LiorDrZ כתב:טלHD כתב:itay123
אני לא חושב ש RX-A3010 נופל מה Z11....הוא מספיק "מפלץ"

...
טל אין ספק שהוא מפלץ אבל הוא ממש לא ברמה של ה Z11 בכל מה שקשור לאיכות בניה והגברה. תמיד ביאמהה היו הבדלים בין הרמות של הרסיברים למגברים. הלוואי וימאהה ישכילו להוציא מכשיר ברמה כמו של ה AX1, AZ1 שהיו לי. בקיצור Z12 מתאים לי.
איתי,
אני גם קצת מאוכזב מחוסר ההגברה ל 11.2 ערוצים או אפילו Pre Out ל 11.2. בתכלס למעט מארז חיצוני חדש, מעבד וידאו 4K ו DTS:NEO X אין הבדל בין ה 5008 ל 5009. טוב, עכשיו נחכה לתשובה של DENON עם המחליף של ה 4810.
ליאור
...
ליאור ידידי
אין ספק שישנם הבדלים (לא רק וויזואליים) בין ליין הרסיברים לליין ה-flagships אצל ימאהה, אני זוכר שהחלפתי בזמנו בין 2095 לטובת ה-RXV3200 (שהיה
רסיבר הדגל שלהם) בשביל לקבל את ה-6.1 (שהיה בזמנו להיט במיוחד DTS ES Discrete, והיה בהחלט הבדל עצום באכות ההגברה/בנייה/שמע בין ה-2095 ל-3200, לאחר שנה שימוש ב-3200, החלטתי ללכת על ה-AX1, וההבדלים כאמור דברו בעד עצמן, החל מהוויזואליות עד לפרטי החיבורים המושקעים, נכון ה-6.1 לא היה דיסקריט אלא מטריקס, אבל האיכות דברה בעד עצמה...
עד היום אני אחרי כל הניסיון שלי עם YAMAHA לטעמי ה-AX1 וה-A1 היה ונחשב ונישאר ל-best שיש מהחברה
צודק גם יציאות pre out ל-11.2היה יכול לעזור...ובהחלט להוסיף ערך מוסף למוצר, כמוני כמוך, פרט לוויזואליות מרשימה יותר, אני לא רואה סיבה לשדרג,
אולי בספינת הדגל הבאה יכניסו 11.2 באופן מלא, ואולי גם audyssey 32XT
PRO...ואז לפחות לי אישית יהיה סיבה מצדקת לעשות את הצעד,

נחכה וניראה...