כשאיטליה פגשה את קנדה.........

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Eyal_W
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 7639

שליחה

לא יודע למה חשבתי שארמה הוא מפתח תקווה
מכאן הטעות
ולכן
מעורב ירושלמי אסלי בלי עמבה פ"ת
:D
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.

: Amarra Dealer

http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050

שליחה

Metheny כתב:
לגבי הDeVORE FIDELITY GIBBON SUPER 8 בקרוב יפורסם מאמר בנושא :D
...
כן, עכשיו אני נזכר שנמר הדליף את הבקרוב הזה. אני במתח לקרוא דעתך/כם כיוון שיש לי זכרון טרי מהאזנה אליו, מעניין יהיה להשוות.

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

חניבעל תתחדש בנאדם, שיחקת אותה, נראה מדהים...ואני בטוח שנשמע מדהים לא פחות.
(אךךךךך הקנאה הקנאה)

דרך אגב ZY מה זה ההלשנות האלה? לא יפה :P

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214

שליחה

alchimedes כתב:תתחדש ותהנה .

נראה סט אפ חביב ביותר , אני מאמין שבמיקום טוב ואקוסטיקה מטופלת היבט תוכל להגיע לביצועים טובים יותר (אך אתה מודע לכך כבר כמובן) (i)

ישראל ,
יש עוד כמה חברות חוץ מ"מולארד " בעולם ..
אפשר תמיד להתנסות ולנסות להשקיע קצת בעיניין .
חבל שיש קיבעון כזה או כנראה שזה מה שיש לך אזי ההמלצה היא מנסיון יחיד .
תהנה . (b)
...
alchimedes

חשבתי כל היום על דבריך ...הציק לי הענין!איך זה שאני מנסה לתרום לאיש מנסיוני עם המכשיר ועם המנורות של מולארד שנבחרו אחרי נסיונות עם אחרים ובסוף יצאתי מקובע ושמרני...
אז מצאתי איש עם הרבה יותר נסיון ממני במנורות שבחן כפי שניתן לראות הרבה מנורות ואני מקווה שהוא יתרום מנסיונו....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
052-4200610

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

:lol: :lol: אךךךך ישראל יא ישראל, מה היינו עושים בלעדייך פה?

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075

שליחה

:D :D :D
ישראל.
האיש ברקע מנער את המנורות, לא???
רק שזה לא יקרה לנו...

יש צילום דומה לפינק פלוייד, לא??? אני ממש כבר לא זוכר..

מה הפרוש של האותיות בחתימה שלך?

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

ramkol כתב::D :D :D
ישראל.
האיש ברקע מנער את המנורות, לא???
רק שזה לא יקרה לנו...

יש צילום דומה לפינק פלוייד, לא??? אני ממש כבר לא זוכר..

מה הפרוש של האותיות בחתימה שלך?
...

היי!!
הוא לא מנער את המנורות(אני מכיר אותו)
הוא מכוון BIAS
ראשי התיבות מתחת לשם שלי :מבולבל: ממש קל לנחש...את שתי האותיות הראשונות אין לי ספק שאתה יודע...כל היתר קשור למה שאני חושב עליהם...
ישראל
052-4200610

הגיסשלאיציק37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

Your loudspeaker for ever?

שליחה

נו, באמת...
לא מאמינים, ולא מאמינים...

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

Re: Your loudspeaker for ever?

שליחה

הגיסשלאיציק37 כתב:נו, באמת...
לא מאמינים, ולא מאמינים...
...
כמעט!!!!טעות אחת בL
אבל בעיקרון אתה צודק...הגיס של ...
ומי כמוך מכיר את "אהבתי"לרמקולים..רמז
052-4200610

alchimedes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185

שליחה

ישראל ,

התגובה אליך לא היית בשביל לפגוע או להשאיר רושם של "אתה מקובע".

