prz77 כתב:omri617-אני מוכן לשלוח על חשבוני את האוזניה לבדיקה באתר הזה ראש בראש-אתה מוכן,אתה רוצה-מתיי שבא לך-אני עושה את זה למען כולם.
...
סבבה לך על זה..
prz77
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
שליחה
איזה חומוס-אתה רציני-
TMJ
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
שליחה
לדעתי אין יותר מידי מה להשוות, גם הs4i וגם הhf3 פשוט נשמעות טוב יותר מהq350. הse215 של שור מתחרות מאוד חזקות ואישית הייתי מעדיף אותן אבל אין להן שלט לאייפון אלא אם קונים להן כבל חדש.
hf3 נותנות הכי הרבה תרומה למחיר אך מי שאוהב באס קצת יתאכזב מהן.
prz77
חבר פעיל מאוד
שליחה
se215-בדיחה של אוזניה-חח-איתנו לי אותה בחינם,אני לא לוקח
oferlaor-אני ממש לא לואג-חלילה,
תקשיב-אני מכיר את האוזניה מקרוב-לא מספיק שהיא נישמעת לא מי יודע מה,לדעתי היא מסכנת בריאותית אנשים שמשתמשים בה,
מוסיף-ש-TMJ-ניראה שיש לו אינטרסים ניסתרים בהקשר אוזניה שור,לדעתי,
אני פשוט אומר מה שני חושב-חלילה לא בלאג-אם זה מעייף אותך-אל תיקרא-לא יקרא כלום-
prz77
חבר פעיל מאוד
שליחה
למה לדבר סתם-אני לא לואג בפירוש ,אני מוכן עכשיו לשלוח על חשבוני אקספס,שתי אוזניות,לבדיקה,באתר הזה,אדם נטרלי יבדוק,
Sennheiser CX280,
AKG Q350,
אבל זה רק אם הם שולחים גם
TMJ
חבר פעיל מאוד
שליחה
prz. הבנת הנקרא שלך לקויה מאוד ואם עדיין לא הבנת שזו דעתי האישית אז זאת בעיה שלך. אתה חייב להירגע ולהפסיק עם הזלזול שלך פה, תבין ותלמד שלכל בנאדם אוזניים שונות, טעם שונה וסגנון מועדף. לא אתייחס בכלל לעניין האינטרסים כי ההודעה הזו גרמה לך להיות הבדיחה פה ולא לשום אוזניות. אתה רוצה להמליץ תמליץ, תביע דעה, אבל הדרך שלך היא פשוט בדיחה. אם אני הייתי מבקש המלצה פה בתור מישהו שאין לו ניסיון אז אתה האחרון שהייתי מקשיב לו. מצטער חברי לפורום אבל זה בדיוק ככה.
prz77
חבר פעיל מאוד
שליחה
אני לא מזלזל,בפירוש לא,שאני מדבר על אוזניה,אני מדבר באופן כללי,לדוגמא,סאונד של האוזניה,נוחות של האוזניה,איכות ותיכנון של האוזניה,
אז לדעתי אין פה,כמו שכתבתה,טעם שונה וסגנון מועדף,דוגמא,ה-AKG Q350,
זאת אוזניה כל כך איכותית בהכל,כל אחד היה מרוצה ממנה מאוד לדעתי,
AKG Q350 אוזניה לדעתי איכותית ביותר,שווה כל שקל.
מוסיף-AKG Q350,היא קניה בטוחה,לדעתי היא שייכת לאוזניות העלית,למעלה,
אני שומע איתה כימעט יום אחד,היא עדיין בהרצה,לדעתי טירוף של סאונד,איזה יופי,אני לא סתם קניתי אותה,ובמיוחד שאני חוסך כסף לאוזניה אחרת,אני יודע בדיוק מה אני רוצה,אבל אני מאוד שמח שקניתי אותה.
TMJ
חבר פעיל מאוד
שליחה
שוב, q350 אוזניה נחמדה מאוד. אך לדעתי לא משתווה לאחרות שהוזכרו פה. וכן, אתה מזלזל, אתה שולל, אתה מלכלך, אין דרך אחרת להגיד את זה.
prz77
חבר פעיל מאוד
שליחה
שוב,אתה מטעה אנשים במכוון בקניית אוזניות,וזה לא פעם ריאשונה שאני רואה את זה,q350,לא אוזניה נחמדה,
אלה מצויינת,יש הבדל,מהיום על כל אוזניה שאתה תמליץ ,אני יתן עדיפה יותר,איכותית יותר.
בקשתי בלי לדבר סתם,בכייף,לעשות בדיקה לאוזניות פה באתר,למה אתה לא מסכים.
בקשר לצחוק,אני לא עובד בחנות או משהו מיוחד,אני מביע את דעתי לטובת הכלל,ויש לי ניסיון,להבדיל ממך,ממליץ על אוזניות גרועות,שחבל על הכסף.
מוסיף-אם לפי הבדיקה האתר,תראה q350,פחות טובה,שאני בטוח שלא,
אז קח אותה מתנה ממני,מה עוד יותר טוב מזה,אני עושה את לטובת הכלל.
השור שהמלצתה,היא אפילו לא נחמדה,ממני היא קיבלה ראסיה,חח
TMJ
חבר פעיל מאוד
שליחה
prz זאת תהיה התגובה האחרונה שלי אליך. אני יודע שיש לך בעיה בהבנה את זה כבר ראינו. אני אומר את דעתי, לא מטעה אף אחד. ביחס לדגמים האחרים שצויינו פה הq350 נחמדה. ביחס לcx300 לדוגמא היא אוזניה מעולה. יש לך בעיה עם זה? תשמור בבטן. אל תתחיל לדבר על ניסיון כי אני לא אריב פה למי יש יותר גדול. אתה מוזמן להמשיך ולשחק את המשחק שלך, אתה רק עושה מעצמך צחוק. חג שמח ושנה טובה.
prz77
חבר פעיל מאוד
שליחה
חג שמח ושנה טובה ומבורכת.
witt
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
שליחה
חג שמח לכולם !
תודה רבה לכל המגיבים, הבאתם לי אחלה אופציות לבחינה ! ברגע שאני יקבל קצת מזומנים אלא הדגמים הראשונים שאני אקח בחשבון.
נכון לעכשיו אני משתמש בSennheiser CX-400 II שהייתי בטוח שנהרסו אחרי שעברו את הכביסה השביעית בחייהן אבל לא ! עובדות כמו גדולות.