מכאן הטעות
ולכן
מעורב ירושלמי אסלי בלי עמבה פ"ת

כן, עכשיו אני נזכר שנמר הדליף את הבקרוב הזה. אני במתח לקרוא דעתך/כם כיוון שיש לי זכרון טרי מהאזנה אליו, מעניין יהיה להשוות.Metheny כתב:
לגבי הDeVORE FIDELITY GIBBON SUPER 8 בקרוב יפורסם מאמר בנושא...

alchimedesalchimedes כתב:תתחדש ותהנה .
נראה סט אפ חביב ביותר , אני מאמין שבמיקום טוב ואקוסטיקה מטופלת היבט תוכל להגיע לביצועים טובים יותר (אך אתה מודע לכך כבר כמובן)![]()
ישראל ,
יש עוד כמה חברות חוץ מ"מולארד " בעולם ..
אפשר תמיד להתנסות ולנסות להשקיע קצת בעיניין .
חבל שיש קיבעון כזה או כנראה שזה מה שיש לך אזי ההמלצה היא מנסיון יחיד .
תהנה ....

ramkol כתב:![]()
![]()
![]()
ישראל.
האיש ברקע מנער את המנורות, לא???
רק שזה לא יקרה לנו...
יש צילום דומה לפינק פלוייד, לא??? אני ממש כבר לא זוכר..
מה הפרוש של האותיות בחתימה שלך?...

כמעט!!!!טעות אחת בLהגיסשלאיציק37 כתב:נו, באמת...
לא מאמינים, ולא מאמינים......

alchimedes כתב:ישראל ,
התגובה אליך לא היית בשביל לפגוע או להשאיר רושם של "אתה מקובע".
המילה "מקובע" לא היית מופנית אליך ספציפית ,אלה בכלל לאנשים ש"מתחילים" לגלות את עולם המנורות. החברה "מולארד" היא אחת המפורסמות בתחום ה NOS ובגלל זה הקיבעון של להציע את המנורה הזו על פני רבות אחרות .
אתה אמרת בעצמך שבדקת אותן רק מול המקוריות שבאות עם המכשיר שהם בדרך כלל די זולות יחסית (EH או מנורה סינית שונה .. ) ולא עם חברות "נחשבות" נוספות .
אמרתי בתגובתי שיש עוד המון חברות אחרות בעולם ,טובות אולי אפילו יותר ממולארד ואפשר לנסות אותם , אפשר גם לא NOS אני מבטיח לך שיש מנורות מעולות שלא חייבים לשלם עליהן 200$ לאחת .
אני שם לב שכולך עסוק בעזרה לאנשים כאן ואתה מנסה בכל מאודך להיות ענייני ותורם למצב ואין לי שום בעיה עם זה .
גם אתה לא חייב לקחת את דבריי לקיצון , אפשר טיפה להפנים , לחשוב קצת על הדברים שנאמרים וכו' ..
אני לא כל היום רק מנסה "להכניס לך" , ההיפך !
שיהיה לך יום מצוין...

וחוץ מיזה- ממתין לך אצלי זוג Valvo CC82 שנת 59 -שתיקח לנסות על היוניסוןil62 כתב:alchimedes
כל המנורות הוחלפו למולארד...
DIZ 1 הוא מורי ורבי בנושא מגברי שפופרות..
הוא מכיר את המגבר יוניסון - יותר טוב ממני
ניתן להגיד שאת הדוקטורט שלו הוא עשה"גם"עליו...
ישראל...

MartinHSabag כתב:nice setup !
Congrats !
il62, if you put that image of the man with the tubes again, I swear that.........

במגבר single ended שלי דווקא החלפת ECC83 עושה הבדל די קטן.alchimedes כתב:זה ידוע שהמון אנשים שהתענינו בהחלפת מנורות לטובות יותר ,למגברי מנורות ,מאמינים ש מנורות הדרייב (הקטנות) משפיעות בהרבה בהחלפתם על הסאונד ואת אלו דווקא הם מחליפים .
אני יכול להבטיח לך שהחלפת שופופרות הפוואר יתנו לך שינוי גדול מאד בסאונד
אך הם הרבה יותר יקרות מלרכוש זוג שפופרות של 12AX7 .
...