איפה חיפשת את ההגדרות? תאר את מסלול העמודים שעברת אני אתקן אותך - זה שםgabif כתב:אגב לא מצאתי את ההגדרות הללו בסלינגבוקס - כלומר הגדרות פרוקסי וכו......
לבעלי slingbox בחו"ל ושחקני רשת פתרון מדהים להאצה מטורפת של מהירות ופינג!!!
-
candybars
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
- gabif
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 758
אצלי הסלינג בוקס נמצא בישראל...בכל מקרה הרף הוא 1 מגה של העלאה שיש לי
- gabif
-
- חבר במועדון HT

בהגדרות הסלינג בוקס דרך צפיה באינטרנט (אגב יצאה עידכון קושחה ב 23.8 ועידכנתי) - הגדרתי ידנית את ה IP והפורט וכמובן שהוא פתוח בנתב הלינקסיס 4200 שלי...candybars כתב:איפה חיפשת את ההגדרות? תאר את מסלול העמודים שעברת אני אתקן אותך - זה שםgabif כתב:אגב לא מצאתי את ההגדרות הללו בסלינגבוקס - כלומר הגדרות פרוקסי וכו.........
-
candybars
-
- חבר פעיל

אז לא הבנתי נכון כנראה - אתה רוצה לצפות בחו"ל בסלינג שבארץ ולא ההיפך אם אני מבין עכשיו - את זה עוד לא ניסיתי למרות שגם לי יש סלינג בארץ שאני מתכנן לנסות להשתמש בפרוקסי כשאני בפעם הבאה בארהב - פשוט בגלל שאף פעם אני לא באמת מקבל את ה-1 מגה upload (העלוב אם יותר לי להוסיף...). אותו עקרון אמור לחול גם בכיוון ההפוך למרות שצריך להגיד להם איפה הסלינג בוקס ולפי זה ייתכן שהם יגדירו פרוקסי סרברים אחרים. כמו שאמרת 1 מגה זה באמת המקסימום במקרה כזה - מה שקורה כשהמהירות יותר קרובה לחצי מגה ואף מתחת (מה שקרה לי לא מעט בארה"ב) הוא שגם על מחשב לא ממש אפשר לראות משהו ניתן לזיהוי...gabif כתב:אצלי הסלינג בוקס נמצא בישראל...בכל מקרה הרף הוא 1 מגה של העלאה שיש לי...
לגבי ההגדרות של הפרוקסי - אתה לא תמצא אותן בהגדרות הסלינג בוקס עצמו אלא הsling player - פשוט בבראוזר שבו אתה מתכוון לצפות אתה נכנס לslingbox.com לוחץ על ישראל ואז על watch ואז זה מתחיל לרוץ פשוט כמו שאתה צופה באופן רגיל. מעל התמונה תראה slingbox directory אתה לוחץ על זה ושם מתחת יש אופציה של proxy settings. כמו שאמרתי זה קישור בין הsling player לפרוקסי לכן ההגדרות בsling player וזה לא קשור להגדרות הsling box
- gabif
-
- חבר במועדון HT

בהנחה ואתחבר לשירות הפרוקסי, האם הצפייה שלי מתוך ישראל לא תיפגע?
האם עדיף לי להגדיר פרוקסי של נטויזן הספקית שלי או שזה גם כן יפגע בטאג 4 שלי?
ועוד שאלה: אם אעבור לחיבור כבלים 30 מגה על 1.5 האם חיבור חייגן L2TP אפשרי במהירויות הללו?
אין ספק שמהירות העלאה טובה יותר תשפר את המצב..
ועוד שאלה: אם אעבור לחיבור כבלים 30 מגה על 1.5 האם חיבור חייגן L2TP אפשרי במהירויות הללו?
אין ספק שמהירות העלאה טובה יותר תשפר את המצב..
-
candybars
-
- חבר פעיל

