פיוניר lx53 או אונקיו 809???
OSD זה משהו שנוגעים פעם ב.... גם ככה.Almogc כתב:כמו כן, אם חשוב לך נושא ה - OSD אז תשכח מפיוניר....
בעיה נוספת שגיליתי עם הפיוניר זה הרוחב שלו... 46.5 כשהארונית בדיוק 45.......................................
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נשמה תפניםkipikipod כתב:OSD זה משהו שנוגעים פעם ב.... גם ככה.Almogc כתב:כמו כן, אם חשוב לך נושא ה - OSD אז תשכח מפיוניר....
בעיה נוספת שגיליתי עם הפיוניר זה הרוחב שלו... 46.5 כשהארונית בדיוק 45..........................................
הבעיה היא לא בפיוניר ,כי בפיוניר אין בעיות.
הבעיה היא בארונית, פשוט תחליף אותה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
kipikipodkipikipod כתב:OSD זה משהו שנוגעים פעם ב.... גם ככה.Almogc כתב:כמו כן, אם חשוב לך נושא ה - OSD אז תשכח מפיוניר....
בעיה נוספת שגיליתי עם הפיוניר זה הרוחב שלו... 46.5 כשהארונית בדיוק 45..........................................
אתה מתכוון שהעומק שלו 46.5 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אוי איזה כיף שהתבלבלתי.9000es כתב:kipikipodkipikipod כתב:OSD זה משהו שנוגעים פעם ב.... גם ככה.Almogc כתב:כמו כן, אם חשוב לך נושא ה - OSD אז תשכח מפיוניר....
אתה מתכוון שהעומק שלו 46.5 ....
הרוחב הוא 42 ומשהו
בעזרת ה' אביא את הפיוניר.
Utopia
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ממליץ לך בחום להקשיב להם לפני שאתה מקבל החלטה סופית - חבל לבצע השקעה כ"כ גדולה מבלי לבדוק במו אוזניך מה עדיף..!
אני אישית העדפתי את הימהה 2010. ממשק המשתמש הרבה יותר נוח וידידותי מהפיוניר.
מבחינת סאונד לדעתי באמצע הדרך בין פיוניר לאונקיו. מאוד דינמי ומפורט אבל לא בהיר ומעט מציק ,לי לפחות ,כמו בפיוניר. באונקיו לדעתי הצליל יותר ״עצלן״ , אבל יותר מפנק את האוזן בהאזנה ארוכה.
לדעתי ההבדל בין השלושה הוא יותר עניין של טעם אישי, כל אחד מהם מאוד איכותי וייתן תוצאה טובה.
מבחינת סאונד לדעתי באמצע הדרך בין פיוניר לאונקיו. מאוד דינמי ומפורט אבל לא בהיר ומעט מציק ,לי לפחות ,כמו בפיוניר. באונקיו לדעתי הצליל יותר ״עצלן״ , אבל יותר מפנק את האוזן בהאזנה ארוכה.
לדעתי ההבדל בין השלושה הוא יותר עניין של טעם אישי, כל אחד מהם מאוד איכותי וייתן תוצאה טובה.
קודם כל תרגיש טוב ותהיה בריא. מה/איפה אכלתה אם אפשר לשאול (שלא נעשה את אותה הטעות)?
לגבי הרסיבר הייתי הולך על האונקיו בגלל הנטייה לבהירות של הפוקל, השילוב יתן סאונד מאוזן בעוד שאופציות אחרות עשוית לתת לך סאונד בהיר מדי, משהו שלא כל אחד אוהב.
לגבי הרסיבר הייתי הולך על האונקיו בגלל הנטייה לבהירות של הפוקל, השילוב יתן סאונד מאוזן בעוד שאופציות אחרות עשוית לתת לך סאונד בהיר מדי, משהו שלא כל אחד אוהב.
