Onkyo חשפה ספינת דגל חדשה : TX-NR5009 וגם TX-NR3009 ...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

טלHD כתב:itay123
אני לא חושב ש RX-A3010 נופל מה Z11....הוא מספיק "מפלץ" 8)
...
טל אין ספק שהוא מפלץ אבל הוא ממש לא ברמה של ה Z11 בכל מה שקשור לאיכות בניה והגברה. תמיד ביאמהה היו הבדלים בין הרמות של הרסיברים למגברים. הלוואי וימאהה ישכילו להוציא מכשיר ברמה כמו של ה AX1, AZ1 שהיו לי. בקיצור Z12 מתאים לי.

איתי,
אני גם קצת מאוכזב מחוסר ההגברה ל 11.2 ערוצים או אפילו Pre Out ל 11.2. בתכלס למעט מארז חיצוני חדש, מעבד וידאו 4K ו DTS:NEO X אין הבדל בין ה 5008 ל 5009. טוב, עכשיו נחכה לתשובה של DENON עם המחליף של ה 4810.
ליאור

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

LiorDrZ כתב:
...
טל אין ספק שהוא מפלץ אבל הוא ממש לא ברמה של ה Z11 בכל מה שקשור לאיכות בניה והגברה. תמיד ביאמהה היו הבדלים בין הרמות של הרסיברים למגברים. הלוואי וימאהה ישכילו להוציא מכשיר ברמה כמו של ה AX1, AZ1 שהיו לי. בקיצור Z12 מתאים לי.

איתי,
אני גם קצת מאוכזב מחוסר ההגברה ל 11.2 ערוצים או אפילו Pre Out ל 11.2. בתכלס למעט מארז חיצוני חדש, מעבד וידאו 4K ו DTS:NEO X אין הבדל בין ה 5008 ל 5009. טוב, עכשיו נחכה לתשובה של DENON עם המחליף של ה 4810.
ליאור
...
ליאור ידידי
אין ספק שישנם הבדלים (לא רק וויזואליים) בין ליין הרסיברים לליין ה-flagships אצל ימאהה, אני זוכר שהחלפתי בזמנו בין 2095 לטובת ה-RXV3200 (שהיה רסיבר הדגל שלהם) בשביל לקבל את ה-6.1 (שהיה בזמנו להיט במיוחד DTS ES Discrete, והיה בהחלט הבדל עצום באכות ההגברה/בנייה/שמע בין ה-2095 ל-3200, לאחר שנה שימוש ב-3200, החלטתי ללכת על ה-AX1, וההבדלים כאמור דברו בעד עצמן, החל מהוויזואליות עד לפרטי החיבורים המושקעים, נכון ה-6.1 לא היה דיסקריט אלא מטריקס, אבל האיכות דברה בעד עצמה...
עד היום אני אחרי כל הניסיון שלי עם YAMAHA לטעמי ה-AX1 וה-A1 היה ונחשב ונישאר ל-best שיש מהחברה (Y)

צודק גם יציאות pre out ל-11.2היה יכול לעזור...ובהחלט להוסיף ערך מוסף למוצר, כמוני כמוך, פרט לוויזואליות מרשימה יותר, אני לא רואה סיבה לשדרג,
אולי בספינת הדגל הבאה יכניסו 11.2 באופן מלא, ואולי גם audyssey 32XT PRO...ואז לפחות לי אישית יהיה סיבה מצדקת לעשות את הצעד, :wink: נחכה וניראה... (f)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

itay123 כתב:
LiorDrZ כתב:
...

איתי,
ליאור
...
ליאור ידידי
אין ספק שישנם הבדלים (לא רק וויזואליים) בין ליין הרסיברים לליין ה-flagships אצל ימאהה, אני זוכר שהחלפתי בזמנו בין 2095 לטובת ה-RXV3200 (שהיה רסיבר הדגל שלהם) בשביל לקבל את ה-6.1 (שהיה בזמנו להיט במיוחד DTS ES Discrete, והיה בהחלט הבדל עצום באכות ההגברה/בנייה/שמע בין ה-2095 ל-3200, לאחר שנה שימוש ב-3200, החלטתי ללכת על ה-AX1, וההבדלים כאמור דברו בעד עצמן, החל מהוויזואליות עד לפרטי החיבורים המושקעים, נכון ה-6.1 לא היה דיסקריט אלא מטריקס, אבל האיכות דברה בעד עצמה...
עד היום אני אחרי כל הניסיון שלי עם YAMAHA לטעמי ה-AX1 וה-A1 היה ונחשב ונישאר ל-best שיש מהחברה (Y)

