אני חובב מוזיקה אלקטרונית איכותית,
החל מפרוגרסיב האוס, אלקטרו, ברייק ביט, עד לטקנו לסוגיו המגוונים והמינימליסטיים
וגם צ'יל ואמביאנט.. דברים כמו של M83 למי שמכיר.
אם זה הרמקול שעושה לך טוב? אז לא נותר לי אלא לאחל לך תתחדש.
ואני חושב שיש לך עכשיו הזדמנות פז לרכוש אותו במחיר טוב -ואין לי ספק שאם תצור
קשר אם המוכר מתפוז -תוכל להסתדר איתו על מחיר שיתאים לשניכם.{במידה וזה רלוונטי}
אני מאזין בעיקר לפרוגרסיב, קלאסית וג'אז על קליפש, אם כי כאלו מלפני 10 שנים (מאוד דומים ללינק שנתתי בתחילת השרשור, למי שרוצה לראות תמונה),ומאוד נהנה. מהאזנות שערכתי לקליפש מדגמים נוכחיים אני יכול לומר שאלו שלי בעלי חתימת צליל דומה, אם כי מתונים משמעותית.
לג'אז הם באמת לא הכי מתאימים, אם כי אני נהנה בכ"ז. למוזיקה קלאסית (במיוחד של תזמורות גדולות), לרוק ולרוק פרוגרסיבי- הם מתאימים בול (לאוזניי כמובן).
לא יודע לגבי נאמנות למקור (יש מן הסתם רמקולים מאוזנים יותר), אבל הכל נשמע עליהם פתוח וצלול ביותר, מפורט מאוד, ועם באס הדוק, פאנצ'י וללא מריחות. אליי זה מאוד מדבר.
לצורך השוואה, כשאני מנסה להאזין ל B&W, SA, KEF ואפילו EPOS (שמעתי זוג רצפתי כזה פעם אחת)- אני מרגיש כאילו יש לי פקקים באוזניים.
Refael-Azi כתב:אכן הכל יחסי כמו שמרטין כתב, הרמקול הזה מצליח לנג ן את המוזיקה שאני מאזין לה באופן מדהים ונותן למורה מאד מאד טובה לכסף אם אתה גר בארה"ב
לא מצאתי רמקול ששנשמע כל כך טוב במחיר הזה או יותר נכון בסקאלת המחירים של עד 3000$
KLIPSCH אינם HIGH END אך הם בהחלט PREMIUM ולא נמכרים בכל מקום.
בארץ היבואן ט.ר. מחשיב אותם להי אנד ע"י הצגת מחירים בלתי שפויים ובלי שום קשר למציאות
...
האם שמעת פארדיים סטודיו 60?
אחרי שהלכתי לשמוע בכמה חנויות אהבתי את הקליפש RF35 ואת הRF& הרבה יותר אך הם היו מעבר לתקציב...
אחרי דיונים בפורום הלכתי לשמוע פארדיים ומהרגע הראשון התאהבתי!!!
כמובן שהשויתי אותם יותר מאוחר אחד לאחד (פארדיים סטודיו 60 וקליפש RF35) ואת הפארדיים אהבתי יותר ואני לא צריך להזהר באומרי הרבה יותר!!!
דרך אגב אל תסתכל בכלל לכיוון מחיר המחירון של הפארדיימים כי הוא לא מובן לחלוטין, ואם תבדוק בארה"ב תראה שהם עולים (הסטודיו 60) 1500$ בעוד שבארץ מוכרים אותם בערך בשליש מהמחיר שמוכרים פה את הRF7, אז תדע שמבחינת מחירים הם דיי קרובים זה לזה (באר"הב כמובן...)
הם לא פרימיום והמחיר שלהם בארץ גובל בשערוריה - היה להם לא מזמן מבצעי טרייד אין שלכאורה על הנייר זה אמור היה להיות משתלם אבל המחיר שהם רצו על רמקולי מדף בסיסיים שלהם היו מבריחים כל בנאדם שלא לדבר שהייתי צריך לתת תרמקולים שלי על מנת שאוכל לקבל תרמקול שלהם במחיר רצח ( דעה אישית כמובן זכותם להרוויח על פי שיקולהם )
Refael-Azi,
הייתי נזהר מאד מלשייך 40000 ש"ח על סמך 2 דיסקים שדיג'יי הוציא לאחרונה. מהכרות שלי עם סאשה עוד מ1995 הוא שינה את הסטייל שלו כמה וכמה פעמים והדיסקים האחרונים שלו שונים מאד ממה שהוא ניגן בעבר.
אילו היו לי 40000 ש"ח לא הייתי פוסל שום חברת רמקולים, כי בסכום כזה אתה נמצא בליגה אחרת של רמקולים מבחינת מחיר ואיכות. רמקול של 1800$ לא שווה את מחירו בארץ ב 35000 ש"ח.
ליאור
Refael-Azi כתב:עוד לא שמעתי פוקל אחד שנשמע טוב עם המוזיקה שלי..
...
למה פוקל ?
ובכלל האם המגבר שלך הוא מגבר מנורות (בעיקרון זה שילוב טוב עם פוקל ) ?
בתקציב שאתה מדבר עליהם קיימים אפשריות רבות .
פראדיים יכול להיות פתרון טוב
אולי פרואק .
לא יודע למה ,אבל ניראה לי שבפורום שלנו פוקל הפכו להיות רמקול רפרנס
אני מסכים איתך האם אינם מתאימים לכל אחד וגם לא לכל ציוד .
בגדול כשהם מתומכרים בארץ באופן הגיוני הם מספקים תמורה טובה לכסף בתנאי שאתה אוהב את החתימה שלהם .
LiorDrZ כתב:Refael-Azi,
הייתי נזהר מאד מלשייך 40000 ש"ח על סמך 2 דיסקים שדיג'יי הוציא לאחרונה. מהכרות שלי עם סאשה עוד מ1995 הוא שינה את הסטייל שלו כמה וכמה פעמים והדיסקים האחרונים שלו שונים מאד ממה שהוא ניגן בעבר.
אילו היו לי 40000 ש"ח לא הייתי פוסל שום חברת רמקולים, כי בסכום כזה אתה נמצא בליגה אחרת של רמקולים מבחינת מחיר ואיכות. רמקול של 1800$ לא שווה את מחירו בארץ ב 35000 ש"ח.
ליאור
...
אלה לא הדיסקים היחידים שבדקתי על מגוון סוגי הרמקולים ששמעתי
פשוט לתוך 2 אלה מתמרכזים כל הסאונדים הבעייתיים וכל מקרי הקצה ולכן תוך בדיקה קצרה עם שני אלה אפשר לקבל רושם ראשוני טוב למדיי.
אני פסלתי הרבה רמקולים, בעיקר את הJMLAB (פוקל) בטווח המחירים של עד 15K ואת כל סדרת הXTI של JBL וגם את הפולק אודיו RTI 10 ו12.
שוב אני חוזר על השאלה, האם יש חנות במרכז שניתן לשמוע אצלה RF35 או RF7 ראש בראש עם הפרדיים 60 ההמהולל
Martin, you totaly right
Klipsch is very agressive and sharp speaker with metal after taste and not suits any type of music and Polk sounds good only when you reach most expensive models.
May be i'm not right but for this money people can check bunch of manufacturers with better price performance value.
In same price range you can test Dynaudio or Opera Speakers and they sound much better than Polk and Klipsch
For my opinion pay 30K for speaker with price tag of 1800$ is total insanity