שרשור יבוא אישי
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
הזמנתי חבילות אליהם 7 פעמים ממקומות שונים וכולם הגיעו ללא עיקובים ובלי בעיות....
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 555
Re: ushops - שירות גרוע
ניראה לי חריג ביותר....JackReacher כתב:כנ"לmc1976 כתב:למי ששוקל לעשות איתם עסקים- מאוד התאכזבתי מהשירות שלהם. חווית קנייה מן הגרועות.
מי שמעוניין לשמוע יותר- יכול לפנות אליי בפרטי....
שירות הלקוחות לא עונים בטלפון. מי שכן עונה זה המרכזייה והתמיכה הטכנית שלא כל כך יכולים לעזור חוץ מלהעביר בקשה שיחזרו אליכם. וזה לא קורה.
בצאט המקוון אין מענה ואם יש נציג, אז כנ"ל. אין מענה..תרתי משמע
כמעט שלושה חודשים אני מחכה למעל 10 חבילות שונות..
מעצבן....
אני הזמנתי דרכם עשרות חבילות המהלך השנה האחרונה כולל שילוח ימי ואוירי ותמיד הייתי מרוצה מאוד מהשרות שלהם.
ציון
- yaron-ushops
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9
- שם מלא: ירון בן אלי
הי,
שמי ירון ואני מנכ"ל USHOPS
קודם כל, תודה לכל המפרגנים על השירות שלנו. כיף לקבל פירגון והערכה, לא מובן מאליו
חשוב לי שתדעו שהשירות שלנו הוא בסדר עדיפות עליון בחברה ואצלי בפרט. לכן בחרתי להגיב פה על גבי הפורום באופן אישי.
אנחנו מאוד קשובים ללקוחותינו, לבקשותיהם (מוצרים רבים עלו לאתר לאחר בקשות מהפורום הנ"ל) ופועלים ברמה יומית לשפר את רמת השירות ואת השירותים שאנו מציעים.
MC1976, JACKREACHER ואם עוד מישהו מרגיש שלא עמדנו בציפיותיו,
קודם כל אני מתנצל על התחושה, אנחנו לא חסינים מתקלות וטעויות ולכן יתכן ושגינו.
אשמח לשוחח עימכם אישית, להבין את המקרה לגופו ולשנות את הרושם שנוצר.
תשלחו לי את הטלפון שלכם לדוא"ל ואתקשר אליכם.
תודה ויום טוב ולכולם
ירון בן אלי
[email protected]
שמי ירון ואני מנכ"ל USHOPS
קודם כל, תודה לכל המפרגנים על השירות שלנו. כיף לקבל פירגון והערכה, לא מובן מאליו
חשוב לי שתדעו שהשירות שלנו הוא בסדר עדיפות עליון בחברה ואצלי בפרט. לכן בחרתי להגיב פה על גבי הפורום באופן אישי.
אנחנו מאוד קשובים ללקוחותינו, לבקשותיהם (מוצרים רבים עלו לאתר לאחר בקשות מהפורום הנ"ל) ופועלים ברמה יומית לשפר את רמת השירות ואת השירותים שאנו מציעים.
MC1976, JACKREACHER ואם עוד מישהו מרגיש שלא עמדנו בציפיותיו,
קודם כל אני מתנצל על התחושה, אנחנו לא חסינים מתקלות וטעויות ולכן יתכן ושגינו.
אשמח לשוחח עימכם אישית, להבין את המקרה לגופו ולשנות את הרושם שנוצר.
תשלחו לי את הטלפון שלכם לדוא"ל ואתקשר אליכם.
תודה ויום טוב ולכולם
ירון בן אלי
[email protected]
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
גם לי יש המון הזמנות דרך USHOPS ועד היום לא הייתה שום בעיה איתם, גם לא קרה שהייתי צריך ליצור קשר עם השירות לקוחות
ולירון -זה נחמד שאפשר לקנות ישירות דרך האתר שלכם בלי להסתבך, אבל לרוב אפשר למצוא הרבה מבצעים על אותם מוצרים ולהגיע למחירים הרבה יותר נמוכים בהזמנה לבד ( עם שילוח שלכם ), זה טוב לאנשים שפוחדים להסתבך עם הזמנות מאתרים מחו"ל, אבל לאלה שכבר רגילים להזמין הרבה ( או הכל ) מחו"ל, הרבה פעמים במוצרים גדולים מחיר המשלוח הופך את הקניה ללא משתלמת ( גם שזה בשילוח ימי ) ואם יש לכם אפשרות להוסיף דברים במחירים קבועים ( כמו שכבר עשיתם בעבר ) כמו רמקולים, טלוויזיות ( שיש מחיר קבוע באחד מהאתרים המתחרים שלכם ) ועוד... זה יהיה מעולה
אהבתי את האתר החדש, הרבה יותר נוח ומהיר לבצע פעולות, ואני מאוד מרוצה מהשירות שלכם
ולירון -זה נחמד שאפשר לקנות ישירות דרך האתר שלכם בלי להסתבך, אבל לרוב אפשר למצוא הרבה מבצעים על אותם מוצרים ולהגיע למחירים הרבה יותר נמוכים בהזמנה לבד ( עם שילוח שלכם ), זה טוב לאנשים שפוחדים להסתבך עם הזמנות מאתרים מחו"ל, אבל לאלה שכבר רגילים להזמין הרבה ( או הכל ) מחו"ל, הרבה פעמים במוצרים גדולים מחיר המשלוח הופך את הקניה ללא משתלמת ( גם שזה בשילוח ימי ) ואם יש לכם אפשרות להוסיף דברים במחירים קבועים ( כמו שכבר עשיתם בעבר ) כמו רמקולים, טלוויזיות ( שיש מחיר קבוע באחד מהאתרים המתחרים שלכם ) ועוד... זה יהיה מעולה
אהבתי את האתר החדש, הרבה יותר נוח ומהיר לבצע פעולות, ואני מאוד מרוצה מהשירות שלכם
- or88
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1262
אכן המחיר של האונקיו 809 מפתה לעומת המחיר בארץ, אם נניח לרגע בצד את האחריות שזה פרמטר מאוד חשוב בסומים כאלה,אני קצת פוחד מאי התאמה של השנאי 110/220, שמעתי לא פעם שיש בעיה עם זה רק שאני לו זוכר בדיוק כרגע מה הבעיה.
אשמח אם מישהו עם ניסיון ברכישה של מוצר דומה מהם או מחו"ל וניסה כבר את השנאי כשהו מחובר והפעלה של כל הפיצ'רים
תודה.
אשמח אם מישהו עם ניסיון ברכישה של מוצר דומה מהם או מחו"ל וניסה כבר את השנאי כשהו מחובר והפעלה של כל הפיצ'רים
תודה.
- ntk
-
- חבר ותיק