המילה "מקובע" לא היית מופנית אליך ספציפית ,אלה בכלל לאנשים ש"מתחילים" לגלות את עולם המנורות. החברה "מולארד" היא אחת המפורסמות בתחום ה NOS ובגלל זה הקיבעון של להציע את המנורה הזו על פני רבות אחרות .

אתה אמרת בעצמך שבדקת אותן רק מול המקוריות שבאות עם המכשיר שהם בדרך כלל די זולות יחסית (EH או מנורה סינית שונה .. ) ולא עם חברות "נחשבות" נוספות .

אמרתי בתגובתי שיש עוד המון חברות אחרות בעולם ,טובות אולי אפילו יותר ממולארד ואפשר לנסות אותם , אפשר גם לא NOS אני מבטיח לך שיש מנורות מעולות שלא חיבים לשלם עליהן 200$ לאחת .

אני שם לב שכולך עסוק בעזרה לאנשים כאן ואתה מנסה בכל מאודך להיות עיניני ותורם למצב ואין לי שום בעיה עם זה .

גם אתה לא חייב לקחת את דבריי לקיצון , אפשר טיפה להפנים , לחשוב קצת על הדברים שנאמרים וכו ..
אני לא כל היום רק מנסה "להכניס לך" , ההיפך !

שיהיה לך יום מצוין (Y)

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

alchimedes
אני מנסה לעזור לאנשים ולתרום מנסיוני...
אף פעם לא אמרתי שאני מבין מס' 1 בתחום -אני מנסה לכתוב לכולם בגובה העיניים
והסיפוק האמיתי שלי הוא בחלק מהעיצות שבאמת מישמים והן עוזרות לאנשים...
ברור לי שלא הייתה לך כוונה כלשהיא לפגוע !ואני מקווה שגם לך ברור שלי לא היתה -אני מכבד אותך ואת מקצועיותך ..
מידי פעם אני מושך לכיוון ההומור והכוונה לצחוק עם האיש ולא על האיש...
במצב המתוח והמדכא ששורר בארצנו אנשים נכנסים לפורום מקצועי כמו זה גם כדי ללמוד ...גם כדי לתרום מנסיונם...וגם כדי לקחת פסק זמן קצר מהשיגרה...ואוליי גם לשפר בקצת את מצב הרוח הקודר בימים אלו...
זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות כאן ...קצת מכל דבר!
מקווה שהובנתי .(Y)
ישראל
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 29/06/2006 10:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
052-4200610

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022

שליחה

alchimedes כתב:ישראל ,

התגובה אליך לא היית בשביל לפגוע או להשאיר רושם של "אתה מקובע".

המילה "מקובע" לא היית מופנית אליך ספציפית ,אלה בכלל לאנשים ש"מתחילים" לגלות את עולם המנורות. החברה "מולארד" היא אחת המפורסמות בתחום ה NOS ובגלל זה הקיבעון של להציע את המנורה הזו על פני רבות אחרות .

אתה אמרת בעצמך שבדקת אותן רק מול המקוריות שבאות עם המכשיר שהם בדרך כלל די זולות יחסית (EH או מנורה סינית שונה .. ) ולא עם חברות "נחשבות" נוספות .

אמרתי בתגובתי שיש עוד המון חברות אחרות בעולם ,טובות אולי אפילו יותר ממולארד ואפשר לנסות אותם , אפשר גם לא NOS אני מבטיח לך שיש מנורות מעולות שלא חייבים לשלם עליהן 200$ לאחת .

אני שם לב שכולך עסוק בעזרה לאנשים כאן ואתה מנסה בכל מאודך להיות ענייני ותורם למצב ואין לי שום בעיה עם זה .

גם אתה לא חייב לקחת את דבריי לקיצון , אפשר טיפה להפנים , לחשוב קצת על הדברים שנאמרים וכו' ..
אני לא כל היום רק מנסה "להכניס לך" , ההיפך !

שיהיה לך יום מצוין (Y)
...

