קדימה תמונת ..אגב לאיזה סט רמקולים חיברת את המפלצץ הנוצץ ?
תתחדש ותהנה

סדרהkiko11 כתב:מה קורה כאן בשרשור הזה ..כבר דף שני ואין תמונות
![]()
![]()
קדימה תמונת ..אגב לאיזה סט רמקולים חיברת את המפלצץ הנוצץ ?
תתחדש ותהנה...
כמה שהרסיבר טובפיוניר 1 יכנס להסטוריה של האתר
כאדם היחידי עלי אדמות שמתייחס ל85 כאל חתיכת ברזל ותו לא.... [צוחק בקול]
והוא לא מבין על מה המהומה בכוס קפה [אני בשוק!] [צוחק בקול]...

מושך אותנו באף הבחור... הארתי על הסרט עם פנס ועדיין לא ראו כלום, הכל שחור...adirbooking כתב:עזוב אותך סרט קצר.. תביא תמונות או סרט ארוך![]()
...

סלח לי אבל לא הבנתי מה הקשר לכרטיס... "ATI במיוחד בלוח"פיוניר1 כתב:למה אתם לא שואלים שאלות על המוצר
סאונד ווידאו
שאלות שאתם רוצים לדעת במקום לעסוק בטפל ?
![]()
![]()
![]()
דרך הגב עודכן קושחה חדשה והכול בסדר כמעט
השלט עובד
רק לא מצליח לכוון אופטי +HDMI יחד
אך קניתי כרטיס וידאו חדש והסאונד עכשיו מדהים
פשוט לא להאמין כמה גאנק זה כרטיס ATI במיוחד בלוח...

צריך תמונות כי אחרת אנחנו לא ממש מאמינים לך שקנית.לא הבנתי לשם מה צריך תמונות ?...

בוס זה לא מצחיק...bossgt6 כתב:breaking to your house ? cool thieves if they succeed to connect your pictures to your adress , how they did it ?
![]()
so what did they took, the LX83? i would like to get to know this group, maybe even join them for my next set up
....

כנראה גם לו פרצו לבית.gordi כתב:בוס
מה קרה למיקלדת שלך?...

Nothing , i just practicing my English.......and ofcourse im trying to look more sophisticatedgordi כתב:בוס
מה קרה למיקלדת שלך?...

dor8 כתב:כנראה גם לו פרצו לבית.gordi כתב:בוס
מה קרה למיקלדת שלך?...
יש עכשיו מכה של גניבות אצל חברי הפורום........

bossgt6 כתב:
Nothing , i just practicing my English.......and ofcourse im trying to look more sophisticated![]()
yani ose poza aliechem
ענק![]()
no, im not home so i dont have Hebrew keyboard...

מסכים עם כל מילהshlomore כתב:תסלחו לי שאני בתור חבר ותיק באתר הזה מגחך לקרוא על כל מיני נוזלים כמו ריר שכולם מוזילים.
מה קרה לכם? פיוניר 85 מוריד לחברים פה ריר כאילו מדובר באיזה מכשיר על שעולה עשרות אלפי דולר,פרובינציאלים אמרנו? הרמה של האתר היתה גבוהה יותר בעבר,ללא ספק.
לבעל הפיוניר 85 תתחדש מכל הלב,מכשיר מצוין לקולנוע ביתי....