אעדכן תוצאות.
הוראות כיול מתקדם ל- LX85 - גרסא 1
אני עשיתי אתמול את הכיול הנ"ל, לקח לי די הרבה זמן... כי עשיתי תיקון אקולייזר אקוסטי לכל אחד משלושת המצבים, font align, symetry, all ch
בכל מקרה יש לי את ה lx-82 ולאחר הוספת sub plus ותיקון אקולייזר ידני קטן נוסף הגעתי לתוצאה מרשימה מאד... יש לי רמקולים של מורל Octwin שהם הרמקול שהכי אהבתי מכל הרמקולים ששמעתי במשך שנים על שנים ובוף החלטתי לרכוש אותם. בכל מקרה הסאונד שלהם הדהים אותי בחנות, ואילו בבית לא הגעתי מעולם לאותה התוצאה כמו בחנות מפעל בנס ציונה... אתמול לאחר משחק רב במגבר לראשונה הגעתי לאותו הצליל המיוחל (אחרי שנה וחצי עם המגבר) והדבר היחידי שאני מחכה לו כרגע זה לסיים את העבודה ולטוב הבית ולשים מוסיקה
דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמוסיקה נשמעת הרבה יותר טבעית ונעימה (לי אישית בכל מקרה) במצב direct
עד היום היא תמיד הייתה על סטריאו (בנגינת cd)
בכל מקרה אני מאמין שבקרוב אני אוכל להגיע אף לתוצאה טובה יותר ברגע שאני אשנה עוד טיפה את האקולייזר
בכל מקרה יש לי את ה lx-82 ולאחר הוספת sub plus ותיקון אקולייזר ידני קטן נוסף הגעתי לתוצאה מרשימה מאד... יש לי רמקולים של מורל Octwin שהם הרמקול שהכי אהבתי מכל הרמקולים ששמעתי במשך שנים על שנים ובוף החלטתי לרכוש אותם. בכל מקרה הסאונד שלהם הדהים אותי בחנות, ואילו בבית לא הגעתי מעולם לאותה התוצאה כמו בחנות מפעל בנס ציונה... אתמול לאחר משחק רב במגבר לראשונה הגעתי לאותו הצליל המיוחל (אחרי שנה וחצי עם המגבר) והדבר היחידי שאני מחכה לו כרגע זה לסיים את העבודה ולטוב הבית ולשים מוסיקה
דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמוסיקה נשמעת הרבה יותר טבעית ונעימה (לי אישית בכל מקרה) במצב direct
עד היום היא תמיד הייתה על סטריאו (בנגינת cd)
בכל מקרה אני מאמין שבקרוב אני אוכל להגיע אף לתוצאה טובה יותר ברגע שאני אשנה עוד טיפה את האקולייזר
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
חן חן על היוזמה והתוצאה
מה שנשאר לי זה רק לקנות את הרסיבר .
מה שנשאר לי זה רק לקנות את הרסיבר .
פרנקי ידידיfrankym כתב:frankym כתב:האם הכיול מתאים גם ל lx 90...?????
...
הכיול זה אותו כיול מה-90 ועד סדרה 5X...
מתחת לזה, כבר הכיול לא תומך ב-AIR STUDIO, הדיוק והאמינות שלו נחותים יותר.
מה שמשנה פה זה איכות המכשיר והתוצאה הסופית בעקבות זה...
על תדאג עם ה-90 שלך תקבל תוצאה הרבה הרבה יותר טובה מה-83 או ה-85
פרנקי, תחליט שאתה נישאר עם ה-90, אני אעזור לך עם זהfrankym כתב:וואלה ראיתי באתר שלהם שיש כיול עם מחשב עניינים ופרמטריםוגרפים בואנא איזה סלט איך מתחילים בכלל להתעסק עם החרא הזה
...
נוציא לך את ה-90 בובה (לא רק ניראה כוסית על אלא גם אופה וחכמה)...
אתה אפילו לא ניצלת אותו עד כה...
- tomerz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני צריך לעשות כיול מחדש מישהו יכול לשלוח לי את ה PDF. הלינק שבור... הכתובת למשלוח [email protected]
תודה תומר
תודה תומר
תומר TOMER