במה בדיוק הd7000 עדיפה על הlx9500?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8263
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 611 פעמים
ב HD לדעתי ה LG לוקח, ב SD שקולים לטעמי (אולי יתרון קטן לסמסונג), בתלת הסמסונג לדעתי. אבל זאת דעתי. תלך תראה (יש את שתיהן אצל יבואנים מקבילים) כי אתה זה שתצטרך לחיות עם הטלוויזיה לא אני. אולי תמות על הפלסטיות של הצבעים של הסמסונג? אולי תתאהב בזכוכית של ה LG? לך תראה. כל אחד וההעדפות שלו.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
האתר מוכר לי, אבל באופן חד משמעי המוצר הזה אינו קיים בארץ עם אחריות שאינה אחריות ח.י.
ה-47" אינה במלאי ואין להשיג יותר, ב-55" יש יחידה אחת בודדת שיש עליה כבר 2 לקוחות שרק צריכים להחליט אם הם לוקחים באופן סופי.
אהיה זהיר בדברי, אבל לדעתי אין את המוצר בשום מקום אחר, אלא אם יש לחנויות למכירה מתצוגה או מלאי ישן (קשה לי להאמין).
אם אף אחד מ-2 חברי האתר לא יקחו בסוף את ה-55" תוכל לקחת אותה אתה, או לחליפין את האחות הקטנה 55lx6500 (גם כאן המלאי מאוד קטן).
או את הסמסונג d7000 כמובן...
ה-47" אינה במלאי ואין להשיג יותר, ב-55" יש יחידה אחת בודדת שיש עליה כבר 2 לקוחות שרק צריכים להחליט אם הם לוקחים באופן סופי.
אהיה זהיר בדברי, אבל לדעתי אין את המוצר בשום מקום אחר, אלא אם יש לחנויות למכירה מתצוגה או מלאי ישן (קשה לי להאמין).
אם אף אחד מ-2 חברי האתר לא יקחו בסוף את ה-55" תוכל לקחת אותה אתה, או לחליפין את האחות הקטנה 55lx6500 (גם כאן המלאי מאוד קטן).
או את הסמסונג d7000 כמובן...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בכרמיאל היו, והיה גם מהגירסה ה"וויקינגית" (ה N950) אבל אין להם יותר למיטב ידיעתי.
לגבי LCDEAL מישהו מהפורום היה שם וטען שהראו לו אותה.
בכל מקרה כשאתה הולך לראות, שחק עם ההגדרות כי ההגדרות הראשוניות לא משהו, מטרתן למשוך את העין, וזה נראה מאוד מושך בהתחלה אבל ממש מעצבן אח"כ (לפחות לטעמי). אם אתה רוצה להתקרב לצבעים האמיתיים תשים ב LG על מצב THX ובסמסונג תשים על מצב CINEMA. כמו כן, אם החלטת ללכת על הסמסונג, תשים לב שאין לה בעית אחידות כמו שתראה כאן
http://www.hometheater.co.il/vt154182.% ... 91-55D7000
או כאן:

כי זה יכול לעצבן מאוד וזו הבעיה העיקרית בסדרה הזאת (אבל לא קיים בכולן).
לגבי LCDEAL מישהו מהפורום היה שם וטען שהראו לו אותה.
בכל מקרה כשאתה הולך לראות, שחק עם ההגדרות כי ההגדרות הראשוניות לא משהו, מטרתן למשוך את העין, וזה נראה מאוד מושך בהתחלה אבל ממש מעצבן אח"כ (לפחות לטעמי). אם אתה רוצה להתקרב לצבעים האמיתיים תשים ב LG על מצב THX ובסמסונג תשים על מצב CINEMA. כמו כן, אם החלטת ללכת על הסמסונג, תשים לב שאין לה בעית אחידות כמו שתראה כאן
http://www.hometheater.co.il/vt154182.% ... 91-55D7000
או כאן:
כי זה יכול לעצבן מאוד וזו הבעיה העיקרית בסדרה הזאת (אבל לא קיים בכולן).
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
מוזר שראו את המוצר בפועל. אבל אם יש אותו - אחלה מוצר.
