אשמח לתובנות מבעלי המכשירים
popcorn A-300 Vs Boxee
- liorparente
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
דווקא לפי הביקורות באתר הA-300 אמור לעלות על BOXEE הן בגלל התמיכה בכל הפורמטים של האודיו והן בגלל רעש המאוורר שBOXEE הוא נוראי ע"פ הביקורת של עופר.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
לגבי רעש המאוורר בבוקסי - זה ממש לא נורא, אין סיכוי לשמוע את אותו אלא אם כן יושבים ממש קרוב לקופסא ויש שקט בסלון..
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
רעש המאוורר של הבוקסי?
יש לו אותו כמעט שנה כבר ואפילו לא ידעתי שיש לו אחד...
יש לו אותו כמעט שנה כבר ואפילו לא ידעתי שיש לו אחד...
- oris74
-
- חבר במועדון HT

knazi כתב:רעש המאוורר של הבוקסי?
יש לו אותו כמעט שנה כבר ואפילו לא ידעתי שיש לו אחד......
זה מזכיר לי את בעית הזמזום בסמסונג C550 - עד שלא קראתי עליה בפורום לא שמתי לב לבעיה... לקח לי כמה חודשים עד שהדחקתי לגמרי (אני לא אומר שאין זמזום אבל בחיים לא הייתי שומע אותו בעצמי...)
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
סליחה שאני מציק אבל לא קיבלתי שום תגובה עדיין...tvholic כתב:אני עדיין מתלבט....
מישהו יכול להפנות אותי להשוואה ביניהם?
אני עדיין לא כל כך מצליח להבין איפה האחד גובר על השני...
אין לי בעיה להתעסק קצת לפני בשביל לקבל יותר, אבל לא להתעסק לפני כל הפעלה
מישהו יכול לעזור?...
חיפשתי באינטרנט השוואות ולא מצאתי כלום.
ממש קשה לי להחליט.
אני יכול לקנות את הבוקסי ב 700 שקל בדיוטי פרי או לקנות את ה A 300 ב1000 שקל בארץ (או להביא מחול עם מישהו ב 220$ אם אני לא טועה).
מי שמביא לי מהדיוטי טס מחר ואני ממש אשמח לעזרה מהירה.
תודה
- godZilla
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 407
קשה להמליץ במקרה שלך.
BOXEE מוצר מעולה, קומפקטי, יפה, מזרים טוב, מלא אפליקציות ופיוצ'רים כולל תכנים אינטרנטיים ישראילים.
וגם A300 לא רע בכלל - חדיש אצל PH, בעל ממשק פלאש, רשת גיגה, תמיכה ב-JB פנימי וצד שלישי, אפליקציות בשפע כולל facebook, youtube, kartina, rssreader ועוד, יכולת להתקין דיסק קשיח.
בקיצור 2 מוצרים מאוד איכותיים - רק אתה יכול להחליט נראה לי. אם תלך על המחיר אז ברור ש-BOXEE, אתה חוסך 300 ש"ח לפי פירסום שלך.. אם מחיר לא מחשק תפקיד - אני מבין אותך - בחירה קשה.
בהצלחה!
BOXEE מוצר מעולה, קומפקטי, יפה, מזרים טוב, מלא אפליקציות ופיוצ'רים כולל תכנים אינטרנטיים ישראילים.
וגם A300 לא רע בכלל - חדיש אצל PH, בעל ממשק פלאש, רשת גיגה, תמיכה ב-JB פנימי וצד שלישי, אפליקציות בשפע כולל facebook, youtube, kartina, rssreader ועוד, יכולת להתקין דיסק קשיח.
בקיצור 2 מוצרים מאוד איכותיים - רק אתה יכול להחליט נראה לי. אם תלך על המחיר אז ברור ש-BOXEE, אתה חוסך 300 ש"ח לפי פירסום שלך.. אם מחיר לא מחשק תפקיד - אני מבין אותך - בחירה קשה.
בהצלחה!
- liorparente
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
אגב, הגיע לידעתי שה101 של DUNE הגיע לארץ ונמכר במחיר ממש מפתה..
זאת כמובן שאין צורך בכונן דיסק קשיח פנימי.
מה דעתכם?
זאת כמובן שאין צורך בכונן דיסק קשיח פנימי.
מה דעתכם?
- tvholic
-
- חבר ותיק

