שרשור תגובות: איך הופכים את האייפד לנגן סרטים ב-HD?
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
אני כרגע לאחר סשן התקנה ובדיקה של האפליקציה Air Video Server + Air Video.
זה עובד בצורה מדהימה ללא שום תקיעות וללא שום בעיות גם על רשת של 3G.
אני בהחלט חושב ליישם את זה לרמה של ספריית וידאו ניידת.
אני מסכים עם זיו לגבי האיכות, זה מאוד מאכזב ומעניין אם יש מה לעשות בנידון...
ההדגמה בוצעה על Iphone 3GS.
זה עובד בצורה מדהימה ללא שום תקיעות וללא שום בעיות גם על רשת של 3G.
אני בהחלט חושב ליישם את זה לרמה של ספריית וידאו ניידת.
אני מסכים עם זיו לגבי האיכות, זה מאוד מאכזב ומעניין אם יש מה לעשות בנידון...
ההדגמה בוצעה על Iphone 3GS.
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 697
החיים במק הרבה יותר קלים מהנדברייק או שילובים נוראים של תוכנות שמורידים גם מהאיכות כמו AirVideo.
נא להכיר - Smart Converter:
http://itunes.apple.com/us/app/smart-co ... 3724?mt=12
עושה מוקסים והמרות לפי הצורך ובסוף מוסיף את זה לאייטיונס מוכן לסנכרון בתור וידאו סטנדרטי שמתאים לאייפד (וככה משתמש גם בפיענוח חומרה)
ליביו
נא להכיר - Smart Converter:
http://itunes.apple.com/us/app/smart-co ... 3724?mt=12
עושה מוקסים והמרות לפי הצורך ובסוף מוסיף את זה לאייטיונס מוכן לסנכרון בתור וידאו סטנדרטי שמתאים לאייפד (וככה משתמש גם בפיענוח חומרה)
ליביו
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
liviur,
אתה משווה בין תוכנות שונות לחלוטין.
AirVideo הינה תוכנה אשר יודעת להפוך את התוכן על המחשב עליו היא מותקנת לזמין עבור שלל מכשירי iOS. היא מבצעת גם המרה בזמן אמת ובצורה חכמה על מנת לאפשר Playback תקין בהם קצב התקשרות נמוך ואיכות גבוהה יותר של תמונה כאשר קצב התקשורת גבוה.
התוכנה שהצגת, Smart Converter, היא רק תוכנת המרה שנראית הרבה יותר פשוטה בגמישות שלה לפורמטים ופרמטרים של הקידוד לעומת AVS.
אני לא רואה כיצד Smart Converter טובה יותר מ- AirVideo כפי שטענת. ייתכן וזה באיכות התמונה, אך הדבר דורש השוואה מדוקדקת (ביצעת?) ובנוסף, היא לא הופכת את התוכן לזמין כמו AirVideo.
AirVideo הינה תוכנה אשר יודעת להפוך את התוכן על המחשב עליו היא מותקנת לזמין עבור שלל מכשירי iOS. היא מבצעת גם המרה בזמן אמת ובצורה חכמה על מנת לאפשר Playback תקין בהם קצב התקשרות נמוך ואיכות גבוהה יותר של תמונה כאשר קצב התקשורת גבוה.
התוכנה שהצגת, Smart Converter, היא רק תוכנת המרה שנראית הרבה יותר פשוטה בגמישות שלה לפורמטים ופרמטרים של הקידוד לעומת AVS.
אני לא רואה כיצד Smart Converter טובה יותר מ- AirVideo כפי שטענת. ייתכן וזה באיכות התמונה, אך הדבר דורש השוואה מדוקדקת (ביצעת?) ובנוסף, היא לא הופכת את התוכן לזמין כמו AirVideo.
- Almogc
-
- מורעל האתר

להלן מס' דרכים ליישם את זה ב - Android
http://androidforums.com/android-applic ... -beta.html
http://www.howtogeek.com/howto/43484/ho ... -for-free/
http://apcmag.com/hack-airplay-and-air- ... ndroid.htm
בהצלחה עם הלינק השני
http://androidforums.com/android-applic ... -beta.html
http://www.howtogeek.com/howto/43484/ho ... -for-free/
http://apcmag.com/hack-airplay-and-air- ... ndroid.htm
בהצלחה עם הלינק השני
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מתכוון בעיקר לחל הראשון של הכתבה של ניגון וידאוים בלי צורך להמרה וסינכרון נורמאלי לאייטיונס.ziv_r כתב:liviur,
אני לא רואה כיצד Smart Converter טובה יותר מ- AirVideo כפי שטענת. ייתכן וזה באיכות התמונה, אך הדבר דורש השוואה מדוקדקת (ביצעת?) ובנוסף, היא לא הופכת את התוכן לזמין כמו AirVideo....
ברור שAirVideo פותר בעיה אחרת (שמבחינת איכות ד"א - ברשת מקומית - האפליקציה של בוקסי לוקחת בריבוע).
כמובן שהשוותי בין ה2 , אבל זו לא השוואה פיירית - AirVideo עושה Transcoding מהיר בזמן אמת , Smart Coverter עושה בקושי טרנסמוקסינג - ואלא אם הוא חייב - הוא נוגע רק בפס קול וגם זה לא תמיד.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

