כל הכבוד על התוכנהDeaglinG כתב:רגע, זה אומר שאני יכול להפסיק לעבוד על ASD ולהתחיל להשקיע בלימודים?...
אני למשל עובד עם ASD ומרוצה מאוד.
למה לעבור לתוכנה שלך? במה היא יותר טובה מ ASD?

כל הכבוד על התוכנהDeaglinG כתב:רגע, זה אומר שאני יכול להפסיק לעבוד על ASD ולהתחיל להשקיע בלימודים?...

זאת לא תחרות. כל אחד ומה שנוח לו. אני בניתי את התוכנה בשביל הצרכים שלי והחלטתי לחלוק אותה עם שאר החבריםBigDragoon כתב:כל הכבוד על התוכנהDeaglinG כתב:רגע, זה אומר שאני יכול להפסיק לעבוד על ASD ולהתחיל להשקיע בלימודים?...![]()
למה לעבור לתוכנה שלך? במה היא יותר טובה מ ASD?...

ברור שזאת לא תחרותhaimbl כתב:זאת לא תחרות. כל אחד ומה שנוח לו. אני בניתי את התוכנה בשביל הצרכים שלי והחלטתי לחלוק אותה עם שאר החבריםBigDragoon כתב:כל הכבוד על התוכנהDeaglinG כתב:רגע, זה אומר שאני יכול להפסיק לעבוד על ASD ולהתחיל להשקיע בלימודים?...![]()
למה לעבור לתוכנה שלך? במה היא יותר טובה מ ASD?...
חוץ מזה שהקוד זמין לכולם, המתכנת של ASD אמר שאין לו כמעט זמן לעבוד על הפיתוח.
השאר נתון לשיקולך, תקרא את הפוסט הראשון ותחליט אם זה מתאים לך...

השינויי החדש של סאבסנטר.DANBR22 כתב:טוב משום מה הוא מסרב להוריד לי, אחרי שהוא מוצא התאמה ורושם שהוא מוריד תמיד יש faild to downlaod.
יש למישהו רעיון למה?...

raveyd כתב:היתה בעיה ב-Net 4 שבלינק
הורדתי ידנית והכל עובד תודה רבה
יש אפשרות להכניס רק תשם של הסדרה לדוגמא והוא ימצא את התרגומים שלה לפי עונה לדוגמא?
האם חייב להכניס כל פרק ידנית?אין אפשרות "לומר" לו שמפרק X יוריד את כל התרגומים ונגדיר לו גירסה?
תהייה יותר ספציפי, מה המטרה? סתם להוריד תרגומים?
חבל הוא לא זוכר הורדות ישנות?בכל הפעלה הוא מתחיל מחשב
מה המטרה? הטעינה לא לוקחת יותר מ10 שניות ואין שום משמעות לרשימה, תשכנע אותי![]()
אין תאפשרות למחוק פרק/תרגום שכבר ירד או דפוק לדוגמא
אחרי שאתה בוחר את הכותר שאתה רוצה להחליף לו כתוביות פשוט תלחץ כפתור ימני ו Re-Search והוא יתעלם מהכתוביות שהיו עד עכשיו...

אני מניח שאתה מתכוון לסרטים או סדרות דחוסים בRAR?בנוסף היום הרבה קבצים יורדים מקובצים והתוכנה לא יודעת לקרוא אות אם לא פתחתי תקובץ וזה חבל,כיוון שאני לדוגמא לא פותח אותם ומנגן אותם עם הxbmc...
התייחסת לאחד הדברים שרשתמי מעל או באופן כללי?מצויין תודה...