על איזה שנאי מדובר ? כל שנאי שמוריד מתח מ-220 ל-110 יעבוד ( כמובן שאתה צריך שנאי שמתאים למכשיר שאתה קונה, אם המכשיר צורך 1000W במקסימום מומלץ להביא שנאי של 1500W )or88 כתב:אכן המחיר של האונקיו 809 מפתה לעומת המחיר בארץ, אם נניח לרגע בצד את האחריות שזה פרמטר מאוד חשוב בסומים כאלה,אני קצת פוחד מאי התאמה של השנאי 110/220, שמעתי לא פעם שיש בעיה עם זה רק שאני לו זוכר בדיוק כרגע מה הבעיה.
תודה....
- or88
-
- חבר ותיק

אם זה כך אפשר לקחת שנאי 2000W ליתר ביטחון אם רוצים גם להוסיף מכשיר בלו ריי 110 V ויש אחלה סט
אשמח אם תוסיף קישורים לשנאים שיכולים להתאים לרסיבר של אונקיו NR5009 NR3009 כי זה מה שאני מתכוון לרכוש עם OPPO BDP-93 Blu-ray Disc Player ואם אתה יודע איפה אני יכול לרכוש אותו במחיר שפוי
תודה
אשמח אם תוסיף קישורים לשנאים שיכולים להתאים לרסיבר של אונקיו NR5009 NR3009 כי זה מה שאני מתכוון לרכוש עם OPPO BDP-93 Blu-ray Disc Player ואם אתה יודע איפה אני יכול לרכוש אותו במחיר שפוי
תודה
- ntk
-
- חבר ותיק

