שרשור תגובות: google music - השירות הושק רשמית

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #21 

ליאור,
-כמובן שניתן לנגן את כל המוזיקה שלך בענן על המכשירים שיש לך, כולל על מחשבים פזורים בעולם. כוונתי הייתה שלא ניתן לחבר יותר מחשבון אחד לחשבון Google Music. זה יכול להיות מעיק מאוד. לדוגמא, במידה ויש לך ולאשתך חשבונות gmail שונים וכל אחד מכם רוצה לנגן את כל אלפי השירים שיש לכם דרך השירות הזה. אז תצטרכו לבצע את פעולת העלאת השירים (או רכישתם) פעמיים. כלומר לכל חשבון בנפרד

-ניתן למחוק את כל המוזיקה שהעלת לענן מהמחשב שלך. אין בהם צורך, אלא אם אתה רוצה לנגן אותם כמובן Offline שלא דרך השירות

-ניתן לנגן את המוזיקה מהענן גם בשימוש חיבור Wi-Fi ולכן לא תמיד חובה להשתמש בגלישה סלולארית לצורך הניגון

-אגב, לא בדקתי את זה עדיין, אבל קראתי שכרגע לא ניתן לנגן את המוזיקה מאותה רשימת שירים שלכם בענן (Cloud collection), בו זמנית, משני מכשירים שונים
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 19/11/2011 13:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

ניסיתי עכשיו ואפשר לנגן מכמה מכשירים שונים בו זמנית גם שירים שונים וגם את אותו השיר.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8133
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #23 

אני חייב לשאול שאלה שאולי תשמע לכם קצת אפיקורסית.
כמעט לכולנו מכשיר סמארטפון, המכשירים היום כוללים בתוכם גיגות רבות וזה עוד לפני תוספת של כרטיס שברוב המכשירים אפשרית.
אני פשוט לא מצליח להבין בשביל מה צריך את השירות הזה . נניח שכל המוזיקה שלי נמצאת על המחשב הביתי או על כונן משותף ברשת הביתית.
כל המכשירים בבית מחוברים לרשת הביתית באמצעות חיבור אלחוטי ומסוגלים לקבל נתונים מהרשת. בשביל מה לצאת החוצה ? למה להשתמש בענן של גוגל שהכל נמצא באותו ה subnet ?
עכשיו נשאלת השאלה מה עושים כשאנחנו בחוץ.
על הסמארטפון יש לי כמה עשרות גיגות. למה לא להשתמש בהם ? יש המון תוכנות שיודעות לסנכרן בין החומר על הסמארטפון לבין כונן השיתוף במחשב הביתי. אז בשביל מה כל הבלגן הזה ? בשביל מה להשתמש ב data ( בהנחה שהכמות מוגבלת ) כשאפשר לקרוא מתוך התקן פנימי ?
מה אני מפספס ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #24 

ליאור,

שאלה טובה, אני נוטה להסכים, במיוחד שאני דווקא שואף לצמצם את כמות ה-TRAFFIC שלי פנימה והחוצה מהמכשיר.

אבל, יש יתרון בולט כאשר אני במקום שבו אין לי את המוזיקה שלי זמינה, פותחים טאב ואפשר לשמוע אותה בכל מקום ובכל הזדמנות.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #25 

השבוע היתה לי נסיעה ארוכה ברכבת והיה מאוד נוח להשתמש באפליקציה בסמארטפון ולראות שיש לרשותי את כל ספריית המוסיקה שלי ושאני לא צריך ליצור פלייליסט מצומצם לנסיעה ולהעביר למכשיר.

לגביי הטענה שיש מספיק מקום במכשיר כדי להעביר מוסיקה - אז אין מספיק מקום. לא רק שיש מכשירים שאין להם תמיכה בכרטיס זכרון ושאין להם נפח אחסון גדול דיו, גם אם היה זה תופס המון מקום ומגביל אותך בשימוש במכשיר אח"כ.
אם יש שיר שאתה שומע הרבה או שאתה יודע שאתה הולך להיות במקום ללא קליטה, אתה יכול לשמור אותו למכשיר דרך האפליקציה.

לגביי הזרמה מהמחשב בבית - מהירות ההעלאה שלך בבית היא בדיחה במקרה הטוב, וזה אם רוחב הפס פנויי. אצלי, למשל, הטורנט מעלה קבצים כל הזמן, כך שרוחב הפס העולה תפוס במרביתו, מה גם שלא חסרות תקלות (מתקלות חיבור לאינטרנט ועד תקלות במחשב ובחשמל - תקלות שיש להן פתרונות וגיבויים בשרתי גוגל) . ההורדה מהשרת של גוגל מהירה יותר, אמינה יותר וזמינה יותר.

בנוסף, השירות עדיין בחיתוליו. אני בטוח שייכנסו פיצ'רים חדשים.

זו דעתי.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8133
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שליחה #26 

harari כתב:השבוע היתה לי נסיעה ארוכה ברכבת והיה מאוד נוח להשתמש באפליקציה בסמארטפון ולראות שיש לרשותי את כל ספריית המוסיקה שלי ושאני לא צריך ליצור פלייליסט מצומצם לנסיעה ולהעביר למכשיר.

לגביי הטענה שיש מספיק מקום במכשיר כדי להעביר מוסיקה - אז אין מספיק מקום. לא רק שיש מכשירים שאין להם תמיכה בכרטיס זכרון ושאין להם נפח אחסון גדול דיו, גם אם היה זה תופס המון מקום ומגביל אותך בשימוש במכשיר אח"כ.
אם יש שיר שאתה שומע הרבה או שאתה יודע שאתה הולך להיות במקום ללא קליטה, אתה יכול לשמור אותו למכשיר דרך האפליקציה.

