מתקשה להתמצא בעניין (מערכת קומפלט או מערכת בחלקים)
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 555
לדעתי אתה מסתבך ומקשה על עצמך יתר על המידה...
אתה חייב ללכת לחנות לשמוע מספר דגמים של רמקולים עם מספר דגמים של רסיברים במסגרת התקציב שלך.
לקבל הצעות מחיר אופטימלית לגבי כל מפרט ומפרט.
להחליט מה עונה לטעם שלך במסגרת התקציב שלך ואז לנסות למצוא את העיסקה הטובה ביותר שאתה יכול להשיג.
לעניות דעתי לא ניתן לבצע את הכול בפגישה אחת ואפילו לא בשתיים, גם אם תעשה הכנה הכי מדוקדקת שאתה יכול זה יכריח אותך למספר ביקורים.
בנוסף תמיד כדי לך לזכור שאתה יכול לקנות אתה המערכת של אונקיו עד הבית כולל שנאי בפחות מ 4000 ש"ח.
אם הבנתי נכון אתה מתעתד לנסוע בקרוב לארה"ב, אם זה נכון לא הייתי קונה כלום ודוחה הכול לאחרי הנסיעה, אחרי שהתרשמת מהמערכות שאתה יכול לקנות בארה"ב באותו כסף שהן מן הסתם הרבה יותר איכותיות.
אבל שוב, אתה חייב להתחיל את הבדיקה בביקור החנות מתמחה.
ציון
אתה חייב ללכת לחנות לשמוע מספר דגמים של רמקולים עם מספר דגמים של רסיברים במסגרת התקציב שלך.
לקבל הצעות מחיר אופטימלית לגבי כל מפרט ומפרט.
להחליט מה עונה לטעם שלך במסגרת התקציב שלך ואז לנסות למצוא את העיסקה הטובה ביותר שאתה יכול להשיג.
לעניות דעתי לא ניתן לבצע את הכול בפגישה אחת ואפילו לא בשתיים, גם אם תעשה הכנה הכי מדוקדקת שאתה יכול זה יכריח אותך למספר ביקורים.
בנוסף תמיד כדי לך לזכור שאתה יכול לקנות אתה המערכת של אונקיו עד הבית כולל שנאי בפחות מ 4000 ש"ח.
אם הבנתי נכון אתה מתעתד לנסוע בקרוב לארה"ב, אם זה נכון לא הייתי קונה כלום ודוחה הכול לאחרי הנסיעה, אחרי שהתרשמת מהמערכות שאתה יכול לקנות בארה"ב באותו כסף שהן מן הסתם הרבה יותר איכותיות.
אבל שוב, אתה חייב להתחיל את הבדיקה בביקור החנות מתמחה.
ציון
-
yup8
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
ציון תודה, אשמח אם תתייחס לכול השאלות שרשמתי בתגובה הקודמת
אני בטוח לא ארוץ לקנות בחול דבר כזה לפני שראיתי מה יש בארץ להציע...
אשמח אם תבדוק את כול הדגמים כמו שביקשתי.
אתה צודק לגבי הביקורים ואני אעשה זאת בהקדם.
עריכה לא ראיתי את התגובה של EPNOY.
קודם כול כפי שאמרתי לציון בשלב זה אחרי שאני כבר פחות או יותר "שוחה בחומר" אין מנוס מללכת לחנות ולהחליט.
במידה והוא לא יכול לקנות אני הייתי רוצה לדעת בכול זאת על אפשרויות נוספות.
מדוע בק"ב חייבים לקנות מערכת הבנוייה כולה מסטליטים ? , אני עדיין קצת נרתע מהגודל כי מה לעשות בשביל להפיק סאונד איכותי צריך תהודה וגודל וכו'. תקן אותי אם אני טועה , אך עדיין הגודל תמיד יעשה את ההבדל. (גם בעין וגם בשמיעה)
האם תוכל להביא לי דגמים מדוייקים של ה"מורל נובה או פרימו או MT1"
ומדוע ציון אמר שהמערכת של אונקיו מעולה, אם היא בכלל לא סטאליטים ואמרת שכדאי לשקול את הכול מחדש אם זה רק לק"ב ?