liviur,
אז רצוי לדייק בהשוואה, אי אפשר לנחש למה אתה מתכוון.
גם לפי המידע שרשמת עכשיו, Smart Converter הרבה יותר מוגבלת מכיוון שהיא לא מאפשרת לגעת במודע בפסקול מבחינת רוחב פס ומספר ערוצים - וזוהי תכונה שאנחנו כן רוצים לשנות עבור ההתקן הנייד שלנו ושינוי של פרמטר זה גם יתרום לנפח קובץ קטן יותר. אותה הערה לגבי הוידאו, תמיד נרצה לקודד מחדש את הוידאו עם קצב נתונים נמוך יותר מאשר בקובץ המקור.
בנוסף, אם רוצים להמיר מפורמט אחד לאחר, יש צורך בהמרה, לא משנה עם איזה תוכנה אתה עובד. משום מה נדמה שאתה חושב ש- Smart Converter מדלגת באלגנטיות על שלב זה.
גם לפי המידע שרשמת עכשיו, Smart Converter הרבה יותר מוגבלת מכיוון שהיא לא מאפשרת לגעת במודע בפסקול מבחינת רוחב פס ומספר ערוצים - וזוהי תכונה שאנחנו כן רוצים לשנות עבור ההתקן הנייד שלנו ושינוי של פרמטר זה גם יתרום לנפח קובץ קטן יותר. אותה הערה לגבי הוידאו, תמיד נרצה לקודד מחדש את הוידאו עם קצב נתונים נמוך יותר מאשר בקובץ המקור.
בנוסף, אם רוצים להמיר מפורמט אחד לאחר, יש צורך בהמרה, לא משנה עם איזה תוכנה אתה עובד. משום מה נדמה שאתה חושב ש- Smart Converter מדלגת באלגנטיות על שלב זה.
- Almogc
-
- מורעל האתר

משהו ניסה "להתגבר" על נושא האיכות ב - Airvideo או שלמעשה אין משהו חכם לעשות..?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
Almogc
ממליץ לכתוב ליוצר התוכנה - המגבלה העיקרית כרגע היא בכל הנוגע לקצב נתונים בהמרה קבועה, זה משהו שנקבע פנימית וחבל שאין יותר שליטה על כך.
עוד מגבלה של התוכנה היא שאפשר להמיר את הקובץ אך ורק לאותה ספריה. מכיוון שאין LOG, אם אתה עושה מקבץ של סרטים, אין לך דרך לדעת מה הסרטים שהמרת פרט להסתמך על הזיכרון שלך. אם היה דרך לעשות המרה הישר לספריית itunes זה היה מפשט את התהליך אפילו יותר.
ממליץ לכתוב ליוצר התוכנה - המגבלה העיקרית כרגע היא בכל הנוגע לקצב נתונים בהמרה קבועה, זה משהו שנקבע פנימית וחבל שאין יותר שליטה על כך.
עוד מגבלה של התוכנה היא שאפשר להמיר את הקובץ אך ורק לאותה ספריה. מכיוון שאין LOG, אם אתה עושה מקבץ של סרטים, אין לך דרך לדעת מה הסרטים שהמרת פרט להסתמך על הזיכרון שלך. אם היה דרך לעשות המרה הישר לספריית itunes זה היה מפשט את התהליך אפילו יותר.
- liviur
-
- חבר פעיל במיוחד

סאונד כשאתה מעביר לכזה מכשיר שתומך בסאונד דו ערוצי פחות קריטי לטעמי.ziv_r כתב:liviur,
בנוסף, אם רוצים להמיר מפורמט אחד לאחר, יש צורך בהמרה, לא משנה עם איזה תוכנה אתה עובד. משום מה נדמה שאתה חושב ש- Smart Converter מדלגת באלגנטיות על שלב זה....
לגבי הדילוג - לרגע לא אמרתי שהיא מדלגת.
אם מדברים על קבצי HD רובם נמצאים בקונטיינר של MKV שהוא למעשה H264/X264 כזה או אחר - כלומר מרחק רימוקס אחד מהיותו MP4 / m4v ולא קידוד מחדש.
ברור שבAVIים זה עושה המרה (בFFMPEG כמדומני).
בAirVideo - זה תמיד מקודד מחדש.
לגבי הצורך בלהקטין קבצים - בימינו - רוב האייפדים שנמכרים (סטטיסטית) הם 32 גיגה ומעלה , זה לא הימים של דחיסת מידע לתוך SDים קטנטנים אז לטעמי זה פחות קריטי.
ליביו
-
oferlaor
-
- מנהל

