אבל תודה שיחסית לסידרה על יצור מיתי שבנוי כולו על מיניות זו אחת סדרות היותר מתחסדות שראית...
Lost Girl - עונה 2
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אבל תודה שיחסית לסידרה על יצור מיתי שבנוי כולו על מיניות זו אחת סדרות היותר מתחסדות שראית...
- Huber
- חבר במועדון HT

היום שודר הפרק האחרון של עונה 2, עוד לא הגעתי אליו אבל שמתי לב שיש משהו שנקרא lost.girl.s02.finale.pre.show.
בדקתי וזה ריאיון עם כוכבי ויוצרי הסידרה, נראה חביב, מתכוון לצפות בזה אחרי סיום העונה.
ד"א, הסידרה חודשה לעונה שלישית:
http://scifi.about.com/b/2011/12/12/los ... ason-3.htm
בדקתי וזה ריאיון עם כוכבי ויוצרי הסידרה, נראה חביב, מתכוון לצפות בזה אחרי סיום העונה.
ד"א, הסידרה חודשה לעונה שלישית:
http://scifi.about.com/b/2011/12/12/los ... ason-3.htm
- Huber
- חבר במועדון HT

[left]Since launching in September 2010, Lost Girl has become Showcase's highest-rated drama series, with the second season averaging close to 400,000 viewers.[/left]
העונה השנייה הייתה קצת יותר מוצלחת לטעמי מהראשונה, אבל בהחלט יש לסידרה מקום לשיפור. כרגע היא חביבה ותו לא, בגדר "שווה צפייה" ולא "מומלצת מאוד".
העונה השנייה הייתה קצת יותר מוצלחת לטעמי מהראשונה, אבל בהחלט יש לסידרה מקום לשיפור. כרגע היא חביבה ותו לא, בגדר "שווה צפייה" ולא "מומלצת מאוד".
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מבין למה חשבת כך, פסיכולוגית גם לי מוזר שזו הסידרה הכי מצליחה ברשת הזו, אומר הרבה על איכות הסדרות האחרות בה 
- Huber
- חבר במועדון HT

אז נגמרה העונה השנייה, יש חידוש לעונה שלישית ולהגיד את האמת? לא לגמרי משמח אותי. הפרק האחרון חיזק אצלי את ההכרה בכך שהסידרה הזו בינונית להפליא מכל בחינה, החל מאיכות השחקנים, דרך CGI בינוני וכלה בעלילה מופרכת אותלושה אפילו לסידרת פנטזיה. חבל, כ"כ הרבה פוטנציאל.
-
guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
באמת הגרודה הזה היה רע די חנון, ואי אפשר היה לצפות מסידרה בעלת תקציב נמוך ל-CGI איכותי.
ההחלמה המופלאה של הפצועים באמת הייתה מוגזמת...
תכלס, הפרק הזה עם שינויים מינוריים היה יכול להיות גם פרק אחרון לסידרה.
אני מניח שבעונה הבאה יפתחו את מה שקנזי נדבקה בו ואולי בו תהפול למנהיגה אם איזה תסביך גדלות כלשהו.
ההחלמה המופלאה של הפצועים באמת הייתה מוגזמת...
תכלס, הפרק הזה עם שינויים מינוריים היה יכול להיות גם פרק אחרון לסידרה.
אני מניח שבעונה הבאה יפתחו את מה שקנזי נדבקה בו ואולי בו תהפול למנהיגה אם איזה תסביך גדלות כלשהו.