Martin Logan Vantage - רשמים ראשוניים
איתמר,
תבוא לשמוע מכונות כביססה שלי.
מעניין איך מרטין לוגאן מול ההורנים בני 30............
תבוא לשמוע מכונות כביססה שלי.
מעניין איך מרטין לוגאן מול ההורנים בני 30............
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
זוג KT88 מחיים לא יוציאו הספק כזה ב-8 אוהם.איתמר כתב: המגבר שלי טוען ל-90 ואט לערוץ (KT88) - אני לא מאמין שתהיה לו בעיה לדחוף את ה-Vantage אבל הכל יבדק יותר לעומק בהמשך....
אולי אולי ב-4 אוהם.
בכל מקרה הדיונים התיאורטיים לא עוזרים - עד שאתה לא מנסה את השילוב אתה לא יודע האם המגבר יסחוב.
איזה מגבר זה?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
האם אפשר לדעת על איזה דגם של אודיו פיזיק מדובר?
בעז,
מגנאפאן הם ע-נ-ק-י-י-ם (גובהו של ה-3.6 כ-1.80 ! ) ודי מכוערים, בקיצור לא בא בחשבון. אבל תודה, בכל מקרה, על ההמלצה !
ישראל,
סליחה לכל האוהדים השרופים, אבל סונוס פאבר ממש לא עשו לי את זה בפעמים שיצא לי לשמוע אותם (שמעתי את הקרמונה אודיטור, אמאטי וסטרדיווארי). בכל מקרה, האמאטי אנוורסרי מתומחר למעלה מ-$20K - ממש לא אותה ליגה ולא אותו תקציב (גם לפי "תמחור שמי"
).
גנאדי,
אשמח לקפוץ לשמוע את הקליפש שלך, אבל מכונות כביסה יכנסו לסלון שלי על גופתי המתה
.
המגבר המדובר הוא ה-Rogue Tempest II והינה קישור לנתוני היצרן:
http://www.rogueaudio.com/Products_Tempest.htm
מגנאפאן הם ע-נ-ק-י-י-ם (גובהו של ה-3.6 כ-1.80 ! ) ודי מכוערים, בקיצור לא בא בחשבון. אבל תודה, בכל מקרה, על ההמלצה !
ישראל,
סליחה לכל האוהדים השרופים, אבל סונוס פאבר ממש לא עשו לי את זה בפעמים שיצא לי לשמוע אותם (שמעתי את הקרמונה אודיטור, אמאטי וסטרדיווארי). בכל מקרה, האמאטי אנוורסרי מתומחר למעלה מ-$20K - ממש לא אותה ליגה ולא אותו תקציב (גם לפי "תמחור שמי"
גנאדי,
אשמח לקפוץ לשמוע את הקליפש שלך, אבל מכונות כביסה יכנסו לסלון שלי על גופתי המתה
המגבר המדובר הוא ה-Rogue Tempest II והינה קישור לנתוני היצרן:
http://www.rogueaudio.com/Products_Tempest.htm
איתמר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

רמקול נחמד.איתמר כתב:ה-Spark.עופר_צפריר כתב:האם אפשר לדעת על איזה דגם של אודיו פיזיק מדובר?......
היבואן הינו S.G למיטב זכרוני (יבואן ותיק ומבוסס מאוד)איתמר כתב: בנוגע לקוודים, הם מעל לתקציב שלי כעת (יש בכלל יבוא מסודר שלהם בארץ ? עם אפשרות להאזנה ? ).
(ו-)....
ניתן לשמוע ב"פיוז" בגבעתיים , מומלץ בחום.
לדעתי הצנועה מחירם שווה כל גרוש למוסיקה קלאסית (כמובן בהנתן סט מתאים), להגיע לאותה רמה ברמקול רגיל צריך לשלם הרבה יותר ..
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