כמו שאמרתי, תעשה חישוב כמה וואט הרסיבר צריך ותכפיל ב-1.5, יש לי ONKYO 3008 עם שנאי של 2000W, עובד מעולהor88 כתב:אם זה כך אפשר לקחת שנאי 2000W ליתר ביטחון אם רוצים גם להוסיף מכשיר בלו ריי 110 V ויש אחלה סט
תודה...
לא הבנתי מה אתה רוצה לרכוש במחיר שפוי, את הנגן או השנאי, אם הנגן אין לי מושג, אם אתה מתכוון לשנאי תעשה חיפוש באיביי או במנוע חיפוש הקניות של גוגל ותשלח דרך USHOPS ( במשלוח ימי כי זה ממש כבד )
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

ntk כתב:גם לי יש המון הזמנות דרך USHOPS ועד היום לא הייתה שום בעיה איתם, גם לא קרה שהייתי צריך ליצור קשר עם השירות לקוחות
אהבתי את האתר החדש, הרבה יותר נוח ומהיר לבצע פעולות, ואני מאוד מרוצה מהשירות שלכם...
אכן נושא השילוח מהווה מכשול לא קטן בהרבה קניות... אם היה אפשר לשפר את זה, זה היה יכול לעזור המון.
ציון
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

אין שום בעיה לעבוד עם שנאי כזה... אני עובד ככה כבר יותר מ-10 שנים ואין שום בעיה.or88 כתב:אם זה כך אפשר לקחת שנאי 2000W ליתר ביטחון אם רוצים גם להוסיף מכשיר בלו ריי 110 V ויש אחלה סט
תודה...
מצורף לינק לשנאי 2000W
http://www.ecrater.com/p/4127537/2000-w ... =Automatic Voltage Regulator
ציון
- or88
-
- חבר ותיק

התכוונתי שכן אפשר לרכוש שנאי יותר גדול כמו 2000W שיהיה כבר עבור דברים נוספים של 110V כמו נגן בלו ריי שאני רוצה לרכוש גם מחו"ל של OPPO 93/95 ואם יש לך המלצה מהיכן ניתן לרכוש אותו בחו"ל יותר זול מאשר בארץ:ההתיחסות כרגע היא לנגן לא לשנאי ,שנאי אפשר גם לקנות בארץ אבל ראיתי שיש ב USHOP זה בסדר.
קישור למחיר ה OPPO יהיה מצויין
תודה!
תודה!
- or88
-
- חבר ותיק

ציון תודה מדהים יאללה שוברים פה את המונופול/קרטל בארץ של האונקיו כי זה מה שאני הולך להזמין.
דרך אגב איזה רסיבר יש לך בבית שאתה עובד איתו ב- 110Vאם יורשה?
דרך אגב איזה רסיבר יש לך בבית שאתה עובד איתו ב- 110Vאם יורשה?
נערך לאחרונה על ידי or88 ב 24/10/2011 12:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ntk
-
- חבר ותיק

שנאי של יותר מ-2000W יעלה הרבה כסף בארץ, לכן אם כבר גם את זה עדיף להביא מחול ( לפחות זה מה שאני עשיתי וממליץ )or88 כתב:התכוונתי שכן אפשר לרכוש שנאי יותר גדול כמו 2000W שיהיה כבר עבור דברים נוספים של 110V כמו נגן בלו ריי שאני רוצה לרכוש גם מחו"ל של OPPO 93/95 ואם יש לך המלצה מהיכן ניתן לרכוש אותו בחו"ל יותר זול מאשר בארץ:ההתיחסות כרגע היא לנגן לא לשנאי ,שנאי אפשר גם לקנות בארץ אבל ראיתי שיש ב USHOP זה בסדר.
תודה!...
לגבי הנגן, כמו שאמרתי, אני יכול להמליץ על מנוע חיפוש הקניות של גוגל ועוד כל מני אתרי דילים למיניהם ( תעשה חיפוש בגוגל למילה DEALS ותמצא הרבה אתרים שאנשים מפרסמים בהם מבצעים של מוצרים כאלה ואחרים כמו slickdeals.net ) בהצלחה....
- or88
-
- חבר ותיק

