הג'ין הגיע מהולנד...

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
Elados-DAdA
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 35

שליחה

לצערי הפנמה המועט שהיה לנו נגמר... :(
ובאופק הקרוב אני לא רואה שנרכוש קונטיינר של פנמה(אבל הכל יכול להיות).שוב,הסיבה היא כלכלית נטו,האינטרס שלנו הוא למכור קפה לבתי קפה וברגע שנשים פנמה בתערובת המחיר לק"ג קפה לבית קפה יעלה משמעותית ובעלי בתי הקפה בארץ(שהם מאוד גרידיים וקמצנים)לא ירצו לשלם את המחירים הללו.לגביי חנויות לקפה ירוק כמו אמיגו וכדומה אני לא יודע למה הם לא מייביאים פנמה,חבל,אבל אפשר לדבר איתם לגבי הנושא הזה.אם אתה מעוניין בזנים מיוחדים כמו לואק ובלו מאונטיין(למרות ש"אנחנו לא מוכרים לפרטיים") אז יש על מה לדבר :wink: (יש במלאי רק בוא קח)...

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405

שליחה

למה שאנחנו לא נארגן איזה קונטינר של פנמה,בורונדי,ירגצ'ף,ימן מוקה,מלאווי, אקבדור וכל מיני טובים ואהובים בעצמינו? :??:

כסלו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בככ

שליחה

ה כככ

Elados-DAdA
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

שליחה

אפשר...רק זה יעלה הרבה מאוד :lol:
אם יש ביקוש למשהו ספסציפי ויש לנו מקום בקונטיינר מעורב שאנו מייבאים אולי אפשרי לדחוף כמה זנים מעניינים...
לגבי הימן מוקה לצערי כבר חודש שהימן מוקה שלנו תקוע בנמל באשדוד...למרות שייבאנו דרך בלגיה עם אישורים של משרד הבריאות בבלגיה עדיין האנשים הנחמדים בישראל לא אוהבים את תימן ולא מאשרים לנו לשחרר את הימן...אבל נמשיך להילחם על היה-מן שלנו עד שיהיה בידנו...

כסלו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אופס :D
יש מקומות בארץ שאפשר לטעום את הפנמה?כקלוי?

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016

שליחה

Elados-DAdA כתב:לצערי הפנמה המועט שהיה לנו נגמר... :(
ובאופק הקרוב אני לא רואה שנרכוש קונטיינר של פנמה(אבל הכל יכול להיות).שוב,הסיבה היא כלכלית נטו,האינטרס שלנו הוא למכור קפה לבתי קפה וברגע שנשים פנמה בתערובת המחיר לק"ג קפה לבית קפה יעלה משמעותית ובעלי בתי הקפה בארץ(שהם מאוד גרידיים וקמצנים)לא ירצו לשלם את המחירים הללו.לגביי חנויות לקפה ירוק כמו אמיגו וכדומה אני לא יודע למה הם לא מייביאים פנמה,חבל,אבל אפשר לדבר איתם לגבי הנושא הזה.אם אתה מעוניין בזנים מיוחדים כמו לואק ובלו מאונטיין(למרות ש"אנחנו לא מוכרים לפרטיים") אז יש על מה לדבר :wink: (יש במלאי רק בוא קח)...
...
לרובנו את התקציב לרכוש ג'מאייקה, שלא לדבר על הלואק. וכירוק זה בכלל בעייתי (כל טעות בקליה היא עשרות עד מאות שקלים...)
אבל לדעתי כולנו ללא יוצא מן הכלל בסך הכל רוצים לטעום מה"פלא" ומוכנים לשלם כמה שיידרש עבור כוס או שתיים.
יש לך רעיון מה אפשר לעשות בעניין?

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”