סיפור לילה מאוחר בבזק בין לאומי...
- קרן_בזק_בינלאומי
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 88
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי ליקר,
קראתי את דבריך.
אשמח אם תשלח את פרטיך לצורך חזרה ובדיקה של נציג בנושא איטיות הגלישה.
שלח לי את הפרטים הבאים:
שם ושם משתמש ב-בב"ל,
טלפון ושעות נוחות לחזרה.
יש לשלוח לכתובת [email protected]
קרן
קראתי את דבריך.
אשמח אם תשלח את פרטיך לצורך חזרה ובדיקה של נציג בנושא איטיות הגלישה.
שלח לי את הפרטים הבאים:
שם ושם משתמש ב-בב"ל,
טלפון ושעות נוחות לחזרה.
יש לשלוח לכתובת [email protected]
קרן
קרן נציגת בזק בינלאומי [email protected]
ניתן למצוא אותנו גם ב -
פייסבוק: http://www.facebook.com/BezeqBenleumi?ref=ts
טוויטר: http://twitter.com/BezeqBenleumi
ניתן למצוא אותנו גם ב -
פייסבוק: http://www.facebook.com/BezeqBenleumi?ref=ts
טוויטר: http://twitter.com/BezeqBenleumi
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
קרן_בזק_בינלאומי,
הבעיה שזה לא נקודתי, רק אצל ליקר.
גם אני חווה בחודש האחרון ירידת מהירות דרסטית.
אני עם 15מגה, בשעות הבוקר עד 18:00+- מהירות ההורדה על מקסימום 1700Kbps ולאחר מכן המהירות צונחת ל 150Kbps.
הבעיה שזה לא נקודתי, רק אצל ליקר.
גם אני חווה בחודש האחרון ירידת מהירות דרסטית.
אני עם 15מגה, בשעות הבוקר עד 18:00+- מהירות ההורדה על מקסימום 1700Kbps ולאחר מכן המהירות צונחת ל 150Kbps.
שחר
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
כנ"ל היה אצלי - תשובות סתומות מנציגי שירות הלקוחות וכמובן שתוספת תשלום עבור תעדוף גיימר פותרת את זה. ברור שסירבתי לשלם יותר על מה שכבר מגיע לי. עזבתי אותם ועברתי לחברה אחרת, גם משלם פחות וגם מקבל את מה שאני משלם עבורו. בזק בינלאומי פשוט נמחקו אצלי 
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
בהחלט התשובה הכי אטומה ומטומטמת שאנשי התמיכה בבזק בינלאומי אוהבים לתת -> תנקה את ההיסטוריה בדפדפן
למה אתם חושבים שזה מה שישפיע לי על ההורדה לפעמים אני בספק אם אנשי התמיכה בבזק בינלאומי עוברים הכשרה כלשהי ולא פשוט מדקלמים מדפים מודפסים ללא מושג
קרן כמו שאת רואה יש פה "המון זועם" האינטרנט של החברה שלך במצב הגרוע ביותר מכל החברות כיום אתם אפילו מודים בכך שיש לכם עומסים
לצערי אין זאת אשמת הלקוח שלבזק בינלאומי קיימים עומסים ובמידה ואינכם מסוגלים לספק את השירות שאתם מתחייבים לו אין לכם זכות לגבות עליו!
והבקשה לתוספת תשלום לשרות גיימר היא פשוט גנבה! לא יכול להיות שבמשך כל החודשים האחרונים היה אינטרנט טוב ועכשיו כשנכנס החוק החדש שניתן להתנתק ללא קנס פתאום בזק בינלאומי מנסה לגנוב את שארית הכסף שעוד נשאר מהלקוחות שהחוק החדש עדיין אינו חל עליהם
זה פשוט שוד וזלזול בשארית הלקוחות שעוד נשארו בבזק בינלאומי!
למה אתם חושבים שזה מה שישפיע לי על ההורדה לפעמים אני בספק אם אנשי התמיכה בבזק בינלאומי עוברים הכשרה כלשהי ולא פשוט מדקלמים מדפים מודפסים ללא מושג
קרן כמו שאת רואה יש פה "המון זועם" האינטרנט של החברה שלך במצב הגרוע ביותר מכל החברות כיום אתם אפילו מודים בכך שיש לכם עומסים
לצערי אין זאת אשמת הלקוח שלבזק בינלאומי קיימים עומסים ובמידה ואינכם מסוגלים לספק את השירות שאתם מתחייבים לו אין לכם זכות לגבות עליו!
והבקשה לתוספת תשלום לשרות גיימר היא פשוט גנבה! לא יכול להיות שבמשך כל החודשים האחרונים היה אינטרנט טוב ועכשיו כשנכנס החוק החדש שניתן להתנתק ללא קנס פתאום בזק בינלאומי מנסה לגנוב את שארית הכסף שעוד נשאר מהלקוחות שהחוק החדש עדיין אינו חל עליהם
זה פשוט שוד וזלזול בשארית הלקוחות שעוד נשארו בבזק בינלאומי!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
לא נראה לי שיש כאן "המון זועם", כי אנחנו, חברי הפורום, לא מייצגים את כלל המשתמשים. ואני יכול להניח שכלל של 20-80 עובד גם במקרה הזה, ו-20% הלקוחות יוצרים 80% עומס, אבל אני לא בטוח שאותם 20% לקוחות יוצרים גם 80% רווחים. אי אפשר להשוות בין העומס שיוצר מנוי עם חבילת 2.5 מגה שמיועדת לגישה רק, ומנוי עם חבילה של 10 מגה, שכל הזמן מוריד משהו. גם עומס שיוצר האחרון, וגם תשלום יתר על תנועה לחו"ל עושים את הלקוח עם 10 מס"ש אולי לא ממש משתלם לחברה... לפחות בינתיים. אולי אחרי הנחת הכבל החדש זה ישתפר... אני מקווה לפחות...
