שרשור תגובות: Galaxy Nexus ו-Ice Cream Sandwich
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
מעולה!
אני עם רום ישן יחסית (2.2) על HTC Desire ולמרות שישרתי את העברית לימין, עדיין באנשי הקשר יש לי רק קפיצות לאותיות של ה-abc ולא של ה- א-ב.
המכשיר הבא שלי (מקווה שבקרוב) יהיה עם ICS, נראה מה המחיר של הנקסוס פריים (סורי, הסמסונג נקסוס פחות זורם לי...) ואת ההכרזות של HTC בסוף החודש (למרות שבטח עדיין לא יהיו להם מכשירי ICS עם Sense) ונחליט.
אני עם רום ישן יחסית (2.2) על HTC Desire ולמרות שישרתי את העברית לימין, עדיין באנשי הקשר יש לי רק קפיצות לאותיות של ה-abc ולא של ה- א-ב.
המכשיר הבא שלי (מקווה שבקרוב) יהיה עם ICS, נראה מה המחיר של הנקסוס פריים (סורי, הסמסונג נקסוס פחות זורם לי...) ואת ההכרזות של HTC בסוף החודש (למרות שבטח עדיין לא יהיו להם מכשירי ICS עם Sense) ונחליט.
!I do my own stunts
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
רק אני חושב שרוב האפליקציות נראות כאילו "הושאלו" מWP7 ולא מiOS?
נראה מרשים מאוד, ומעבר לזה, תענוג לראות אירוע בלייב של שעה בו מציגים גם מכשיר חדש וגם מע' הפעלה חדשה לגמרי בלי למרוח אותנו שלוש שעות ולדבר שיווקית בלבד.
נראה מרשים מאוד, ומעבר לזה, תענוג לראות אירוע בלייב של שעה בו מציגים גם מכשיר חדש וגם מע' הפעלה חדשה לגמרי בלי למרוח אותנו שלוש שעות ולדבר שיווקית בלבד.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
רוב הדברים של ICS הושאלו מהhoneycomb
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
אני מכיר את Honeycomb, ועדיין זה הזכיר לי יותר WP7.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
לא ראיתי שדיברו על זה אז כדי שתדעו שהGalaxy Nexus מגיע עם מסך SAMOLED עם Pentile ולא SAMOLED Plus עם מטריצת RGB רגילה .
אגב ,גם הDroid Razr עם מסך Super AMOLED Advanced ברזו' qHD עם Pentile .
אגב ,גם הDroid Razr עם מסך Super AMOLED Advanced ברזו' qHD עם Pentile .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

בדיוק קראתי על זה ב-engadget ורציתי לכתוב על זה פה, אבל השגת אותי...IamEzio כתב:לא ראיתי שדיברו על זה אז כדי שתדעו שהGalaxy Nexus מגיע עם מסך SAMOLED עם Pentile ולא SAMOLED Plus עם מטריצת RGB רגילה ....
כנראה שסמסונג החליטו לשמור על הפיצ'רים החזקים שלהם (מעבד, מצלמה ומסך) ל-SG3...
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

ואם שאלתם את עצמכם למה לעזאזל צריך ברומטר בטלפון, מסתבר שזה אמור לעזור בנעילת GPS מהירה יותר - בעזרת נתוני גובה, בנוסף לקווי אורך ורוחב.
מקור
מקור
!I do my own stunts
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
שימו לב לוידאו מדהים שמישהו צילם ברומניה עם מכשיר גלקסי נקסוס....זה הוידאו הכי איכותי שאני ראיתי שצולם ע"י מכשיר סמארטפון (לא לשכוח לבחור 1080p):
- osherov
-
- גורו Android

היום ראיתי את גירסת 4.0 רצה על מכשיר הנקסוס S ואני יכול לבשר, שמעבר לתיקון יישורי העברית שעליה כבר ידענו מהשרשור כאן, תשמחו לדעת שיש גם תמיכה בממשק מלא בעברית
חסל סדר הצורך לפתוח את מכשיר האנדרואיד להרשות רוט על מנת להתקין תיקוני עברית או הצורך להתקין רומים בעלי ממשק עברי מלא
חסל סדר הצורך לפתוח את מכשיר האנדרואיד להרשות רוט על מנת להתקין תיקוני עברית או הצורך להתקין רומים בעלי ממשק עברי מלא
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 26/10/2011 20:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

