B&W 685 עם Marantz SR4500
-
dors
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
B&W זה רמקול מדבקה? מז"א?
- or88
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1262
הכוונה שהם מיוצרים כבר בסין ולא באנגליה כמו פעם .
-
dors
-
- חבר פעיל

אה, הבנתי. דווקא בפיוז המוכרים התייחסו ל-B&W בתור רמקולים אמריקאיים 
- or88
-
- חבר ותיק

אני מכיר את פיוז שם רוצים רק למכור, אין שם אנשי מקצוע אבל אני לא אומר ש b&w לא טובים הם פשוט מתומחרים גבוה בארץ לעומת חו"ל .
מה המחיר שלקחו לך על הרמקולים החדשים של andianline והאם אתה מרוצה מההבדל והשמיעה?
אני רוצה לקנות את המדפיים הקטנים שלהם ראיתי אותם בתערוכה והם לא יקרים בכלל שווה את המחיר ושכן זה מיוצר באיטליה ולא בסין אבל לא היתה אפשרות לשמוע אותם לא היו מחוברים.
מה המחיר שלקחו לך על הרמקולים החדשים של andianline והאם אתה מרוצה מההבדל והשמיעה?
אני רוצה לקנות את המדפיים הקטנים שלהם ראיתי אותם בתערוכה והם לא יקרים בכלל שווה את המחיר ושכן זה מיוצר באיטליה ולא בסין אבל לא היתה אפשרות לשמוע אותם לא היו מחוברים.
-
dors
-
- חבר פעיל

2040 ש"ח לא כולל מע"מ (שני כבלים, אחד זול של 6 מטר ואחד קצת יותר יקר של 4 מטר, הוא הוסיף ללא תשלום).
מההבדל, כאמור, אני מרוצה מאוד - זה כמו לגלות חלק מהשירים מחדש
מההבדל, כאמור, אני מרוצה מאוד - זה כמו לגלות חלק מהשירים מחדש
- or88
-
- חבר ותיק

מה זה בלי מע"מ אוקיי 2400 ש"ח איזה דגם שלהם לקחתה?
ושאלתי אותך איך אתה שומע איתם בהשוואה ל b&w שהיו לך ?
מחיר סבבה אפשר להשוות אותם מול 686 הקטנים של b&w ברמת מחיר אבל אין ספק שזה צליל שונה.
ושאלתי אותך איך אתה שומע איתם בהשוואה ל b&w שהיו לך ?
מחיר סבבה אפשר להשוות אותם מול 686 הקטנים של b&w ברמת מחיר אבל אין ספק שזה צליל שונה.
-
dors
-
- חבר פעיל

1. לא שילמתי את המע"מ..
2. תקרא את הדיון מההתחלה - בהודעה הפותחת אני שאלתי אם ה-685 יתאימו למגבר שלי, מתוך כוונה לקנות אותם. מה שכמובן לא קרה בסוף
3. אני לא יכול להשוות באמת ל-685 כי לא היו לי אותם, אבל מההבדלים ששמעתי בחנות - הצליל של ה-685 יבש ובהיר יותר, אולי אפילו "שטוח".
2. תקרא את הדיון מההתחלה - בהודעה הפותחת אני שאלתי אם ה-685 יתאימו למגבר שלי, מתוך כוונה לקנות אותם. מה שכמובן לא קרה בסוף
3. אני לא יכול להשוות באמת ל-685 כי לא היו לי אותם, אבל מההבדלים ששמעתי בחנות - הצליל של ה-685 יבש ובהיר יותר, אולי אפילו "שטוח".
- or88
-
- חבר ותיק

כן ראיתי שדיברתה על ה 685 , אבל חשבתי שהיו לך אותם ,בכל אופן b&w הם רמקולים לא נצילים צריך הגברה מאוד חזקה בשביל להנות מהם ,אבל זה רק מי שאוהב את הצליל שלהם יש להם אופי משלהם .
בכל אופן תרשום איך הרמקולים החדשים נשמעים עם המרנץ אתה מרוצה כי אני רוצה לרכוש אותם,ברמת מחיר הזאת ,אני גם אגש לשם לשמוע אותם,מחיר פצצה.
בכל אופן תרשום איך הרמקולים החדשים נשמעים עם המרנץ אתה מרוצה כי אני רוצה לרכוש אותם,ברמת מחיר הזאת ,אני גם אגש לשם לשמוע אותם,מחיר פצצה.
- Soli
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1086
קישקוש !or88 כתב:אכן הרמקולים של coral Indiana Line עדיפים על b&w , הן ברמת מחיר והן ברמת צליל בשבילי ,b&w זהו גם רמקול מדבקה ,אני אישית לא אוהב את המיד בס שלהם שעשוי קוולר הדבר הטוב ביותר ב b&w זה הטוויטר שלהם שהוא חד ומהיר גם הרגיל וגם הנאוטילוס,אנשים מבינים לאט לאט מי שמחפש אופי ופירוט מעיף אותם .
בחירה מצויינת תהנה....
B&Wרמקול מידבקה
לכמה רמקולי B&Wהקשבת בחייך ?
קרא את הפוסט הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt152408
האזן לסדרת ה-800 ואחר כך תצא בהצהרות
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- or88
-
- חבר ותיק