בכל מקרה, אצלנו היתה מכירת חיסול של הדגם הזה ב-47" ב-6,990 ש"ח לפני כ-3 שבועות והמלאי עף בערך בדקה וחצי. אני מניח שביבוא מקביל עם אחריות שונה, אמור לעלות כ-10-15 אחוז פחות, שזו באמת עסקה משתלמת (שוב, אם באמת יש להשיג).
בכל מקרה, אצלנו היתה מכירת חיסול של הדגם הזה ב-47" ב-6,990 ש"ח לפני כ-3 שבועות והמלאי עף בערך בדקה וחצי. אני מניח שביבוא מקביל עם אחריות שונה, אמור לעלות כ-10-15 אחוז פחות, שזו באמת עסקה משתלמת (שוב, אם באמת יש להשיג).
הlx יש במלאי והבטיחו לי שזה לא תצוגה עם התחיבותkeyser כתב:האתר מוכר לי, אבל באופן חד משמעי המוצר הזה אינו קיים בארץ עם אחריות שאינה אחריות ח.י.
או את הסמסונג d7000 כמובן......
לגבי המחיר זה 8500₪ ב10 תשלומים כולל מתקן תליה האם המחיר סביר?
כולל 3שנות אחריות vip של רטפון
מה העלות של ה55? אם לא יקחו אני אקח,
האם המחיר סביר
כמה עולה ה55אינ״ץ?אם לא יקחו אני אקח
ה
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ילד פגום...dor8 כתב:זה לא אולי זה הוא ידידי בדוק !!matan148....אולי באמת זה matan147 שהיה כאן...רק משופר יותר [צוחק בקול]...
אני עוקב אחריו זמן רב , שמע לי זה קטעים לא נורמלים עם הבחור הזה. פשוט כוכב !!
אגב גם שם הבנתי שהוא הורחק כמה וכמה פעמים וחוזר בגלגולים שונים ובשמות שונים ....
בגללו גם אני הפסקתי להיכנס לשם.
זה בלתי נסבל.
היום סגרתי עסקה על הlx9500
24 תשלומים, עם מתקן תליה, הובלה,התקנה לא רציתי כי אני מתקין לבד,זו ההנאה שלי
3שנים אחריות vip עד בית הלקוח
מסך אחרון לא מתצוגה עם התחיבות .
איך אפשר לדעת שזה באמת לא תצוגה?
הבטיחו לי קרטון סגור מקורי שלא נפתח
24 תשלומים, עם מתקן תליה, הובלה,התקנה לא רציתי כי אני מתקין לבד,זו ההנאה שלי
3שנים אחריות vip עד בית הלקוח
מסך אחרון לא מתצוגה עם התחיבות .
איך אפשר לדעת שזה באמת לא תצוגה?
הבטיחו לי קרטון סגור מקורי שלא נפתח
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תתחדש. טלוויזיה מצויינת
תעלה כמובן תמונות
נראה לי שלקחת את האחרונה במדינה.
לגבי התקנה, מציע לך שלא. שהטכנאי יפתח את הארגז לידך, ושהוא יעשה את ההתקנה. כדי לוודא ששום דבר לא נדפק במשלוח, וכדי להיות בטוח שאם מישהו יפיל את הדבר הכבד הזה עם הזכוכית זה יהיה הטכנאי ולא אתה. כדאי שתדאג למתקן עם מרחק מסויים מהקיר כי הכניסות בטלוויזיה הזאת הן אחוריות ולא צידיות ברובן המכריע
[img2=550x824]http://www.flatpanelshd.com/pictures/lg ... arge27.JPG[/img2]
לגבי התקנה, מציע לך שלא. שהטכנאי יפתח את הארגז לידך, ושהוא יעשה את ההתקנה. כדי לוודא ששום דבר לא נדפק במשלוח, וכדי להיות בטוח שאם מישהו יפיל את הדבר הכבד הזה עם הזכוכית זה יהיה הטכנאי ולא אתה. כדאי שתדאג למתקן עם מרחק מסויים מהקיר כי הכניסות בטלוויזיה הזאת הן אחוריות ולא צידיות ברובן המכריע
[img2=550x824]http://www.flatpanelshd.com/pictures/lg ... arge27.JPG[/img2]