תודה מראש,
מתן.
עריכה:
קיבלתי הצעה נוספת מאחד מחברי הפורום שכנראה מנהל חנות,
הוא הציע את הדגמים בחירה מהדגמים הבאים:
עריכה לא ראיתי את התגובה של EPNOY.
קודם כול כפי שאמרתי לציון בשלב זה אחרי שאני כבר פחות או יותר "שוחה בחומר" אין מנוס מללכת לחנות ולהחליט.
אני רק רוצה לציין שלא אני מגיע לחול אלא חבר, ולכן לא בטוח בכלל האם יתאפשר לו לקנות...לגבי המבצע בדיוטי, לצערי אני לא עובד שם ואני לא מגיד עתידות אז באמת שאין לי מושג מה יהיה בעוד חודש-חודשיים.
תשתדל להתעדכן באתר של באג דיוטי פרי במבצעים שלהם בשבוע שלפני הנסיעה שלך, ואז תחליט אם עדיף לך ללכת על מה שיש להם במלאי, או על משהו אחר... לך תדע, אולי עוד חודשיים יהיה מבצע אחר לגמרי שיעסיק את הפורום אפילו יותר מהמבצע הנוכחי על ה-421..!
...
במידה והוא לא יכול לקנות אני הייתי רוצה לדעת בכול זאת על אפשרויות נוספות.
אני מיעד את המערכת רק לסרטים, מדוע כדאי לשקול הכול מההתחלה ? מדוע אין צורך בסנטר \ מדפיים תואמים בק"ב ?בקשר לסאב - אם אתה מייעד את המערכת אך ורק לק"ב, אז אולי כדאי לשקול הכל מהתחלה, וללכת באמת על מערכת שבנויה כולה מסאטליטים בשילוב עם סאב (כמו המורל נובה או פרימו או MT1), ולא על רמקולים מדפיים וסנטר תואם......
מדוע בק"ב חייבים לקנות מערכת הבנוייה כולה מסטליטים ? , אני עדיין קצת נרתע מהגודל כי מה לעשות בשביל להפיק סאונד איכותי צריך תהודה וגודל וכו'. תקן אותי אם אני טועה , אך עדיין הגודל תמיד יעשה את ההבדל. (גם בעין וגם בשמיעה)
האם תוכל להביא לי דגמים מדוייקים של ה"מורל נובה או פרימו או MT1"
ומדוע ציון אמר שהמערכת של אונקיו מעולה, אם היא בכלל לא סטאליטים ואמרת שכדאי לשקול את הכול מחדש אם זה רק לק"ב ?
תודה מראש,
מתן.
עריכה:
קיבלתי הצעה נוספת מאחד מחברי הפורום שכנראה מנהל חנות,
הוא הציע את הדגמים בחירה מהדגמים הבאים:
באיזור 4K, האם זה שווה משהו ? אני לא רוצה ללכת שולל (בלי להעליב את המוכר.)Itay_Pollak כתב:http://www.pioneer.eu/eur/products/42/9 ... index.html
http://www.intl.onkyo.com/products/av_c ... index.html
http://www.jamo.com/eu-en/products/a-10 ... scription/
http://www.tannoy.com/ResidentialSummar ... 2cXHZHHQ==
שני הסטים של הרמקולים קיימים בשני הצבעים....
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

אחי, אתה מתבלבל קצת..... לא אני צריך לבדוק.... אתה צריך לבדוק.yup8 כתב:ציון תודה, אשמח אם תתייחס לכול השאלות שרשמתי בתגובה הקודמת
...
עכשיו בו נשים דברים על השולחן...רוב המוצרים שרשמת לא יכנסו לך בתקציב של 4K (הכוונה רסיבר 5 רמקולים וסאב)
מניסיון אני יכול לומר לך שב 4K לא תקבל שום מערכת בארץ שתעלה על הביצועים של האונקיו S7400....
כמו שאמרתי קודם, אתה צריך ללכת לחנויות ולהתרשם, יש לך מספיק מידע ואין טעם להמשיך עם השאלות האלה כי זה הכול רק על הניר.ץץץ אתה חייב ללכת ולראות איזה הצעות אתה מקבל.
