צריך המלצה על רסיבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
הלכת לחנות ו..... יש כאלה שלא מחזיקים אצלם ימהה אז הוא יגיד לך ימהה לא שווה אל תקנה ,תלך למקום אחר ויש לו ימהה ופיוניר ותרצה דנון הוא יגיד לך ,מה זה דנון לא אצלי אתה מבין סתם נתתי לך דוגמה שאתה הרי לא תצא מזה גם אם תעמוד על הראש 100 שנים בגלל זה יש את האתר הזה להרגע ,כי אתה תקנה משהו תבוא הביתה ותגיד רגע אולי הייתי צריך לקחת את ההוא ואולי את השני . יש לך 3000 שקל מציעים לך פה אנשים שיודעים ומבינים [ לא אני] ויש להם מגבר כמו שאתה יכול לקנות ב3000 שקל והם מציעים לך את ה2105 והוא באמת מגבר שנחשב טוב אז תשמע לחברה ולך לחנות לשמוע אותו והסיום עובר אליך.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הNAD טוב מאוד בסטריאו, אבל שמעתי לא אחת על בעיות אמינות איתו שצצו כעבור זמן לא רב.
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חושב שהדנון יהיה בחירה טובה בכל מקרה. להבנתי דווקא 1906 יתן יותר הספק בפועל מ- 2105. ל-2105 יש ווסת עוצמה מאלומיניום בעיבוד שבבי ולא מיציקה - סתם עניין של יופי. כל אותם הדברים החשובים יש לשניהם.
לי יש את ה- 1906. אני שם אותו על DIRECT במוסיקה ועל Dolby prologic IIc בקולנוע. בסך הכל אני משתמש ב-5 כפתורים בשלט (אחרי שהשקעתי חצי שעה בכיוונים). ותאמין לי שבחירת הרסיבר הרבה יותר פשוטה בחירת הרמקולים.
לי יש את ה- 1906. אני שם אותו על DIRECT במוסיקה ועל Dolby prologic IIc בקולנוע. בסך הכל אני משתמש ב-5 כפתורים בשלט (אחרי שהשקעתי חצי שעה בכיוונים). ותאמין לי שבחירת הרסיבר הרבה יותר פשוטה בחירת הרמקולים.
אני מכיר את ההרגשה שאתה חייב לשדרג משהו אבל הולך לאיבוד בים הסוחרים והדעות - כולם היו שם פעם ,
עצה שלי קח לך דנון לבדיקה , הוא ידע לעשות הכל ומתאים לכל אחד ,אני בטוח שאחרי שתישמע אותו אצלך לא תירצה להמשיך לחפש אלטרנטיבות .
ואם כבר אז את ה2105 , גם כי יש לו RC של1905 אין וזה משמעותי , וכי הוא יותר גדול, יפה, כבד , מאסיבי וחזק ב15 ואט לערוץ מה1906 ועם יותר כניסות .
ל1906 לעומת זאת יש BI AMP שבחיים לא תישתמש בו וקביעת עוצמת מיוט שזה נחמד ומיותר
עצה שלי קח לך דנון לבדיקה , הוא ידע לעשות הכל ומתאים לכל אחד ,אני בטוח שאחרי שתישמע אותו אצלך לא תירצה להמשיך לחפש אלטרנטיבות .
ואם כבר אז את ה2105 , גם כי יש לו RC של1905 אין וזה משמעותי , וכי הוא יותר גדול, יפה, כבד , מאסיבי וחזק ב15 ואט לערוץ מה1906 ועם יותר כניסות .
ל1906 לעומת זאת יש BI AMP שבחיים לא תישתמש בו וקביעת עוצמת מיוט שזה נחמד ומיותר
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
קרא כאן:LioriK כתב:כמה כניסות דיגיטליות יש ל-2105?? זה ממש חשוב לי....
http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=121
עופר.
http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=146
תיסתכל כאן , תעשה השוואת מוצרים מול ה1906 ותירא לבד מה ההבדלים .
אני בדקתי מקודם והם לטובת ה2105 .
תיסתכל כאן , תעשה השוואת מוצרים מול ה1906 ותירא לבד מה ההבדלים .
אני בדקתי מקודם והם לטובת ה2105 .
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לאונקיו יש רסיברים מעולים.LioriK כתב:תקשיבו חברים היום הלכתי ללייזר סיטי ושמעתי את ה-ONKYO 603 פשוט פצצה עם הרמקולים שלי.
אבל הוא ממש ממש יקר, מה עושים?...
מה זה ממש יקר
אפשר להוריד את המחיר עוד... ! -בדוק את הדברים.
עופר.