נראים ממש טוב ולדעתי הם צמאים לסטנדים...
עריכה - DIAMOND 10.2 כנגד Mordaunt Short - בסוף morel ניצחו
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
שהזמני לא יהפך לקבוע...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
צודק לחלוטין אבל לצערי הרב אין מקום לסטנדים רק למדפים.avihuli כתב:שהזמני לא יהפך לקבוע...![]()
נראים ממש טוב ולדעתי הם צמאים לסטנדים......
הבעיה כרגע היא המגבר, כשאני מעלה את העוצמה הוא מתחיל לגמגם. כשיהיה לי קצת זמן אני אבדוק את הבעיה יותר לעומק גם עם רמקולים אחרים שיש לי.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

בדיוק מה שחשבתי אתמול .......איייי ..............zeev78 כתב:efi1965 כתב:כרגע בשלב בדיקות עם הרסיבר הקיים, ממש גרוע. האמת שהוא לא עבד שנים אני צריך לנקות את החיבורים.
באופן זמני הכל מונח על הספריה בחדר של הבן.......
אבל אני מתמקד ברמקול נהדר שקניתי במחיר מציאה וזה מה שחשוב בעיני, יש מגברים ביד שניה אני לא בלחץ.
efi1965 כתב:בדיוק מה שחשבתי אתמול .......איייי ..............zeev78 כתב:efi1965 כתב:כרגע בשלב בדיקות עם הרסיבר הקיים, ממש גרוע. האמת שהוא לא עבד שנים אני צריך לנקות את החיבורים.
באופן זמני הכל מונח על הספריה בחדר של הבן.......![]()
אבל אני מתמקד ברמקול נהדר שקניתי במחיר מציאה וזה מה שחשוב בעיני, יש מגברים ביד שניה אני לא בלחץ....
אתה לא בלחץ אבל הרמקולים צועקים הצילו
-
efi1965
-
- חבר ותיק

הבנתי אותך, אני ממש מתנצל על פגיעה בכבוד הרמקולים הללו ..................zeev78 כתב:efi1965 כתב:בדיוק מה שחשבתי אתמול .......איייי ..............zeev78 כתב:efi1965 כתב:כרגע בשלב בדיקות עם הרסיבר הקיים, ממש גרוע. האמת שהוא לא עבד שנים אני צריך לנקות את החיבורים.
באופן זמני הכל מונח על הספריה בחדר של הבן.......![]()
אבל אני מתמקד ברמקול נהדר שקניתי במחיר מציאה וזה מה שחשוב בעיני, יש מגברים ביד שניה אני לא בלחץ....
אתה לא בלחץ אבל הרמקולים צועקים הצילו. אנשים פה אומרים לך שאתה צריך הגברה, מקור וסטנדים תואמים ואתה הולך לנקות חיבורים כאשר הכל מונח על הספריה של הבן
........
...
אבל הכל נלקח בחשבון מראש כבר אמרתי.
דרך אגב ראיתי מגברים בלוחות וביד השניה. אני אודה לך מאוד אם תרשום לי כמה סוגים שאפשר לקחת אותם בחשבון. לדוגמא, רוטל 850 מופיע בכמה מקומות כאופציה טובה אבל האם מתאים לרמקולים האלו ?
יחסית לשאר המגברים של רוטל באותה קטגוריית מחיר יש לו סאונד מאוד מאוזן ולדעתי הוא יכול להתאים (בטוח שהוא יהיה יותר טוב ממה שיש לך עכשיו בכמה רמות). מה התקציב שלך והאם אתה משתמש במחשב בתור מקור או שיש לך נגן cd?
-
efi1965
-
- חבר ותיק

