefaelMantsur
עוסק בתחום
תגובות: 320
שם מלא: Refael Mantsur
שליחה
יש לי את הקושחה של TPLINK .
Bonanja
חבר ותיק
שליחה
RefaelMantsur כתב:יש לי את הקושחה של TPLINK .
...
אני צריך לינק להורדה, למקרה שתהיה לי בעיה עם הקושחה ששמתי.
האתר שלהם לא עובד(של TP LINK) =\
אתה יכול לעלות אותה?
תודה
ishayw
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
שליחה
IamEzio כתב:
Bonanja כתב:
IamEzio כתב:האמת שאתמול היה איזה שהוא עידכון קושחה למכשיר והIP התחיל להיות 84. ול82. כמו שאמור להיות כשמתחברים בL2TP,הרבה אתרים פשוט לא עלו בצורה אקראית לגמרי ..עשיתי איפוס לנתב ניראה שבנתיים חזר לעבוד כמו שצריך ... תנסה .
...
זה בדיוק מה שקרה לי, כשאתה אומר איפוס אתה מתכוון לאיפוס ההגדרות של המכשיר לגמרי? לזה?:
Restore Factory Defaults
תודה.
...
אני איפסתי אותו דרך הכפתור מאחורה..
RefaelMantsur כתב:קודם כל המכשיר הזה על הפנים מבחינת חייגן L2TP .
את המכשיר הפכתי למודם DOCSIS 3 בלבד דרך שירות לקוחות של HOT .
מהמודם חיברתי כבל רשת ליציאת WAN בראוטר TPLINK שלי .
והTP-LINK מנהל את החיוג לספק ולשם כל המחשבים מתחברים .
ככה תעשה !
אני מבטיח לך שלא תסבול מתקלות.
...
תיראה,עד כמה שאני יודע אתמול יצא עידכון 111124 כי לפני זה אני זוכר שהמספר האחרון היה 7 , לפני כמה ימים הכל עבד מעולה בL2TP ,כבר כמה שבועות ,שום בעיות שום תקלות .. ואתמול פתאום הכל התפקשש ,חצי מהאתרים שקבוע אני נכנס אליהם, פתאום FireFox כותב "Server Not Found" כנ"ל גם בMobile Safari באייפון ,רק אחרי 20 פעם שעושים ריענון האתר עולה (וגם זה עם בעיות .. ) היום עשיתי את האיפוס לHotbox והכל חזר לעבוד מעולה - למשך שעתיים/שלוש ,בינתיים ביטלתי את החייגן בנתב והאתרים עובדים בסדר ,אבל בלי חייגן התיעדוף זוועה ...
...
זו בדיוק הבעיה אצלי, זה מחרפן אותי כבר , עד ה13.12 הכל היה מצויין, מאז כל פעם שאני מדבר איתם הם מעליבים את האינטילגנציה שלי ושולחים אותי לעשות שוב שוב בדיקות מהירות למרות שאני מסביר להם שזו לא הבעיה,
מבטלים חייגן מחזירים חייגן...שיחות ועידה של בזקבנלאומי והוט, די כבר, איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?
אני חייב לקנות ראוטר בנפרד פתאום? זה לא הגיוני כי עד אז הכל עבד מצויין.החלפת הוטבוקס תפתור את הבעיה?
Asafc
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
שליחה
הקושחה החדשה שלהם בלתי נסבלת, כל מי שנמצא עם קושחה 111124 פשוט סובל מאותם בעיות... כל בוקר כשאני קם אני מנתק את ההוט בוקס מהחשמל בתקווה שיצאה גרסה חדשה שתתקן את התקלה הבלתי נסבלת הזו
israel2
חבר פעיל
תגובות: 60
שליחה
אין ספק ששורת של הוט תמיד היה הכי גרוע בארץ.ניסו להשתפר אבל ללא הצלחה.אני מעדיף לשלם לבזק 30 שקל יותר ולא להתעסק עם הוט!
israel2 כתב:אין ספק ששורת של הוט תמיד היה הכי גרוע בארץ.ניסו להשתפר אבל ללא הצלחה.אני מעדיף לשלם לבזק 30 שקל יותר ולא להתעסק עם הוט!
...
אם היא הכי גרועה בארץ איך זה שיש לה מיליון לקוחות ??? רד מהעץ שעליו טיפסת , גם אם תחזור
על זה כמו תוכי 1,000 פעם זה עדיין לא עושה את זה נכון ,אבל עובדה אמתית היא שאתה משלם יותר 30 שקל .
Bonanja
חבר ותיק
שליחה
NEW_WAVE כתב:
israel2 כתב:אין ספק ששורת של הוט תמיד היה הכי גרוע בארץ.ניסו להשתפר אבל ללא הצלחה.אני מעדיף לשלם לבזק 30 שקל יותר ולא להתעסק עם הוט!
...
אם היא הכי גרועה בארץ איך זה שיש לה מיליון לקוחות ??? רד מהעץ שעליו טיפסת , גם אם תחזור
על זה כמו תוכי 1,000 פעם זה עדיין לא עושה את זה נכון ,אבל עובדה אמתית היא שאתה משלם יותר 30 שקל .
...
אתה יכול להגיד הרבה דברים על הוט ולהגן עליהם, אבל מבחינת איכות\שירות בזק ויס לא רואות את הוט, הדבר היחיד שטוב בהוט זה המחיר, וזה מתקזז באיכות ירודה של ציוד ושירות, אני אומר את זה אחרי שאני שבועיים בהוט ועדיין לא ראיתי את החשבונית, מקווה מאוד שלא יהיו הפתעות.