ובאופק הקרוב אני לא רואה שנרכוש קונטיינר של פנמה(אבל הכל יכול להיות).שוב,הסיבה היא כלכלית נטו,האינטרס שלנו הוא למכור קפה לבתי קפה וברגע שנשים פנמה בתערובת המחיר לק"ג קפה לבית קפה יעלה משמעותית ובעלי בתי הקפה בארץ(שהם מאוד גרידיים וקמצנים)לא ירצו לשלם את המחירים הללו.לגביי חנויות לקפה ירוק כמו אמיגו וכדומה אני לא יודע למה הם לא מייביאים פנמה,חבל,אבל אפשר לדבר איתם לגבי הנושא הזה.אם אתה מעוניין בזנים מיוחדים כמו לואק ובלו מאונטיין(למרות ש"אנחנו לא מוכרים לפרטיים") אז יש על מה לדבר
הג'ין הגיע מהולנד...
- Elados-DAdA
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 35
לצערי הפנמה המועט שהיה לנו נגמר...
ובאופק הקרוב אני לא רואה שנרכוש קונטיינר של פנמה(אבל הכל יכול להיות).שוב,הסיבה היא כלכלית נטו,האינטרס שלנו הוא למכור קפה לבתי קפה וברגע שנשים פנמה בתערובת המחיר לק"ג קפה לבית קפה יעלה משמעותית ובעלי בתי הקפה בארץ(שהם מאוד גרידיים וקמצנים)לא ירצו לשלם את המחירים הללו.לגביי חנויות לקפה ירוק כמו אמיגו וכדומה אני לא יודע למה הם לא מייביאים פנמה,חבל,אבל אפשר לדבר איתם לגבי הנושא הזה.אם אתה מעוניין בזנים מיוחדים כמו לואק ובלו מאונטיין(למרות ש"אנחנו לא מוכרים לפרטיים") אז יש על מה לדבר
(יש במלאי רק בוא קח)...
- gedkoz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
למה שאנחנו לא נארגן איזה קונטינר של פנמה,בורונדי,ירגצ'ף,ימן מוקה,מלאווי, אקבדור וכל מיני טובים ואהובים בעצמינו? 
- כסלו
-
- חבר שרק התחיל

- Elados-DAdA
-
- עוסק בתחום קפה

אפשר...רק זה יעלה הרבה מאוד
אם יש ביקוש למשהו ספסציפי ויש לנו מקום בקונטיינר מעורב שאנו מייבאים אולי אפשרי לדחוף כמה זנים מעניינים...
לגבי הימן מוקה לצערי כבר חודש שהימן מוקה שלנו תקוע בנמל באשדוד...למרות שייבאנו דרך בלגיה עם אישורים של משרד הבריאות בבלגיה עדיין האנשים הנחמדים בישראל לא אוהבים את תימן ולא מאשרים לנו לשחרר את הימן...אבל נמשיך להילחם על היה-מן שלנו עד שיהיה בידנו...
אם יש ביקוש למשהו ספסציפי ויש לנו מקום בקונטיינר מעורב שאנו מייבאים אולי אפשרי לדחוף כמה זנים מעניינים...
לגבי הימן מוקה לצערי כבר חודש שהימן מוקה שלנו תקוע בנמל באשדוד...למרות שייבאנו דרך בלגיה עם אישורים של משרד הבריאות בבלגיה עדיין האנשים הנחמדים בישראל לא אוהבים את תימן ולא מאשרים לנו לשחרר את הימן...אבל נמשיך להילחם על היה-מן שלנו עד שיהיה בידנו...
- כסלו
-
- חבר שרק התחיל

אופס
יש מקומות בארץ שאפשר לטעום את הפנמה?כקלוי?
יש מקומות בארץ שאפשר לטעום את הפנמה?כקלוי?
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
לרובנו את התקציב לרכוש ג'מאייקה, שלא לדבר על הלואק. וכירוק זה בכלל בעייתי (כל טעות בקליה היא עשרות עד מאות שקלים...)Elados-DAdA כתב:לצערי הפנמה המועט שהיה לנו נגמר...![]()
ובאופק הקרוב אני לא רואה שנרכוש קונטיינר של פנמה(אבל הכל יכול להיות).שוב,הסיבה היא כלכלית נטו,האינטרס שלנו הוא למכור קפה לבתי קפה וברגע שנשים פנמה בתערובת המחיר לק"ג קפה לבית קפה יעלה משמעותית ובעלי בתי הקפה בארץ(שהם מאוד גרידיים וקמצנים)לא ירצו לשלם את המחירים הללו.לגביי חנויות לקפה ירוק כמו אמיגו וכדומה אני לא יודע למה הם לא מייביאים פנמה,חבל,אבל אפשר לדבר איתם לגבי הנושא הזה.אם אתה מעוניין בזנים מיוחדים כמו לואק ובלו מאונטיין(למרות ש"אנחנו לא מוכרים לפרטיים") אז יש על מה לדבר(יש במלאי רק בוא קח)...
...
אבל לדעתי כולנו ללא יוצא מן הכלל בסך הכל רוצים לטעום מה"פלא" ומוכנים לשלם כמה שיידרש עבור כוס או שתיים.
יש לך רעיון מה אפשר לעשות בעניין?