קרן עזבי שטויות של בדיקה של תומכים שבקושי מבינים מהחיים שלהם, זה לא בעיות אצלנו בתשתית או בספק
ואת יודעת מה? עזבי את הטענות שלהם בקשר לרוחב פס רק תעשי טובה תעבירי לאחראים על שרת הקאש של בזק בינלאומי שמחזיק סרטונים של יוטיוב, שיתקנו אותו כבר! זה כאילו הסרט עוצר כל הזמן ובעצם מה שקורה שהשרת מוריד דרסטית את מהירות הההורדה ממנו!
ואת יודעת מה? עזבי את הטענות שלהם בקשר לרוחב פס רק תעשי טובה תעבירי לאחראים על שרת הקאש של בזק בינלאומי שמחזיק סרטונים של יוטיוב, שיתקנו אותו כבר! זה כאילו הסרט עוצר כל הזמן ובעצם מה שקורה שהשרת מוריד דרסטית את מהירות הההורדה ממנו!
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני נאלץ שלא להסכים.dima_vy כתב:לא נראה לי שיש כאן "המון זועם", כי אנחנו, חברי הפורום, לא מייצגים את כלל המשתמשים. ואני יכול להניח שכלל של 20-80 עובד גם במקרה הזה......
אני לא מוריד כבד, ולא דורש 100% מרוחב הסרט כל הזמן.
אבל אם באף שעה אני לא מקבל את רוחב הסרט, בין אם בהורדה מהארץ, בין אם הורדה אחת או כמה במקביל, והדבר נכון גם לגבי שאר בני המשפחה, אז אנחנו רק אלו שמתלוננים לפני שעושים משהו.
אני מניח שכשאעבור ספק, אם אהיה מרוצה אמליץ לכל מכרי.
אם אין תחרות, כמו שהיה בסלולר - אז כולם מחליטים "יחד" (כל אחד לעצמו כמובן) שאפשר להשת*ן ללקוחות בפרצוף, ואין ברירה.
אבל לא זה המצב ב ISP...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5920
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תשמע, אם זה בעיה שקיימת בכל שעת היממה, אז אולי הייתי בודק האם יש תקלה כלשהי. כי אצלי לדוגמא אני יודע בודאות שבשעות הלילה עד לפנות בוקר אני מקבל את מלואו הרוחב פס ומוריד במהירות מקסימלית. זאת אומרת קיימות שעות שניתן להגיע לניצול מקסימלי של הקו. אותו דבר אומרים גם אחרי הפורום אחרים.
ולגבי הסלולר - משהו השתנה? לכולם עדיין יש אותם כללים, אז יותר קל לעבור בין חברה לחברה, אבל עדיין זה לא מוזיל ולא משפר שום דבר...
ולגבי הסלולר - משהו השתנה? לכולם עדיין יש אותם כללים, אז יותר קל לעבור בין חברה לחברה, אבל עדיין זה לא מוזיל ולא משפר שום דבר...
מה יש להגיד...?
8.11.11 משתחררים מההתחייבות (בעלות סמלית של 20 ש"ח) וממשיכים הלאה.
8.11.11 משתחררים מההתחייבות (בעלות סמלית של 20 ש"ח) וממשיכים הלאה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חברים, לא משנה איך תהפכו את זה, יש בעיית אינטרנט בארץ, לכל החברות. לבזב"ל יש קצת יותר מרחב תמרון כי הם החברה הכי גדולה אז פשוט תאיימו בהתנתקות ואולי יעשו לכם הנחה על הגיימר. עד שהכבלים החדשים לא יושמשו כמו שצריך לא נותר לנו אלא לריב פעם בחודש עם שירות הלקוחות 
Need more cowbell
מה הקשר בין מהירות לבין אתרים שבכלל לא עולים בגלל בעיית DNS?
זה כבר הרבה יותר בסיסי מסתם מהירות. יש בעיה רצינית בשירות ובתמיכה הטכנית.
זה כבר הרבה יותר בסיסי מסתם מהירות. יש בעיה רצינית בשירות ובתמיכה הטכנית.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
דרך הגב "הפיתרון" שלהם לשנות MTU 1392 במקום 1492....
על תשאלו אותי אבל זה באמת עובד!
השאלה מה קורה עם זה בהמשך.........
למה אני בתור לקוח צריך לשנות פרמטרים בראוטר שלי !!!!!
גם כסף, גם שינוים, תמיכה באחרי שעה וחצי זה הפיתרון?.
(בגדול אין לי בעיה לשנות את הMTU לצורך העניין , אבל זה משהו עקרוני..)...
על תשאלו אותי אבל זה באמת עובד!
השאלה מה קורה עם זה בהמשך.........
למה אני בתור לקוח צריך לשנות פרמטרים בראוטר שלי !!!!!
גם כסף, גם שינוים, תמיכה באחרי שעה וחצי זה הפיתרון?.
(בגדול אין לי בעיה לשנות את הMTU לצורך העניין , אבל זה משהו עקרוני..)...
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לדברי המשורר :
" לא מוותר כי אני לא מהחנונים "
לא חייב להגיע ל 8 בנוב' חכה לשיחה עם מנהל שירות
אני בטוח שהבעיה תסתדר
" לא מוותר כי אני לא מהחנונים "
לא חייב להגיע ל 8 בנוב' חכה לשיחה עם מנהל שירות
אני בטוח שהבעיה תסתדר
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !