התחדשתי בסאב :) PARADIGM DSP 3400
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
תתחדש יש לי את אותו הרכב משודך ל lx 83 אצלי השכנים רכשו אטמי אוזניים האיכות של הפראדים מעולה 
ז
נערך לאחרונה על ידי daycalon ב 09/09/2011 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9074
נראה קטלני בהחלט !!! ממליץ לך לא לעמוד ממול שהוא עובד שלא יעוף לך הגג בטעות...
אגב, איזה רמקולים זה מקדימה ?
אגב, איזה רמקולים זה מקדימה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
יש לו מקדימה גם PARADIGMavihuli כתב:נראה קטלני בהחלט !!! ממליץ לך לא לעמוד ממול שהוא עובד שלא יעוף לך הגג בטעות...![]()
אגב, איזה רמקולים זה מקדימה ?...
- roig
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
יש לי את אותו ההרכב כמו שלך.3400 עם מוניטור 11.חוויה.
ממליץ לך להתחיל לראות את כל הסרטים עתירי הבומים שוב כדי להכיר את שכשת.
תהנה ותתחדש
תהנה ותתחדש
-
udico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 387
אם ככה אז באמת אתה יודע איזו חוויה אני עובר פה עם הסאב הזה בשילוב עם הרמקולים האלהroig כתב:יש לי את אותו ההרכב כמו שלך.3400 עם מוניטור 11.חוויה.
תהנה ותתחדש...
הבאס שלו ממש נעים לשמע ופשוט ממלא את החדר בצורה מדהימה.
תודה לכולכם על הפירגון כיף לקרוא וגם לשמוע
- Sagims
-
- חבר ותיק

אודי ידידי בסוף אני ארכוש את הפרדיים במקום את הריטמיקס F15 מה יהיה ???udico כתב:אם ככה אז באמת אתה יודע איזו חוויה אני עובר פה עם הסאב הזה בשילוב עם הרמקולים האלהroig כתב:יש לי את אותו ההרכב כמו שלך.3400 עם מוניטור 11.חוויה.
תהנה ותתחדש...![]()
![]()
תודה לכולכם על הפירגון כיף לקרוא וגם לשמוע![]()
![]()
...
-
udico
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא מכיר את הסאב של ריטמיקס F15 ולכן אין לי מה לומר לך בקשר לזהkiko11 כתב:אודי ידידי בסוף אני ארכוש את הפרדיים במקום את הריטמיקס F15 מה יהיה ???udico כתב:אם ככה אז באמת אתה יודע איזו חוויה אני עובר פה עם הסאב הזה בשילוב עם הרמקולים האלהroig כתב:יש לי את אותו ההרכב כמו שלך.3400 עם מוניטור 11.חוויה.
תהנה ותתחדש...![]()
![]()
![]()
......
אבל אני כן ממליץ לך בחום לשמוע את הסאב הזה
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
נראה מדהים
תתחדש ותהנה
תתחדש ותהנה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Sagims
-
- חבר ותיק

אולי יש כאן בפורום מישהו שכן מכיר או שמע שיודע דבר אחד או שניים על ריטמיקסudico כתב:אני לא מכיר את הסאב של ריטמיקס F15 ולכן אין לי מה לומר לך בקשר לזהkiko11 כתב:אודי ידידי בסוף אני ארכוש את הפרדיים במקום את הריטמיקס F15 מה יהיה ???udico כתב:אם ככה אז באמת אתה יודע איזו חוויה אני עובר פה עם הסאב הזה בשילוב עם הרמקולים האלהroig כתב:יש לי את אותו ההרכב כמו שלך.3400 עם מוניטור 11.חוויה.
תהנה ותתחדש...![]()
![]()
![]()
......![]()
...
- Sagims
-
- חבר ותיק

