ממתי שקניתי את הנגן של OPPO BDP- 95 אני מוצא את עצמי יותר ויותר שומה SACD ו- CD כמעט 50% מהזמן
...
זו כנראה הקופסה האולטימטיבית , שלך תומך בעברית ?
...
הי BOSS לגבי העברית לא יודע (לא ניסיתי גם לא מפריע לי)... אבל איזה נגן, באמת שמבחינת נגן אני מסודר (חשוב לציין שעשיתי לו UPGRADE מבחינת מחברים (לסטריאו) ואצלי מחובר ב- XLR לפרא...
באמת שדי סיבך לי את החיים היות ואני מוצא את עצמי יותר ויותר נהנה לשמוע SACD / CD וכל הזמן מסתובבת לי תחושה של "what if" (אם היה לי מגבר סטריאו יעודי וכד'.
ד.א. למתעניינים יבאתי מארה"ב מחיר כולל (הכל 5200 ש"ח)
kiko11 כתב:נראה מעולה ובטח גם נשמע כך ....
במקרה שלך אלכסון הוא לא אסון.....
תהנה ..
...
קיקו הרגת אותי
אתה לא מבין מה עברתי עד שמצאתי את הפתרון הזה (הקרדיט לבחור נפלא מהפורום)...
עוד סיבה לדברים הטובים שהפורום הזה עשה וממשיך לעשות ב- 7 שנות קיומו.
רק שתבין כבר לא היה מפריע לי לשבור קיר (אם זה היה משפר משהו), אבל למזלי ... נצלתי.
גם אני רואה רק בתרגום באנגלית גם בגלל אשתי , {למרות שלמדה באולפן בת''א } .....אבל עדיין לפעמים כשאני צופה לבד ובסרט כבד מבחינת המלל ומהירות המלל בא לי לצפות בעברית , ז''א זה טוב שהאופציה קיימת , אני מאוד חם על המכשיר הזה
לגבי ה "what if"
אני בטוח שעם אינטגרייטד טוב הסאונד שלך ירקיע שחקים בחיבור לאופו . אבל אם תלך בכיוון הזה נראה לי כבר לא תצפה בסרטים כלל , ראה הוזהרת
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
MONI כתב:נראה מצוין
תתחדש
אחלה עיצוב של החדר (תמונות פסיכודליות משהו לא ?!)
...
1. לגבי התמונות (פסיכודליות) תאשים את הצייר (ה- פסיכי)...
2. ...שבמקרה הוא אני.
3. אבל - ד.א. מדובר על 2 נגני ג'ז... ולא מהמופרעים שמהציורים שלי... אבל... סבבה...
אפרופו פסיכודאלי- כבר משהו טען בפני שלנגן החצוצרה (הימני), כלי הנגינה שלו- נראה כמו איבר מין זכרי
אז כל אחד ו... דמיונו.
Sufgi יש מתג מאחור 220 או 110 אתה יכול לראות גם בצילום מאחור באתר היבואן.
זה חלק מהסיבות שרכשתי מחו״ל
Jackel לצערי לא שמעתי את שלך. אבל ה 809 מוזיקלית מאוד וגם יפים.
מושלמים לק״ב וטובים מאוד + בסטראו.
תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי. יש לינגם סנטר תואם אוכל להמליץ לך
ניר