זה מה שאעשה עזרתה לי מאוד
תודה רבה !
תודה רבה !
- ntk
-
- חבר ותיק

עוד אתר מומלץ ששכתי זה amazon warehouse למי שלא מכיר, זה בעצם המחסנים של AMAZON, כל מי שקנה מהם מוצר והתחרט מכל סיבה שלא תהיה, והחליט להחזיר את המוצר, הם לא יכולים למכור אותו יותר כחדש, גם אם המוצר לא נפתח מעולם! ( גם בארץ זה אמוור להיות ככה, אבל נו... ) לא תמיד המחירים שם כאלה מדהימים, זה תלוי בהרבה דברים, אם יש מוצר שיש להם הרבה ממנו המחיר ירד יותר בשביל לחסל את כל המלאי, שאתם בוחרים מוצר יש לכם סימון באיזה מצב הוא ומה זה אומר, לדוגמה USED, LIKE NEW וכו'... יכול להיות שגם היום תחפשו שם מוצר ולא תמצאו ומחר הוא יהיה שם כי מישהו החזיר, אני תמיד מחפש שם לפני שאני קונה ממקום אחר, עד היום קניתי משם 3 דברים בניהם את הרסיבר שלי ONKYO 3008 שהיה רשום עליו LIKE NEW, המוצר הגיע ארוז סגור עם כל הניילונים כולל השלט עדיין היה סגור בניילון וכל החוברות, בקיצור זה מוצר שלא נפתח בכלל, בסופו של דבר שילמתי 3400 ש"ח כולל משלוח מיסים וכו' (לא כולל השנאי כמובן)
ו-or88 צר לי לאכזב אותך, אבל את השוק אתה לא תשבור, אנשים עדיין מפחדים להזמין מהאינטרנט פה בארץ בטח מחול, ככה שזה לא משהו שיקרה בקרוב, אבל.... מי יועד עוד כמה שנים אולי היבואנים פה יתחילו להתעורר, עד אז אני אמשיך לקנות הכל מחו"ל, בדיוק היום לקחתי עוד הזמנה מהדואר
http://www.furniturehomedesign.com/wp-c ... faucet.jpg
ויש לי עוד שני הזמנות שהיתי צריך לקבל היום מ-USHOPS אבל זה לא הגיע היום, זה כבר תקוע במכס 3 שבועות בנמל חיפה! בגלל כל החגים, נקווה שזה יגיע מחר...
ו-or88 צר לי לאכזב אותך, אבל את השוק אתה לא תשבור, אנשים עדיין מפחדים להזמין מהאינטרנט פה בארץ בטח מחול, ככה שזה לא משהו שיקרה בקרוב, אבל.... מי יועד עוד כמה שנים אולי היבואנים פה יתחילו להתעורר, עד אז אני אמשיך לקנות הכל מחו"ל, בדיוק היום לקחתי עוד הזמנה מהדואר
http://www.furniturehomedesign.com/wp-c ... faucet.jpg
ויש לי עוד שני הזמנות שהיתי צריך לקבל היום מ-USHOPS אבל זה לא הגיע היום, זה כבר תקוע במכס 3 שבועות בנמל חיפה! בגלל כל החגים, נקווה שזה יגיע מחר...
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 24/10/2011 12:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- or88
-
- חבר ותיק

ברור שזה לא יקרה ביום אחד ,אבל אתה רואה מרבית האנשים שמתי לב וגם אתה כן קונים משם ובכלל אם אין בעיה עם השנאי,והמחיר פה כפול אז למה.
מה זה הקישור ששלחתה לי מה זה המכשיר שהזמנתה פרט נמק
ושוב תודה...
מה זה הקישור ששלחתה לי מה זה המכשיר שהזמנתה פרט נמק
ושוב תודה...
- ntk
-
- חבר ותיק

