Boss: סדרה חדשה של קלסי גראמר
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
1. מי אמר שזו סדרת אקשן?
2. לדעתי הסדרה משתפרת ככל שהעונה מתקדמת. שני הפרקים הראשונים הם החלשים ביותר בסדרה, בעיקר כי אנחנו עדיין לא מבינים מי נגד מי. האימפקט של הסדרה כולה הוא לקראת הסוף.
מכיוון שזו סדרה קצרה יחסית, שווה את המאמץ לראות לפחות עד אמצע העונה (לדעתי יש 6 או 8 פרקים, לא זוכר) לפני שפוסלים אותה.
זו הסדרה הטוב ביותר לטעמי השנה.
2. לדעתי הסדרה משתפרת ככל שהעונה מתקדמת. שני הפרקים הראשונים הם החלשים ביותר בסדרה, בעיקר כי אנחנו עדיין לא מבינים מי נגד מי. האימפקט של הסדרה כולה הוא לקראת הסוף.
מכיוון שזו סדרה קצרה יחסית, שווה את המאמץ לראות לפחות עד אמצע העונה (לדעתי יש 6 או 8 פרקים, לא זוכר) לפני שפוסלים אותה.
זו הסדרה הטוב ביותר לטעמי השנה.
אכן, יש עוד ז'אנרים בעולם התוכן חוץ מאקשן. ולרוב הם גם הרבה יותר איכותיים. כדי להנות מהם צריך להשאיר את המוח על "on" כשצופים בסדרה/ סרט. נכון, זה דורש טיפה יותר מאמץ. אבל אם מדובר בסדרה טובה, המאמץ משתלם.
ולגבי מה שעופר לאור אמר על הפרקים הראשונים - יש כל כך הרבה סדרות מופת שמתחילות לאט ולוקח זמן להיכנס אליהן. בשליפה מהירה אזכיר את "הסמויה" ואת "מד מן".
ולגבי מה שעופר לאור אמר על הפרקים הראשונים - יש כל כך הרבה סדרות מופת שמתחילות לאט ולוקח זמן להיכנס אליהן. בשליפה מהירה אזכיר את "הסמויה" ואת "מד מן".
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ל"סמויה" יש קטגוריה משל עצמה... נא לא להשוות אותה לשום סדרה... 
זה ברור לגמרי. לכל אחד יש העדפות משלו. רק שאי אפשר לנמק את הסיבה בכך שלא היה אקשן כשעוסקים בסדרה מז'אנר שבכלל לא קשור לכך. מי שמחפש סדרת אקשן שלא יתאכזב מצפייה בסדרה שמראש אינה מוגדרת ככזאת.AviBiton כתב:כל אחד וטעמו, זה בסדר גם לא לאהוב את הסדרה.![]()
....
- oris74
- חבר במועדון HT

טוב אחרי שלושה פרקים אני חייב לומר שזו סדרה מצוינת.
וכמובן שבתור גבר ממוצע (כלומר שטוח ורדוד בכל מה שקשור למין השני) אני גם לא ממש סובל מלראות את כל העירום וסצינות הסקס... ובכלל זה נראה כאילו כל תפקיד נשי בסדרה מלווה בעירום...
וכמובן שבתור גבר ממוצע (כלומר שטוח ורדוד בכל מה שקשור למין השני) אני גם לא ממש סובל מלראות את כל העירום וסצינות הסקס... ובכלל זה נראה כאילו כל תפקיד נשי בסדרה מלווה בעירום...
נו. והיינו צריכים לחכות עד הודעה 26 כדי לקבל את הפרט הכי חשוב על הסדרה הזאת? זיו ו Huber, זה המחלקה שלכם בד"כ. מה קורה פה?oris74 כתב:טוב אחרי שלושה פרקים אני חייב לומר שזו סדרה מצוינת.
וכמובן שבתור גבר ממוצע (כלומר שטוח ורדוד בכל מה שקשור למין השני) אני גם לא ממש סובל מלראות את כל העירום וסצינות הסקס... ובכלל זה נראה כאילו כל תפקיד נשי בסדרה מלווה בעירום......
לאור סיום העונה השבוע ב- yes יש לי כמה שאלות שלא ממש הבנתי -
1. מי רצח את העוזר של ראש העיר- עזרא סטון? האם זה בהוראה של ראש העיר? למה? לא הספיק לו שהוא התפטר
2. האם המכות שחטפה האחות המטפלת של ראש העיר לשעבר שחשדו בה בהדלפת המסמכים ,זה גם נעשה בהוראת ראש העיר?
3. למה המאפיונר ההיספני רצח את חבר המועצה ואיך עלו עליו?
1. מי רצח את העוזר של ראש העיר- עזרא סטון? האם זה בהוראה של ראש העיר? למה? לא הספיק לו שהוא התפטר
2. האם המכות שחטפה האחות המטפלת של ראש העיר לשעבר שחשדו בה בהדלפת המסמכים ,זה גם נעשה בהוראת ראש העיר?
3. למה המאפיונר ההיספני רצח את חבר המועצה ואיך עלו עליו?
- oris74
- חבר במועדון HT