צודק גם יציאות pre out ל-11.2היה יכול לעזור...ובהחלט להוסיף ערך מוסף למוצר, כמוני כמוך, פרט לוויזואליות מרשימה יותר, אני לא רואה סיבה לשדרג,
אולי בספינת הדגל הבאה יכניסו 11.2 באופן מלא, ואולי גם audyssey 32XT PRO...ואז לפחות לי אישית יהיה סיבה מצדקת לעשות את הצעד, :wink: נחכה וניראה... (f)
...
פרו יש לך גם עכשיו. תשקיע כ 3000 ש"ח ואתה מסודר :)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

istarmini כתב:
itay123 כתב:
LiorDrZ כתב:
...

איתי,
ליאור
...
ליאור ידידי

...
פרו יש לך גם עכשיו. תשקיע כ 3000 ש"ח ואתה מסודר :)
...
צודק, אבל עדיין הייתי רוצה שזה יהיה חלק אינטגרלי בפרוססור עם גישה חופשית יותר...ולא מסובככת הדורשת חיבור מחשב. מה עוד שבעלות שהי נמכרת לבית, היא לא בדיוק זולה ודורשת השקעה...שכרגע ניראת לי מיותרת..(אמנם אם אני, אתה ובני ועוד חבר'ה נרתם להזמנה אז זה בהחלט יהיה אטרקטיבי)... :wink: 8)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

איתי,
מניסיון עם הדגמים היקרים של דנון (ואני מניח שגם כך הדבר באונקיו) קיט הפרו של audyssey לעולם לא יכנס לרסיבר בצורה מסחרית. קיט הפרו כולל תוכנת מחשב ולרוב האנשים אין צורך יותר מ 8 נקודות מדידה. (בטח ובטח בסלון ישראלי ממוצע).
ואם נחזור לנושא המקורי ה 5009 מגיע לארצנו אוטוטו והמחיר כרגיל "קצת" מופקע ועומד על 19,900 ש"ח הגרסה הכסופה בהחלט מעניינת אותי :wink:

ליאור

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

LiorDrZ כתב:איתי,
מניסיון עם הדגמים היקרים של דנון (ואני מניח שגם כך הדבר באונקיו) קיט הפרו של audyssey לעולם לא יכנס לרסיבר בצורה מסחרית. קיט הפרו כולל תוכנת מחשב ולרוב האנשים אין צורך יותר מ 8 נקודות מדידה. (בטח ובטח בסלון ישראלי ממוצע).
ואם נחזור לנושא המקורי ה 5009 מגיע לארצנו אוטוטו והמחיר כרגיל "קצת" מופקע ועומד על 19,900 ש"ח הגרסה הכסופה בהחלט מעניינת אותי :wink:

ליאור
...
לומר את האמת שאותי אישית זה מבאס...בתור אחד "שאוהב להתעסק" עם כל הכיולים כאילו ואחרים, אפשר להגיע לרמות עם ה-PRO שלא חלמתי עליהם במיוחד בסלון סטנדרטי.

עם ה-81 שהיה לי ועוד עם כיול בסיסי לעומת ה-PRO הגעתי לתוצאות בהחלט מרשימות (Y)

וככל שיש יותר מקומות ישיבה לחישוב כך המדידה תהיה יותר "נאמנה" לחלל ולשמע, כבר ניסתי לעשות כיול עם 3 מקומות, עם 6 ועם 8.
ועם כיול של 8 מקומות במיוחד עם הסכמה של audyssey התוצאות היו הכי משביעות רצון והכי "משכנעות", ככה שאני בהחלט מאמין על ריבוי מקומות... (Y)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז יאללה למה אתה מחכה? כמו שאמר istarmini תמורת סכום של 3000 ש"ח ויש לך קיט כזה :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

LiorDrZ כתב:אז יאללה למה אתה מחכה? כמו שאמר istarmini תמורת סכום של 3000 ש"ח ויש לך קיט כזה :lol:
...
הוא מעונין להתחלק בהשקעה.
האמת חשבתי בהתחלה אבל ,לאור התוצאה אצלי ,לא נראה לי ששווה לי להשקיע.