ציון
-
yup8
-
- חבר פעיל מאוד

תמיד יש טעם לשאול, אם אני לא אשאל אני לא אדע.
אני מוכן להוסיף מעבר ל4K אבל אני רוצה לראות מה המצב, אני לא מבין את המשפט שEPNOY אמר פה, ששווה לקחת רק סטלייטים ? מפאת התקציב ? מפאת השימושים ? אני לא ממש מבין...
האונקיו נראית מערכת מעולה אבל אני עדיין חושש לגבי הזמנה מחול, כי אם זה לא מגיע \ יש בעיות, אני לבד אין לי למי לפנות.
עדיין חסר לי עוד אופציות לאיזה רסיברים שווה להקשיב, להבין את מה שEPNOY אמר ולגבי ההצעה של ITAY POLLAK האם היא שווה.
תודה מראש,
מתן.
אני מוכן להוסיף מעבר ל4K אבל אני רוצה לראות מה המצב, אני לא מבין את המשפט שEPNOY אמר פה, ששווה לקחת רק סטלייטים ? מפאת התקציב ? מפאת השימושים ? אני לא ממש מבין...
האונקיו נראית מערכת מעולה אבל אני עדיין חושש לגבי הזמנה מחול, כי אם זה לא מגיע \ יש בעיות, אני לבד אין לי למי לפנות.
עדיין חסר לי עוד אופציות לאיזה רסיברים שווה להקשיב, להבין את מה שEPNOY אמר ולגבי ההצעה של ITAY POLLAK האם היא שווה.
תודה מראש,
מתן.
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

לא הייתי קונה אונקיו 309 בארץ...זה רסיבר בסיסי ביותר שבטח לא מצדיק את הכסף שהוא עולה בארץ.yup8 כתב:תמיד יש טעם לשאול, אם אני לא אשאל אני לא אדע.
תודה מראש,
מתן....
לגבי הזמנה מחו"ל אין כול חשש... תאמין לי שברגע שאתה עובר את המחסום הפסיכולוגי אתה מגלה אין ספור אפשרויות חדשות שנפתחות בפניך במכה אחת !
B&H זאת חנות ידועה בעלת שם עולמי... יש להם שירות א.א.ללא רבב אני קניתי מהם עשרות פעמים ושלחתי עם USHOPS לארץ שגם השירות שלהם בסדר גמור. כדי לבטח את עצמך במשלוח לארץ אתה יכול להוסיף ביטוח על השילוח לארץ תמורת סכום סימלי ביותר.
אבל שוב זאת החלטה שלך בלבד... בכול מקרה ממליץ שתלך לסיבוב התרשמות בחנויות בארץ כדי לקבל תחושה, אולי בכול זאת תמצא משהו שמוצא חן בעינך ובתקציב שלך.
ציון
-
yup8
-
- חבר פעיל מאוד

סבבה מציתי את העניין ואני לא אוכל להתקדם עד שלא אלך לחנויות בארץ, אשמח לתשובה על השאלות האחרונות שלי (שלא נוגעות להזמנה מחול)
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
שווה לקחת סאטליטים הן מפאת התקציב והן מפאת השימושים. התקציב הנוכחי לא מאפשר לך לרכוש כרגע סט רמקולים קומפלט (6 רמקולים בתצורת 5.1: זוג קדמיים, זוג אחוריים, סנטר וסאב שמהווה את ה-"0.1" ב-"5.1") ברמה מספיק טובה.yup8 כתב:אני מוכן להוסיף מעבר ל4K אבל אני רוצה לראות מה המצב, אני לא מבין את המשפט שEPNOY אמר פה, ששווה לקחת רק סטלייטים ? מפאת התקציב ? מפאת השימושים ? אני לא ממש מבין......
יתר על כן, אם המערכת תשמש נטו לק"ב, אז אין מקום להשקעה ברמקולים גדולים ואיכותיים יותר בתקציב הנתון, כי יותר חשוב שיהיה לך סאב, שיחד עם הסנטר מהווה את אחד הרמקולים היותר חשובים ליישומי ק"ב..!
