הכבל של הsrh400 הוא מסולסל ונמתח ככה שהוא ארוך ומאוד נוח+ מגיע איתן מתאם שמתברג על החיבור ויושב טוב מאוד.oris74 כתב:שאלה לכל הממליצים: האם הדגמים שציינתם מתאימים לשימוש לצפייה (ושמיעה כמובן) בסרטים דרך רסיבר?...
מחפש אוזניות סביבות 250-300 ש"ח
- TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
תודה!
שאלה אחרונה (מבטיח): יש לי מכר שנוסע לארה"ב. האם שווה להביא אותן משם בשביל לחסוך קצת כסף או שעדיף לשלם קצת יותר בארץ ושיהיה עם מי לדבר בנוגע לאחריות?
למשל את srh400 אפשר לרכוש ב 315 שח (85$) באמזון וב KSP מוכרים אותו ב 420 (אבל רק שנה אחריות)
שאלה אחרונה (מבטיח): יש לי מכר שנוסע לארה"ב. האם שווה להביא אותן משם בשביל לחסוך קצת כסף או שעדיף לשלם קצת יותר בארץ ושיהיה עם מי לדבר בנוגע לאחריות?
למשל את srh400 אפשר לרכוש ב 315 שח (85$) באמזון וב KSP מוכרים אותו ב 420 (אבל רק שנה אחריות)
- prz77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
קנה רק בחול-יותר מבחר-יותר זול-יותר הכול-יש אוזניות שיש להם אחריות ביןלאומית-ואם אתה רוצה רעיון לאוזניה איכותית-תגיד תקציב-עוד משהו-את האוזניה שור-תקנה רק אצל היבואן שנתיים אחריות-ולא שנה,
בקיצור רק חול,לילה טוב
בקיצור רק חול,לילה טוב
- TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
לא לקנות רק בחול. אוזניות כמו shure שווה לקנות מהיבואן בארץ כי הוא מסודר ויש אחריות שנתיים בלי הרבה להסתבך. אלא אם כן המחיר בחול ממש ממש יותר זול.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

תודה רבה על ההמלצות - אני אשקול ואעדכן
דרך אגב - יש מה להשוות את srh400 ל Sennheiser HD205 (שעולות 200 שח פחות)
דרך אגב - יש מה להשוות את srh400 ל Sennheiser HD205 (שעולות 200 שח פחות)
- prz77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
עוד אופציה בארץ-Audio-Technica ATH-WS50.
Sennheiser HD205-לא ממליץ שהיה שיקול לקניה
Sennheiser HD205-לא ממליץ שהיה שיקול לקניה
- oris74
-
- חבר במועדון HT

הזמתי את shure srh440 מאמזון (90$) - יגיע עם חבר לארץ עוד שבועיים - תודה לכל העוזרים ובאופן כללי לכל מי שכותב בפורום הזה - יש פה כמויות מידע מטורפות שמאד עוזרות!