מקרים עוד יותר קשים מה-D? על איזה מסך מדובר? וכמובן שזה תלוי בחדר עצמו..gimm כתב:אתה צודק, ההבדל מאוד מוחשי מול ה-D550. למרות שיש כנראה מקרים עוד יותר קשים מה-D כמו הדוגמא שאתה מביא.
מאידך לא עשיתי סקר מקיף אבל יש שם בחוץ מסכי LCD ברמות מחיר דומות שהחסינות שלהם להשתקפויות לא פחות טובה. לגבי השוואה של התכונות האחרות - זה כבר סיפור אחר.
למדתי כאן שהשתקפויות ממסכים זה כמו כוסברה - חצי עולם לא מסוגל לסבול את הדבר הזה וחצי אחר אדיש (אולי אפילו אוהב?)...
תקלה בסמסונג c550 חדשה 50 אינץ
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
עדכון - סוף דבר
לפני מספר ימים הגיע הטכנאי להחליף את הטלויזיה התקולה בחדשה, איך שהוא פתח הייתה לי תחושה שמדובר במכשיר אל חדש, ציינתי בפניו את חששי אך הוא ציין שאין מצב הטלויזיה חדשה, הסכמתי להחלפה.
היות והחשש קינן בי בדקתי כיצד בודקים כמה שעות ה TV עבדה ונוכחתי לדעת שה TV החדשה עבדה 47 שעות בטרם סופקה לי. (מצ"ב תמונות)
מיד התקשרתי למיניליין וציינתי בפניהם את העובדה בהתחלה ציינו שלא יכול להיות אחרי מספר שיחות הודו שהייתה טעות ואכן סופקה לי טלויזיה לא חדשה והיות ואין כאלה חדשות עומדות בפני שלוש אפשרויות:
1. לשדרג לדגם D500
2. לבטל את העסקה ולקבל החזר כספי מלא
3. להשאיר את המכשיר הזה ולקבל פיצוי (DVD או מיקרוגל או שואב אבק)
לאחר לבטים בחרתי באופציה הרעה פחות מבחינתי ונשארתי עם המכשיר הלא חדש, והנימוקים הם:
יש לי בעיית השתקפות בבית שברמת המחיר של ה C550 אין פלזמה שתמודד עם השתקפויות כמוהה. (ה U30 ו D500 לא מתמודדת עם השתקפות כמוהה)
מיניליין הצליחו ליאש אותי (נאלצתי לצאת מהעבודה 3 פעמים באמצע היום ולהמתין לטכנאי) חשבתי על זה שאצטרך שוב להפסיד יום עבודה בכדי שיבואו לקחת את המכשיר ולהפסיד יום נוסף בכדי להמתין לטכנאי שיספק את ה TV החדשה, זהו מספיק זה עלה במספיק שעות עבודה ועצבים.
וציניות - אולי עדיף C550 שעבדה 47 שעות מאשר סמסונג חדשה שאולי תפסיק לעבוד אחרי 24 שעות.
בכל אופן בחרתי מבחינה את הבחירה הרעה פחות - איני שבע רצון מהפיצוי שניתן לי ואני חושב שהוא מעליב, יוצא שרכשתי TV משומשת במחיר מלא, הפסדתי על הדרך כיומיים עבודה , התעצבנתי וקיבלתי פיצוי בשווי של כ 500 ש"ח, אך האלטרנטיבות מבחינתי גרועות יותר.
אני רק מקווה שהמכשיר שקיבלתי תקין לחלוטין וישרת אותי נאמנה, מי יודע אולי מעז ייצא מתוק.
בכל אופן אלה הדברים כהוויתם ואתם תשפטו, האם מיניליין נהגו בהוגנות או שלא!
לפני מספר ימים הגיע הטכנאי להחליף את הטלויזיה התקולה בחדשה, איך שהוא פתח הייתה לי תחושה שמדובר במכשיר אל חדש, ציינתי בפניו את חששי אך הוא ציין שאין מצב הטלויזיה חדשה, הסכמתי להחלפה.
היות והחשש קינן בי בדקתי כיצד בודקים כמה שעות ה TV עבדה ונוכחתי לדעת שה TV החדשה עבדה 47 שעות בטרם סופקה לי. (מצ"ב תמונות)
מיד התקשרתי למיניליין וציינתי בפניהם את העובדה בהתחלה ציינו שלא יכול להיות אחרי מספר שיחות הודו שהייתה טעות ואכן סופקה לי טלויזיה לא חדשה והיות ואין כאלה חדשות עומדות בפני שלוש אפשרויות:
1. לשדרג לדגם D500
2. לבטל את העסקה ולקבל החזר כספי מלא
3. להשאיר את המכשיר הזה ולקבל פיצוי (DVD או מיקרוגל או שואב אבק)
לאחר לבטים בחרתי באופציה הרעה פחות מבחינתי ונשארתי עם המכשיר הלא חדש, והנימוקים הם:
יש לי בעיית השתקפות בבית שברמת המחיר של ה C550 אין פלזמה שתמודד עם השתקפויות כמוהה. (ה U30 ו D500 לא מתמודדת עם השתקפות כמוהה)
מיניליין הצליחו ליאש אותי (נאלצתי לצאת מהעבודה 3 פעמים באמצע היום ולהמתין לטכנאי) חשבתי על זה שאצטרך שוב להפסיד יום עבודה בכדי שיבואו לקחת את המכשיר ולהפסיד יום נוסף בכדי להמתין לטכנאי שיספק את ה TV החדשה, זהו מספיק זה עלה במספיק שעות עבודה ועצבים.