המחשב הוא מקור ראשי אבל גם cd ומיני דיסק מחוברים.
לרוטל יש לי קצת "סנטימנטים", הסט אפ הראשון שלי היה מגבר רוטל מהסדרה הזו עם רמקולים מורל - אז חברה צעירה שאף אחד לא הכיר.
בכל מקרה מסתבר שהמגבר שלי שבק חיים מבלי להודיע מראש ולא מפעיל שום רמקולים כמו שצריך.
יש עוד מגברים מומלצים בסדר גודל של אותם מחירים ? את הרוטל ראיתי ב 500 ש"ח ולא משנה לי גם אם מדובר במגבר קולנוע ביתי בשלב זה.
לרוטל יש לי קצת "סנטימנטים", הסט אפ הראשון שלי היה מגבר רוטל מהסדרה הזו עם רמקולים מורל - אז חברה צעירה שאף אחד לא הכיר.
בכל מקרה מסתבר שהמגבר שלי שבק חיים מבלי להודיע מראש ולא מפעיל שום רמקולים כמו שצריך.
יש עוד מגברים מומלצים בסדר גודל של אותם מחירים ? את הרוטל ראיתי ב 500 ש"ח ולא משנה לי גם אם מדובר במגבר קולנוע ביתי בשלב זה.
בתקציב הזה אני לא רואה משהו יותר טוב וגם זאת רק ההתחלה ובהזדמנות, מה שלא הבנתה שקניתה את הרמקולים האלה הוא שהם דורשים הגברה איכותית אחרת חבל על הכסף, אתה לא תהנה מהם וזה מה שכתבתי לך בהתחלה. מערכת סטריאו טובה צריכה להיות כמו בכדורגל, השחקנים יכולים להיות לא יקרים אבל כקבוצה הם נראים ומשחקים מצוין. במקרה שלך הבאתה שחקן טוב אחד ואתה מצפה שתהיה לך קבוצה. בקיצור לדעתי דרושה עוד השקעה של בערך 2000-3000 שקל מינימום להגברה שהיא לא בהכרח חדשה אם אתה רוצה להנות ולא להפוך את הרמקולים לסתם עצם דומם בבית.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

זאב, אני אסביר לך איך קניתי את הרמקולים ואז נמשיך הלאה.
רציתי לשדרג את המצב הקיים שהמחשב עם רמקולי מולטימדיה ולעבור למשהו איכותי יותר. בדקתי במספר מקומות ולצערי הרב הבנתי שמע' עם רמקולים בסדר גודל של 2000 ש"ח לא מספקים שדרוג לסולו 6 שמחוברים.
בבדיקות ביד 2 מצאתי הזדמנות לקנות רמקולים באיכות גבוהה ב 2500 ש"ח. לא חשבתי הרבה וקפצתי על המציאה בידיעה שבעתיד גם יבוא מגבר בהתאם, תאמין לי קראתי כל חומר קיים ואני יודע בדיוק מה נדרש.
נכון לרגע זה כל הנדרש הוא להפעיל את הרמקולים באמצעים הקיימים.
רציתי לשדרג את המצב הקיים שהמחשב עם רמקולי מולטימדיה ולעבור למשהו איכותי יותר. בדקתי במספר מקומות ולצערי הרב הבנתי שמע' עם רמקולים בסדר גודל של 2000 ש"ח לא מספקים שדרוג לסולו 6 שמחוברים.
בבדיקות ביד 2 מצאתי הזדמנות לקנות רמקולים באיכות גבוהה ב 2500 ש"ח. לא חשבתי הרבה וקפצתי על המציאה בידיעה שבעתיד גם יבוא מגבר בהתאם, תאמין לי קראתי כל חומר קיים ואני יודע בדיוק מה נדרש.
נכון לרגע זה כל הנדרש הוא להפעיל את הרמקולים באמצעים הקיימים.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