עדיין לא ברור מאיפה בא הקלקול קיבה הזה, לא אכלתי שום דבר שונהzeev78 כתב:קודם כל תרגיש טוב ותהיה בריא. מה/איפה אכלתה אם אפשר לשאול (שלא נעשה את אותה הטעות)?
לגבי הרסיבר הייתי הולך על האונקיו בגלל הנטייה לבהירות של הפוקל, השילוב יתן סאונד מאוזן בעוד שאופציות אחרות עשוית לתת לך סאונד בהיר מדי, משהו שלא כל אחד אוהב....
לצערי בניתי על פוקאל מבחור שמכר, אך הוא כבר מכר אותן... אז אני מניח שעכשיו האופציות הן לכיוון B&W 683 ביד שניה \ יבוא מקביל לבין כל השאר בערך (
תודה על תגובתך
Utopia
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מסכן בעל החנות שישקיע עבורך זמן ומשאבים על מנת לעזור לך להחליט כל עוד מלכתחילה אתה מתכוון לא לרכוש אצלו אלא לייבא מחו"ל או לקנות יד שניה.kipikipod כתב:עדיין לא ברור מאיפה בא הקלקול קיבה הזה, לא אכלתי שום דבר שונהzeev78 כתב:קודם כל תרגיש טוב ותהיה בריא. מה/איפה אכלתה אם אפשר לשאול (שלא נעשה את אותה הטעות)?
לגבי הרסיבר הייתי הולך על האונקיו בגלל הנטייה לבהירות של הפוקל, השילוב יתן סאונד מאוזן בעוד שאופציות אחרות עשוית לתת לך סאונד בהיר מדי, משהו שלא כל אחד אוהב....![]()
לצערי בניתי על פוקאל מבחור שמכר, אך הוא כבר מכר אותן... אז אני מניח שעכשיו האופציות הן לכיוון B&W 683 ביד שניה \ יבוא מקביל לבין כל השאר בערך (), מחר אני אסע לת"א לראות ולשמוע אופציות.
תודה על תגובתך...
אני בכל זאת הייתי שוקל להיכנס לחנותגדולה כמו פיוצר, לתת להם צ'אנס להתאים לך מערכת בדיוק לטעמך ממוצרים חדשים ומתצוגה ולתת לך מחיר אטרקטיבי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior כתב:מסכן בעל החנות שישקיע עבורך זמן ומשאבים על מנת לעזור לך להחליט כל עוד מלכתחילה אתה מתכוון לא לרכוש אצלו אלא לייבא מחו"ל או לקנות יד שניה.כתב:כתב:.......
אני בכל זאת הייתי שוקל להיכנס לחנותגדולה כמו פיוצר, לתת להם צ'אנס להתאים לך מערכת בדיוק לטעמך ממוצרים חדשים ומתצוגה ולתת לך מחיר אטרקטיבי....
אתה מדבר כמו אחד שיש לו אחוזים בפיוצר
במקרה הזה הLX יכול להתאים לך יותר, אין בעד מהkipikipod כתב:עדיין לא ברור מאיפה בא הקלקול קיבה הזה, לא אכלתי שום דבר שונהzeev78 כתב:קודם כל תרגיש טוב ותהיה בריא. מה/איפה אכלתה אם אפשר לשאול (שלא נעשה את אותה הטעות)?
לגבי הרסיבר הייתי הולך על האונקיו בגלל הנטייה לבהירות של הפוקל, השילוב יתן סאונד מאוזן בעוד שאופציות אחרות עשוית לתת לך סאונד בהיר מדי, משהו שלא כל אחד אוהב....![]()
לצערי בניתי על פוקאל מבחור שמכר, אך הוא כבר מכר אותן... אז אני מניח שעכשיו האופציות הן לכיוון B&W 683 ביד שניה \ יבוא מקביל לבין כל השאר בערך (), מחר אני אסע לת"א לראות ולשמוע אופציות.
תודה על תגובתך...