אולי אני אעזור לך
מן הסתם מה שכתבת לא מחדש מאום לכאילו שיש להם מגברי מנורות וניסו מספר מנורות כדי לבדוק מה ההבדל בסאונד. אני מתאר לעצמי גם שהם מודעים לעובדה שקיימים הרבה סוגי מנורות והרבה סוגי חברות של מנורות והרבה סדרות ייצור של אותה חברה שיכולים להישמע אחרת.
ומנורת מולארד לא אומרת כלום-מאיזו שנת ייצור , מאיזה מפעל ואיזו סידרת ייצור, ומה תקינותה של המנורה.

אני מתאר לעצמי שבחירה במולארד למגבר הספציפי הזה- הופיע לאחר בדיקות עם מנורות נוספות.
במקום להיות כוללני, מאחר שאתה בטח מכיר את המגבר וניסית עליו סוגי מנורות אחרים-זה יהיה מעניין אם תציין אילו מנורות אתה חושב יתאימו ליוניסון הזה (i) .
(f)

alchimedes
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185

שליחה

שלום לך .

מאחר שציטטת אותי אני מניח שהתגובה שלך מופנית אלי למרות שמאד קשה להבין מתגובתך לעיל .

לא כל כך הבנתי מה רצית להגיד על מנורות המולארד משנת היצור שלהם ועד תקינותם ??

בקשר לחידוש בהחלפת מנורות לאנשים שיש להם מגברים לא התכוונתי לחדש התגובה שלי היית מופנית רק לישראל אשר הציע את המולארד כתחלופה הולמת למגבר הספציפי שלו אני מניח שפשוט בגלל שיש לו אותו עם אותן המנורות המוצעות .

תגובתי היית , שמולארד היא לא החברה היחידה שמוכרת מנורות טובות או NOS , ויש עוד המון חברות טובות יותר או פחות .
אין לי שום ספק שמולארד יתנו תמורה טובה וסאונד טוב למגבר כפי שישראל ענה לבחור לנסות .

לגבי נחרצותך שהמגבר נוסא עם מגוון מנורות עד שהגיעו לנחלה עם המולארד אז כנראה שלא קראת את הפוסטים הקימים בשרשור הזה או האחרים מהעבר .

ישראל כבר אמר שהבדיקה היחידה שעשה היית עם המנורות ה"מקוריות" שהיוניסון הגיע עימם .
אני מנחש שהמולארדים ניתנו בעת הרכישה עם היוניסון של ישראל דאז ובשל כך יש לו אותם כרגע , וכן הניסיון שלו עימם .

לבקשתך להמלצה לסוגי מנורות שונות וחברות אני בנימוס אוותר , אמנם שמעתי את המגבר הנל מס פעמים , אך לבוא ולהציע סוגי מנורות שונות לא אוכל מפני שאין לי מושג איך המגבר נשמע אצל הרוכש הטרי , קריא : הסאונד שמפיק עם סוג הרמקול הנוכחי שלו בשילוב עם ה מקור וכן האקוסטיקה של החדר .

"תורת" החלפת המנורות (TUBE ROLLING) היא ארוכה ודורשת ניסיון של ניסוי וטעיה כדי להגיע לנחלה .

שאלה לישראל ,
האם רק המנורות "הקטנות" קריא ה 12AX7 שונו למולארד או כל הסט כולל ההגברה ? (EL34) ?

זה ידוע שהמון אנשים שהתענינו בהחלפת מנורות לטובות יותר ,למגברי מנורות ,מאמינים ש מנורות הדרייב (הקטנות) משפיעות בהרבה בהחלפתם על הסאונד ואת אלו דווקא הם מחליפים .
אני יכול להבטיח לך שהחלפת שופופרות הפוואר יתנו לך שינוי גדול מאד בסאונד
אך הם הרבה יותר יקרות מלרכוש זוג שפופרות של 12AX7 .