אם אתה צופה בתוך ישראל בסלינג בוקס שנמצא בארץ ברור אין שום טעם לפרוקסי בחו"ל אתה מגדיר או כשאתה בחו"ל וצופה בארץ או בארץ וצופה בחו"ל. לגבי החייגן של 30 מגה - לא ממש קשור - אני יודע שהוט מחליפה את המודם במודם ראוטר שתומך במהירויות הללו ואין לי מושג אם החיוג הוא L2TP או בשיטה אחרת (מניח שלא בשיטה אחרת) חבילות התעדוף עובדות גם במהירויות הגבוהות מכאן שיש חיוג עם חייגן במהירויות הללו.gabif כתב:בהנחה ואתחבר לשירות הפרוקסי, האם הצפייה שלי מתוך ישראל לא תיפגע?
אין ספק שמהירות העלאה טובה יותר תשפר את המצב.....
- gabif
-
- חבר במועדון HT

כלומר פרוקסי עלול לפגוע בחיבור בישראל?
הכבלים אומרים שמעל 20 מגה הם מעדיפים חיבור ללא חייגן...
הכבלים אומרים שמעל 20 מגה הם מעדיפים חיבור ללא חייגן...
-
candybars
-
- חבר פעיל

אתה מגדיר פרוקסי בחיבור האפליקציה כשאתה צופה מהבראוזר כך שזה לא יכול לפגוע מקסימום מבטלים את החיבור בכל מקרה מארץ לארץ אין שום טעם בפרוקסי. לגבי הכבלים זה שטויות חייגן נותן תעדוף ולוותר על תעדוף לטובת מהירות יכול להיות בסהכ תוצרפאה של ירידת בתוכים לחול לפחות
- gabif
-
- חבר במועדון HT

טכנית חייגן יחזיקב נתב. במהירות של שלושים מגה?
-
candybars
-
- חבר פעיל

כן אין עם זה בעיה במיוחד שהנתבים שמבצעים את החיוג הם אלה שמסופקים עי בזק והוט ושהם ראוטר- מודם משולב למהירויות גבוהות לvdsl בבזק ולטכנולוגיה של הוט
- gabif
-
- חבר במועדון HT

לי יש נתב של לינקסיס 4200
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
הוא יכול 100 מגה בPPTP
אה וההוא שענה לך בפורום של סיסקו נשמע כמו אידיוט
בטח שיש הבדל בין סוגי החיבור
אה וההוא שענה לך בפורום של סיסקו נשמע כמו אידיוט
בטח שיש הבדל בין סוגי החיבור
- gabif
-
- חבר במועדון HT

דווקא אמרו לי ש PPTP לא תומך במהירויות גבוהות וגם ה ISP נטויזן לא שידרגו את הקווים כך שבחיבור כבלים ה L2TP הוא האופציה היחידה
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
טוב אז תשדרג ואם לא ילך תרד שוב, בכל מקרה אני די בטוח שאתה תקבל את כל ה30 מגה בL2TP, זה נתב מאוד חזק
L2TP עושה בעיות בדרך כלל לרוב הנתבים הישנים
L2TP עושה בעיות בדרך כלל לרוב הנתבים הישנים
- gabif
-
- חבר במועדון HT

כבר הוזמן 30 מגה...המתקין של הוט יבוא ביום חמישי
הלוואי והייתי יכול להקדים
הוט לא הכי מהירים בשירות
הלוואי והייתי יכול להקדים
- gabif
-
- חבר במועדון HT

רק דבר לא ברור: אם אני משתמש למשל בפרוקסי של לונדון בישראל - זה לא פוגע בהתחברות מישראל לסלינגבוקס שנמצא בישראל? הרי עפ"י ההגיון הוא עובר מסלול ארוך יותר כעת
-
candybars
-
- חבר פעיל