תודה גודזילה 
יש לי המון כבוד לכסף (משמע אני קמצן
) אבל אני לא אקנה מכשיר פחות טוב בשביל 300 שקל
מה שאני צריך זה ככה - מכשיר שיכול להריץ 1080P דרך הרשת (חיבור 1G קווי CAT6 למחשב אחר) ודרך USB - התקן נייד או כונן חיצוני.
מבחינת חיבורים HDMI יחובר לטלויזיה ואופטי\קואקסיאלי למגבר 5.1.
למגבר יש 7 כניסות PRE כך שגם אפשר לחבר את הסטרימר אנלוגית אם לאחד מהם יש פיענוח של קידודי אודיו חדשים.
חשוב לי שהוא יהיה נוח ונעים ויזואלית לעבור בין קבצים ותיקיות, מהיר!! (אני שונא להמתין לפתיחה של תיקיות), שיתמוך בכתוביות בעברית, ושאני לא אצטרך לעשות הגדרות לפני כל סרט.
פליי וגמרנו, מקסימום כמה לחיצות קטנות, אבל לא כמו עכשיו שאני כל פעם מחבר את הלפטופ ומתחיל להגדיר מחדש...
מנגד, אין לי שום בעיה להשקיע יומיים בהגדרות לפני כדי שהכל ירוץ טוב בהמשך.
אגב, אחד מהם אולי עם שני חיבורי HDMI - כי יש לי עוד טלויזיה מאחורי הטלויזיה ה"ראשית" שאני רוצה לחבר ואז אולי אוכל לוותר על ממתג HDMI.
זה מכוון יותר טוב?
יש לי המון כבוד לכסף (משמע אני קמצן
מה שאני צריך זה ככה - מכשיר שיכול להריץ 1080P דרך הרשת (חיבור 1G קווי CAT6 למחשב אחר) ודרך USB - התקן נייד או כונן חיצוני.
מבחינת חיבורים HDMI יחובר לטלויזיה ואופטי\קואקסיאלי למגבר 5.1.
למגבר יש 7 כניסות PRE כך שגם אפשר לחבר את הסטרימר אנלוגית אם לאחד מהם יש פיענוח של קידודי אודיו חדשים.
חשוב לי שהוא יהיה נוח ונעים ויזואלית לעבור בין קבצים ותיקיות, מהיר!! (אני שונא להמתין לפתיחה של תיקיות), שיתמוך בכתוביות בעברית, ושאני לא אצטרך לעשות הגדרות לפני כל סרט.
פליי וגמרנו, מקסימום כמה לחיצות קטנות, אבל לא כמו עכשיו שאני כל פעם מחבר את הלפטופ ומתחיל להגדיר מחדש...
מנגד, אין לי שום בעיה להשקיע יומיים בהגדרות לפני כדי שהכל ירוץ טוב בהמשך.
אגב, אחד מהם אולי עם שני חיבורי HDMI - כי יש לי עוד טלויזיה מאחורי הטלויזיה ה"ראשית" שאני רוצה לחבר ואז אולי אוכל לוותר על ממתג HDMI.
זה מכוון יותר טוב?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
האם משהו מכם התנסה בהזרמת סרטים דרך הרשת כמובן של בלו ריי מלא בקיבולת של 40 גיגה בערך ?האם ההזרמה מקרטעת או שעוברת חלק ?
תודה לכל העונים
תודה לכל העונים
- udico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
האם יש משהו שניסה באמת בהזרמת סרטי וידאו ברשת דרך הכרטיס רשת גיגה שיש ל a300 ? האם ההזרמה עוברת חלק ובלי קירטועים ?kiko11 כתב:האם משהו מכם התנסה בהזרמת סרטים דרך הרשת כמובן של בלו ריי מלא בקיבולת של 40 גיגה בערך ?האם ההזרמה מקרטעת או שעוברת חלק ?
תודה לכל העונים...
תודה לכל העונים
- oris74
-
- חבר במועדון HT

בבוקסי הזרמתי אלחוטית בלי בעיה סרט 720 (~5GB)
יש לי תשתית של הוט וחיבור 12 MB של נטוויזן
יש לי תשתית של הוט וחיבור 12 MB של נטוויזן
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
תודה ...יש משהו שהתנסה דווקא ב A 300 ?
- tvholic
-
- חבר ותיק

בבוקסי יש חיבור 10\100 ואין 1GB
מישהו הצליח להריץ ברשת הקווית שלו סרט 1080P כבד?
מישהו הצליח להריץ ברשת הקווית שלו סרט 1080P כבד?
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
כן, אני מתכוון לבלוריי מלא של 40 גיגה +-, סה"כ הצפיה כמעט חלקה, יש לעיתים רחוקות נפילות קטנות אבל לא משהו שיהרוס את החוויה.
שי
- vadim67
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
שלום לכולם,
אני מחפס תשובה לשאלה, הים BOXEE יכול לעבוד עם KARTINA TV.
חיפשתי פורומים ולא מצאתי.
תודה מראש.
אני מחפס תשובה לשאלה, הים BOXEE יכול לעבוד עם KARTINA TV.
חיפשתי פורומים ולא מצאתי.
תודה מראש.