ואנשים קונים מבלי לשמוע... מכיוון שכתבו שהם הכי טוביםistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
אתם רוצים להגיד לי שסראונד יותר טוב מה ds3 עולה פחות בהרבה מהds3...?
תודה רבה...
לא מבין איך אפשר לאהוב את הקליפשים הללו אבל כל אחד וטעמו הוא.
אני לא אשכח את התערוכה שהייתה לפני שנים במלון דן פנורמה מול הדולפינריום.
העמידו שני קליפשים בפתח הכניסה לט.ר ופתחו ווליום מחריש אוזניים . סאונד פשוט זוועה .מאז יש לי סייוט שלא עוזב אותי מהחברה הזו. עכשיו שהכניסו את האלמנטם בצבע הכתום הזה בכלל אני מקבל סחרחורת מלראות אותם....
המלצות על DS3 של B&W שווה את הכסף?!
....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
אני איתך, גם לא ממש מתחבר לעיצוב ולצבע אבל כל אחד ודעתו הוא. בטוח שיש כאלה שחושבים שזה כליל השלמות...istarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
העמידו שני קליפשים בפתח הכניסה לט.ר ופתחו ווליום מחריש אוזניים . סאונד פשוט זוועה .מאז יש לי סייוט שלא עוזב אותי מהחברה הזו. עכשיו שהכניסו את האלמנטם בצבע הכתום הזה בכלל אני מקבל סחרחורת מלראות אותם....
בוקר טוב ידידיistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
אם הנ"ל הם הרמקולים ששמעתי אצל חיים, ב-SETUP שלו, הם השתלבו היטב, נתנו דינאמיקה נאה מאוד ופאנצ'יות מאחור, מפורטים מאוד, דווקה אהבתי את זה...
אני מסכים איתך לגבי אופי הצליל שלהם במיוחד ממה שאני התרשמתי, שהם יכולים להיות לא הכי נעימים לאוזן במיוחד כחזית פרונט בקולנוע ביתי, אבל דווקה לסראוונדים ה-over פירוט ודינאמיות שהם ניחנו דווקה מסתדר לי שם.
אצלי יש מרחקים גדולים(טוב יחסית
סה"כ ה-DS3 עושה עבודה נהדרת, והוא מאוד "הולוגרפי ותלת מימדי" ונותן גם ב-5.1 תחושה שיש גם BACK, ז"א תופס נפח רב, אבל לטעמי מבחחינת פירוט שלי מאוד חשוב, לטעמי יש טובים ממנו...במחיוחד במחירים עסקינן, אבל יחסית הוא רמקול מצויין, מעוצב גם אסטטית ונאה
כרגע אני לא קופץ על דבר, אבל אם ייפול זוג כזה (כמו של חיים) ביד 2 במחיר נאה, יש מצב שנחשוב זאת לעומק...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17938
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
itay123 כתב:בוקר טוב ידידיistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
אם הנ"ל הם הרמקולים ששמעתי אצל חיים, ב-SETUP שלו, הם השתלבו היטב, נתנו דינאמיקה נאה מאוד ופאנצ'יות מאחור, מפורטים מאוד, דווקה אהבתי את זה...
אני מסכים איתך לגבי אופי הצליל שלהם במיוחד ממה שאני התרשמתי, שהם יכולים להיות לא הכי נעימים לאוזן במיוחד כחזית פרונט בקולנוע ביתי, אבל דווקה לסראוונדים ה-over פירוט ודינאמיות שהם ניחנו דווקה מסתדר לי שם.
אצלי יש מרחקים גדולים(טוב יחסיתבכל זאת בקו מקביל של 5+ מטר) בין הסראוונדים ובין המאזין במרחקים שונים, ולטעמי רמקול שניחן בפירוט (אולי יתר) ויכולת לעמוד בעומסים ודינאמי במיוחד דווקה מסתדר לי ויכול בהחלט להוות תחליף נהדר...