את המערכת שלך אני אשמע השבוע ידידי!!!udico כתב:אני לא מכיר את הסאב של ריטמיקס F15 ולכן אין לי מה לומר לך בקשר לזהkiko11 כתב:אודי ידידי בסוף אני ארכוש את הפרדיים במקום את הריטמיקס F15 מה יהיה ???udico כתב:אם ככה אז באמת אתה יודע איזו חוויה אני עובר פה עם הסאב הזה בשילוב עם הרמקולים האלהroig כתב:יש לי את אותו ההרכב כמו שלך.3400 עם מוניטור 11.חוויה.
תהנה ותתחדש...![]()
![]()
![]()
......![]()
...
- Onlyktm
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 378
תתחדש, נראה (ובטח נשמע מדהים)!
בקשר לחיתוכים, אני באותה הדילמה - האונקיו בחר לחתוך את כולם ב40, שיניתי את זה ידנית ל60 כרגע , ואני עדיין מתלבט בין ה80 שהTHX ממליצים לבין חיתוכים אחרים, התדר בסאב אמור להיות הכי פתוח שיש כי השליטה עליו היא מהמגבר (120).
תן פרטים, למה, כמה , איפה וכו.
אני גם רוצה סאב חדש

בקשר לחיתוכים, אני באותה הדילמה - האונקיו בחר לחתוך את כולם ב40, שיניתי את זה ידנית ל60 כרגע , ואני עדיין מתלבט בין ה80 שהTHX ממליצים לבין חיתוכים אחרים, התדר בסאב אמור להיות הכי פתוח שיש כי השליטה עליו היא מהמגבר (120).
אני גם רוצה סאב חדש
-
udico
-
- חבר פעיל מאוד

תודהOnlyktm כתב:תתחדש, נראה (ובטח נשמע מדהים)!
אני גם רוצה סאב חדש
...
אם אתה מחפש סאב אני ממליץ לך מאוד ובחום ללכת לשמוע את הסאב הזה ואתה יכול לבדוק אותו בפתח תקוה
בחנות שנקראת סטריאו סטאר
בהצלחה
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
ה F15 יורד יותר נמוך מה 3400, לגבי SPL אי אפשר לדעת בהיעדר מדידות אבל סביר להניח שה 3400 יהיה בעלאולי יש כאן בפורום מישהו שכן מכיר או שמע שיודע דבר אחד או שניים על ריטמיקס...
SPL מעט גבוה יותר. במקרה הזה יותר הגיוני לעשות השוואה עם ה FV15 שעדיף על ה 3400.
-
udico
-
- חבר פעיל מאוד

תאמין לי אם אנשים לא היו יודעים שזה שרשור שקשור לקולנוע ביתי ,הם היו בטוחים שמדברים פה על מטוסיםHazooM כתב:ה F15 יורד יותר נמוך מה 3400, לגבי SPL אי אפשר לדעת בהיעדר מדידות אבל סביר להניח שה 3400 יהיה בעלאולי יש כאן בפורום מישהו שכן מכיר או שמע שיודע דבר אחד או שניים על ריטמיקס...
SPL מעט גבוה יותר. במקרה הזה יותר הגיוני לעשות השוואה עם ה FV15 שעדיף על ה 3400....
- Sagims
-
- חבר ותיק

הFV15 לא קיים יותר במלאי לפי מה שאמרו לי האנשים של ריטמקסHazooM כתב:ה F15 יורד יותר נמוך מה 3400, לגבי SPL אי אפשר לדעת בהיעדר מדידות אבל סביר להניח שה 3400 יהיה בעלאולי יש כאן בפורום מישהו שכן מכיר או שמע שיודע דבר אחד או שניים על ריטמיקס...
SPL מעט גבוה יותר. במקרה הזה יותר הגיוני לעשות השוואה עם ה FV15 שעדיף על ה 3400....
- HazooM
-
- כתב

אז תרכוש את הקיט של הדרייבר/מגבר ותבנה את התיבה לבד (ותחסוך לא מעט $ בדרך).הFV15 לא קיים יותר במלאי לפי מה שאמרו לי האנשים של ריטמקס...
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
ריתמיק

- Sagims
-
- חבר ותיק

אני לא איש של עשה זאת בעצמך ...HazooM כתב:אז תרכוש את הקיט של הדרייבר/מגבר ותבנה את התיבה לבד (ותחסוך לא מעט $ בדרך).הFV15 לא קיים יותר במלאי לפי מה שאמרו לי האנשים של ריטמקס......
- HazooM
-
- כתב

זה לא תורה מסיני אבל אם אתה מרגיש ככה תמיד אפשר לתת למישהו אחר לעשותאני לא איש של עשה זאת בעצמך ......
זאת (בתשלום) או פשוט לרכוש סאב אחר (לא חסר).