לגביי הזרמה מהמחשב בבית - מהירות ההעלאה שלך בבית היא בדיחה במקרה הטוב, וזה אם רוחב הפס פנויי. אצלי, למשל, הטורנט מעלה קבצים כל הזמן, כך שרוחב הפס העולה תפוס במרביתו, מה גם שלא חסרות תקלות (מתקלות חיבור לאינטרנט ועד תקלות במחשב ובחשמל - תקלות שיש להן פתרונות וגיבויים בשרתי גוגל) . ההורדה מהשרת של גוגל מהירה יותר, אמינה יותר וזמינה יותר.

בנוסף, השירות עדיין בחיתוליו. אני בטוח שייכנסו פיצ'רים חדשים.

זו דעתי.
...
בזמנו כשיצאות האיפודים הראשונים מכרים וחברים שלי ישבו שבועות שלמים בשביל להעביר קבצים למכשיר.
מעולם לא הצלחתי להבין למה צריך את כל הספריה הביתית על המכשיר לפני שיוצאים לנסיעה של חצי שעה לעבודה ..
16 גיגה אמורים להספיק ליותר מ 3000 שירים. זה בערך 200 שעות של מוזיקה ברציפות. אז אני לא מצליח להבין את הטענה שלך בנוגע לזה שאין מספיק מקום.

לגבי הזרמה מהמחשב הביתי התכוונתי כאשר אני מחובר לרשת הביתית. לא התכוונתי להזרים החוצה אחרת באמת אין בזה שום הגיון והענן של גוגל מייתר את זה.

והכי חשוב, צריך לזכור שהחומר צריך להגיע איך שהוא לענן .. אם מדובר בכמות גדולה של קבצים זו משימה לא פשוטה עם רוחב פס ממוצע בארץ.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #27 

בבית באמת אני לא רואה צורך בזה (להיפך, בבית יש לך תוכנות מולטימדיה הרבה יותר טובות מהאפליקציה או האתר), אני משתמש בזה רק בחוץ.

לגביי העברת כל הספרייה - עניין של נוחות. אני לא יודע באיזה מצב רוח אהיה ומה ארצה לשמוע.
אצלי הרוב המוחלט של המוסיקה זה FLAC, אלבום שוקל בערך 500MB ויש כאלה שמגיעים ל800, תלוי. 16GB ממש לא מספיק. במקרה של MP3 המצב שונה.

נכון, להעלות את כל השירים לוקח זמן אבל זו פעולה חד-פעמית. בחרתי את הספריה, לחצתי uplaod וחיכיתי - לא דורש מאמץ רב מידי.

בנוסף, אני מעדיף לא להעמיס את זכרון המכשיר בשירים, זה "נפח מת" מבחינתי שמגביל אותי בעתיד (גיבויים צריכים מקום, יש הרבה משחקים ואפליקציות שדורשות הורדת מאות מגות במהלך התקנה, סרטונים ותמונות תופסים מקום וכו', ubuntu תפס כ4GB עד שנאלצתי למחוק אותו, ותמיד טוב שיש מקום פנויי להעברת קבצים בין מחשבים במקרה הצורך)

מבחינתי, זו פשוט עוד דרך לחסוך מקום על המכשיר.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

royp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #28 

שלום לכולם,

התקנתי במחשב שלי את Google Music ואני בעיצומו של תהליך העלאת השירים לענן.

בגלישה דרך המחשב אני רואה את כל השירים וכמובן יכול להאזין להם.

לעומת זאת, בגלישה במכשיר הגלקסי לאתר Google Music אני רואה רק את שני השירים הראשונים שהעליתי לשירות ולא את כל רשימת השירים.

את האפליקציה לאנדרואיד לא הצלחתי להוריד. האפליקציה לא זמינה ב- Market עבור מכשירים מישראל - לא דרך המכשיר ולא דרך המחשב.

האם יש פיתרון למצב?

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #29 

אפשר להוריד את האפליקציה המעודכנת של המיוזיק מכאן http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1350164

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #30 

royp,
במידה ויש לך רוט למכשיר, אז תתקין מהמרקט אפליקצייה שנקראת Market Enabler, שם תבחר להתחזות לספק מארה"ב (נניח ל T-Mobile). אח"כ כנס שוב למקרט של גוגל ותוכל לראות ולהוריד את ה Google Music המיוחל

royp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #31 

יוני א.

המכשיר שלי לא פרוץ והוא בגרסה מקורית של פלאפון.

אם אוריד את הקובץ:
com.google.android.music.4.0.9.apk - [Click for QR Code]

למחשב, האם אוכל להתקין אותו בטלפון דרך כבל נתונים?

ואם כן, כיצד?

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
יצירת קשר:

שליחה #32 

כן, אתה צריך לסמן V בunknown sources בapplications שבתוך ההגדרות. (לא זוכר איך זה נקרא בעברית, זו השורה הראשונה)

אח"כ תעביר את הקובץ למכשיר, ותתקין דרך תוכנת סייר הקבצים במכשיר (פשוט ללחוץ).
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

royp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #33 

תודה לכולם.

מכיוון שלא היה לי כבל נתונים במשרד, שלחתי לעצמי את האפליקציה בדואר האלקטרוני לטלפון והתקנתי ממנו.

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #34 

אפשר גם יותר פשוט - לגלוש דרך הטלפון לכתובת ולהוריד את הקובץ ישירות.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”