עריכה - DIAMOND 10.2 כנגד Mordaunt Short - בסוף morel ניצחו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #21 

שהזמני לא יהפך לקבוע... 8O
נראים ממש טוב ולדעתי הם צמאים לסטנדים... :wink:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #22 

avihuli כתב:שהזמני לא יהפך לקבוע... 8O
נראים ממש טוב ולדעתי הם צמאים לסטנדים... :wink:
...
צודק לחלוטין אבל לצערי הרב אין מקום לסטנדים רק למדפים.
הבעיה כרגע היא המגבר, כשאני מעלה את העוצמה הוא מתחיל לגמגם. כשיהיה לי קצת זמן אני אבדוק את הבעיה יותר לעומק גם עם רמקולים אחרים שיש לי.

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

zeev78 כתב:
efi1965 כתב:כרגע בשלב בדיקות עם הרסיבר הקיים, ממש גרוע. האמת שהוא לא עבד שנים אני צריך לנקות את החיבורים.
באופן זמני הכל מונח על הספריה בחדר של הבן.
...
:איי:
...
בדיוק מה שחשבתי אתמול .......איייי .............. :(
אבל אני מתמקד ברמקול נהדר שקניתי במחיר מציאה וזה מה שחשוב בעיני, יש מגברים ביד שניה אני לא בלחץ.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #24 

efi1965 כתב:
zeev78 כתב:
efi1965 כתב:כרגע בשלב בדיקות עם הרסיבר הקיים, ממש גרוע. האמת שהוא לא עבד שנים אני צריך לנקות את החיבורים.
...
...
אבל אני מתמקד ברמקול נהדר שקניתי במחיר מציאה וזה מה שחשוב בעיני, יש מגברים ביד שניה אני לא בלחץ.
...

אתה לא בלחץ אבל הרמקולים צועקים הצילו :) . אנשים פה אומרים לך שאתה צריך הגברה, מקור וסטנדים תואמים ואתה הולך לנקות חיבורים כאשר הכל מונח על הספריה של הבן :lol: ........

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

zeev78 כתב:
efi1965 כתב:
zeev78 כתב:
...
...
...

אתה לא בלחץ אבל הרמקולים צועקים הצילו :) . אנשים פה אומרים לך שאתה צריך הגברה, מקור וסטנדים תואמים ואתה הולך לנקות חיבורים כאשר הכל מונח על הספריה של הבן :lol: ........
...
הבנתי אותך, אני ממש מתנצל על פגיעה בכבוד הרמקולים הללו .................. :lol:
אבל הכל נלקח בחשבון מראש כבר אמרתי.
דרך אגב ראיתי מגברים בלוחות וביד השניה. אני אודה לך מאוד אם תרשום לי כמה סוגים שאפשר לקחת אותם בחשבון. לדוגמא, רוטל 850 מופיע בכמה מקומות כאופציה טובה אבל האם מתאים לרמקולים האלו ?

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

יחסית לשאר המגברים של רוטל באותה קטגוריית מחיר יש לו סאונד מאוד מאוזן ולדעתי הוא יכול להתאים (בטוח שהוא יהיה יותר טוב ממה שיש לך עכשיו בכמה רמות). מה התקציב שלך והאם אתה משתמש במחשב בתור מקור או שיש לך נגן cd?

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

המחשב הוא מקור ראשי אבל גם cd ומיני דיסק מחוברים.
לרוטל יש לי קצת "סנטימנטים", הסט אפ הראשון שלי היה מגבר רוטל מהסדרה הזו עם רמקולים מורל - אז חברה צעירה שאף אחד לא הכיר.
בכל מקרה מסתבר שהמגבר שלי שבק חיים מבלי להודיע מראש ולא מפעיל שום רמקולים כמו שצריך.
יש עוד מגברים מומלצים בסדר גודל של אותם מחירים ? את הרוטל ראיתי ב 500 ש"ח ולא משנה לי גם אם מדובר במגבר קולנוע ביתי בשלב זה.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #28 

בתקציב הזה אני לא רואה משהו יותר טוב וגם זאת רק ההתחלה ובהזדמנות, מה שלא הבנתה שקניתה את הרמקולים האלה הוא שהם דורשים הגברה איכותית אחרת חבל על הכסף, אתה לא תהנה מהם וזה מה שכתבתי לך בהתחלה. מערכת סטריאו טובה צריכה להיות כמו בכדורגל, השחקנים יכולים להיות לא יקרים אבל כקבוצה הם נראים ומשחקים מצוין. במקרה שלך הבאתה שחקן טוב אחד ואתה מצפה שתהיה לך קבוצה. בקיצור לדעתי דרושה עוד השקעה של בערך 2000-3000 שקל מינימום להגברה שהיא לא בהכרח חדשה אם אתה רוצה להנות ולא להפוך את הרמקולים לסתם עצם דומם בבית.

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

זאב, אני אסביר לך איך קניתי את הרמקולים ואז נמשיך הלאה.
רציתי לשדרג את המצב הקיים שהמחשב עם רמקולי מולטימדיה ולעבור למשהו איכותי יותר. בדקתי במספר מקומות ולצערי הרב הבנתי שמע' עם רמקולים בסדר גודל של 2000 ש"ח לא מספקים שדרוג לסולו 6 שמחוברים.
בבדיקות ביד 2 מצאתי הזדמנות לקנות רמקולים באיכות גבוהה ב 2500 ש"ח. לא חשבתי הרבה וקפצתי על המציאה בידיעה שבעתיד גם יבוא מגבר בהתאם, תאמין לי קראתי כל חומר קיים ואני יודע בדיוק מה נדרש.
נכון לרגע זה כל הנדרש הוא להפעיל את הרמקולים באמצעים הקיימים.

