Supernatural עונה שביעית !
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
דיי הבהירו לנו מהתחלה שהוא יישאר כרוח. נהנתי מהפרק של סאם בבית המשוגעים, אני אוהב את הדמות של של לוציפר, עם הדמות של קאס עכשיו אפשר לעשות הרבה דברים דיי מעניינים, נראה לאן הם ייקחו את זה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
מה שאני לא מבין זה למה הם כל כמה פרקים מחליפים רכב, בפרק האחרון הם היו עם הגרוטאה החומה, לפני כן עם הרכב של דין ולפני כן עם רכב אחר.
- yoav4x4
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
כן, הסיפור עם הרכבים ממש לא ברור, כל פרק רכב אחר.Huber כתב:מה שאני לא מבין זה למה הם כל כמה פרקים מחליפים רכב, בפרק האחרון הם היו עם הגרוטאה החומה, לפני כן עם הרכב של דין ולפני כן עם רכב אחר....
אם אני לא טועה בעונות הקודמות תמיד היה את אותו הרכב (עם כל הארסנל מאחורה...)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
היה איזה סיפור שהפלילו אותם ברצח ומאז הם מחליפים רכבים. לא ברור למה כי אם הם מבוקשים מפיצים את הפרצופים שלהם ולא רק את סוג הרכב.
אבל היי, הסדרה הזאת היא לא המקום לחפש בה הגיון מהפרק הראשון ששודר. אם נתחיל לשאול שאלות ממה הם מתקיימים ומה אם כל האנשים שהם רצחו? נכון הם היו שדים אבל "לבשו" גוף אנושי שיהיה שייך למישהו קודם והיו לו משפחה, חברים וכו'.
אבל היי, הסדרה הזאת היא לא המקום לחפש בה הגיון מהפרק הראשון ששודר. אם נתחיל לשאול שאלות ממה הם מתקיימים ומה אם כל האנשים שהם רצחו? נכון הם היו שדים אבל "לבשו" גוף אנושי שיהיה שייך למישהו קודם והיו לו משפחה, חברים וכו'.
"על החתום...."
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אם משהו יתקדם לאנשהו עם קאס זה יהיה רק בעונה הבאה.
כבר הובהר שחוץ משני הפרקים הראשונים, הוא יופיע בפרק 17 בלבד.
פרק בית המשוגעים היה מעולה, וגם עם השיכורים היה מוצלח למדי.
כבר הובהר שחוץ משני הפרקים הראשונים, הוא יופיע בפרק 17 בלבד.
פרק בית המשוגעים היה מעולה, וגם עם השיכורים היה מוצלח למדי.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

עונה הבאה
הייתי בטוח שזאת תהיה האחרונה, בקשר למכוניות, סביר להניח שקשור לזה שהם מבוקשים על ידי אנשים ועל ידי הלוויתנים 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני לא יודע אם תהיה עונה שמינית או לא, אבל זה לא נראה לי מופרך ואני בעד עוד עונה
אם כבר יש את הלוויתנים שלא יעשו משהו חפוז ויסגרו את הסיפור בארבעה פרקים שנותרו.
אם כבר יש את הלוויתנים שלא יעשו משהו חפוז ויסגרו את הסיפור בארבעה פרקים שנותרו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אפרופו משהו חפוז, נראה ששוב מצאו "פיתרון קסם" שני פרקים לסיום העונה, בדיוק כמו עם לוציפר.
אני מקווה שיש להם סיום אלטרנטיבי בשרוול למקרה שתהיה עונה שמינית
אני מאוד מחבב את דיק רומן
וחוץ מזה, ההאקרית שמופיעה בהרבה סדרות SYFY הייתה מצויינת
אני מקווה שיש להם סיום אלטרנטיבי בשרוול למקרה שתהיה עונה שמינית
אני מאוד מחבב את דיק רומן
וחוץ מזה, ההאקרית שמופיעה בהרבה סדרות SYFY הייתה מצויינת
- Hertz33
-
- חבר ותיק

לפי דעתי הפתרון לבעיית הלוויאטנים נמצא ב"גוש חימר" שהם גנבו מהם. אני דיי בטוח שתהיה עוד עונה, הם יכולים לעשות עוד 10 עונות. הכל תלוי בתקציב ורייטינג. אבל שוב לפי דעתי הם כמובן יגברו על דיק רומן, מה שלקח "למרוח" 22 פרקים יסתיים במשהו טיפשי שיקח 10 דקות. המפיקים של על טבעי אף פעם לא הצטיינו בלסיים עונה כראוי, למרוח עלילה כן. לסיים עונה כמו שצריך לא.
"על החתום...."
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זהו שלדעתי הם לא אמורים להצליח לנצח את הלוויתנים כל כך מהר, מה הם יעשו אח"כ?
עוד עונה עם עלילה קצרה וסגירה דבילית?
עוד עונה עם עלילה קצרה וסגירה דבילית?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