ניסים{NBA} לבקשתך- ואחרי כמה הסברים שהעברתי לך{במסרים}
על רמקולים אלקטרוסטטיים -עד כמה שהצלחתי להעביר לך...ומקווה שהבנת.
מצאתי לבסוף מאמר על הנושא{כפי שהבטחתי} -דווקא כאן בפורום ! [העתקתי את החלק הרלוונטי} באדיבות anatoli15 {אנטולי מרדכי}
טכנולוגיות נוספות של רמקולים הינן רמקולים אלקטרוסטטיים, ורמקולים פלנר-מגנטיים.
רמקולים אלקטרוסטטיים עובדים על עיקרון שונה. רמקולים אילו יורכבו מיריעה דקה במיוחד אך גדולה יחסית של חומר מוליך (או חומר אשר צופה בחומר מוליך) אשר ינוע במרווח בין שני לוחות טעונים במטען חשמלי הופכי – האחד חיובי והשני שלילי. המטען בשני הלוחות החיצוניים קבוע ונוצר על ידי חיבור לנקודת חשמל בקיר, והמתח על היריעה המרכזית הינו מתח משתנה, אשר נקבע על פי האות שמגיע ממגבר הקול שלכם. המתח נקבע על פי שטח היריעה, מרחקה מהלוחות החיצונים, ועל פי התדרים אותם רוצים שהרמקול יפיק. מתח זה יכול לנוע החל מ-1500 וולט ועד ל- 5000 וולט. רמקולים אילו נהנים מיתרון ברור עקב העובדה שהיריעה שלהם הינה דקה ביותר, ולכן רמת הפירוט של רמקולים אלו והדיוק שלהם הינה גבוהה במיוחד. עם זאת, עקב המסה הנמוכה ומרווח התנועה המוגבל יחסית, רמקולים אלו מתקשים להפיק באס נמוך מאוד. עקב חיסרון זה, חברות מסוימות, כמו Martin Logan לדוגמא, הגו את הרעיון של רמקול משולב, אשר יעשה שימוש ברמקול אלקטרוסטטי להפקת התחום החל מהבאס העליון ומעלה, ודרייבר דינאמי אשר יפיק את תדרי הבאס הנמוכים יותר.
רמקולים פלנר-מגנטיים, עובדים על עיקרון דומה לרמקולים אלקטרוסטטיים, אך עושים שימוש בשדות מגנטיים במקום בשדות חשמליים. בדומה לקודמים, גם רמקולים אלו נהנים ממיד וגבוהים עשירים, אך חסרים בבאס. מסיבה זו, ברמקולים אלו נעשה שימוש בד"כ בתור דרייברים אשר מיועדים להפקת הצלילים הגבוהים בלבד, הלא הם טוויטרים.
נדמה לי שקראתי פעם דברים{מרתקים} של רן לוי באיזה שהוא מקום -על הטכנולוגיה הנ"ל...אבל אני לא זוכר כרגע היכן.
מצאתי לבסוף מאמר על הנושא{כפי שהבטחתי} -דווקא כאן בפורום ! [העתקתי את החלק הרלוונטי} באדיבות anatoli15 {אנטולי מרדכי}
רמקולים אלקטרוסטטיים עובדים על עיקרון שונה. רמקולים אילו יורכבו מיריעה דקה במיוחד אך גדולה יחסית של חומר מוליך (או חומר אשר צופה בחומר מוליך) אשר ינוע במרווח בין שני לוחות טעונים במטען חשמלי הופכי – האחד חיובי והשני שלילי. המטען בשני הלוחות החיצוניים קבוע ונוצר על ידי חיבור לנקודת חשמל בקיר, והמתח על היריעה המרכזית הינו מתח משתנה, אשר נקבע על פי האות שמגיע ממגבר הקול שלכם. המתח נקבע על פי שטח היריעה, מרחקה מהלוחות החיצונים, ועל פי התדרים אותם רוצים שהרמקול יפיק. מתח זה יכול לנוע החל מ-1500 וולט ועד ל- 5000 וולט. רמקולים אילו נהנים מיתרון ברור עקב העובדה שהיריעה שלהם הינה דקה ביותר, ולכן רמת הפירוט של רמקולים אלו והדיוק שלהם הינה גבוהה במיוחד. עם זאת, עקב המסה הנמוכה ומרווח התנועה המוגבל יחסית, רמקולים אלו מתקשים להפיק באס נמוך מאוד. עקב חיסרון זה, חברות מסוימות, כמו Martin Logan לדוגמא, הגו את הרעיון של רמקול משולב, אשר יעשה שימוש ברמקול אלקטרוסטטי להפקת התחום החל מהבאס העליון ומעלה, ודרייבר דינאמי אשר יפיק את תדרי הבאס הנמוכים יותר.
רמקולים פלנר-מגנטיים, עובדים על עיקרון דומה לרמקולים אלקטרוסטטיים, אך עושים שימוש בשדות מגנטיים במקום בשדות חשמליים. בדומה לקודמים, גם רמקולים אלו נהנים ממיד וגבוהים עשירים, אך חסרים בבאס. מסיבה זו, ברמקולים אלו נעשה שימוש בד"כ בתור דרייברים אשר מיועדים להפקת הצלילים הגבוהים בלבד, הלא הם טוויטרים.
ההתרשמות שלי מהוונטאג' בתערוכת מינכן היתה טובה מאוד.
ראו איפה מוכרים סאמיט בארה"ב:
http://www.costco.com/Browse/Product.as ... v=&browse=
תומר
ראו איפה מוכרים סאמיט בארה"ב:
http://www.costco.com/Browse/Product.as ... v=&browse=
תומר
המראה שלהם נורא לטעמי
ולא היתי משתמש בהם כרשת הגנה מיתושים
ולא היתי משתמש בהם כרשת הגנה מיתושים
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
Re: ניסים{NBA} לבקשתך- ואחרי כמה הסברים שהעברתי לך{במסרים}
עופר_צפריר כתב:על רמקולים אלקטרוסטטיים -עד כמה שהצלחתי להעביר לך...ומקווה שהבנת.![]()
נדמה לי שקראתי פעם דברים{מרתקים} של רן לוי באיזה שהוא מקום -על הטכנולוגיה הנ"ל...אבל אני לא זוכר כרגע היכן.
...
תודה כפרה עליך
מילה שלך זה זה מילה!
אין עליך!!!!
פעם אמר בן אדם חכם:איתמר כתב:גנאדי,
אשמח לקפוץ לשמוע את הקליפש שלך, אבל מכונות כביסה יכנסו לסלון שלי על גופתי המתה.
...
never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never say never
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