באמת כל הכבוד לגוגל ,עם ICS ניראה שאפשר להגיד שאנדרואיד סוף סוף יצא מבטא 
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אריה חדשות טובות תודה!
איפה ראית את המכשיר? יאאלה שגם של פשוטי העם יגיע
איפה ראית את המכשיר? יאאלה שגם של פשוטי העם יגיע
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

http://www.telegraph.co.uk/technology/g ... weeks.html
פשוט מגעיל מצד גוגל ,מצד אחד בIO 2011 היא אמרה שהיא עובדת עם החברות כדי שהם יספקו עידכונים למשך שנה וחצי (18 חודשים) ומצד שני החברה הזאת סוג של זורקת לפח מכשיר בן שנתיים ,שגם ככה קיבל את GingerBread באיחור לא קטן עד כמה שאני זוכר ..
ומצד שני ,מכשיר בן שנתיים וחצי כמו ה3GS מקבל את iOS 5 ..
פשוט מגעיל מצד גוגל ,מצד אחד בIO 2011 היא אמרה שהיא עובדת עם החברות כדי שהם יספקו עידכונים למשך שנה וחצי (18 חודשים) ומצד שני החברה הזאת סוג של זורקת לפח מכשיר בן שנתיים ,שגם ככה קיבל את GingerBread באיחור לא קטן עד כמה שאני זוכר ..
ומצד שני ,מכשיר בן שנתיים וחצי כמו ה3GS מקבל את iOS 5 ..
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
באמת מגעיל, אני הולך להביא את ה-3GS, כי SIRI עובד בו מעולה, גם ב-iPhone4 זה עובד מצויין, כל הכבוד לאפל.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

הוא ראה את גירסה 4.0 רצה על מכשיר Nexus S (יש רום חדש), אבל עדיין לא את הגלאקסי נקסוס.knazi כתב:אריה חדשות טובות תודה!
איפה ראית את המכשיר? יאאלה שגם של פשוטי העם יגיע...
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

צריך להבדיל בין פי'צרים שמושקים כאקסקלוסיביים למכשיר אחד,לבין עידכונים למערכת ההפעלה , ה3GS קיבל את iOS5 עם רוב הפי'צרים שלה , האייפון 4 אחרי חצי שנה קיבל עידכון מלא שעובד מצויין עם כל הפיצ'רים של iOS 5 למעט כמה אקסקלוסיבים כמו הDisplay mirroring והAirPlay Mirroring ,אבל הNexus One שהוא מכשיר מעולה גם עם העובדה שהוא רץ על שבב הQSD8250 הישן ,לא אומר שהוא לא יכול להריץ את ICS כמו שצריך ,במיוחד לא כשהממשק מואץ על ידי הGPU אז בכלל הממשק אמור לעבוד כמו שצריך גם אם מעבד לא חזק כמו פה .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 26/10/2011 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

אז מסתבר שיש לו בעיה.
אם כבר התעסקת באפל, אז אני לא אשכח את היום הארור בו שידרגתי את ה-3G שלי לגירסה 4 מסורסת, בלי Multitask ועוד כמה Highlights וגם אז המכשיר קירטע לי כמו סוסיתא.
אז עדיף לא לתת לשדרג בכלל מאשר לתת שידרוג שיהרוס את כל החוויה.
אם כבר התעסקת באפל, אז אני לא אשכח את היום הארור בו שידרגתי את ה-3G שלי לגירסה 4 מסורסת, בלי Multitask ועוד כמה Highlights וגם אז המכשיר קירטע לי כמו סוסיתא.
אז עדיף לא לתת לשדרג בכלל מאשר לתת שידרוג שיהרוס את כל החוויה.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אני כבר כמה ימים עם ICS על ה NSknazi כתב:אריה חדשות טובות תודה!
איפה ראית את המכשיר? יאאלה שגם של פשוטי העם יגיע...
מדהים!
- osherov
-
- גורו Android

