היינו יותר מדי אופטימים, אה עופר?
לא להאמין שאשכרה חשבנו שהם ישיקו את זה (השקה רכה) ב2 ביולי, חבורת פתיים אנחנו
עבדו עלינו שוב
oferlaor
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור
שליחה
אני לא חושב שעבדו עלינו.
הגופים שאני מדבר איתם הם ספקים של הוט והם בפירוש עקביים בכך שהם אומרים שהוט הולכים על הסיפור הזה.
שים לב שהמידע שאני מביא הוא לא רשמי ולכן החברות כמובן לא ממש רואות עצמן מחוייבות ללוח הזמנים הזה. באותו רגע שקיבלתי את המידע זה היה לוח הזמנים. מה שאני שומע כרגע זה שכנראה הם בכ"ז ילכו על ממירים מתוחכמים יותר (זה דבר טוב!) מה שאומר שיהיה עיכוב משמעותי בעקבות זאת.
כאמור, גם זה מידע לא רשמי ולכן קחו אותו כשמועה ולא יותר.
מובן, אך בכל זאת, כאשר אתה קובע deadline, אל תציב אותו סתם אם אתה לא מתכוון לעמוד בו בכלל.
כי הם יודעים וידעו שהם לא יעמדו בו, סתם פיתחו ציפיות באנשים שרכשו בהשקה הקודמת תממירים.
למרות שאני ביס, גם בי פיתחו ציפיות, כבר חשבתי "הנה אנחנו נכנסים לעידן הhd בארץ, יש סיכוי שגם כאן!", חשבתי כבר יש התקדמות.
סתם איכזבו עם deadline דימיוני שקבעו (באופן לא רשמי).
oferlaor
מנהל
שליחה
tevel3,
אם ככה, פשוט לא אדווח על לוחות זמנים פנימיים. הם לא רשמיים מסיבה כלשהי - הם לא סגורים על התאריך או שזה בכלל תאריך שמישהו שקשור לפרוייקט קיבל עבור משהו שלא קשור לתאריך היעד.
כמו שהסברתי מדובר על תאריך שקיבלתי ממישהו חיצוני, הוט מעולם לא הכריזו על תאריך כזה.
אם אנשים יתחילו להתייחס לשמועות בתור תורה מסיני ואח"כ גם יתרגזו שהשמועות לא יוצאות לפועל לפי לו"ז לא רשמי, אז אני פשוט אכתוב רק על דברים שיש לי 100% אישור עליהם (וחבל).
היות ולמיטב הבנתי אני כנראה אחד היחידים בפורום שיש לו גישה לשידורי הנסיון(בגלל שהייתי מנוי בזמנו לHOT HDוצפיתי בHD1) וצופה בהם פיזית
שבוע שעבר HOT החליפו לי לממיר חדש עקב תקלה בממיר הישן
הממיר מסוג MPEG 2 ונאמר לי בפרוש שיש בכוונתם בעתיד הקרוב להרחיב את שידורי הנסיון -הם לא התחייבו על תאריך ספציפי
שכשיהיו חידושים אני אעדכן אותכם-צריך סבלנות
yonezet
חבר פעיל
תגובות: 89
שליחה
מי אמר HD ולא קיבל?
היום התחילו שידורי ניסיון "חדשים", לא לולאה.
נכון לעכשיו הם משדרים פרקים ב HDTV של הסדרה Bikini Destinations מ-2005.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103
שליחה
Bikini Destinations?
מין שומר מסך כזה, רק אטרקטיבי, לא?
yonezet
חבר פעיל
שליחה
לא...
סדרה משנת 2005 שעוקבת אחרי דוגמניות (שנראות טוב האמת)
כל פרק הוא חצי שעה. יש לסדרה סה"כ 2 עונות ו22 פרקים סה"כ (לא 22 לכל עונה, 22 סה"כ). הסדרה שודרה במקור ברשת A&E ונגמרה.
oferlaor
מנהל
שליחה
רק תיקון,
הסדרה הופקה על ידי HD.NET ושודרה שם לראשונה. היא גם נמכרה ב-DVHS ולאחרונה גם ב-WMV ע"ג DVD.
יש שדור מחזורי של פרק אחד מBIKKINI DESTINATIONS מMAUI הוואי
רואים בMPEG 2 מ ע ו ל ה !!!
yonezet
חבר פעיל
שליחה
כן.. זה מה שנאמר פה
זה פרק אחד מהעונה הראשונה שחוזר על עצמו.
למרות שבסביבות 12 ומשהו בלילה השידור נעצר וכעת יש מסך שחור. נראה מה יהיה מחר (שזה בעצם היום)
ltklev
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שליחה
I'm so jealous!
אני מת כבר לנצל את פוטנציאל הHDTV של הLCD שלי
yonezet
חבר פעיל
שליחה
לאחר שאתמול בסביבות 12 בלילה נגמר שידור הניסיון, היום ב17:00 התחילו מחדש השידורים, עדיין של אותו פרק בסדרה Bikini Destinations.
אריאל
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
שליחה
כעת משודר סרט על גולשים בים עם נופים מרהיבים ובאיכות גבוהה
אותו הסרט משודר במקביל מ2 מוקדי שדור שונים וב2 ערוצים שונים -כנראה שרוצים להשוות את איכות השידור בין 2 המוקדים
ofird
חבר ותיק
תגובות: 1047
שליחה
בעלי המסך הדק - תנו כמה מילים...
איפה אתם רואים, בLCD או פלסמה?
איזה ממיר?