כתבתי לך תשובה לשאלה הזאת בהערה האחרונה שלי כאן (ראה בעמ' 2) ש"מהארץ לארץ" אין כמובן טעם בפרוקסי רק אם אתה נמצא בחו"ל ורוצה לצפות מהארץ או נמצא בארץ ורוצה לצפות מחו"ל כלומר במסלולים בינלאומיים ארוכים. היתרון בפרוקסי כשאתה נמצא בחו"ל וצופה מהארץ זה שהוא יכול "למצות" את הפוטנציאל העלוב של ה1 או 1.5 מגה שיש upload בארץ ולתת לך תמונה באיכות סבירה. במצב ההפוך שהסלינגבוקס שלך בארה"ב (שם יש upload בשפע) ואתה נמצא בארץ הפוטנציאל הוא לקבל תמונה באיכות hd מעולה ולזרוק את ייס או את הכבלים לעזאזל (טוב ההערה האחרונה היא רק דעתי האישית לא חובה למי שחושב שיש תמורה ל350 שקל לחודש או כמה שהם לא גובים...).
-
candybars
-
- חבר פעיל

אגב ערכתי בדיקה מעניינת - סלינגבוקס בארץ וצפייה בחו"ל. לי אישית כשאני נוסע ונמצא במלונות בחו"ל (נגיד בארה"ב) ורוצה לראות משהו בסלינג אז אין עם מי לדבר ורואים גרוע ולא יציב. עשיתי בדיקה במקום שבו ה download נמוך יחסית בארה"ב (3 מגה לשניה) מול הסלינגבוקס שלי בארץ. בלי פרוקסי זה יצא 300-400kbps בממוצע אבל שוב מאוד לא יציב, עם פרוקסי זה יצא 1.5 מגה לשניה יציב - זה המקסימום upload שלי ומוכיח שזה גם עובד בכיוון ההפוך ובצורה מעולה. חדשות טובות למי שמתחבר מחו"ל (או נוסע או גר שם..) ורוצה להתחבר לסלינג בארץ...
- Adi123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
אהלן חברים, אבא שלי גר בקליפורניה ואני שוקל לחבר לכבלים שלו slingbox באופן קבוע
כדי שאוכל לצפות בכל מה שיש לו שם. כמה שאלות:
- איזה דברים הוא צריך מהצד שלו כדי שזה יעבוד?
- האם האיכות תהיה טובה מספיק לשידורי HD?
- האם זה בכלל חוקי?
- בכללי האם כדאי לי??
תודה,עדי
- האם זה בכלל חוקי?
- בכללי האם כדאי לי??
תודה,עדי
-
candybars
-
- חבר פעיל

אז ככה:Adi123 כתב:אהלן חברים, אבא שלי גר בקליפורניה ואני שוקל לחבר לכבלים שלו slingbox באופן קבוע
- האם זה בכלל חוקי?
- בכללי האם כדאי לי??
תודה,עדי...
קודם כל סלינגבוקס זה חוקי כל עוד אתה לא משתף את כל העולם בצפיה. זה נופל תחת התחום של place shifting כשלמשל time shifting זה הקלטה ונקבע לפני שנים שזה חוקי כך גם place shifting לבעל המנוי ואף אחד לא "ידקדק" בשאלה אם זה בעל המנוי או בנו...
בצד שלו הוא צריך slingbox, ממיר (עדיף ממיר מקליט) וכמה שיותר upload באינטרנט. בעקרון upload מהיר בארהב יש עם verizon שפרשו רשת סיבים אופטיים עד הבית והיום בזיל הזול אפשר לקבל חיבור של 35/35 (גם העלאה וגם הורדה) משהו שבארץ היה עולה אלפי שקלים רבים. בעקרון כדאי שיהיה לפחות 5 מגה ביט upload כדי לקבל קצב העלאה בפועל של 2-3 מגה ביט לשניה שמספיק לhd. קח בחשבון ש hd בסלינגבוקס הוא לא כמו hd אמיתי - זה יותר דחוס ופחות טוב אבל עדיין עדיף על הרגיל שהוא 640x480 כמובן שצריך slingbox hd בשביל זה וממיר hd
בעקרון האיכות משהו בין כבלים רגיל לhd ואם upload מהיר מספיק רואים ממש טוב - אני מאוד מרוצה מזה. את ההקלטות אני מתכנת באייפד (לכל הספקיות יש אפליקציה לשם כך ) יש גם vod וזה מאוד נחמד...