מצד שני, במידה ותתארגן קבוצה ואולי גם אתה בתוכה, אולי אכנס גם. :)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

טלHD כתב:
itay123 כתב:
...
אני בטוח שמבחינת feaures אבל קשה לי להאמין שמבחינת איכות הבנייה או איכות המחברים או איכות ההגברה, או הלוק, אפשר להשוות...
...
שמע...אתה חייב לראות (ולהרגיש) את ה RX-A1000/2000/3000 מקרוב קרוב...
תאמין לי, הם בנויים באיכות מטורפת מכל הבחינות, גם מבפנים וגם מבחוץ.
טוב, אני חייב לך ביקור אז כשתבוא תראה בעצמך :wink:
...
אני מסכים לכל מילה (בתור אחד שקיבל אתמול את ה- RX-A710). כיוון שהוא עדיין לא מחובר לכלום נותר לי רק להסתכל עליו ונראה כאילו אמן הרכיב אותו אחד אחד. הכל מהודק, מחובר טוב, שום דבר לא רועד ומצלצל, כל לחיצה על כל כפתור משמיעה את הקליק הנכון, קיצר - תענוג צרוף.
אומנם יוצר במלזיה אבל בטוח מישהו גרמני עשה רילוקיישן לשם...
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

istarmini כתב:
LiorDrZ כתב:אז יאללה למה אתה מחכה? כמו שאמר istarmini תמורת סכום של 3000 ש"ח ויש לך קיט כזה :lol:
...

...
יאללה, מתחילים בהצעות :wink:

בינתיים יש אותי (Y)
ליאור? 8)
יואב? 8)
אולי בני? :wink:

מי עוד...? (b)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

istarmini כתב:
...

...
יואב שומעים מדהים אצלך ואצלי ואצל עוד רבים, אבל עדיין ה-pro יכול לתת עוד ערך מוסף ועוד טיפולים אקוסטיים שאולי לא חשבת על זה... 8) אז אולי שווה לעשות את המאמץ.. (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

avihuli כתב:
טלHD כתב:
itay123 כתב:
...
אני בטוח שמבחינת feaures אבל קשה לי להאמין שמבחינת איכות הבנייה או איכות המחברים או איכות ההגברה, או הלוק, אפשר להשוות...
...
שמע...אתה חייב לראות (ולהרגיש) את ה RX-A1000/2000/3000 מקרוב קרוב...
תאמין לי, הם בנויים באיכות מטורפת מכל הבחינות, גם מבפנים וגם מבחוץ.
טוב, אני חייב לך ביקור אז כשתבוא תראה בעצמך :wink:
...
אני מסכים לכל מילה (בתור אחד שקיבל אתמול את ה- RX-A710). כיוון שהוא עדיין לא מחובר לכלום נותר לי רק להסתכל עליו ונראה כאילו אמן הרכיב אותו אחד אחד. הכל מהודק, מחובר טוב, שום דבר לא רועד ומצלצל, כל לחיצה על כל כפתור משמיעה את הקליק הנכון, קיצר - תענוג צרוף.
אומנם יוצר במלזיה אבל בטוח מישהו גרמני עשה רילוקיישן לשם...
...
תענוג, תתחדש (Y)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

אני גם אוהב יותר את המראה של המודל היוצא .

אגב מה הקטע של איכות בנייה , מה עושים עם זה ?
מה אני עושה עם ההבדלים בין איכות הבנייה של ה3000 לעומת איכות הבנייה של Z11 ?

זה רסיבר שמונח במזנון ולא יוצאים איתו למלחמה ולא מעמיסים אותו לאתרי בנייה בכדי לחצוב קירות , ולפי כמות ההחלפות של הרסיברים כאן זה נראה שגם איכות בנייה של רסיבר ברמת כניסה מספיקה בכדי שהרסיבר ישב בכל סלון מבלי לחשוש שהוא יתפורר עד ההחלפה הבאה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

bossgt6 כתב:
אגב מה הקטע של איכות בנייה , מה עושים עם זה ?
מה אני עושה עם ההבדלים בין איכות הבנייה של ה3000 לעומת איכות הבנייה של Z11 ?
...
עפ"י יאמהה, איכות בניה מייטבית (קונסטרוקציה "כפולה" עם חיזוקים/גשרים, רגל חמישית למניעת וויברציות, בקרת איכות מוקפדת TOP ART ועוד עד רמת ההלחמות...) משפיעה בסופו של דבר על איכות הסאונד הסופית.
ראה את הוידאו:
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 23/08/2011 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

(Y) איזה קליפ מגרה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766

שליחה

חבל שהם החליפו את העיצוב של הרסיברים שלהם, העיצוב הקודם היה יותר יפה .

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”