תודה רבה, אשמח להעלות תמונות, מבחינת סאונד יקח קצת זמן...
כנראה שהן יאכלו את ה-radius שהיו לי בלי מלח
ד.א אני לא יודע אם זה המקום, אבל אני חייב לציין זאת, המוכרים בקייאספי ממש אדישים.

זה בדיוק מה שאני אוהב אצלםTMJ כתב:צודק לגבי המוכרים בksp. גם אני נתקלתי בתופעה ב2 סניפים שלהם. אתה בא מבקש משהו הם מסתכלים במחשב אם יש הולכים להביא - קח שלם סלמאת., אם אין הם אומרים אין וזהו. בלי לפרט יותר מידי בלי לשאול בלי להמליץ בלי כלום. סוג של רובוטים ....

אני די בטוח שיש אפליקציה לIPHONE שתנגן FLAC בלי בעיהGuy30 כתב:מכשירי APPLE כולם כולל כולם לא מנגנים FLAC. לאפל יש "FLAC" משלה שנקרא ALAC...

בתיאוריה אתה לא צודק , ברגע שזה לוסלסס אתה לא אמור לאבד מידע בין המרות . במקרה הספציפי הזה הוא יכול לחזור לקובץ WAV המקורי , ולשמוע אותו או להמיר באיטיונס את הWAV לALAC. בשני המקרים כנראה שלא תשמע שום הבדלyossi126 כתב:בתיאוריה לא, אין המרה שלא תאבד בה ביטים. מעשית, כנראה לא תשמע הבדלים.
....

חח ואני ממש לא בטוח שקיימת אפליקציה כזאת. אפל דואגת שלא יעלו אפליקציות מסוג כזה לאפ סטור. אם האייפון פרוץ זה סיפור שונה.Costia כתב:אני די בטוח שיש אפליקציה לIPHONE שתנגן FLAC בלי בעיהGuy30 כתב:מכשירי APPLE כולם כולל כולם לא מנגנים FLAC. לאפל יש "FLAC" משלה שנקרא ALAC......

50 דולר אולי יד שנייהCostia כתב:היום ראיתי את הTURBINE הרגילות בKSP ב900 שקל כשהן עולות 50$ בחול
וזה לא רק עם MONSTER
כנראה שאין מספיק ביקוש בארץ...