למה אתם חושבים שהסיפור עם הלוויתנים יגמר בעונה הזו? ולמה נראה לכם שהם ינצחו את דיק רומן כ"כ מהר? אני דווקא חושב שזה יזלוג לעונה הבאה.
ד"א, בפרק האחרון לא כ"כ הבנתי למה שני הבחורים מנעו מבובי מלחסל את דיק בתור נקמה. אם הוא רוח ודיק לא יכול לפגוע בו, למה לא לתת לו לטפל בדיק וזהו?
ד"א, הג'ינג'ית הופיע גם באאוריקה ואם אני לא טועה היא הכי מוכרת בתור מגישה של פינת משחקי מחשב באיזשהו ערוץ אמריקאי.
ד"א, בפרק האחרון לא כ"כ הבנתי למה שני הבחורים מנעו מבובי מלחסל את דיק בתור נקמה. אם הוא רוח ודיק לא יכול לפגוע בו, למה לא לתת לו לטפל בדיק וזהו?
ד"א, הג'ינג'ית הופיע גם באאוריקה ואם אני לא טועה היא הכי מוכרת בתור מגישה של פינת משחקי מחשב באיזשהו ערוץ אמריקאי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

זה נראה ככה כי מן הסתם הגוש חימר הזה יהיה נשק שיחסל אותם, בדיוק כמו הטבעות שכלאו את לוציפר ושהתגלה קיומן 2 פרקים לסיום.
אני מקווה שזה ימשיך לעונה הבאה ולא יסתיים עכשיו.
מי אמר שבובי יכול לחסל את דיק, אני בטוח שלא, אם כבר ההיפך...
אני מקווה שזה ימשיך לעונה הבאה ולא יסתיים עכשיו.
מי אמר שבובי יכול לחסל את דיק, אני בטוח שלא, אם כבר ההיפך...
- Hertz33
-
- חבר ותיק

למה אנחנו בטוחים שיחסלו את הלווייתנאים מהר? על פי ניסיון העבר. ראה ערך עם לילית והשטן.
"על החתום...."
- knazi
-
- חבר מביא חבר

היה פרק מהנה, הרבה הומור טוב.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הסידרה חודשה לעונה שמינית
יפה!
יפה!
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- knazi
-
- חבר מביא חבר

מפתיע אותי, אבל משמח, אני דווקא נהנה מאוד מהעונה הזאת, יותר מחלק מהקודמות.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

הסידרה הזו ויומני הערפד הן הסדרות הנצפות ביותר של הערוץ, ככה שלא מפתיע שהן חודשו
- Huber
-
- חבר במועדון HT

פרק 21 היה הפרק הכי מוצלח העונה ואחד הפרקים היותר טובים בסידרה - קוקו-קאס הוא הגילגול הכי משעשע ומהנה של קאס עד עכשיו
ספוילר!
אז יש לנו דרך להרוג לוויתנים, נשארו 2 פרקים לסוף העונה ויש לי תחושה לא טובה שידחסו את ההרג של דיק לפרקים הלל ויסגרו את הסיפור שלהם עוד בעונה הנוכחית, מה שיהיה קצת מאולץ. נקווה שאני טועה.
מג דמות מצויינת, היא וקאס באותו הפרק שידרג את הפרק ברמה אחת כלפי מעלה.
ספוילר!
אז יש לנו דרך להרוג לוויתנים, נשארו 2 פרקים לסוף העונה ויש לי תחושה לא טובה שידחסו את ההרג של דיק לפרקים הלל ויסגרו את הסיפור שלהם עוד בעונה הנוכחית, מה שיהיה קצת מאולץ. נקווה שאני טועה.
מג דמות מצויינת, היא וקאס באותו הפרק שידרג את הפרק ברמה אחת כלפי מעלה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מזה בדיוק חששתי, מהעונה הרביעית או החמישית אם אני לא טועה, כל סיומי העונות היו מאולצים.
היה ברור שהלוח זה המפתח להרוג לוויתנים, מה שכן, חשבתי שהמלאכים יהוו יריב קשה יותר...
קאס היה מעולה, וגם מג בסדר גמור (למרות הפנים שמנמנות שלה...)
היה ברור שהלוח זה המפתח להרוג לוויתנים, מה שכן, חשבתי שהמלאכים יהוו יריב קשה יותר...
קאס היה מעולה, וגם מג בסדר גמור (למרות הפנים שמנמנות שלה...)