למה אתה מגלה למי שעוד לא סיים לראות?..
לפחות תן אזהרת ספויילר ידידי
לפחות תן אזהרת ספויילר ידידי
-
oferlaor
- מנהל

1. רגע, באמת לא ברור לך שזה הוא?
אחרי כל העונה הזו ושהוא הקריב את הבת שלו, פגע ברופאה שלו וכו' - לא הבנת שאין לו מעצורים?
2. לא רלוונטי. זה ברוחו ובדמותו. בהתחלה של העונה נותר ספק אם הוא בכלל מודע למה שקורה (למשל עם הרופאה), אבל מהר מאוד ברור שהוא מודע לכל הפחות. בסוף העונה ברור כבר שהוא זה שמנחה את הדברים ולא העוזרים שלו (שככל הנראה מודעים לזה).
3. כבר לא זוכר ב 100%, אבל אם אני זוכר נכון הוא לא היה מספיק לויאלי לקראת הסוף.
אחרי כל העונה הזו ושהוא הקריב את הבת שלו, פגע ברופאה שלו וכו' - לא הבנת שאין לו מעצורים?
2. לא רלוונטי. זה ברוחו ובדמותו. בהתחלה של העונה נותר ספק אם הוא בכלל מודע למה שקורה (למשל עם הרופאה), אבל מהר מאוד ברור שהוא מודע לכל הפחות. בסוף העונה ברור כבר שהוא זה שמנחה את הדברים ולא העוזרים שלו (שככל הנראה מודעים לזה).
3. כבר לא זוכר ב 100%, אבל אם אני זוכר נכון הוא לא היה מספיק לויאלי לקראת הסוף.
-
oferlaor
- מנהל

זו סדרה טובה אבל מאד בעייתית ולא מציאותית. אין לי בעיה עם זה שראש עיר יהיה כוחני, מושחת וחסר מעצורים. אבל רוצח? זה ממש לא אמין. לקחו פוליטיקאי ועשו ממנו ראש מאפיה. זה קצת מוגזם בעיני. הרי מדובר בראש עיר גדולה בארה"ב , לא במדינת עולם שלישי.
נערך לאחרונה על ידי amir073 ב 13/03/2012 18:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
גם אם לא תם השידור אין בעיה לסדר על המתרחש בסדרה. אם לא נדבר על זה, אז לא ישאר על מה לדבר.
- oris74
- חבר במועדון HT

ברור שזה בסדר לדבר על זה, רק ביקשתי אזהרת ספויילר קטנה
לגבי הסדרה: באופן כללי אני לא מחפש נאמנות למציאות אלא רק איכות ובמקרה הזה בעיניי הסדרה מאד איכותית. (אבל על טעם ועל ריח...)
לגבי הסדרה: באופן כללי אני לא מחפש נאמנות למציאות אלא רק איכות ובמקרה הזה בעיניי הסדרה מאד איכותית. (אבל על טעם ועל ריח...)