מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על ספק כוח טוב למחשב

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

אני משתמש ב ENERMAX REVOLUTION85+ 1050W בשביל סטאפ של 2X GTX 580 SLI ו 6 דיסקים קשיחים.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

LiorDrZ כתב:אני משתמש ב ENERMAX REVOLUTION85+ 1050W בשביל סטאפ של 2X GTX 580 SLI ו 6 דיסקים קשיחים.
...
GTX 580 X2 - מפלצת לא קטנה 8)

שאלת אגב,

האם התחלת עם כרטיס אחד והרגשת צורך לקנות עוד אחד עקב ביצועים (מה שקשה לי להאמין...) אלה אם כן אתה חובב תוצאות BM גבוהות במיוחד או שמראש רצית מכונה Overkill ורכשת X2.

אני בכול אופן עם כרטיס 6970 (בתהליך בנייה...) וערערתי עם עצמי האם כדאי לגשר לו עוד כרטיס CF.

למרות שהיום מתחילים לשווק את הלוחות עם PCI-E 3.0 וזה אומר שהדור הבא של הכרטיסים כבר יהיו PCI-E 3.0

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

חוויתי המון אכזבות עם ATI\AMD עם הדרייברים הרקובים שלהם. לכן לא אקנה עוד כרטיסים שלהם למרות שהם טובים מאד. אני סתם משוגע שחולה על FPS בתכלס כרטיס 580 אחד מספיק היום לכל המשחקים עדיין לא הצלחתי לאתגר את ה 580 עם משחק ראוי. כל זה יכול להשתנות עם BF3 בקרוב...

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

LiorDrZ כתב:חוויתי המון אכזבות עם ATI\AMD עם הדרייברים הרקובים שלהם. לכן לא אקנה עוד כרטיסים שלהם למרות שהם טובים מאד. אני סתם משוגע שחולה על FPS בתכלס כרטיס 580 אחד מספיק היום לכל המשחקים עדיין לא הצלחתי לאתגר את ה 580 עם משחק ראוי. כל זה יכול להשתנות עם BF3 בקרוב...
...
כנ"ל עם 6970, חבר שלי עוד לא מצא משחק שהוא התאכזב ממנו...

BF3 - לא מאמין שהוא יקשה על כרטיס אחד ברמת HI-END עם הגדרה של HIGH

אבי_ד
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

אם המחשב איטי או נתקע, איך הגעת למסקנה שזו בעיית חומרה / ספק?

בדרך כלל תקלות מסוג זה הן בעיות תוכנה, כלומר עודף של קבצי *** שצריך לנקות במערכת ההפעלה (מומלץ לבצע את הניקוי באמצעות תוכנה מקצועית ולא לבד). איטיות יכולה לנבוע מ-4 סיבות עיקריות:
קבצי אינטרנט זמניים שצריך למחוק
דיסק לא מאוחה - יש לבצע defrag
וירוס כלשהוא
בעיות ברג'יסטרי - יש לנקות באמצעות תוכנה

כל הגורמים ואיך לטפל בהם מופיעים במאמר -
http://www.information-systems.co.il/%D ... D7%99.html

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”