שרשור תגובות: Windows 8 - הצצת וידאו ראשונה

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

אגב, כדי להחזיר את תפריט ה Start הישן והטוב מחלונות 7 (רלוונטי לכל מי שאין לו מכשיר טאצ'). אז פשוט תלכו לרג'יסטרי במכשיר ושנו שם את השדה:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RPEnabled מ 1 ל 0. זה יחזיר לכם את תפריט ה Start. אין אפילו צורך באיתחול של המחשב. זה מייד יעבוד לכם

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197

שליחה

אין לי אייפון, ולא אנדרוד, אני לא מעוניין באייפון וגם לא באנדרויד, אני שונא אייפון וגם אנדרויד, אני בכלל נגד סמרטפונים, אז למה לעזאזל שאני ארצה להפוך את הנוטבוק או הדסקטופ שלי לאייפון או אנדרויד??? נראה לי ש WINDOWS8 זו סיבה טובה סוף סוף לעבור ללינוקס.. אצלי הדסקטופ מחובר לטלויזית LCD 46 LED ואני גולש מהקורסא עם מקלדת\עכבר אלחוטי, נניח יום אחד יצאו טלויזית ענקיות עם מסך טאץ במחיר זול, מה אני אמור לעשות, לשלוח אימיילים בעמידה? לדעתי היו צריכים לקרוא לדבר הזה WINDOWS 7 NOTEBOOK TOUCH EDITION ולמכור את זה בצורת תוסף ולא מערכת הפעלה חדשה

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

Sexter , אם אתה נגד סמארטפונים ,אז כדי שתמציא מכונת זמן ותחזור לשנות ה90 ... 8O
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

התקנתי גם על hp tm 2 על ישן יותר tx2500 עובד נהדר.
יש למה לצפות, השאלה האם רלוונטי לנייחים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קישורים להורדה ישירה:

http://wdp.dlws.microsoft.com/WDPDL/9B8 ... nglish.iso

וגרסת 64:

http://wdp.dlws.microsoft.com/WDPDL/9B8 ... nglish.iso

זה ישירות משרתי מיקרוסופט ויורד מאד מהר. מתוך הסקרנות התקנתי בסביבה ויטואלית של VMWARE.

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697

שליחה

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

אני לא מבין מה אנשים מתפלאים :)

לא היה לי ספק עוד שיצאה WINDOWS 7PHONE שהיא סתם מערכת בדיקות בשביל WINDOWS 8...
בדקו שם את ה-TILES ואת המהירות שלה... ובדיוק כמו שויסטה הייתה רעיון ו-7 הייתה המימוש כך 8 תהיה המימוש של הכל ביחד.

למיקרוסופט יש חזון, והוא מתממש והם בסוף יפילו את כולם...

היום יש למקרוסופט את סביבת הפיתוח הכי טובה בעולם, BY FAR, שחוסכת זמן פיתוח בכמויות, מי שמבין בתכנות יודע שאין מה להשוות כתיבת קוד JAVA לקוד NET. מעבר לזה מקרוסופוט יצרו את ה-WPF וה-SILVERLIGHT המשולבות עם .NET.

מה זה אומר? זה אומר שכל מי שמפתח אפליקציה בצורה נכונה דרך VISUAL STUDIO של מקרוסופט מבטח את עצמו בצורה כזו שהפליקציה תעבוד בכל מכשיר MOBILE שמריץ WIN8, בכל מחשב שמריץ WIN8 ובכל טאבלט שמריץ WIN8.
ואם זה לא מספיק, אותה אפליקציה תעבוד גם דרך אתר אינטרנט ובלי הרבה מאמץ.

MULTI PLATFORM לחלוטין!

כל הקטע של ה-TILES הוא לא רלוונטי לדיון בכלל, כל מה שרלוונטי זה האם WINDOWS 8 יממש את ההבטחה וירוץ על טבלטים.
ממשק UI כזה או אחר לא ממש מעניין.
מבטיח לכם, חודש אחרי ההשקה כבר תראו ממשקים תואמים לאייפון ב-100%, לאנדרואיד וממשקים חדשניים מוצלחים יותר..
מה ש-MS מספקת הוא בסיסי ביותר... היא תיתן למשתמשים ליצור את חווית השליטה האולטימטיבית.

iOS קילר במלוא מובן המילה...

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

shlomiassaf כתב:אני לא מבין מה אנשים מתפלאים :)

למיקרוסופט יש חזון, והוא מתממש והם בסוף יפילו את כולם...

...
לא נראה לי שאנשים רוצים להכניס את המשפט "קרס לי הטלפון" לחיי השגרה שלהם... מיקרוסופט מעולם לא ייצרו מערכת הפעלה שבאמת עובדת כמו שצריך... הגיע הזמן למערכות הפעלה מבוססות לינוקס גם לטלפונים...

אני כבר חודש עובד עם UBUNTO 11 פלוס OPEN OFFICE ועוד המון תוכנות שגיליתי שכולן מגיעות בגרסאות ללינוקס, ואני מוכרח לומר שמאד הופתעתי לטובה מהיציבות של המחשב! ב WIN7 כאשר הרצתי תוכנות סימולציה רבות כמו MATLAB במקביל ל PSIM ובנוסף עבדתי על מספר קבצים ב OFFICE 2010, הייתי מקבל הודעה שחסר זכרון (יש לי 4GB) או ללא התראה מוגדמת המחשב הייתה נתקע, באובונטו זה לעולם לא קרה לי! לא רק זה, כל התוכנות רצות בכמעט חצי מכמות הזכרון! מי צריך ווינדוס?

חזור אל “חדשות ניידים”