כמה ממכם שומרים את סרטי ה HD ?
- 00myth00
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
אולי זה יעניין פה מישהו:
http://www.divxtech.com/modix_hd3520.html
נכון שזה יקר, וזה בטח לא ממש שווה להזמין מחו"ל ואולי יותר זול להבין איך עובד ולבנות לבד? וואלה בטוח יש פה כמה אנשים שמסוגלים לבנות את זה לבד עם כמה תרשימים.
יש לי חבר שיש לו כזה בבית והמינוס היחיד שמצאתי בו זה שאין לו חיבור לETHERNET ובגלל זה אי אפשר לחבר לרשת של הבית ולהעביר סרטים וקבצים ככה, לכן צריך לחבר כל הזמן למחשב שרוצים להעביר למכשיר משהו.
אפשר לפתור את הבעיה כמו שהוא עשה וזה לחבר מחשב נייד לUSB שהוא מחובר לרשת וככה להעביר חופשי למחשב ומשם למכשיר.
אופצייה אחרת היא לבנות HTPC אבל זה יכול להיות יותר יקר....
נכון שזה יקר, וזה בטח לא ממש שווה להזמין מחו"ל ואולי יותר זול להבין איך עובד ולבנות לבד? וואלה בטוח יש פה כמה אנשים שמסוגלים לבנות את זה לבד עם כמה תרשימים.
יש לי חבר שיש לו כזה בבית והמינוס היחיד שמצאתי בו זה שאין לו חיבור לETHERNET ובגלל זה אי אפשר לחבר לרשת של הבית ולהעביר סרטים וקבצים ככה, לכן צריך לחבר כל הזמן למחשב שרוצים להעביר למכשיר משהו.
אפשר לפתור את הבעיה כמו שהוא עשה וזה לחבר מחשב נייד לUSB שהוא מחובר לרשת וככה להעביר חופשי למחשב ומשם למכשיר.
אופצייה אחרת היא לבנות HTPC אבל זה יכול להיות יותר יקר....
-
alophind
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1590
תומך כתוביות ?00myth00 כתב:אולי זה יעניין פה מישהו:
אופצייה אחרת היא לבנות HTPC אבל זה יכול להיות יותר יקר.......
- 00myth00
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
אני לא רוצה להגיד לך סתם....אין לי מושג, אני משאר שאפשר כולל כתוביות מכיוון שזה נותן אפשרות לקרוא קבצי ISO אני חושב. תסתכל באתר בהגדרות, ממה שקראתי עליו הוא תומך בקבצי image למיניהם ולכן אני מאמין שאם מכניסים תרגום זה יעבוד אבל באמת שאני לא יודע.
בקשר לMKV כנ"ל תקרא באתר אני גם לא בטוח.
הייתי בודק בשבילך בקשר לכתוביות אבל הוא נמצא באירופה ואין לי איך לבדוק את זה.
תאמת שאני מסתכל על זה עכשיו המכשיר הוא לא כל כך גרוע מבחינת מחיר, אם מחשיבים את כל החלקים שצריך בשביל HTPC זה דווקא יוצא בסדר ועוד יש אפשרויות לחבר כוננים נוספים דרך USB בשביל עוד מקום.
בקשר לMKV כנ"ל תקרא באתר אני גם לא בטוח.
הייתי בודק בשבילך בקשר לכתוביות אבל הוא נמצא באירופה ואין לי איך לבדוק את זה.
תאמת שאני מסתכל על זה עכשיו המכשיר הוא לא כל כך גרוע מבחינת מחיר, אם מחשיבים את כל החלקים שצריך בשביל HTPC זה דווקא יוצא בסדר ועוד יש אפשרויות לחבר כוננים נוספים דרך USB בשביל עוד מקום.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
00myth00,
סקרנו כבר שני נגנים שמסוגלים לנגן את התכנים הללו (חוץ מ-MKV שדורש המרה).
סקירה נוספת תגיע בהמשך.
סקרנו כבר שני נגנים שמסוגלים לנגן את התכנים הללו (חוץ מ-MKV שדורש המרה).
סקירה נוספת תגיע בהמשך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
כתוב ב-SPEC שתומך כיתוביות אבל כמו שכולם יודעים, עברית זה סיפור אחר (גם ב-SPEC של זנסוניק כתוב שיש תמיכה בכיתוביות...)alophind כתב: תומך כתוביות ?וקבצי MKV ?
...
MKV לא מוזכר שם
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
oferlaor,
הסקירה הקרובה מסקרת את ה MB100 או MB200?
יש תאריך משוער לשחרור?
הסקירה הקרובה מסקרת את ה MB100 או MB200?
יש תאריך משוער לשחרור?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
אין עברית (בדוק).
הבדיקה בוצעה על MB200.
לגבי התאריך, זה תלוי בעורך הראשי שלנו, ליאור, הוא מתזמן כיום את המאמרים.
הבדיקה בוצעה על MB200.
לגבי התאריך, זה תלוי בעורך הראשי שלנו, ליאור, הוא מתזמן כיום את המאמרים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
איזה קטע, עכשיו ראיתי שענית לי על העברית בפורום של Pixel Magic