אולי בגלל זה לא מדברים עליהם כל כך (פה) :roll:

best of luck (i)

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

alchimedes
כל המנורות הוחלפו למולארד...
DIZ 1 הוא מורי ורבי בנושא מגברי שפופרות..
הוא מכיר את המגבר יוניסון - יותר טוב ממני
ניתן להגיד שאת הדוקטורט שלו הוא עשה"גם"עליו...
ישראל
052-4200610

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

לי יש די הרבה ניסיון עם היוניסון הזה והחלפת מנורות

שליחה

שמעתי אותו אצלי בבית מספר שנים ולא בחנות או אצל מישהו אחר. יש לי גם ניסיון עם מגברים אחרים ומנורות. לכן התגובה שלך הייתה קצת תמוהה-כי הערכתי שלא שמעת מספיק את המגבר הזה כדי לומר מולארד או לא.
בכל אופן השאלה בשפורפרות היא לאיזה כיוון בסאונד אתה רוצה להגיע.

דרך אגב- אני לא יודע על איזו שפורפרת 12AX7 אתה מתכוון? בטח לא המגבר הזה משתמש בכאילו שפורפרות
השם מולארד כשלעצמו -אין לו שום משמעות. יש הבדל בסאונד בין מנורה X מולארד שיוצרה באנגליה או מנורה X מולרד שיוצרה באותו זמן או שנה אחר במקום אחר בארופה.יש כמובן הבדלים ביו ה BATCH השונים וכו'.
היות ואני מכיר את המגבר הזה בשילובי מנורות אחרות חשבתי שיש לך איזה ידיעות או ניסיון אחר ולכן עיניין אותי על מה אתה מדבר ספציפית.

לעצם העניין במגבר הזה החלפת נורות הכניסה כלומר CC82 יש השפעה רבה מאוד. בשינוי שתי מנורות כניסה אתה מקבל שינוי עצום בסאונד עוד יותר משינוי ב EL34
כדי להגיע לתוצאות הכי טובות -רצוי להחליף גם את מנורות EL34 שהם יותר יקרות מהמנורות של הפרה.
נערך לאחרונה על ידי diz1 ב 29/06/2006 12:10, נערך 3 פעמים בסך הכל.

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

ישראל- קטונתי... ההבדל ביננו הוא רק מספר הניסיונות השונים

שליחה

il62 כתב:alchimedes
כל המנורות הוחלפו למולארד...
DIZ 1 הוא מורי ורבי בנושא מגברי שפופרות..
הוא מכיר את המגבר יוניסון - יותר טוב ממני
ניתן להגיד שאת הדוקטורט שלו הוא עשה"גם"עליו...
ישראל
...
וחוץ מיזה- ממתין לך אצלי זוג Valvo CC82 שנת 59 -שתיקח לנסות על היוניסון

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

nice setup !
Congrats !

il62, if you put that image of the man with the tubes again, I swear that...... :twisted:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

MartinHSabag כתב:nice setup !
Congrats !

il62, if you put that image of the man with the tubes again, I swear that...... :twisted:
...

MARTIN
DO YOU KNOW THIS :idea: MAN
WHY R U SO :evil:
I KNOW HIM
HE IS A WARM (i) PERSON
I SWEAR
IL62
052-4200610

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי

שליחה

alchimedes כתב:זה ידוע שהמון אנשים שהתענינו בהחלפת מנורות לטובות יותר ,למגברי מנורות ,מאמינים ש מנורות הדרייב (הקטנות) משפיעות בהרבה בהחלפתם על הסאונד ואת אלו דווקא הם מחליפים .
אני יכול להבטיח לך שהחלפת שופופרות הפוואר יתנו לך שינוי גדול מאד בסאונד
אך הם הרבה יותר יקרות מלרכוש זוג שפופרות של 12AX7 .
...
במגבר single ended שלי דווקא החלפת ECC83 עושה הבדל די קטן.
החלפת EL34 עושה שינוי גדול.............

אולי באמת הקטע של הדרייברים יותר נכון עבור מגברי push pull......

mmhifi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה

[left]
In my amps every change of every tube has big influence. I think it's function of overall amp and speaker transparency too. Mine are microscopes-you hear every pips in chain.
[/left]
Analogue Rules

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”