![]()
סה"כ ה-DS3 עושה עבודה נהדרת, והוא מאוד "הולוגרפי ותלת מימדי" ונותן גם ב-5.1 תחושה שיש גם BACK, ז"א תופס נפח רב, אבל לטעמי מבחחינת פירוט שלי מאוד חשוב, לטעמי יש טובים ממנו...במחיוחד במחירים עסקינן, אבל יחסית הוא רמקול מצויין, מעוצב גם אסטטית ונאה![]()
כרגע אני לא קופץ על דבר, אבל אם ייפול זוג כזה (כמו של חיים) ביד 2 במחיר נאה, יש מצב שנחשוב זאת לעומק......
היי איתי
כל אחד וטעמו הוא,כפי שכבר ציינתי.
מה שהחברה הזו נותנת, במחיר לא גבוה ,זה לא פרוט ,לטעמעי, זו קדיחה אין סופית במוח. אתה רוצה לקרוא לזה פרוט שיבושם לך.
יש קדיחה ויש קדיחה יואב..istarmini כתב:itay123 כתב:בוקר טוב ידידיistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
אצלי יש מרחקים גדולים(טוב יחסיתבכל זאת בקו מקביל של 5+ מטר) בין הסראוונדים ובין המאזין במרחקים שונים, ולטעמי רמקול שניחן בפירוט (אולי יתר) ויכולת לעמוד בעומסים ודינאמי במיוחד דווקה מסתדר לי ויכול בהחלט להוות תחליף נהדר...
![]()
סה"כ ה-DS3 עושה עבודה נהדרת, והוא מאוד "הולוגרפי ותלת מימדי" ונותן גם ב-5.1 תחושה שיש גם BACK, ז"א תופס נפח רב, אבל לטעמי מבחחינת פירוט שלי מאוד חשוב, לטעמי יש טובים ממנו...במחיוחד במחירים עסקינן, אבל יחסית הוא רמקול מצויין, מעוצב גם אסטטית ונאה![]()
כרגע אני לא קופץ על דבר, אבל אם ייפול זוג כזה (כמו של חיים) ביד 2 במחיר נאה, יש מצב שנחשוב זאת לעומק......
היי איתי
מה שהחברה הזו נותנת, במחיר לא גבוה ,זה לא פרוט ,לטעמעי, זו קדיחה אין סופית במוח. אתה רוצה לקרוא לזה פרוט שיבושם לך.קנה ותהנה.
...
קליפש אכן יכולים לקדוח, אבל אני מדבר על סראאונד, בטח לא סטיראו,
שוב אני מסכים שעם הגברה "לא מתאימה" הרמקולים בהחלט יכולים להיות over בהירים...
אבל תחבר להם הגברה איכותית, ניטראלית וייעודית, אני מניח שיהיה שיפור תהומי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש רק קדיחה אחת וכשהיא בתוך האוזן היא כואבת לי ולא נותנת לי להנות במיוחד בעוצמות שאני שומע.itay123 כתב:istarmini כתב:itay123 כתב:בוקר טוב ידידיistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
![]()
היי איתי
מה שהחברה הזו נותנת, במחיר לא גבוה ,זה לא פרוט ,לטעמעי, זו קדיחה אין סופית במוח. אתה רוצה לקרוא לזה פרוט שיבושם לך.קנה ותהנה.
...
יש קדיחה ויש קדיחה יואב...
קליפש אכן יכולים לקדוח, אבל אני מדבר על סראאונד, בטח לא סטיראו,![]()
שוב אני מסכים שעם הגברה "לא מתאימה" הרמקולים בהחלט יכולים להיות over בהירים...
אבל תחבר להם הגברה איכותית, ניטראלית וייעודית, אני מניח שיהיה שיפור תהומי...
איך אתה מסוגל להחליף סאונד של b &w ,שאני מניח שאתה מאוד מתחבר אליו, בזה של קליפש זה רק אתה יודע.
שתי חברות ,שממוקמות ,משני צידי הסקאלה .
אבל כאמור קנה ותהנה.
אני לא קונה אותם לא ביד ראשונה ,לא בשניה וגם לא לוקח אותם מתנה .פשוט לא נעים לי באוזן איתם.
יש רק קדיחה אחת וכשהיא בתוך האוזן היא כואבת לי ולא נותנת לי להנות במיוחד בעוצמות שאני שומע.