ההתיחסות שלי לא היתה לסידרה 800 , אבל זה גם הליגה הגבוה שלהם אין מה להשוות .
-
dors
-
- חבר פעיל

אגב, למען הסר ספק: ה-260 יוצרו בסין, לא באיטליה
- or88
-
- חבר ותיק

אוקיי לא חקרתי את זה לעומק סה"כ הם חדשים בארץ אבל הם מתומחרים מצויין לעומת b&w ש topaudio גוזרת קופון גדול עבורם אבל כל אחד והעדפותיו ותקציבו זאת הכוונה התמורה הטובה ביותר לכסף כמו המוניטור אודיו שהם רמקולים מצויינים ולא עולים יקר אני אישית אוהב אותם ומתחיל לבנות סט שלהם לקולנוע ביתי.
-
dors
-
- חבר פעיל

האמת ש-monitor audio לא ממש יצא לי לנסות שם, זכורים לי רק Dali, QUAD, Indiana Line ו-B&W, אבל אם אהבת... אז אהבת 
- Pierre7
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
dors גם אני רכשתי את הרמקולים האלו INDIANA LINE NOTA 260 N
נסעתי לפיוז עם הרסיבר Luxman LR6500 ועם חבר.
חברנו לרסיבר קרוב ל 10 זוגות רמקולים
שמענו כמה סגנונות של מוזיקה החל מ SUPERTRAMP , PINK FLOYD, SADE .Dire Straits - מוזיקה עכשווית ועוד..
ברגע שהמוכר חיבר לי את את ה INDIANA ידעתי שזה הרמקול.חד משמעי ב INDIANA השמיעה הייתה הכי טובה כל צליל וצליל נשמע מדויק . ישבנו בחנות מעל שעתיים וכל רמקול שחובר בקשתי מהמוכר להשוות אותו מול ה INDIANA
הרמקול יורד ל 44 HZ והבאס נשמע עמוק ומדויק
לשמיעת מוזיקה אין צורך בסאב בכלל . הגבוהים חדים ומדויקים הרמקולים פשוט נשמעים פצצה
מול ה MISSION ה POLK AUDIO ה WHARFEDALE ה KLIPSCH ה JAMO ןעוד הרבה מותגים הINDIANA נשמע
הכי טוב והכי מדוייק ,השוואתי אותו אפילו לרמקול מותג במחיר 6000 ש"ח עם וופר 8 אינש והאינדיאנה נשמע ממש טוב ומדוייק יותר גם הבאס היה יותר טוב למרות שהוופר של הINDIANA יותר קטן
בקיצור בתווך המחירים של 2500-3000 לא מצאתי רמקול שמגיע לרמה של ה INDIANA (אפילו רמקולים במחירים הרבה יותר גבוהים )
כשבאים אלי חברים הם לא מאמינים שרמקול מדף נותן כזה צליל היו בטוחים שהסאב עובד .
מי שמחפש רמקולים לסלון ולא מוכן להתפשר על הצליל ולא יכול לשים רמקולים רצפתיים ה INDIANA בפרוש הרמקולים המתאימים
נסעתי לפיוז עם הרסיבר Luxman LR6500 ועם חבר.
חברנו לרסיבר קרוב ל 10 זוגות רמקולים
שמענו כמה סגנונות של מוזיקה החל מ SUPERTRAMP , PINK FLOYD, SADE .Dire Straits - מוזיקה עכשווית ועוד..
ברגע שהמוכר חיבר לי את את ה INDIANA ידעתי שזה הרמקול.חד משמעי ב INDIANA השמיעה הייתה הכי טובה כל צליל וצליל נשמע מדויק . ישבנו בחנות מעל שעתיים וכל רמקול שחובר בקשתי מהמוכר להשוות אותו מול ה INDIANA
הרמקול יורד ל 44 HZ והבאס נשמע עמוק ומדויק
לשמיעת מוזיקה אין צורך בסאב בכלל . הגבוהים חדים ומדויקים הרמקולים פשוט נשמעים פצצה
מול ה MISSION ה POLK AUDIO ה WHARFEDALE ה KLIPSCH ה JAMO ןעוד הרבה מותגים הINDIANA נשמע
הכי טוב והכי מדוייק ,השוואתי אותו אפילו לרמקול מותג במחיר 6000 ש"ח עם וופר 8 אינש והאינדיאנה נשמע ממש טוב ומדוייק יותר גם הבאס היה יותר טוב למרות שהוופר של הINDIANA יותר קטן
בקיצור בתווך המחירים של 2500-3000 לא מצאתי רמקול שמגיע לרמה של ה INDIANA (אפילו רמקולים במחירים הרבה יותר גבוהים )
כשבאים אלי חברים הם לא מאמינים שרמקול מדף נותן כזה צליל היו בטוחים שהסאב עובד .
מי שמחפש רמקולים לסלון ולא מוכן להתפשר על הצליל ולא יכול לשים רמקולים רצפתיים ה INDIANA בפרוש הרמקולים המתאימים