מיקום סאב - בתוך מזנון ?
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9068
הגיע הסאב סוף סוף. מחר אני אחליף לו פיוז 220V וכבל חשמל מתאים ונראה איך העסק עובד. אגב הפורט שלו ממש ע נ ק י לדעתי... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, זה מה שבדקתי מול פולק אודיו ארה"ב. הנה תשובתם:MartinHSabag כתב:אתה בטוח שרק פיוז צריך להחליף? כי אחרת אתה תטגן את המגבר שלו בודאות.......
This is a 110 volt subwoofer out of the box , the -C part number with a PSW110 is a dual voltage sub.
Purchase a new power cord either from us or locally with the correct connectors on both ends, then open the subwoofer's rear panel and replace the fuse to make it work on 220 volt
גם ראיתי שמופיע על הסאב מאחורה שמופיע תמיכה ב- 110-240 עם פיוז של 1.25A. רק חבל שאין מתג שאפשר לשנות וצריך לפתוח את הפאנל מאחורה.
קניתי היום בבוקר פיוז של 250V עם 1A במקום 1.25A כי זה מה שהיה בחנות והמוכר אמר לי שזה בסדר. האם זה באמת בסדר או שהוא ניסה להרוויח עליי שקל ?!
מרטין - האם אני צריך להתייחס לעוד משהו מעבר לזה שפספסתי ?
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

עדכון מפולק אודיו של אמריקה
:
You can use a 1.0 amp. You can slightly lower the fuse value, but NEVER increase the fuse value, even if it's a little bit.
You can use a 1.0 amp. You can slightly lower the fuse value, but NEVER increase the fuse value, even if it's a little bit.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ועדכון אחרון לסיום סיומת - פתחתי את הפאנל האחורי ולמרבה הפלא
הסאב הגיע עם פיוז הגנה 250V ולא 110V.
סגרתי, חיברתי חשמל וכבלים לרסיבר, הדלקתי ועובד פיקס.
Case closed !!!
סגרתי, חיברתי חשמל וכבלים לרסיבר, הדלקתי ועובד פיקס.
Case closed !!!
.
.
-
avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

מקפיץ שוב את השרשור כי נתקלתי בשרשור אחר שיכול להוות פתרון עבורי.
אם אני אשתמש בשטיח ייעודי לסאב כמו שמופיע כאן, האם אוכל להכניס את הסאב לתוך המזנון ?
מזכיר שלסאב יש וופר קדמי ופורט תחתי.
אם אני אשתמש בשטיח ייעודי לסאב כמו שמופיע כאן, האם אוכל להכניס את הסאב לתוך המזנון ?
מזכיר שלסאב יש וופר קדמי ופורט תחתי.
.
.