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

עדכון, המגבר עובד ................. :D
היתה בעיה בכבלים שגרמה למגבר להתנתק בזמן ההפעלה, החלפתי אותם וכרגע הכל עובד פיקס.
רמקולים מדהימים !!!!!!!!!!!
עכשיו נתחיל לחסוך למגבר איכותי .............. :lol:
כרגע כך נראה החדר, מצטער על התמונה הגרועה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #31 

יאללה, העיקר שאתה מרוצה זה הכי חשוב יותר מהכל... !!
ולא בוער שום דבר - תחסוך כסף ותחליף את כל "המזנון" גם על הדרך וחובה סטנדים... :wink:
אגב - מציע שתיתן להם קצת זווית קטנה פנימה למקום הישיבה שלך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

avihuli כתב:יאללה, העיקר שאתה מרוצה זה הכי חשוב יותר מהכל... !!
ולא בוער שום דבר - תחסוך כסף ותחליף את כל "המזנון" גם על הדרך וחובה סטנדים... :wink:
אגב - מציע שתיתן להם קצת זווית קטנה פנימה למקום הישיבה שלך.
...
בקשר לסטנדים, שמעתי את הרמקולים בשלוש חנויות והאמת לא היה הבדל משמעותי עם סטנדים. בעתיד אשקול את זה כרגע שדרוג המגבר משמעותי יותר.
בקשר לזוית הרמקול ברגע שיהיה לי זמן אני אשחק עם זה ואבדוק את הזוית הטובה ביותר למיקום הישיבה.
בקשר ל"מזנון" .......... זה שולחן עבודה, לא סלון ............ :roll:

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

הייתי שמח לקבל קצת הסברים טכניים לגבי סוגי המגברים המתאימים. קראתי הרבה בפורומים על הספקים של מגברים שונים אבל מכניסים מושגים נוספים כמו"מגבר שמוציא הרבה זרם".
מה מבדיל בין המגברים ביכולת שלהם להניע רמקולים כאשר הנתונים הטכניים זהים ? למה אחד מסוגל ואחר לא ?

leonard
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 243
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #34 

efi1965 כתב:הייתי שמח לקבל קצת הסברים טכניים לגבי סוגי המגברים המתאימים. קראתי הרבה בפורומים על הספקים של מגברים שונים אבל מכניסים מושגים נוספים כמו"מגבר שמוציא הרבה זרם".
מה מבדיל בין המגברים ביכולת שלהם להניע רמקולים כאשר הנתונים הטכניים זהים ? למה אחד מסוגל ואחר לא ?
...
הרמקולים האלה דורשים הגברה חזקה ואיכותית להישמע במיטבם.
הרוטל שתכננת עליו בהחלט מגבר מצוין לתקציב שלו! אבל לא יצליח להחזיק אותם כמו שצריך.
בלי קשר אתה חייב להחליף את ההגברה דחוף!! 8) זה עושה עוול לרמקולים האלה.{שהם מצוינים}
אם אתה בכיוון ה1000 ש'ח הנה מגבר מצוין.
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 51f0c253e8
תנסה להוריד קצת במחיר ויש לך מגבר מצוין!

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

אני בודק כמה אופציות כולל מגבר סטריאו ONKYO של חבר טוב.
יש לך מושג על מה ששאלתי לגבי עוצמות של מגברים ולמה יש הבדל ביכולות שלהם למרות נתונים זהים ?

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

האם יש למישהו נסיון עם Onkyo A-35 ?
יש נתונים בלינק:
http://www.radiomuseum.org/r/onkyo_a_35.html#b

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #37 

דרך אגב לכל המועניינים אני מוכר את ה -solo6c, אם יש למישהו הצעה מעניינת להחלפה על מגבר אני אשמח ............. :wink:

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

zeev78 כתב:
efi1965 כתב:הכוונה כמובן למיצוי יכולתם של הרמקולים והנאה מהיכולות שלהם לכל סוגי המוסיקה בחלל של 9 מטר
...
עם הגברה טובה של ARCAM או קיימברידג אודיו ומקור טוב הרמקולים האלה יתנו לך סאונד מצוין בחלל של 9 מטר. במקרה שלך אני בספק אם הם יתנו סאונד סביר ולא בונים ככה סט אפ אבל שיהיה לך בהצלחה.
...
זאב............ההמתנה והסבלנות משתלמים ........... :)
ההחלטה נפלה והתחדשתי ב nadc326bee
סוף סוף שומעים כמו שצריך, אין מילים כמה שמגבר טוב משנה הכל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #39 

גירד לך באוזן השמאלית והשתמשתה ביד ימין אבל העיקר שכבר לא מגרד :lol: . תיתחדש, תהנה ולהבא שאתה משדרג מומלץ לעשות את זה בצורה מסודרת שהיא לדעתי: מקור, הגברה ובסוף לשדך להם רמקולים (ולא לשכוח גם כבלים נורמלים) (Y)

efi1965 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

גירד ? איזה גירד ממש שרףףףףףףף .......... :lol:
אין ברירה לומדים בדרך הקשה אבל כמו שאמרתי הסבלנות השתלמה ולאט לאט יהיה הכל מושלם.
בתכלס הכל התחיל בהזדמנות שהייתי חייב לנצל עם הרמקולים ומשם ההמשך ידוע

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”