איך אתה מסוגל להחליף סאונד של b &w ,שאני מניח שאתה מאוד מתחבר אליו, בזה של קליפש זה רק אתה יודע.
אבל כאמור קנה ותהנה.
אני לא קונה אותם לא ביד ראשונה ,לא בשניה וגם לא לוקח אותם מתנה .פשוט לא נעים לי באוזן איתם...
ננסה וניראה, אולי נפתיע את עצמנו...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בהצלחהitay123 כתב:יש רק קדיחה אחת וכשהיא בתוך האוזן היא כואבת לי ולא נותנת לי להנות במיוחד בעוצמות שאני שומע.
אבל כאמור קנה ותהנה.
אני לא קונה אותם לא ביד ראשונה ,לא בשניה וגם לא לוקח אותם מתנה .פשוט לא נעים לי באוזן איתם...![]()
![]()
ננסה וניראה, אולי נפתיע את עצמנו......
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה בכלל נשגב מבינתיyarino כתב:ואנשים קונים מבלי לשמוע... מכיוון שכתבו שהם הכי טוביםistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
העמידו שני קליפשים בפתח הכניסה לט.ר ופתחו ווליום מחריש אוזניים . סאונד פשוט זוועה .מאז יש לי סייוט שלא עוזב אותי מהחברה הזו. עכשיו שהכניסו את האלמנטם בצבע הכתום הזה בכלל אני מקבל סחרחורת מלראות אותם.......
אנשים קונים מוצרי audio (ובכללistarmini כתב:זה בכלל נשגב מבינתיyarino כתב:ואנשים קונים מבלי לשמוע... מכיוון שכתבו שהם הכי טוביםistarmini כתב:הגימור של הקליפש נראה לא משהו לפי התמונות. אולי ה b&w מושקע יותר מבחינת הלוק.Erez8e כתב:מה יכול להיות שה Klipsch RS-52 II עולה 1455 וה ds3 עולה (מה שאני יכול לקנות אותו בארץ) 3600 שח...?
תודה רבה...
העמידו שני קליפשים בפתח הכניסה לט.ר ופתחו ווליום מחריש אוזניים . סאונד פשוט זוועה .מאז יש לי סייוט שלא עוזב אותי מהחברה הזו. עכשיו שהכניסו את האלמנטם בצבע הכתום הזה בכלל אני מקבל סחרחורת מלראות אותם..........
במקצוע שלי אני נתקבל בזה הרבה...
הכל סבבה ומגניב אבל קיבלתי עונש על זה שהזמנתי את הסנטר שלי ביום כיפור מסתבר שהוא הבורג החלש במערכת והדגםHTM62 (בקיצור החלש יותר) הוא המתאים למערכת שבניתי
עכשיו אתם תעזרו לי פה![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
פתחתי אותו חיברתי אותו ולא הגבתי חזק אפשר להגיד שעוד לא הגעתי ל10 אחוז ממנו. אני יכול להחזיר אותו?!
תודה רבה
עכשיו אתם תעזרו לי פה
פתחתי אותו חיברתי אותו ולא הגבתי חזק אפשר להגיד שעוד לא הגעתי ל10 אחוז ממנו. אני יכול להחזיר אותו?!
תודה רבה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הגברה?Erez8e כתב:בשמחה
פרוססור פיוניר vsx 1020 7.1 k
קדמיים B&W 683
סנטר B&W HTM62
סאב סאנפייר HDR8
חסר משהו?!...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אני יודע אבל בגלל שכתבת ,שהוא משמש כפרוססור, חיכיתי למצוא את ההגברהErez8e כתב:ה vsx 1020 הוא גם מגבר וגם פרוססור. סליחה אם התעתי אותך...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למיטב ידיעתי, אם הוא מחוץ לקופסה אתה לא יכול להחזיר אותו, אבל אתה יכול לחזור לחנות שממנה קנית אותו ולנסות לסגור איתם איזה דיל שהם ימכרו אותו בשבילך מתצוגה ויתנו לך את התמורה בתור זיכוי...