החששות שלך במקום, אבל רק בגלל הפחד האינהרנטי של כל אחד מאיתנו מהלא נודע. בפועל הסיכויים לכשלים מאוד קטנים כי אתה עובד עם אנשי מקצוע מנוסים, ולא רק שיש ביטוח על המשלוח, תמיד יש עם מי לדבר מבחינת שירות וליווי מקצועי לאורך כל התהליך, אם אתה באמת עובד עם אחת מחברות השילוח הגדולות (לדוג' USHOPS או MUSTOP...)yup8 כתב:האונקיו נראית מערכת מעולה אבל אני עדיין חושש לגבי הזמנה מחול, כי אם זה לא מגיע \ יש בעיות, אני לבד אין לי למי לפנות....
קיבלת לא מעט המלצות הן על רמקולים והן על רסיברים, ובחינת כל השילובים תיקח כמה שעות טובות - תתחיל עם מה שיש ותלמד דרך ההתנסות בבחינה השוואתית של שילובי הרמקולים והרסיברים שכבר צויינו לעיל.yup8 כתב:עדיין חסר לי עוד אופציות לאיזה רסיברים שווה להקשיב, להבין את מה שEPNOY אמר ולגבי ההצעה של ITAY POLLAK האם היא שווה....
באשר להצעה של איתי, היא נראית לי לא רעה בכלל, אבל לעניות דעתי ה-521 של פיוניר הוא רמה אחת מעל ה-309 של פיוניר (שמקביל פחות או יותר ל-421 של פיוניר...) - בכל מקרה אלה שילובים שצריך להקשיב להם לפני שמקבלים החלטה - אז הנה קיבלת לפחות עוד שתי אופציות גם לרסיברים וגם לרמקולים (שתי האופציות לרמקולים הן מערכות סאטליטים דרך אגב, אז גם את זה אתה יכול עכשיו לבדוק בעצמך...)
תודה מראש,
מתן.[/quote]
-
yup8
-
- חבר פעיל מאוד

אוקי אז אני אסכם.
קודם כול אני רוצה להודות לציון ולEPNOY על העזרה המסורה במשך הימים האחרונים , מאחד שלא מבין כלום , עשיתם ממני אחד שמבין קצת...
אני מקווה שכול העניין יניב פירות בחנות, אני עדיין מצטער שהתקציב לא מאפשר סט רמקולים קומפלט \ הרכבה וסאב טוב, ולכן אני מתחיל לנטות לכיוון ההזמנה מחול, שברור שהיא כמה רמות מעל (תקנו אותי אם אני טועה.).
קיבלתי הצעות לדגמים הטובים ביותר ואני אשמע אותם בחנויות, ואחזור עם תוצאות
כמובן שאני אשמח שתלוו אותי בתהליך הקנייה וההרכבה
כשאני אגיע לחנות אגיב פה שוב (אולי בזמן אמת מהטלפון.)
קודם כול אני רוצה להודות לציון ולEPNOY על העזרה המסורה במשך הימים האחרונים , מאחד שלא מבין כלום , עשיתם ממני אחד שמבין קצת...
אני מקווה שכול העניין יניב פירות בחנות, אני עדיין מצטער שהתקציב לא מאפשר סט רמקולים קומפלט \ הרכבה וסאב טוב, ולכן אני מתחיל לנטות לכיוון ההזמנה מחול, שברור שהיא כמה רמות מעל (תקנו אותי אם אני טועה.).
קיבלתי הצעות לדגמים הטובים ביותר ואני אשמע אותם בחנויות, ואחזור עם תוצאות
כמובן שאני אשמח שתלוו אותי בתהליך הקנייה וההרכבה
כשאני אגיע לחנות אגיב פה שוב (אולי בזמן אמת מהטלפון.)
- evgia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
אגב אם אתה עדיין מחפש רסיבר מהדיוטי (421) אני מכיר מישהו שבסוף החודש טס.. (עוד 14 יום) ואני בעצמי מחכה JBL שיחזרו למלאי... אז אם זה עדיין בחשבון וגם מגבלת הזמן... אז אני יכול אולי לגשר