ניסים, אני שמח שהבנת! -אח שלו... :lol:
alonmad, היבואן של מרטין לוגן הוא שמי משיח - שמחיריו ההוגנים די ידועים...
בכל אופן התמחור שלו למוצריו - מאוד זהה למחירי חו"ל
{הוא גם מייבא את סונס פאבר}
בכל אופן התמחור שלו למוצריו - מאוד זהה למחירי חו"ל
{הוא גם מייבא את סונס פאבר}
Croc כתב:פעם אמר בן אדם חכם:
never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never never say never...
גנאדי, לי אין חדר האזנה משלי וגם לא יהיה לי אחד כזה בזמן הקרוב. לכן הרמקולים ימוקמו, לעת עתה, בסלון ביתי. מכיוון שמראהו של סלון ביתי חשוב לי - לא אעז למקם רהיט דמוי מכונות כביסה בו.
איתמר.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

איתמר,בדבר אחד אני יכול להרגיע אותך! -מכונות כביסה קטנות יותר מהקלפשים של גינאדי.
לגבי היופי?כמובן שזה בעיני המתבונן
דבר אחד אני לא מבין עד עכשיו,איך וויתרתי על החוויה שבהאזנה לקליפשים שלו -בזמן שבאתי לבדוק את הקרמונות.
לגבי היופי?כמובן שזה בעיני המתבונן
דבר אחד אני לא מבין עד עכשיו,איך וויתרתי על החוויה שבהאזנה לקליפשים שלו -בזמן שבאתי לבדוק את הקרמונות.
עופר!!
דבר אחד אני יכול להבטיח לך-גנאדי לא פרייר !
ואם הוא החליף לקליפש הוא מקבל מהם בדיוק את הסאונד שהוא רוצה לקבל...
לא בכל יום מישהו מוותר על רמקול כמו הקרמונה..
ובכלל גנאדי חוקר ולומד לפני ולפניים ועד שהוא לא מגיע לתוצאה שרצויה לו הוא לא נרגע !
אני לא שמעתי את הקליפש אבל יש לגנאדי יופי של חדר קולנוע -ממש חלום..
דבר אחד אני יכול להבטיח לך-גנאדי לא פרייר !
ואם הוא החליף לקליפש הוא מקבל מהם בדיוק את הסאונד שהוא רוצה לקבל...
לא בכל יום מישהו מוותר על רמקול כמו הקרמונה..
ובכלל גנאדי חוקר ולומד לפני ולפניים ועד שהוא לא מגיע לתוצאה שרצויה לו הוא לא נרגע !
אני לא שמעתי את הקליפש אבל יש לגנאדי יופי של חדר קולנוע -ממש חלום..
052-4200610
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

אין לי ספק שהוא יודע מה שהוא רוצה...ובמחירים שפויים.
ישראל כדרך אגב, התגנבה לאוזני שיש מישהו שמוכר את ה ANITI שלו.