עדכון, המגבר עובד .................
היתה בעיה בכבלים שגרמה למגבר להתנתק בזמן ההפעלה, החלפתי אותם וכרגע הכל עובד פיקס.
רמקולים מדהימים !!!!!!!!!!!
עכשיו נתחיל לחסוך למגבר איכותי ..............
כרגע כך נראה החדר, מצטער על התמונה הגרועה.
היתה בעיה בכבלים שגרמה למגבר להתנתק בזמן ההפעלה, החלפתי אותם וכרגע הכל עובד פיקס.
רמקולים מדהימים !!!!!!!!!!!
עכשיו נתחיל לחסוך למגבר איכותי ..............
כרגע כך נראה החדר, מצטער על התמונה הגרועה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
יאללה, העיקר שאתה מרוצה זה הכי חשוב יותר מהכל... !!
ולא בוער שום דבר - תחסוך כסף ותחליף את כל "המזנון" גם על הדרך וחובה סטנדים...
אגב - מציע שתיתן להם קצת זווית קטנה פנימה למקום הישיבה שלך.
ולא בוער שום דבר - תחסוך כסף ותחליף את כל "המזנון" גם על הדרך וחובה סטנדים...
אגב - מציע שתיתן להם קצת זווית קטנה פנימה למקום הישיבה שלך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
efi1965
-
- חבר ותיק

בקשר לסטנדים, שמעתי את הרמקולים בשלוש חנויות והאמת לא היה הבדל משמעותי עם סטנדים. בעתיד אשקול את זה כרגע שדרוג המגבר משמעותי יותר.avihuli כתב:יאללה, העיקר שאתה מרוצה זה הכי חשוב יותר מהכל... !!
ולא בוער שום דבר - תחסוך כסף ותחליף את כל "המזנון" גם על הדרך וחובה סטנדים...![]()
אגב - מציע שתיתן להם קצת זווית קטנה פנימה למקום הישיבה שלך....
בקשר לזוית הרמקול ברגע שיהיה לי זמן אני אשחק עם זה ואבדוק את הזוית הטובה ביותר למיקום הישיבה.
בקשר ל"מזנון" .......... זה שולחן עבודה, לא סלון ............
-
efi1965
-
- חבר ותיק

הייתי שמח לקבל קצת הסברים טכניים לגבי סוגי המגברים המתאימים. קראתי הרבה בפורומים על הספקים של מגברים שונים אבל מכניסים מושגים נוספים כמו"מגבר שמוציא הרבה זרם".
מה מבדיל בין המגברים ביכולת שלהם להניע רמקולים כאשר הנתונים הטכניים זהים ? למה אחד מסוגל ואחר לא ?
מה מבדיל בין המגברים ביכולת שלהם להניע רמקולים כאשר הנתונים הטכניים זהים ? למה אחד מסוגל ואחר לא ?
הרמקולים האלה דורשים הגברה חזקה ואיכותית להישמע במיטבם.efi1965 כתב:הייתי שמח לקבל קצת הסברים טכניים לגבי סוגי המגברים המתאימים. קראתי הרבה בפורומים על הספקים של מגברים שונים אבל מכניסים מושגים נוספים כמו"מגבר שמוציא הרבה זרם".
מה מבדיל בין המגברים ביכולת שלהם להניע רמקולים כאשר הנתונים הטכניים זהים ? למה אחד מסוגל ואחר לא ?...
הרוטל שתכננת עליו בהחלט מגבר מצוין לתקציב שלו! אבל לא יצליח להחזיק אותם כמו שצריך.
בלי קשר אתה חייב להחליף את ההגברה דחוף!!
אם אתה בכיוון ה1000 ש'ח הנה מגבר מצוין.
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 51f0c253e8
תנסה להוריד קצת במחיר ויש לך מגבר מצוין!
-
efi1965
-
- חבר ותיק

זאב............ההמתנה והסבלנות משתלמים ...........zeev78 כתב:עם הגברה טובה של ARCAM או קיימברידג אודיו ומקור טוב הרמקולים האלה יתנו לך סאונד מצוין בחלל של 9 מטר. במקרה שלך אני בספק אם הם יתנו סאונד סביר ולא בונים ככה סט אפ אבל שיהיה לך בהצלחה.efi1965 כתב:הכוונה כמובן למיצוי יכולתם של הרמקולים והנאה מהיכולות שלהם לכל סוגי המוסיקה בחלל של 9 מטר......
ההחלטה נפלה והתחדשתי ב nadc326bee
סוף סוף שומעים כמו שצריך, אין מילים כמה שמגבר טוב משנה הכל.