וציניות - אולי עדיף C550 שעבדה 47 שעות מאשר סמסונג חדשה שאולי תפסיק לעבוד אחרי 24 שעות.
בכל אופן בחרתי מבחינה את הבחירה הרעה פחות - איני שבע רצון מהפיצוי שניתן לי ואני חושב שהוא מעליב, יוצא שרכשתי TV משומשת במחיר מלא, הפסדתי על הדרך כיומיים עבודה , התעצבנתי וקיבלתי פיצוי בשווי של כ 500 ש"ח, אך האלטרנטיבות מבחינתי גרועות יותר.
אני רק מקווה שהמכשיר שקיבלתי תקין לחלוטין וישרת אותי נאמנה, מי יודע אולי מעז ייצא מתוק.
בכל אופן אלה הדברים כהוויתם ואתם תשפטו, האם מיניליין נהגו בהוגנות או שלא!
גם התגובה הראשונה שלי הייתה - אין מצב אני לא נשאר עם הטלויזיה הזאת - מי יודע מה הסיפור שלה.
אך אחרי הערכת מצב ובדיקת האופציות הסכמתי לבלוע את הצפרדע הזאת (צפרדע שור)
רק נבהיר שמי שאינו טכני או מתעניין קצת ויודע שניתן לבדוק כמה שעות המכשיר עבד, אין מצב שהוא יוכל להוכיח למיניליין שהוא קיבל מכשיר לא חדש.
אך אחרי הערכת מצב ובדיקת האופציות הסכמתי לבלוע את הצפרדע הזאת (צפרדע שור)
רק נבהיר שמי שאינו טכני או מתעניין קצת ויודע שניתן לבדוק כמה שעות המכשיר עבד, אין מצב שהוא יוכל להוכיח למיניליין שהוא קיבל מכשיר לא חדש.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חושב שעשית את הבחירה הנכונה - יש לך 3 שנים אחריות וחוץ מזה - כמה אנשים כבר בדקו עם כמה שעות עבודה מגיע מסך חדש? אני בטוח שיש עוד הרבה אנשים שקיבלו מסך עם שעות עבודה.
יש לך מסך מעולה - תיהנה ממנו (תתנחם בזה שיש אנשים ששילמו עליו הרבה יותר ממך...
)
יש לך מסך מעולה - תיהנה ממנו (תתנחם בזה שיש אנשים ששילמו עליו הרבה יותר ממך...
- adirbooking
- חבר ותיק

אני משער שהתאריך הוא תאריך שבו התקינו את הגרסא על המסך.. [כמו ווינדוס במחשב.. משאיר לוג.. ] - רק השערה.. מכיוון שזה דגם מ-2010 זה גם נשמע לי הגיוני.
שאלה לי אליך -
יש לי גם את המסך, איך אני בודק את שעות העבודה שלו ? בוודאות לא צפיתי בו יותר מ-15 שעות + 10 שעות "שטיפה לבנה" [מעניין אם אתקל גם בכמות שעות גדולה מהמצויין..]
שאלה לי אליך -
יש לי גם את המסך, איך אני בודק את שעות העבודה שלו ? בוודאות לא צפיתי בו יותר מ-15 שעות + 10 שעות "שטיפה לבנה" [מעניין אם אתקל גם בכמות שעות גדולה מהמצויין..]
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני לא חושב שיש לו אפשרות לתבוע אותם כרגע.
כי לפי מה שהוא סיפר, בכל שלב בסיפור הייתה מונחת לו על השולחן לבטל עיסקה, והוא זה שבחר ללכת על האופציה גם אחרי שראה שהמסך משומש. היה לי סיפור דומה לפני מס שנים עם מגהץ של קנווד והתנהלות קשה מאוד מול ברימאג. אגב ללא שום תמיכה מ***** חשמל. מה שגרם לי לא לקנות שם יותר.
- adirbooking
- חבר ותיק

תודה רבה חבר !zac100 כתב:כשהמכשיר כבוי לוחץ על (לפי הסדר)
info
menu
mute
power
הטלויזיה תידלק ולאחר מספר שניות יופיע התפריט אם אני לא טועה תלחץ על SVC...
אכן, ה"שטיפה" לא נחשבת בשעות עבודה מסתבר.. והטלוויזיה עבדה רק 14 שעות..