לא שלחתי לך קישור... זה תמונה של ברז שקיבלתי היום, עלה 38$ כולל משלוח מאיביי... זה גם עם נורות בצבעים שמשתנים לפי הטמפרטורה של המים..
אני זה משהו חריג, יש לי יותר מ500 הזמנות רק באיביי בפחות משנתיים +עוד עשרות הזמנות בהמון אתרים אחרים, החל מדברים שעולים 0.1 סנט עד אלפי דולרים... אפילו סכיני גילוח אני מזמין מארצות הברית, עולה שליש מחיר ועוד מגיע לך עד הבית ( הדואר אצלי 2 מטר מהבית אז אין לי בעיה, הם כבר מכירים אותי שם שמים לי את כל החבילות בצד ) אבל רוב האנשים עדיין פוחדים להזמין מחול מהמון סיבות, אתה בשירשור של חברה שעושה משלוחים מחול, ברור שמי שמגיב פה עושה הזמנות מחול, אבל רוב האנשים בפורום ממש לא קונים בחול ( אנימדבר על דברים גדולים כמו רסיבר, טלוויזיה וכו' לא דברים של 1$ באיביי )
למה לא לקנות.... אני יכול לתת לך הרבה סיבות, אני עדיין חושב שכדי, אבל זה אני, כל אחד עושה את השיכולים שלו
אני זה משהו חריג, יש לי יותר מ500 הזמנות רק באיביי בפחות משנתיים +עוד עשרות הזמנות בהמון אתרים אחרים, החל מדברים שעולים 0.1 סנט עד אלפי דולרים... אפילו סכיני גילוח אני מזמין מארצות הברית, עולה שליש מחיר ועוד מגיע לך עד הבית ( הדואר אצלי 2 מטר מהבית אז אין לי בעיה, הם כבר מכירים אותי שם שמים לי את כל החבילות בצד ) אבל רוב האנשים עדיין פוחדים להזמין מחול מהמון סיבות, אתה בשירשור של חברה שעושה משלוחים מחול, ברור שמי שמגיב פה עושה הזמנות מחול, אבל רוב האנשים בפורום ממש לא קונים בחול ( אנימדבר על דברים גדולים כמו רסיבר, טלוויזיה וכו' לא דברים של 1$ באיביי )
למה לא לקנות.... אני יכול לתת לך הרבה סיבות, אני עדיין חושב שכדי, אבל זה אני, כל אחד עושה את השיכולים שלו
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

אונקיו 708 ...אבל אני כבר יותר מ-10 שנים לא קונה רסיברים בארץ....or88 כתב:ציון תודה מדהים יאללה שוברים פה את המונופול/קרטל בארץ של האונקיו כי זה מה שאני הולך להזמין.
דרך אגב איזה רסיבר יש לך בבית שאתה עובד איתו ב- 110Vאם יורשה?...
אתה לא שובר אף אחד.... לרוב האנשים עדיין יש דעות קדומות על האינטרנט ויש מחסום פסיכולוגי לא קטן לקנות מחול. עד שזה לא ישתנה לא יהיה פה שינוי מהותי.
ציון
- or88
-
- חבר ותיק

לא התכוונתי שאני הולך לשבור מישהו ,אבל אתה ואני ועוד הרבה אנשים באתר פה קונים שם, לי כל זה חדש לקנות מוצרים של 110 אבל הבהרתה כל כך טוב כל כך הרבה פעמים להרבה אנשים פה , שאין ממה לפחד גם מהשנאי תודות לך ,אנשים לא יפחדו יותר והמחסום הפסיכולוגי ישבר, אני חלק מאותם אנשים שנמנעו מלקנות בחו"ל ואני כבר 30 שנה קונה סטריאו בארץ ומשלם כפול חבל הגיע הזמן לשינוי.
אונקיו ב 18000ש"ח מה נסגר רק רצינו כמה וואטים יותר זה הכל אני מדבר על NR5009/3009
אונקיו ב 18000ש"ח מה נסגר רק רצינו כמה וואטים יותר זה הכל אני מדבר על NR5009/3009
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

בהחלט אין שום הצדקה לזרוק 18K ש"ח על רסיבר בארץ שאפשר לקנות אותו בפחות מחצי מחיר...or88 כתב:לא התכוונתי שאני הולך לשבור מישהו ,אבל אתה ואני ועוד הרבה אנשים באתר פה קונים שם, לי כל זה חדש לקנות מוצרים של 110 אבל הבהרתה כל כך טוב כל כך הרבה פעמים להרבה אנשים פה , שאין ממה לפחד גם מהשנאי תודות לך ,אנשים לא יפחדו יותר והמחסום הפסיכולוגי ישבר, אני חלק מאותם אנשים שנמנעו מלקנות בחו"ל ואני כבר 30 שנה קונה סטריאו בארץ ומשלם כפול חבל הגיע הזמן לשינוי.
אונקיו ב 18000ש"ח מה נסגר רק רצינו כמה וואטים יותר זה הכל אני מדבר על NR5009/3009...
חבל גם שלקח לך 30 שנה להבין את הזה....אבל עדיף מאוחר מה שבכלל לא
תתחדש.
ציון