למה התכוונת ?dima_vy כתב:big27 כתב:מישהו יודע אם אני מגדיר שהצפייה של הסקין תהיה גם דרך המחשב .
תודה רבה !!...
זאת שאלה???...
SKIN FALSH ל YAMJ
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
זאת בדיוק הבעיה, שאני לא הבנתי למה אתה התכוונת. ולפי התגובות של האנשים אחרים, נראה לי שגם לא הבינו את המשפט שלך...big27 כתב:למה התכוונת ?dima_vy כתב:big27 כתב:מישהו יודע אם אני מגדיר שהצפייה של הסקין תהיה גם דרך המחשב .
תודה רבה !!...
זאת שאלה???......
הסקין עובד בעברית די בלי שינויים,
הוא לוקח עברית מ THETVDB ו SRATIM ,
רק להוסיף לקובץ ה moviejukebox.properties את השורות :
mjb.forceVideoImagesOverwrite=falsemjb.internet.plugin=com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin
mjb.internet.tv.plugin=com.moviejukebox.plugin.TheTvDBPlugin
thetvdb.language=he
sratim.subtitle=true
sratim.BidiSupport=true
sratim.KeepEnglishGenres=true
sratim.keepImdbCast=true
זה הכל.
יש מספר שינויים שעוד צריך לבצע :
1. ליישר את הטקסט לימין בעלילה ובשם הסדרה
2. לתרגם לעברית את המילה SEASON .
3. לתרגם את התפריט ההתחלתי.
אודע לעזרה אם מישהו יודע לעשות את זה והצליח .
(אצלי יש באג כנראה שאני לא מצליח לראות את הבאנר של סדרה בדף הסדרות אם יש לה יותר מעונה אחת. )
דרך אגב.. אם מישהו רוצה לראות סקין נוסף שמבוסס על הסקין ה EVERSION וברגע שנסיים לעברת אותו נוכל להשתמש גם בו , מוזמן לראות ב :
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=54135
הוא לוקח עברית מ THETVDB ו SRATIM ,
רק להוסיף לקובץ ה moviejukebox.properties את השורות :
mjb.forceVideoImagesOverwrite=falsemjb.internet.plugin=com.moviejukebox.plugin.SratimPlugin
mjb.internet.tv.plugin=com.moviejukebox.plugin.TheTvDBPlugin
thetvdb.language=he
sratim.subtitle=true
sratim.BidiSupport=true
sratim.KeepEnglishGenres=true
sratim.keepImdbCast=true
זה הכל.
יש מספר שינויים שעוד צריך לבצע :
1. ליישר את הטקסט לימין בעלילה ובשם הסדרה
2. לתרגם לעברית את המילה SEASON .
3. לתרגם את התפריט ההתחלתי.
אודע לעזרה אם מישהו יודע לעשות את זה והצליח .
(אצלי יש באג כנראה שאני לא מצליח לראות את הבאנר של סדרה בדף הסדרות אם יש לה יותר מעונה אחת. )
דרך אגב.. אם מישהו רוצה לראות סקין נוסף שמבוסס על הסקין ה EVERSION וברגע שנסיים לעברת אותו נוכל להשתמש גם בו , מוזמן לראות ב :
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=54135
dima_vy כתב:זאת בדיוק הבעיה, שאני לא הבנתי למה אתה התכוונת. ולפי התגובות של האנשים אחרים, נראה לי שגם לא הבינו את המשפט שלך...big27 כתב:למה התכוונת ?dima_vy כתב:big27 כתב:מישהו יודע אם אני מגדיר שהצפייה של הסקין תהיה גם דרך המחשב .
תודה רבה !!...
זאת שאלה???......
אני ממש מתנצל רק עכשיו שמתי לב שלא השלמתי את השאלה בצורה נכונה,
אז אני אסביר את עצמי מחדש ,
איך אני מקנפג את הקיר לאחר הרצה של yamj דרך המחשב ולא דרך ה c200 ?
תודה וסליחה .........
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

על איזה סקין אתה מדבר? אם על eversion, אז כן, ניסיתי, אב נאלצתי לחזור ל-zapittiassaf8888 כתב:דימה, האם ניסית את הסקין?dima_vy כתב:עכשיו זה כבר יותר ברור:)
אבל מה בדיוק אתה רוצה לקנפג? עיקרונית, בתיקיה skins יש קובץ skin.properties ובו נמצאות הגדרות של ה-skin. שוב, שאלה מה בדיוק אתה רוצה להגדיר?......
למה.??dima_vy כתב:על איזה סקין אתה מדבר? אם על eversion, אז כן, ניסיתי, אב נאלצתי לחזור ל-zapittiassaf8888 כתב:דימה, האם ניסית את הסקין?dima_vy כתב:עכשיו זה כבר יותר ברור:)
אבל מה בדיוק אתה רוצה לקנפג? עיקרונית, בתיקיה skins יש קובץ skin.properties ובו נמצאות הגדרות של ה-skin. שוב, שאלה מה בדיוק אתה רוצה להגדיר?.........
זה המטרה של השיחה כאן
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כי אני מריץ YAMJ על NAS, ואליו מחוברים שני סטרימרים, HDX ו-C200. ב-HDX הסקינים עם פלאש לא עובדים:((( ואני לא רוצה להשאיר סטרימר אחד ללא גישה ל-NAS עם כל התוכן.
חוץ מזה מאוד לא אהבתי את הצבע הכחול שמופיע בסקין, המציין בחירה (מסגרות וכו'). בסקין השני , Pure skin, זה כבר נראה יותר טוב, לדעתי, החליפו כנראה בירוק:)
חוץ מזה מאוד לא אהבתי את הצבע הכחול שמופיע בסקין, המציין בחירה (מסגרות וכו'). בסקין השני , Pure skin, זה כבר נראה יותר טוב, לדעתי, החליפו כנראה בירוק:)
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

משום מה אני לא רואה מאיפה מורידים אותו... יש לך לינק אולי?assaf8888 כתב:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=54135...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אנסה יותר מאוחר בבית... ה-iexplorer לא פותח קובץ index.htm בסקין הזה?big27 כתב:אני רוצה לראות את הקיר של הסרטים בתוך המחשב על מנת שאוכל לראות אילו סרטי זיהה ואילו.
מבלי לגשת ל c200
דבר שבגרסא הרגילה לא היתה בעיה ......
על מנת לבדוק במחשב יש לבצע :
to test eversion on PC search for the XML file 'esetting' and set bypassapi=true. Then duplicate eversion.phf and rename one to eversion.swf which you'll open (browser or flash player).
to test eversion on PC search for the XML file 'esetting' and set bypassapi=true. Then duplicate eversion.phf and rename one to eversion.swf which you'll open (browser or flash player).
אתמול הגעתי כבר לתוצאות יפות והכל די פשוט. מה שיש בעברית מוצג בעברית מיושר והכל סבבה.
עכשיו אני מתרגם את ה XML לעברית. נראה די טוב. אבל משום מה חש לי באג עם באנר של סדרות עם יותר מעונה אחת.
יעזור מאוד אם מישהו יגיד שאצלו זה תקין.
עכשיו אני מתרגם את ה XML לעברית. נראה די טוב. אבל משום מה חש לי באג עם באנר של סדרות עם יותר מעונה אחת.
יעזור מאוד אם מישהו יגיד שאצלו זה תקין.