חשוב ביותר, אחרת זה עלול לגרום לכך שיהיה לך סאונד חלש מדי בדיבור או גרוע מכך, שיאבד לך חלק מהצליל.סאונד כשאתה מעביר לכזה מכשיר שתומך בסאונד דו ערוצי פחות קריטי לטעמי....
לגבי הגודל. אם אני רוצה 14 סרטים, המקסימום שאני יכול לכווץ יהיה 2GB לסרט (אני מניח שיהיו עוד דברים שתרצה לשים בתוך האייפד ולא רק סרטים), כך שזה די מוגבל ומכווץ. אם יש לך חיבור רשת זמין, אז הכיווץ באמת לא מאוד קריטי.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

liviur,
לפי הפתרון שלך, כאשר נפח האייפד הוא 32GB ובטח יש כבר כמה ג'יגות בשימוש עבור אפליקציות, נותר מקום פנוי של 25GB בערך. אם לא נבצע קידוד מחדש, וגודל קבצי המקור הוא 10GB למשל, יש מקום ל- 2 סרטים בלבד. לעומת זאת, אם מבצעים קידוד מחדש אשר מתאים את הרזולוציה לזאת של האייפד וגם מתאים קצב נתונים סביר, יהיה ניתן להכניס 10 סרטים.
הרבה מאוד אנשים יעדיפו את תוספת הזמן בקידוד על מנת לקבל בדוגמה למעלה 10 סרטים ולא 2.
לפי הפתרון שלך, כאשר נפח האייפד הוא 32GB ובטח יש כבר כמה ג'יגות בשימוש עבור אפליקציות, נותר מקום פנוי של 25GB בערך. אם לא נבצע קידוד מחדש, וגודל קבצי המקור הוא 10GB למשל, יש מקום ל- 2 סרטים בלבד. לעומת זאת, אם מבצעים קידוד מחדש אשר מתאים את הרזולוציה לזאת של האייפד וגם מתאים קצב נתונים סביר, יהיה ניתן להכניס 10 סרטים.
הרבה מאוד אנשים יעדיפו את תוספת הזמן בקידוד על מנת לקבל בדוגמה למעלה 10 סרטים ולא 2.
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
בעיה אחת שניתקלתי ב AVS היא שלא ניתן להמיר מפורמטי אודיו HD, רק מפסי הקול הרגילים..
חבל. לא בא לי קונג פו פנדה בגרמנית.
חבל. לא בא לי קונג פו פנדה בגרמנית.
- agnostic
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
מצטרף לתהייה.. ניסיתי ליצור קובץ MKV מDVD עם דולבי, ויצר לי MKV בסטריאו בלבד, למרות שסימנתי את פס הקול ב AC3erezsolan כתב:בעיה אחת שניתקלתי ב AVS היא שלא ניתן להמיר מפורמטי אודיו HD, רק מפסי הקול הרגילים..
חבל. לא בא לי קונג פו פנדה בגרמנית....
בכל מקרה הקניה של חבילת AVS היא מאוד משתלמת בעיניי.
-
oferlaor
-
- מנהל

erezsolan
נכון, זו מגבלה של הסביבה שהתוכנה משתמשת בה, יש מצב שזה ישתנה בעתיד. מה שכן, כדאי לקחת קבצים קטנים יותר מראש - חבל "לבזבז" אנרגיה על המרה של בלוריי...
נכון, זו מגבלה של הסביבה שהתוכנה משתמשת בה, יש מצב שזה ישתנה בעתיד. מה שכן, כדאי לקחת קבצים קטנים יותר מראש - חבל "לבזבז" אנרגיה על המרה של בלוריי...
- Almogc
-
- מורעל האתר

נחמד לראות שיש קליינט של Airvideo למחשב... גם אופציה לא רעה
http://www.inmethod.com/forum/posts/lis ... DDFF#21726
http://www.inmethod.com/forum/posts/lis ... DDFF#21726
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
מה בדיוק השימוש של קליינט למחשב?Almogc כתב:נחמד לראות שיש קליינט של Airvideo למחשב... גם אופציה לא רעה
http://www.inmethod.com/forum/posts/lis ... DDFF#21726...
הלא אם מוגדר שיתוף תיקיות אפשר לנגן ישירות את הסרטים מבלי להעמיס על השרת בביצוע טרנסקודינג...
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Almogc
-
- מורעל האתר

ואם מדובר על שרת חיצוני ואתה מעוניין להעביר אליו סרטים? לא הגיוני להעביר סרטים של 10gb
אגב, ניתן גם להפעיל את הקובץ ללא המרה עם הקליינט שמופיע שם, זה נתון לבחירתך
אגב, ניתן גם להפעיל את הקובץ ללא המרה עם הקליינט שמופיע שם, זה נתון לבחירתך
- esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
לא הגיוני - זה אומר להוריד פעמיים כל סרט. אחד בגרסת הבלו ריי המלאה והשני במועמד להמרה.oferlaor כתב:erezsolan
נכון, זו מגבלה של הסביבה שהתוכנה משתמשת בה, יש מצב שזה ישתנה בעתיד. מה שכן, כדאי לקחת קבצים קטנים יותר מראש - חבל "לבזבז" אנרגיה על המרה של בלוריי......
- Almogc
-
- מורעל האתר

בדקתי את הקליינט ל PC - למעשה סוג של opensource..
עובד זוועה
עובד זוועה