מגעיל!IamEzio כתב:http://www.telegraph.co.uk/technology/g ... weeks.html
ומצד שני ,מכשיר בן שנתיים וחצי כמו ה3GS מקבל את iOS 5 .....
אתה שיושב בתוך כלא פדרלי מתוך בחירה, ואומר על חברה אחרת שמפיצה מערכת פתוחה וחופשית לכל המעוניין שהיא זאת ה-מגעילה, חברה שהמנכ"ל המנוח שלה סיפר לכל העולם עכשיו, אחרי מותו, שכל מטרתו עד יום מותו תהיה להשמיד את האנדרואיד ולכן היא תובעת כל דבר שזז, החברה שהולכת לתבוע עכשיו את כל העולם ואישתו בגלל פטנט הזוי של פתיחת המכשיר בעזרת גרירת האצבע ימינה או שמאלה, הדיקטטורה של אפל שחושבת ששכל העולם שייך לה ויפה יותר היא בטוחה שהיא זאת שהמציאה כל דבר בעולם הזה
די מדהים זה לשמוע את התמיכה ההזויה של כל ה fan boy של אפל (שאתה ללא ספק שייך אלייה) שפשוט לא מצליחים להבין עד כמה החברה שלהם דופקת ומעקבת את כל השוק המתפתח הזה, כולל אותם עצמם.....פשוט לא יאמן
הנקסוס 1 נמצא בשוק כבר כמעט שנתיים, ומה לעשות שגוגל הוציאה קצת יותר גרסות מאשר ה iOS בתקופה הזאת ומה לעשות שגוגל צריכה לתמוך ביותר מ 200 מכשירים שונים בגירסאות החדשות שלה (ולא ב 3 מכשירים וחצי שכמעט נראים ומתפקדים באותה צורה), ומה לעשות שה ICS יגיע לקהילת הנקסוס 1 הרבה לפני שאתה תוכל לרכוש אייפון 4S עם SiRi בחנויות בארץ ומה לעשות שכנראה הסיבה לכך שגוגל לא תביא באופן רשמי את ה ICS לנקסוס 1 נובעת ממגבלת חומרה ולא זה לא בגלל מחסור ה RAM וזה בטח לא בגלל מעבד ה 1GHz בנקסוס 1. אלא זה כנראה בגלל חוסר בזיכרון פנימי להכיל את ה ICS OS (דבר שהקהילה תפתור די בקלות לכאלה שיש להם הרשות רוט והתקנת רומים על המכשיר שלהם).
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

אתה שיושב בתוך כלא פדרלי מתוך בחירה...
זה לא קשור איפה כל אחד "יושב" , יש חברה שיש לה שלושה מכשירים משלה ,היא לא צריכה לדאוג ל200 מכשירים שונים ,המכשירים השונים רצים על ארבע פלטפורמות עיקרון ,הOMAP של TI ,מעבדי הסנאפדרגון ,Tegra 2 של Nvidia ,והExynos והHummingbird של מסמונסג ,כל החברות האלו כותבות בעצמם את הדרייברים לשבבים שלהם ,רוב המכשירים משתמשים בשבבי Wifi וBT דומים של Broadcom וגם מבחר המודמים לא כזה גדול,על התאמת אנדרואיד והוספת הדרייברים אחראית היצרנית של המכשיר ,עם זה סמסונג ,מוטורלה או סוני אריקסון...
אז גוגל צריכה לדאוג לשלושת המכשירים שלה ,כשהיא מוציאה עידכון לנקסוס שלה כתוב מתקן באג X שגורם למכשיר הנקסוס 1/S בעיה Y ,כשהיא מוציאה עידכון כללי לאנדרואיד היא לא כותבת "מתקן בעיה X במכשירים Y " לא האחריות שלה לעדכן מכשירים של חברות אחרות ולתקן באגים ,אלה רק באגים שנגרמים כתוצאה מאנדרואיד .
חוץ מזה ,הם בעצמם אמרו בIO 2011 שהם עובדים עם היצרניות כדי שיתמכו במכשירים שלה לפחות 18 חודשים ,אם הם רוצים שהיצרניות יתייחסו למכשירים שלהם ברצינות ויוציאו עידכונים ,אז למה גוגל לא יכולה להתייחס למכשיר כמו שהיא רוצה מהחברות האחרות .
אני בתור לקוח פוטנציאלי ,מצפה לקבל עידכונים רשמית במשך כמה שנים,ואין סיבה שמכשיר בן 18 חודשים יקבל את העידכון ומכשיר שיצא עם מפרט דומה כמה חודשים לפני לא יקבל בלי שום סיבה מוצדקת .
-
AviBiton
-
- גורו HTmobile

האם תעדיף לקבל עידכון מסורס (לא עם כל הפיצ'רים החדשים), ושגם אז הוא המכשיר יקרטע?
או שמא תעדיף שלא לקבל בכלל את העידכון?
או שמא תעדיף שלא לקבל בכלל את העידכון?